Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
karanfilce ben 23/24 günde bir adet oluyorum herhalde ateşimi yanlış ölçtüm diye düşünüyorum çünkü bir saat sonra ateşim 36.2 den 36.5 e çıktı

hmmm adet aralığın çok kısaymış. 11. gün olmuş olabilir o zaman..
ateş her zaman aynı saatte ölçtüğünü baz alıyorsun genelde.

canım yaa ben senin yerinde olsam ateş ölçmem.
zaten bi evladın varmış.
yine olur inşallah.
bir de üstelik adet aaralığın da oldukça kısa uzun olsa da gününü tutturamasan desek.

bence hiçç strese girme..
iki çalışsanız ovulasyon vaktini bitirirsiniz zaten

tam 4 yıldır uğraşıyoruz ama olmadı.doktorlar bendede eşimdede sorun olmadığını söylediler

7-7,30 da ölçerim .Bu arada hayırlı cumalar allah hepinizin dualarını tez zamanda kabul etsi.Evlatlarınıza uzun ömür rızkınıza ve sağlığınıza bereket versin

aminnn. canim bugunku atesin de yanlislik olabilir. 1 saat sonraki olcumu alma ama. yarina netlesir.

karanfilce strese girmemen icin ates olcme demistir. cunku insani strese sokuyor. ben uyuyamiyordum artik. neyse. tez zamanda allah sizlere de nasip etsin.

kızlar ateşim bu sabah 36,5 çıktı benim yumurtlama ateşim
ve normalde hiç göğüs ucu hassasiyetim olmaz
geçen aylarda yumurtladığımda 8 gün boyunca sızladı meme ucum ve tam 5. gün ateşim yükselmişti
ve yine aynen öyle oldu 5 gündür acıyorlar ve bugün ateşim yükseldi
yumyumum çatladı galiba bu sefer
21 yada 22. güne koyacak çizgiyi inşallah yüksek giderse ateşim

3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Son düzenleme:

Teşekkürler yardım ve yorumlarınız için,kızlar hepimize sağlıklı ve bebişli bir ay diliyorum.

ekinciii tebrikler canımm
gelsin bebişlerr..
yumurtlayamıyorsan üzülme onun çözümü çok basit demedim mi

aferin o guzel yumyumlara... ne de guzel soz dinleyip catladilar. ha ha ha...

ekinciii tebrikler canımm
gelsin bebişlerr..
yumurtlayamıyorsan üzülme onun çözümü çok basit demedim mi
haklısın canım öyleymiş gerçekten
inşallah Rabbim nasip ettiyse olur

aferin o guzel yumyumlara... ne de guzel soz dinleyip catladilar. ha ha ha...
aynen canım, yani hala çok emin değilim çatladığına ama yarın da yüksek çıkarsa tam emin olacağım
eşim de nasıl heyecanlandı, normalde pek sevmez ateşimi ölçmemi, stres olduğumu düşünüyor, halbuki ben ateş ölçtükçe neyin ne olduğunu gördükçe rahatlıyorum
artık o bile soruyor sabahları, ateşin nasıl bakalım diye
onu da yoldan çıkardım

Son düzenleme:
23 24 günde bir adet oluyorum 8 yaşında bir kızım var

Canim senin dongu biraz kisa doktor bisey yok demis ama ayrintili bakildimi
Mesela yumurta takibi yapildimi ilacsizda olsa gelisiyomu catliyomu vb..
Kisa veya cok uzun suren dongulerde genelde yumurtlama gerceklesmiyo diye biliyorum
Mesela ben dkh kullandim son uc aydir 25 gunde falan adet gordum yumurtlamadim cunku

naber kizlar
gelemedim birkac gundur
bende gebelik sekeri cikti ciddi boyutta degil ama can sIkIci onunla ugrasiyorum
herkesin gonlundeki olsun insallah

naber kizlar
gelemedim birkac gundur
bende gebelik sekeri cikti ciddi boyutta degil ama can sIkIci onunla ugrasiyorum
herkesin gonlundeki olsun insallah

geçmiş olsun canım...
deeryanın da çıkmışı sanki öyle hatırlıyorum inşallah problemsiz atlatırsın öpüyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…