Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Icini rahat tut hicbisey olmuyor korkulcak bi sey yok. Benim en yakin arkadasim 0 negatifti bebek pozitif, ilk bebekte sorun olmuyor yalniz arada dusuk varsa emin olmak lazim 2.bebekse ignesi var vuruluyorsun bitiyor.

Gunaydin, sen canim 17.gun yumurtlamissin yarinda boyle ate gider ve yukselirse iyice emin olabilirsin.

canım şu an çatlamış gibi ama tedbiri elden bırakma.

kızlar yorumlarınızı bekliyorum tablomun son durumu 423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com

ff e göre çatlamış ama sanki ortalamaya göre baya aşağıda seyrediyor.
sen de tedbiri elden bırakma

Benim ateşim tekrar düştü ama ovulasyon testi silikleşmeye başladı .Ben şimdi ateşe göremi ov.göremi devam edeyim bir bakar mısınız....
420794 Ovulation charts on FertilityFriend.com

genelde ov. testi pozitif dedikten bi kaç gün sonra çatlıyor. yani çoğunu öyle gördüm.
senin de öyle olabilir.
gün aşırı devam etmek en iyisi.
zaten 12. gün filan çatlamak için çok erken.

reglinin 19. gunu yumurtan catlamis. artik atesin sabit. yani bebek donemi bitti. herkesde yerlesmede dusus olmaz. ilj sayfadan benim tabloma bakabilirsin ornek olarak. ates regl gunu sabahi bile dusebildigi icin gebelik konusunda simdiden konusmak dogru olmaz.
ama atesin cok guzel gidiyir. boyle devan ederse hamilesindir.

canım benimm inşallah.bide en taze hamile sensin tatlım bi sorum olacak.ovulasyondan sonra akıntın sürekli oldumu? benm iki gündür kuru gibi

şu an ateşinin bize söylediği şey ovulasyon gerçekleşmiş yumurta çatlamış..
bu birincisi canım.
ikinicisi ise bu yöntem en etkili ovulasyon tespit etmek içindir.
evet çoğunlukla gebeliği de tahmin edebiliyoruz ama çoğunluk ovulasyon
yerleşme düşüşü herkesde olmaz işin açığı öyle bişey var mı onu bile bilmiyorum kaç yıldır bu işin içindeyim.

test için çok çok erken.
örnek hamile tablolarına burdan da bakabilirsin..
Fertility Charts Gallery - FertilityFriend.com

canım benimm inşallah.bide en taze hamile sensin tatlım bi sorum olacak.ovulasyondan sonra akıntın sürekli oldumu? benm iki gündür kuru gibi

canim heyecanini cok iyi anliyorum. birazcik sabir. her belirtiyi ne olur gebelik diye dusunme. insallah gebesindir ama negatif olunca insan cok yikiliyor.
benim regl 27 gun suruyor ortalama. tahminim 17. gun yumurtladim. 22. gune kadar kuruydu. 22 den sonra akinti basladi ara ara olmaya. gunde bir sefer falan. simdi gunde iki kez falan oluyor. 26. gunde hem idrar hem de kan testi pozotif sonuc verdi.

yalnız ateşimi bir saat sonra ölçtüm tekrar 36.5 çıktı saat 8.30da

canim 24 gundu senin dongun degil mi? bi de atesini bugun her zaman ki gibi mi ölctun?
bence de gun asiriya devam edersen iyi olur :)

karanfilce. nasilsin canim? merak ettim seni.

canim 24 gundu senin dongun degil mi? bi de atesini bugun her zaman ki gibi mi ölctun?
bence de gun asiriya devam edersen iyi olur :)

Canım :18:saat yedide ölçmüştüm 36.2 idi 1 saat sonra 36.5 çıktı dün ile aynı yanlış olabilir mi diye kafama takıldı.Ovulasyonda sabah silik çıktı gün aşırı ilişki devam

genelde ov. testi pozitif dedikten bi kaç gün sonra çatlıyor. yani çoğunu öyle gördüm.
senin de öyle olabilir.
gün aşırı devam etmek en iyisi.
zaten 12. gün filan çatlamak için çok erken.
karanfilce ben 23/24 günde bir adet oluyorum herhalde ateşimi yanlış ölçtüm diye düşünüyorum çünkü bir saat sonra ateşim 36.2 den 36.5 e çıktı

Canım :18:saat yedide ölçmüştüm 36.2 idi 1 saat sonra 36.5 çıktı dün ile aynı yanlış olabilir mi diye kafama takıldı.Ovulasyonda sabah silik çıktı gün aşırı ilişki devam

gun asiriya devam et de canim garantiye al istersen. hep mi 7 de olcuyordun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…