Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım ilacın işlevini bilmiyorum o yüzden sana yorum yapmam çok doğru olmaz ama ateşini ölç derim mutlaka, sonuçta her durumda yorum yapmanı kolaylaştırır ne zaman yumurtladığını bilirsin

Arkadaşlar merhabalar.bende troid yetmezliği var(hashimoto) hastığın adî. Tsh hormon değerim 5 ile 6 arası oluyor.levotiron kullanıyorum yaklaşık altı aydır yarım+çeyrek tablet. Bu durumda olupta hamile kalan arkadaşlar varmı?

Son düzenleme:

ben
hasımatoyum. Ilk tsh 6 cıkmıstı. Antı tpo 800 lerdeydı.
50 lık eutrox kullanıyorum ozmndan berı degerlerım gayet guzel.
Ilacını aldıgın ve kontrol altında oldugun surece endıse etme.
Hamıle kalmana engel olmaz.

ben hiç bilmiyorum canım o ilacı..
ama bana sen o kistlerle mistlerle hamile kalcan gibi geliyor

Çok sağol rahatladım braz.

zebebek yaa ne ınat kıstmıs bu gıtmedı uyuz
neyse allah beterınden saklasın ıns bu ılac sıfa olur
ılac hakkında bılgım yok ama
sankı deryosun kullandıgı degılmıydı onu aldıgı ay hamıs kalmıstı

Slm.iphoneden giren arkadaşlar varsa yardımcı olurmusunuz.kadnlar klbünün uygulaması varmı indirebileceğimiz?Sürekli gogleden açıp girmek zor oluyo

günaydın kızlar ateşime bi bakar mısınız dün yumurtladım mı acaba:26:

4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ben bi yerde okumuştum canım klomenle oluşan kistler adetle atılıyor diye :44: yinede bi araştır ya da doktoruna sor canım hem inşallah öleee bişe olmayacak ve sen hamile kalcan bu ay

eylülcüm büyük ihtimal iğneden dolayı gelmiştir o akıntı yinede doktoruna bi sorarsın. ama adetin 6. günü yumurtanın çatlamış olması imkansız gibi geliyor bana çünkü daha yeni bitmiş adetin 2 günde yeni yumurta nasıl olussun :44:

ben hiç bilmiyorum canım o ilacı..
ama bana sen o kistlerle mistlerle hamile kalcan gibi geliyor

aahh ahhh karanfilcecim nerdeeee banada hiç kalamıycakmışım gibi geliyo

inşallah deryacım inşallah
ilaç progesteron içeriyo
hani şu hamile kalıp hafif kanaması olanlara veriliyo bebek tutunsun diye , o ilaç işte
deryanınki şeker hastalarının kullandığı ilaçtı canım pkoluyduya o
Allah ım operasyona falan gerek kalmadan şu ilaç işe yarasa barim yaaa
dua edin kızlar

Slm.iphoneden giren arkadaşlar varsa yardımcı olurmusunuz.kadnlar klbünün uygulaması varmı indirebileceğimiz?Sürekli gogleden açıp girmek zor oluyo

canım bende iphoneden giriyorum
şimdi google dan gir kk ne kullanıcı adını falanda gir sonra o sayfa açıkken
ekranında altta kare içinden ok çıkarmış gibi bir işaret var ona tıkla ekrana bir çok simge geliyo,içlerinden yer imi'ne tıkla sağüst köşede kaydet var
ondan sonra herzaman ordan rahatça girebilirsin safariye gir direk o alttaki ok a tekrar tıkla bak görüceksin orda kaydolmuş olucak

Son düzenleme:
canım ilacın işlevini bilmiyorum o yüzden sana yorum yapmam çok doğru olmaz ama ateşini ölç derim mutlaka, sonuçta her durumda yorum yapmanı kolaylaştırır ne zaman yumurtladığını bilirsin

saol canım
valla bende bugün öle yaptım ateşe ölçmeye başladım ama o kadar zor geldiki
o kadar sıkılmışım ki artık
Allah sabır versin bekleyen herkese

canım bu ay ölçmedim ateşimi yani çok fazla stres oluyorum ölçünce bakalım hayrlısı. bende pko yok ama prolaktinimde 33

güzel arkadaşım yine ümitsizliğe düşmüş ne yazık ki. senin o güzel yumyumların ortalarından çattt diye çatlar umarım. stres en zararlısı biliyorsun canım. ne yazık ki bu tedaviler hakkında bir bilgim yok; çok şükür iki gebeliğimde doğal yolla oldu. ama tablona baktığımda nedense bugün yarın çatlayacakmış gibi geliyor bana. çünkü, geçen ay ki aynı günlerden biraz daha farklı geldi bana ateşin.

teklife gerek yok canım. ilk sayfada yazanları adım adım yap. direk üye olursun. takıldığın yeri yaz, yardımcı oluruz.

maşallah hoşgeldiniz. allahım analı babalı, sağlık, huzur, mutluluk ve bereketli kazançla büyütmeyi nasip etsin bebeğinizi :)

Bende haşimato hastasıyım. Ama bunun dışında kan pıhtılaşma sorunum ve prolaktin yüksekliği sorunum var. Bu nedenle adet dönemi kimi zaman 40 günü buluyor malesef hiç 28 günde olmadım. Bu siteye üye oldum ve ateş ölçmeye başladım henüz yeniyim. tablom hakkında yorumlarınızı seve seve dinlemek isterim. :) 423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…