teşekkürler inşallah tez zamnda olur sizede hayırlı gebelikler
every,
ben baharla görüştüm canım.
sanırım biraz uzak kalmak istiyor.
adet de olmuş sanırım
inşallah canım bakalım sabah ateşim kaç çıkacak yaa yükselsin artııııııkhe he. ultrason gibi hatunum valla. atesinden belliydi ben sana demistim. insallah bu ay senin ayindir :)
inşallah en kısa zamanda aramıza döner...hesabını dondurmuş canım.
sanırım biraz bebek fikrinden uzak kalmak istiyor
günaydın kızlar.benim ateş tabloma bi bakıp yorum yapabilirmisiniz? bu dpo ne anlamadım?
42341a Ovulation charts on FertilityFriend.com hadi benim canlarım ölcem meraktan
:)) reglinin 19. gunu yumurtlamissiniz demek. insallah atesiniz boyle yuksek gider. o zaman bebis olabilir demek. ama simdi bunu soylemek icin erken.
Sağol canımm. Bu arada senin hamilelik nasıl gidiyo varmı bulantın felan
slmm kızlarr ben kan pıhtılaşması topiğindenımm benım şu grafiğii bilenn birii yorumlarmıı ben bişee anlamadımmm
420db9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ben de tam anlamadim canim. bir kac gune kadar daha belirgin olur sanirim.
henuz cok kucuk oldugu icin sanirim bulanti yok. ama uykudan basimi kaldiramiyorum. gogus agrisi da cabasi :)) sagsaglim tutunsun da ben herseye rağziyim.
Tutunmuştur bence. Ben ogluma hamile olduğumu öğrendiğim gün adet gecikmem 8 gündü.ve doktorum o gün keseyi gördü. Senin şu an nekadar geçti adetin,doktora gittinmi? İlk bebeğinmi baska çocugun varmı?
SLM BENİM TABLOMUDA TORUMLARSANIZ SEVİNİRİM. DÖNGÜM 24 YAŞ 33
420794 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ovulasyon testinde bugün çift çizgi oldu ve kasıklarım ağrıyor.Acaba oldumu diye düşünmüştüm.Cevap için teşekkürler
tatlım mis gibi yumurtalmışsıngünaydın kızlar.benim ateş tabloma bi bakıp yorum yapabilirmisiniz? bu dpo ne anlamadım?
42341a Ovulation charts on FertilityFriend.com hadi benim canlarım ölcem meraktan
canım 35,2 olan ateşine discarded de bence, ateşi girdiğin kutunun yanında küçük tiklenen bir kutu var orada discarded yazıyor, o ateşi sayma çok saçma çıkmışslmm kızlarr ben kan pıhtılaşması topiğindenımm benım şu grafiğii bilenn birii yorumlarmıı ben bişee anlamadımmm
420db9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
reglime 1 gun kala ogrendim. gectigimiz pazartesi regl gunumdu. daha gitmicem doktora vakit var henuz. ilk bebegim dustu. dolayisiyla bu ilk olacak insallah.
canıııııım Allahım bu bebişine ve inşallah bunun arkasından gelecek diğer bebişlerine sağlık sıhhat uzun mutlu bir ömür versin, bu çok sağlıklı tontiş bir bebiş olacak inşallah Allahın izniyle
amin canimmm. insallah. ben de seni merak ediyordum. atesin ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?