Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

haklısın canım doktor bana uzun ve çok kısa döngülerde yumurtlama olmayabiliyor demişti,ya da lüteal faz kısa olduğu için falan da döngüler kısa olabilir
takip edilmesinde fayda var

tesekkurler kizlar
oyle miydi karanfilcecim valla cevreden oyle olup da herseyi normal olan birilerini duymaya ihtiyacim oluyor bu aralar

tabi tabi bu durum çook normal canım..
sanırım hepberaber deryaydı ama başkası da olabilir ve hiç sorun çıkmadı ben orasını kesin hatırlıyorum sen içini ferah tut

Sağol canım umarım ilerside güzel olur :)
Bakalım olmazsa doktorla görüştüm klomen başlayacağız dedi. Kullanan var mı bilemiyorum ama görücez artık. Hayırlısı diyorum sadece..

arkadaşlar merhaba. bu ay ateş ölçmeye başladım ilk defa ve kafam çok karışık. klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. şuan progestan kullanıyorum. adet döngümün 17. günündeyim. tablomu ve detayları paylaşıyorum. ve yorumlarınızı bekliyorum. benim sorun ettiğim şey ateşim yükselmyor. adetin 3. günü ateş ölçmeye başladım. birlikte olduğumuz günler + ile işaretli.
3. gün 36.2
4. gün 36.2
5. gün 36.3
6. gün 36.4
7. gün 36.2
8. gün 36.1 (adet bitimi)
9. gün 36.3
10. gün 36.2
11. gün 36.1 (çatlatma iğnesi vuruldum)
12. gün 36.1 + (ovulasyon testi çift çizgi)
13. gün 36.3 +
14. gün 36.4
15. gün 36.3 +
16. gün 36.3
17. gün 36.3

milletin 37lere fırlamış nerdeyse, benim 36.3 de sayıklıyor. bu beni endişelendiriyor. yorumlarınızı bekliyorum. adet döngüm 28 gün. gereğini arz ederim:)

evet canım yumurta takibi yapıldı,hormonlara bakıldı hatta rahim filmi çekildi.Klomen kullandım kimyasal gebelik oldu.Doktor yumurtlamada sorun yok dedi.Artık allahın takdiri inşallah bu ay ateş ile gelir diye ümit ediyorum

canım ben ateş yöntemine yeni başladım ama fertility friend sitesini öneririm ilk sayfada var neler yapılması gerektiği çok kolay bir site.Eğer yarını beklersen arkadaşlar yardımcı olur.Benim çok bilgim yok kusura bakma

teşekkür ederim ilgin için. hakkımızda hayırlısı:)

Sağol canım umarım ilerside güzel olur :)
Bakalım olmazsa doktorla görüştüm klomen başlayacağız dedi. Kullanan var mı bilemiyorum ama görücez artık. Hayırlısı diyorum sadece..
klomen bu ay kullandım canım, ben pkoluyum
adetin 5. günü günde 2 doz 5 gün içtim
adetin 12. günü 15mm
14. günü 16,1 mm
17. günü 21mm
21. günü 22mm gibiydi doktor zaten ovulasyon başlamış dedi ateşim de 23. gün yükseldi yani 22. gün ovulasyonum oldu
ben ki 1,5-2 ayda bir adet olurdum, bazen yumurtlar bazen yumurtlamazdım (yumurtlayıp yumurtlamadığını nerden biliyorsun dersen ateş yönteminden görmüştüm)
benim gebelik için işe yarar mı bilmiyorum ama yumurtamı büyüttü ve kendiliğinden çatladı
hakkımızda hayırlısı canım, umarım sen de sonuç alırsın

canım yumurtlamamış olabilir misin acaba onu düşünüyorum...
ama bazısında ateş 0,2 derece kadar yükselebiliyormuş, senin öyle olmuştur belki..
normalde ben baksam ateşine yumurtlamamışsın derim bu sonuçlara göre
bHCG iğnesini vurulmadan önce kaç mm idi yumurtan??
bu arada pko var mı canım? klomeni hangi dozda kullandın ve kaçıncı kullanışın??

günaydın kızlar yine düştü benim ateşim yaaa

http://www.fertilityfriend.com/home/4122d7

yok canım olmadı bugün yine düştü ateşim ben bu ay yumurtlamadım mı neden oluyor bu iniş çıkışlar anlamadım bi de ara ara adet olcam gibi ağrılar oluyor kasıklarımda bi haftadır yumurtluyorum sanıyorum ama ateş bi düşüp bi yükseliyor anlamadım gitti

Son düzenleme:

gunaydin. herkesin bazal vucut isisi farklidir. yani 37 olanlara takilma sen. regl derecen ortalama 36.2. eger ovulasyon testi cift cizgi cikmasaydi daha yumurtlamamissin diyebilirdim. ama test pozitif ve sonrasindaki gunlerde sabitlenmis. yumurtlama bitmis olabilir. benim de kafam karisti. siteye uye olursaniz daha iyi olur yorumlama acisindan.

yok canım topıge gırıp cıktım kac kere
kımsecıkler yokkk yalnız hıssettım kendımı ondan
eskı muhabbetler kalmadı pek herkes kendı telasına dustu tabı..

Everycım sana noldu ya hayırdı kacırdım ben heralde bı sorunmu var?

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar, benim yumurtam catlamadi sanirim ates yukselmedi ve kasigim cok agriyor. Keske catlatma ignesi vurulsaydim kist olustu bahtsiz ben

100 mg seker yuklemede de bir deger yuksek cikti canim 229 cikti malesef

Günaydın kızlar. Çocuk fikrine ara vereyim demiştim ama sadece 15 gün sürdü :-D

Gunaydin kizlar, benim yumurtam catlamadi sanirim ates yukselmedi ve kasigim cok agriyor. Keske catlatma ignesi vurulsaydim kist olustu bahtsiz ben

stres yapma canım.
yaptıkça gecikeblir..
niye kist olsun kist filan olmaz inşallah çatlar bekle biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…