Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
funda ozledim seni

canımm bende sizleri özledim.. ama uzak duruyorum birtürlü bebek işine tam giremiyoz baksana.. aylar oldu bi ilerleme yok çok sıkıldım artık.. Allah hayırlısını nasip etsin inşallah ne diyeyim

sen nasılsın oğluşun nasıl ismi bellimiydi bu arada :26:

seni anliyorum canim insallah hersey en kisa zamanda hallolur

Mete olacak canim

doktora sordum canım, o kistler doğumda ve ameliyatla gidiyormuş, orada duracak onlar başka yolu yok maalesef
bugün doktordan geldim yağmurum bana ovulasyon başlamış dedi, hem de kendi kendine, adetin 21. günündeyim ateşim sabit daha
doktor çatlamış da olabilir yada 72 saate kadar çatlar dedi ama başlamış dedi, ateşim yükselmediğine göre çatlamadı daha, bakalım yarın ne olacak bu ateş
güzel dileklerine çok teşekkür ederim canım benim, Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

canım bu ay ölçmedim ateşimi yani çok fazla stres oluyorum ölçünce bakalım hayrlısı. bende pko yok ama prolaktinimde 33
geçmiş olsun canım şifanı versin Rabbim inşallah

canım ovulasyon başlamış
doktor baktı yumurta siyah gözüküyor ya ultrasonda, onun içi böyle beyaz beyaz tüycükler var gibi duruyor o zaman başlamış oluyormuş ovulasyon
ama ateşim aynı tabiii ki yine artmadı
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım aynen böyle güçlü ol hep, Allahtan ümit kesilmez her şeyin hayırlısı
inşallah tez zamanda meleğine kavuşursun

kızlar baharı merak ettim, veda etmiş sanki bizlere
bilgisi olan var mı??

he he. ultrason gibi hatunum valla. atesinden belliydi ben sana demistim. insallah bu ay senin ayindir :)

yxlız canım cok uzuldum gecmıs olsun.
ıns rabbım tez zamanda saglıkla yıne nasıp etsın..

Fundacım ıyısın ınsallah canım, ozledık..
ne zmn gelıyosunuz bursaya?

Eh bahar yapıcam yuvanı
bısı yapmıs valla nıckı sılık
tobe tobe sustummmm

msnden ulastiginda bize d ehaber ver canim olur mu

Kızlaar,ben iyi alıştım buraya valla bi iki saat girmedimmi hemen açıp bakasım geliyo :)) rabbim hepimize sağlıklı hayırlı bebişler versin inşallahhhh...

ovulasyon testinde bugün çift çizgi oldu ve kasıklarım ağrıyor.Acaba oldumu diye düşünmüştüm.Cevap için teşekkürler

yanilabiliriz tabi ki canim. tahmin ediyoruz sadece. ilerleyen gunlerde tablonda belli olur. atesinin regl atesini gecmesi lazim bence yumurtlamanin olmus olmasi icin. yarin birgun belli olur.

yanilabiliriz tabi ki canim. tahmin ediyoruz sadece. ilerleyen gunlerde tablonda belli olur. atesinin regl atesini gecmesi lazim bence yumurtlamanin olmus olmasi icin. yarin birgun belli olur.

teşekkürler inşallah tez zamnda olur sizede hayırlı gebelikler

ovulasyon testinde bugün çift çizgi oldu ve kasıklarım ağrıyor.Acaba oldumu diye düşünmüştüm.Cevap için teşekkürler

simdi aklima geldi. ovulasyon testi yumurtlamanin 24-36 saat icinde olacagini gosterir. yani yarin ya da ertesi gece yumurtlama olacak. yumurtlanma olmadan once iceride sperm olursa döllenme sansi artar. onun icin calisin ) en az 1 saat sirt ustu yatin. mumkunse 2-3 saat yikanmayin hatta uyuyun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…