Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yumurtlamışsın gibi geldi bana canım. hadi hayırlısı :))

geçmiş olsun öncelikle. bir-iki ay ölçüm yaptığınız zaman ancak yorum rahatlıkla yapılabiliyor. adetinizin ilk günlerindeki ölçümler olmadığı için de regl derecenizinde ne olduğu belli değil. bu nedenle henüz yorum yapmak çok doğru değil sanırım.

Canim benim cok uzuldum (( neden oldu sen iyimisin ?

İyi olmaya çalışıyorum, olmak zorundayım.
Dün hafif kanamam oldu, gittim dr.a, bişi yok olur falan dedi. Hissettim sabah ateş ölçmüştüm çünkü 36.5ti. Zaten ateşten pipiriklenip gittim dr.a da. Kana bakmasını rica ettim. Bu sırada serum takıldı, iğne yapıldı. Kan sonucu 2 saat sonra çıktı, dr.cumda çok şaşırdı ama ateş beni yanıltmadı. Hgcg 4.5a düşmüş. Eşim saolsun çok destek. Beni güldürmek için elinden geleni yapıyo. Yola devam, daha güzelini yaparız diyip duruyo... 50 yaşında eşim, bense 36, zamanımız kısıtlı artık bizim. Ama iyikide benim eşim, iyi kide onunla birlikteyim, umutluyuz yine olur inşallah...

Teşekkr canım böyle daha kolay oldu

Geçmiş olsun.rabbim yeniden hayırlısıyla hamile kalıp dünyaya getirmeni nasip etsin inşallah

yxliz, geçmiş olsun...
Allahım en yakın zamanda yeniden hayırlı ve sağlıklı bi şekilde kavuştursun..

Kısmet every, rüya bu kadarmış...

İnşallah şeker, inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder bize...

Saolasın merocum...

canim burda hep soyledigimiz bir soz var bana da dusuk yaptigimda arkadaslarim demisti, hamile kalabiliyorsun ve insallah en yakin zamanda yine kalirsin saglikla dogurursun. en gec 1 sene icinde herkes hamile kaldi dusukten sonra uzun bekleyen gormedim ben. gonlundekine kavusman dilegiyle canim

yxliz, geçmiş olsun...
Allahım en yakın zamanda yeniden hayırlı ve sağlıklı bi şekilde kavuştursun..
Amin güzelim, Allah hepimizin gönlündekini versin...

İyi dileklerin için çok teşekkürler every. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, içinde banadaaaa...

Sizleride üzdüm

merhaba..kızlar yardımnıza ihtiyacım var lutfen yardım edin ateş ölçmeden pek anlamam ama adetimin 3 gunundendi dil altı ölçüyorum 3 gun-36.2,,,4-36,6,,...5-36.6,,,,6-36.6,,,,7-36,6...8-36.9,,9-36.4,,,10-36.7,,bugun 36.7 oldu..dun yumurta akı gibide akıntım olu ..aceba yumurtam çatlamışmı..cevaplarnız için tşk ediyorum

dun catlamis gibi sanki dusus ve yukselis var bugun de
catlamis olabilirisn ama iliskiyi birakma
cunku 3 gun daha yuksek giderse kesin catlamis deriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…