maşAllah sana canım ben günlük kusmalardan ölüyorum resmen ,sanırım benmki 6-7 hafta da başladı...sağlıkla gelsindeyawrularım inşallah önemli değil kusmak falan ....
kızlar bilgisi olan varmı anne ile bebek arasında kan uyuşmazlığı hakkında ben negatif kan grubuyum ,eşim pozitif,eğer bebek pozitif olursa benle arasında kan uyuşmazlığı oluyormuş dua ediyorum ikiside negatif olsun diye ama neler yapmalı bunun dışında yarın dr a sorcam ama duramadım sizede sorayım böyle bişey olan yada duyan varmı ???
günaydın kızlartabloma bi bakar mısınız :26: her gün bugün çatladım galiba diyorum ertesi gün düşüyo inşallah yarın yine düşmez neden böle oluyo bu ay anlamadım
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım şu an çatlamış gibi ama tedbiri elden bırakma.günaydın kızlartabloma bi bakar mısınız :26: her gün bugün çatladım galiba diyorum ertesi gün düşüyo inşallah yarın yine düşmez neden böle oluyo bu ay anlamadım
kızlar yorumlarınızı bekliyorum tablomun son durumu 423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com
Benim ateşim tekrar düştü ama ovulasyon testi silikleşmeye başladı .Ben şimdi ateşe göremi ov.göremi devam edeyim bir bakar mısınız....
420794 Ovulation charts on FertilityFriend.com
HERKESE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR.BEN MERAKTAN ÖLCEM ELİMDEN GELSE TEST YAPCAM OKADAR YANİ.KARANFİLCE BENİM TABLOMADA YORUM YAPABİLİRMİSİN
42341a Ovulation charts on FertilityFriend.com YERLEŞME DÜŞÜŞÜ DUYUYORUM SİZLERDEN AMA BENDE O YOK TUTMADIMI Kİ??
HERKESE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR.BEN MERAKTAN ÖLCEM ELİMDEN GELSE TEST YAPCAM OKADAR YANİ.KARANFİLCE BENİM TABLOMADA YORUM YAPABİLİRMİSİN
42341a Ovulation charts on FertilityFriend.com YERLEŞME DÜŞÜŞÜ DUYUYORUM SİZLERDEN AMA BENDE O YOK TUTMADIMI Kİ??
reglinin 19. gunu yumurtan catlamis. artik atesin sabit. yani bebek donemi bitti. herkesde yerlesmede dusus olmaz. ilj sayfadan benim tabloma bakabilirsin ornek olarak. ates regl gunu sabahi bile dusebildigi icin gebelik konusunda simdiden konusmak dogru olmaz.
ama atesin cok guzel gidiyir. boyle devan ederse hamilesindir.
canım benimm inşallah.bide en taze hamile sensin tatlım bi sorum olacak.ovulasyondan sonra akıntın sürekli oldumu? benm iki gündür kuru gibi
yalnız ateşimi bir saat sonra ölçtüm tekrar 36.5 çıktı saat 8.30da
canim 24 gundu senin dongun degil mi? bi de atesini bugun her zaman ki gibi mi ölctun?
bence de gun asiriya devam edersen iyi olur :)
günaydın kızlartabloma bi bakar mısınız :26: her gün bugün çatladım galiba diyorum ertesi gün düşüyo inşallah yarın yine düşmez neden böle oluyo bu ay anlamadım
kızlar yorumlarınızı bekliyorum tablomun son durumu 423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com
karanfilce ben 23/24 günde bir adet oluyorum herhalde ateşimi yanlış ölçtüm diye düşünüyorum çünkü bir saat sonra ateşim 36.2 den 36.5 e çıktıgenelde ov. testi pozitif dedikten bi kaç gün sonra çatlıyor. yani çoğunu öyle gördüm.
senin de öyle olabilir.
gün aşırı devam etmek en iyisi.
zaten 12. gün filan çatlamak için çok erken.
karanfilce. nasilsin canim? merak ettim seni.
Canım :18:saat yedide ölçmüştüm 36.2 idi 1 saat sonra 36.5 çıktı dün ile aynı yanlış olabilir mi diye kafama takıldı.Ovulasyonda sabah silik çıktı gün aşırı ilişki devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?