Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umarım yarar. Ben temmuzda hamile kaldım fakat boş gebelik oldu ve alındı malesef. kan pıhtılaşması varmış tabi sonradan testle anlaşıldı. Birde benim adet düzensizliğim var prolaktin yüksekliğinden dolayı. Bakalım artık hayırlısı diyoruz. Umarım Allah tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün..

yeliz çok üzüldüm inşallah tez zamanda yine gebe kalırsın

ama every de söylemiş doğal yoldan gebe kalabiliyosan tekrar olur daha yeniydi senin denemelerin galiba 5. aymıydı?

kızlar bahar nerde?

nereye gitmiş?

neden gitmiş?

biraz uzak kalmak çok iyi geliyor aslında bunun yolu da bıçak gibi kesmek öyle yapmış anladığım kadarıyla

inşallah güzel haberlerle geri gelir.

every,
ben baharla görüştüm canım.
sanırım biraz uzak kalmak istiyor.
adet de olmuş sanırım

Sağol canımm. Bu arada senin hamilelik nasıl gidiyo varmı bulantın felan

henuz cok kucuk oldugu icin sanirim bulanti yok. ama uykudan basimi kaldiramiyorum. gogus agrisi da cabasi :)) sagsaglim tutunsun da ben herseye rağziyim.

henuz cok kucuk oldugu icin sanirim bulanti yok. ama uykudan basimi kaldiramiyorum. gogus agrisi da cabasi :)) sagsaglim tutunsun da ben herseye rağziyim.

Tutunmuştur bence. Ben ogluma hamile olduğumu öğrendiğim gün adet gecikmem 8 gündü.ve doktorum o gün keseyi gördü. Senin şu an nekadar geçti adetin,doktora gittinmi? İlk bebeğinmi baska çocugun varmı?

reglime 1 gun kala ogrendim. gectigimiz pazartesi regl gunumdu. daha gitmicem doktora vakit var henuz. ilk bebegim dustu. dolayisiyla bu ilk olacak insallah.

SLM BENİM TABLOMUDA TORUMLARSANIZ SEVİNİRİM. DÖNGÜM 24 YAŞ 33
420794 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ovulasyon testinde bugün çift çizgi oldu ve kasıklarım ağrıyor.Acaba oldumu diye düşünmüştüm.Cevap için teşekkürler

canım 11. günün yumurtalam günün olacak muhtemelen, önümüzdeki iki gün de yüksek ateş girersen tabii
zaten ovulasyon testi de pozitif vermiş dün, ilk pozitifi gördükten 36 saat sonra ovulasyon olur hormon sorunu olmayan şanslı bayanlarda
ona da dayanarak 11. gün diyebiliriz yumurtlama gününe, çalışma vardır inşallah

günaydın kızlar.benim ateş tabloma bi bakıp yorum yapabilirmisiniz? bu dpo ne anlamadım?

42341a Ovulation charts on FertilityFriend.com hadi benim canlarım ölcem meraktan
tatlım mis gibi yumurtalmışsın ffnin çizgileri çok doğru yerde bence, hayırlı olsun

slmm kızlarr ben kan pıhtılaşması topiğindenımm benım şu grafiğii bilenn birii yorumlarmıı ben bişee anlamadımmm

420db9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım 35,2 olan ateşine discarded de bence, ateşi girdiğin kutunun yanında küçük tiklenen bir kutu var orada discarded yazıyor, o ateşi sayma çok saçma çıkmış
onun dışında yumurtlama olmamış daha ölçmeye ve çalışmaya devam et

Son düzenleme:
reglime 1 gun kala ogrendim. gectigimiz pazartesi regl gunumdu. daha gitmicem doktora vakit var henuz. ilk bebegim dustu. dolayisiyla bu ilk olacak insallah.

canıııııım Allahım bu bebişine ve inşallah bunun arkasından gelecek diğer bebişlerine sağlık sıhhat uzun mutlu bir ömür versin, bu çok sağlıklı tontiş bir bebiş olacak inşallah Allahın izniyle

amin canimmm. insallah. ben de seni merak ediyordum. atesin ne oldu?

aysumm. bugunku atesin yukselmis bak. bir iki gun daha yuksek giderse 11. gun yumurtlama gunun olmus olacak.

amin canimmm. insallah. ben de seni merak ediyordum. atesin ne oldu?

canım bugün 36,3, yani benim yumurtlama ateşim değil, ama foliküler dönemdeki en yüksek ateşim, bakalım yarın yükselir belki, inşallah yani :)
doktorum dün demişti en geç 72 saat içinde yumurtlarsın diye, umarım doğru görmüştür

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…