- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
ekinci sakın bu günleri boş geçme bugünü filan değerlendirsen harika olur
henuz cok kucuk oldugu icin sanirim bulanti yok. ama uykudan basimi kaldiramiyorum. gogus agrisi da cabasi :)) sagsaglim tutunsun da ben herseye rağziyim.
bulantı hiç de olmayabilir bende hiç olmadı hala da yok 9. haftaya girdik.
ama 6. haftadan sonra olur olursa da .
merhaba kızlar tablomu yorumlarsanız sevinirim.daha çatlamadım mı acaba.acaba çatlamıycam mı?bu zamana kadar bu kadar uzamamıştı akıntımda bitti gibi..37e9ca Ovulation charts on FertilityFriend.com
Kizlar doktordan geliyorum. Adetin 12.gunu bir yumurtam varmis, 22 mm olmus catlatma ignesi normalde veririm ama dedi zamanini biraz gecirmisiz akintinda var bugun yarin catlar dedi. Insallah catlar
cannnıııım süper bir boyut bence, benimki bile çatladıysa senin ki hayde hayde çatlar çok sevindimmmKizlar doktordan geliyorum. Adetin 12.gunu bir yumurtam varmis, 22 mm olmus catlatma ignesi normalde veririm ama dedi zamanini biraz gecirmisiz akintinda var bugun yarin catlar dedi. Insallah catlar
çatlamamış canım geç çatlar belki ölç sen ateşini ve çalışmalara devam etmerhaba kızlar tablomu yorumlarsanız sevinirim.daha çatlamadım mı acaba.acaba çatlamıycam mı?bu zamana kadar bu kadar uzamamıştı akıntımda bitti gibi..37e9ca Ovulation charts on FertilityFriend.com
cannnıııım süper bir boyut bence, benimki bile çatladıysa senin ki hayde hayde çatlar çok sevindimmm
Kiz catladimi seninkidarisi basima simdi calisma zamani bu gecemi yarin sabah mi bilemedim dusunuyom
cannnıııım süper bir boyut bence, benimki bile çatladıysa senin ki hayde hayde çatlar çok sevindimmm
Kiz catladimi seninkidarisi basima simdi calisma zamani bu gecemi yarin sabah mi bilemedim dusunuyom
bugunun isini yarina birakma canim
canım 11. günün yumurtalam günün olacak muhtemelen, önümüzdeki iki gün de yüksek ateş girersen tabii
zaten ovulasyon testi de pozitif vermiş dün, ilk pozitifi gördükten 36 saat sonra ovulasyon olur hormon sorunu olmayan şanslı bayanlarda
ona da dayanarak 11. gün diyebiliriz yumurtlama gününe, çalışma vardır inşallah
tatlım mis gibi yumurtalmışsınffnin çizgileri çok doğru yerde bence, hayırlı olsun
canım 35,2 olan ateşine discarded de bence, ateşi girdiğin kutunun yanında küçük tiklenen bir kutu var orada discarded yazıyor, o ateşi sayma çok saçma çıkmış
onun dışında yumurtlama olmamış daha ölçmeye ve çalışmaya devam et
aysumm. bugunku atesin yukselmis bak. bir iki gun daha yuksek giderse 11. gun yumurtlama gunun olmus olacak.
Beni ümitlendiriyorsunuz sağolun.Ben hep daha erken yumurtladığımı düşünürdüm.Ateş ve ovulasyon sayesinde günümü bulacağım inşallah .Tabiiki sizin de yardımınızla
bulantı hiç de olmayabilir bende hiç olmadı hala da yok 9. haftaya girdik.
ama 6. haftadan sonra olur olursa da .
maşAllah sana canım ben günlük kusmalardan ölüyorum resmen ,sanırım benmki 6-7 hafta da başladı...sağlıkla gelsindeyawrularım inşallah önemli değil kusmak falan ....
kızlar bilgisi olan varmı anne ile bebek arasında kan uyuşmazlığı hakkında ben negatif kan grubuyum ,eşim pozitif,eğer bebek pozitif olursa benle arasında kan uyuşmazlığı oluyormuş dua ediyorum ikiside negatif olsun diye ama neler yapmalı bunun dışında yarın dr a sorcam ama duramadım sizede sorayım böyle bişey olan yada duyan varmı ???
tam bilmiyorum canim ama sanirim sorun cikmasin diye 7. ayda igne yapiyorlar.
bende araştırıyorum canım 28.haftada iğne yapılıyo diye yazıyo hep...
inşAllah herşey yolunda giderevlatlarım sağlıkla doğarlar inşAllah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?