kızlar
dün doktora gittim 3 aylık dkh kullanımı sonucu kistim aynı duruyo
laparoskopi yapalım dedi ben istemiyorum yaa ameliyat olmak
sonra dedim geçen ay geldiğimde duphaston vericektiniz , tamam ozaman 3 ay onu kullan
adetin 14.günü başla dedi
şimdi ben 21.gün yumurtlarsam 14.günü başlamam doğru olurmu
ateş ölçüp nezaman çatladığıma bakıp öylemi başlıyım ilaca ne dersiniz ??*
Arkadaşlar merhabalar.bende troid yetmezliği var(hashimoto) hastığın adî. Tsh hormon değerim 5 ile 6 arası oluyor.levotiron kullanıyorum yaklaşık altı aydır yarım+çeyrek tablet. Bu durumda olupta hamile kalan arkadaşlar varmı?
kızlar
dün doktora gittim 3 aylık dkh kullanımı sonucu kistim aynı duruyo
laparoskopi yapalım dedi ben istemiyorum yaa ameliyat olmak
sonra dedim geçen ay geldiğimde duphaston vericektiniz , tamam ozaman 3 ay onu kullan
adetin 14.günü başla dedi
şimdi ben 21.gün yumurtlarsam 14.günü başlamam doğru olurmu
ateş ölçüp nezaman çatladığıma bakıp öylemi başlıyım ilaca ne dersiniz ??*
ben
hasımatoyum. Ilk tsh 6 cıkmıstı. Antı tpo 800 lerdeydı.
50 lık eutrox kullanıyorum ozmndan berı degerlerım gayet guzel.
Ilacını aldıgın ve kontrol altında oldugun surece endıse etme.
Hamıle kalmana engel olmaz.
kızlar bana gelenler geldi
hepinizi öpüyorum çok seviyorum hoşçakalınnn
ben bi yerde okumuştum canım klomenle oluşan kistler adetle atılıyor diye :44: yinede bi araştır ya da doktoruna sor canımkızlar doktorum bana vermedi ya çatlama iğnesi 21 mm yumurtaya..
şeytan diyor ki git bir eczaneye al iğneyi vurul bitsin bu tantana
boşuna mı geliştirdik klomenle o yumurtayı ya çatlamayacak diye korkuyorum
bir de kiste falan dönüşmesin offff...
progestan içiyorum ya adet olacağım mecburen, diyelim çatlamadı, adetin 1. günü yok mu oluyor o yumurtalar çok merak ediyorum kızlar bileniniz var mı?
Merhaba arkadaşlar bu adetimin 2ci günü doktor gonal f 450 iğne verdi 7gün boyunca 75ml vurulucakmışım bugün iğnenin 5ci günü ve adetiminde 6ci günü ve wc ye gittiğimde yumurta akı kıvamındaki sıvı geldi baya fazlaydı. acaba erken çatlamış olabilir mi siz bu durmu yaşadınız mı? persembe doktor randevum var sizce napmalıyım???
ben hiç bilmiyorum canım o ilacı..
ama bana sen o kistlerle mistlerle hamile kalcan gibi geliyor
zebebek yaa ne ınat kıstmıs bu gıtmedı uyuz
neyse allah beterınden saklasın ıns bu ılac sıfa olur
ılac hakkında bılgım yok ama
sankı deryosun kullandıgı degılmıydı onu aldıgı ay hamıs kalmıstı
Slm.iphoneden giren arkadaşlar varsa yardımcı olurmusunuz.kadnlar klbünün uygulaması varmı indirebileceğimiz?Sürekli gogleden açıp girmek zor oluyo
canım ilacın işlevini bilmiyorum o yüzden sana yorum yapmam çok doğru olmaz ama ateşini ölç derim mutlaka, sonuçta her durumda yorum yapmanı kolaylaştırır ne zaman yumurtladığını bilirsin
canım bu ay ölçmedim ateşimicanım bence o kadar erken çatlamaz yaaa, iğnenin içindekiler yapıyordur belki hamile kalman kolaylaşsın diye yumurta akı kıvamlı akıntıyı arttırıyordur, doktoruna danış perşembe günü yine de, yada ara sor, ben öyle yapıyorum
aslında ateşini ölçsen çok güzel anlarız neler olup bittiğini
bu arada pko var mıydı sende canım
yaaa yükselmediiii yine 36,2 ya ağlamak istiyoruuuuuuuuuuum, doktor vermedi iğnemi ya bilerek uğraştırmak için mi yapıyor işte çatlamadı yumyumlarım halbuki tosun gibiydiiiiii
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com
inşallah canımmm ama yükselmiyor ateşim işte yaaa ne kadar sorunluyum yaa
sen yeni çatlamışsın canım, 36,4 senin foliküler dönemdeki ateşin, 15. günü değil bence çatlama günün, dün çatlamışsın sen canım, çalışma var mı dün ve 3 gün öncesi dönemde
Merhaba
Ben yeni uye oldum fakat oncesinde sizi surekli takip ediyordum. ates olcerek hamilelik istiyorum nasip olursa fakat bu fertility friend sitesine bir turlu kayi olamadim. uyelik icin bir teklif yollanmasi mi ne gerekiyormus yapan arkadaslar nasil yapti acaba ben bir turlu beceremedim yardimci olursaniz cok sevinirim. simdiden tesekkurler
kızlar biz geldikkk
nasılsınız bakalım
çok şükür oğlum doğdu 4 günlük olduk bile
sizler nasılsınız ,buara malum çoooooooookkkk yoğun ve yorgunum giremıyorum
dikkat edin kendinizee
herkesi çok öpüyorum
kızlar bana gelenler geldi
hepinizi öpüyorum çok seviyorum hoşçakalınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?