Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ekinci sakın bu günleri boş geçme bugünü filan değerlendirsen harika olur

henuz cok kucuk oldugu icin sanirim bulanti yok. ama uykudan basimi kaldiramiyorum. gogus agrisi da cabasi :)) sagsaglim tutunsun da ben herseye rağziyim.

bulantı hiç de olmayabilir bende hiç olmadı hala da yok 9. haftaya girdik.
ama 6. haftadan sonra olur olursa da .

Son düzenleme:
Kizlar doktordan geliyorum. Adetin 12.gunu bir yumurtam varmis, 22 mm olmus catlatma ignesi normalde veririm ama dedi zamanini biraz gecirmisiz akintinda var bugun yarin catlar dedi. Insallah catlar

Kizlar doktordan geliyorum. Adetin 12.gunu bir yumurtam varmis, 22 mm olmus catlatma ignesi normalde veririm ama dedi zamanini biraz gecirmisiz akintinda var bugun yarin catlar dedi. Insallah catlar

amin. hadi insallah catlar :)

cannnıııım süper bir boyut bence, benimki bile çatladıysa senin ki hayde hayde çatlar çok sevindimmm

merhaba kızlar tablomu yorumlarsanız sevinirim.daha çatlamadım mı acaba.acaba çatlamıycam mı?bu zamana kadar bu kadar uzamamıştı akıntımda bitti gibi..37e9ca Ovulation charts on FertilityFriend.com
çatlamamış canım geç çatlar belki ölç sen ateşini ve çalışmalara devam et

Canım teşekkür ederim siz yorum yaptıkça ben ümitleniyorum:18:inşallah bu ay tutar.

aysumm. bugunku atesin yukselmis bak. bir iki gun daha yuksek giderse 11. gun yumurtlama gunun olmus olacak.

Beni ümitlendiriyorsunuz sağolun.Ben hep daha erken yumurtladığımı düşünürdüm.Ateş ve ovulasyon sayesinde günümü bulacağım inşallah .Tabiiki sizin de yardımınızla

Beni ümitlendiriyorsunuz sağolun.Ben hep daha erken yumurtladığımı düşünürdüm.Ateş ve ovulasyon sayesinde günümü bulacağım inşallah .Tabiiki sizin de yardımınızla

elimizden geldigince yardimci oluruz canim. ben de kizlarin sayesinde ogrendim. simdi hamileyim :) darisi size. aminnnn

bulantı hiç de olmayabilir bende hiç olmadı hala da yok 9. haftaya girdik.
ama 6. haftadan sonra olur olursa da .

maşAllah sana canım ben günlük kusmalardan ölüyorum resmen ,sanırım benmki 6-7 hafta da başladı...sağlıkla gelsinde yawrularım inşallah önemli değil kusmak falan ....

kızlar bilgisi olan varmı anne ile bebek arasında kan uyuşmazlığı hakkında ben negatif kan grubuyum ,eşim pozitif,eğer bebek pozitif olursa benle arasında kan uyuşmazlığı oluyormuş dua ediyorum ikiside negatif olsun diye ama neler yapmalı bunun dışında yarın dr a sorcam ama duramadım sizede sorayım böyle bişey olan yada duyan varmı ???

Son düzenleme:

tam bilmiyorum canim ama sanirim sorun cikmasin diye 7. ayda igne yapiyorlar.

bende araştırıyorum canım 28.haftada iğne yapılıyo diye yazıyo hep...
inşAllah herşey yolunda gider evlatlarım sağlıkla doğarlar inşAllah...

amin. icini rahat tut canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…