fundaozledim seni
canımmbende sizleri özledim.. ama uzak duruyorum birtürlü bebek işine tam giremiyoz baksana.. aylar oldu bi ilerleme yok çok sıkıldım artık.. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah ne diyeyim
sen nasılsın oğluşun nasılismi bellimiydi bu arada :26:
seni anliyorum canim insallah hersey en kisa zamanda hallolur
Mete olacak canim
günaydın kızlar ateşime bi bakar mısınız dün yumurtladım mı acaba:26:
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ben bi yerde okumuştum canım klomenle oluşan kistler adetle atılıyor diye :44: yinede bi araştır ya da doktoruna sor canımhem inşallah öleee bişe olmayacak ve sen hamile kalcan bu ay
eylülcüm büyük ihtimal iğneden dolayı gelmiştir o akıntı yinede doktoruna bi sorarsın. ama adetin 6. günü yumurtanın çatlamış olması imkansız gibi geliyor bana çünkü daha yeni bitmiş adetin 2 günde yeni yumurta nasıl olussun :44:
geçmiş olsun canım şifanı versin Rabbim inşallahcanım bu ay ölçmedim ateşimiyani çok fazla stres oluyorum ölçünce bakalım hayrlısı. bende pko yok ama prolaktinimde 33
canım ovulasyon başlamışgüzel arkadaşım yine ümitsizliğe düşmüş ne yazık ki. senin o güzel yumyumların ortalarından çattt diye çatlar umarım. stres en zararlısı biliyorsun canım. ne yazık ki bu tedaviler hakkında bir bilgim yok; çok şükür iki gebeliğimde doğal yolla oldu. ama tablona baktığımda nedense bugün yarın çatlayacakmış gibi geliyor bana. çünkü, geçen ay ki aynı günlerden biraz daha farklı geldi bana ateşin.
İyi olmaya çalışıyorum, olmak zorundayım.
Dün hafif kanamam oldu, gittim dr.a, bişi yok olur falan dedi. Hissettim sabah ateş ölçmüştüm çünkü 36.5ti. Zaten ateşten pipiriklenip gittim dr.a da. Kana bakmasını rica ettim. Bu sırada serum takıldı, iğne yapıldı. Kan sonucu 2 saat sonra çıktı, dr.cumda çok şaşırdı ama ateş beni yanıltmadı. Hgcg 4.5a düşmüş. Eşim saolsun çok destek. Beni güldürmek için elinden geleni yapıyo. Yola devam, daha güzelini yaparız diyip duruyo... 50 yaşında eşim, bense 36, zamanımız kısıtlı artık bizim. Ama iyikide benim eşim, iyi kide onunla birlikteyim, umutluyuz yine olur inşallah...
doktora sordum canım, o kistler doğumda ve ameliyatla gidiyormuş, orada duracak onlar başka yolu yok maalesef
bugün doktordan geldim yağmurum bana ovulasyon başlamış dedi, hem de kendi kendine, adetin 21. günündeyim ateşim sabit daha
doktor çatlamış da olabilir yada 72 saate kadar çatlar dedi ama başlamış dedi, ateşim yükselmediğine göre çatlamadı daha, bakalım yarın ne olacak bu ateş
güzel dileklerine çok teşekkür ederim canım benim, Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
geçmiş olsun canım şifanı versin Rabbim inşallah
canım ovulasyon başlamış
doktor baktı yumurta siyah gözüküyor ya ultrasonda, onun içi böyle beyaz beyaz tüycükler var gibi duruyor o zaman başlamış oluyormuş ovulasyon
ama ateşim aynı tabiii ki yine artmadı
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım aynen böyle güçlü ol hep, Allahtan ümit kesilmez her şeyin hayırlısı
inşallah tez zamanda meleğine kavuşursun
Anladım o zaman baya bir zaman bu ölçüme devam edilecek :)
kızlar baharı merak ettim, veda etmiş sanki bizlere
bilgisi olan var mı??
Umarım güzel olur. Uzun zamandır çalışıyoruz. hayırlısı inşallah
yxlız canım cok uzuldum gecmıs olsun.
ıns rabbım tez zamanda saglıkla yıne nasıp etsın..
Fundacım ıyısın ınsallah canım, ozledık..
ne zmn gelıyosunuz bursaya?
Eh bahar yapıcam yuvanı
bısı yapmıs valla nıckı sılık
tobe tobe sustummmm
SLM BENİM TABLOMUDA TORUMLARSANIZ SEVİNİRİM. DÖNGÜM 24 YAŞ 33
420794 Ovulation charts on FertilityFriend.com
daha yumurtlama olmamis gibi. calismalara devam.
ovulasyon testinde bugün çift çizgi oldu ve kasıklarım ağrıyor.Acaba oldumu diye düşünmüştüm.Cevap için teşekkürler
yanilabiliriz tabi ki canim. tahmin ediyoruz sadece. ilerleyen gunlerde tablonda belli olur. atesinin regl atesini gecmesi lazim bence yumurtlamanin olmus olmasi icin. yarin birgun belli olur.
ovulasyon testinde bugün çift çizgi oldu ve kasıklarım ağrıyor.Acaba oldumu diye düşünmüştüm.Cevap için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?