Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
meraba. ben 21.günümdeyim gün içinde ateşim 36,4 yada 36,5 çıkıyo. sabahları ölçtüğümde ise 36,2 çıkıyo. gün içinde neden bu kadar düşük ateşim anlamıyorum. sabah ölçümüyle gün içi ölçümü arasındaki fark kafamı karıştırdı. yoksa ben soğuk kanlı mıyım :S

diger ates ölcumleriniz olmadigi icin ovulasyonla ilgili yorum yapmak mumkun degil.
sabah ki deger bazal vucut isiniz. vucut tamamen dinlenmis yani dengedeyken olculen isi. gun icinde yapilan tum hareketler vucut isisini yukseltir. hatta simdi hava soguk. disari cikin gezip gelin atesinizi olcun sabaha gore dusuk cikar. yani sizde sorun yok.

canım evet yumurtlamadın daha demek ki, inip çıkıyor ateşin çünkü..
ama geç yumurtlama olabilir, yada yumurtlama olmazsa da görürüz mutlaka ölç ateşini, inş bugün düşüş olmuş ardından yükseliş olur
kasık ağrılarına da çok şiddetli değilse takılma derim tatlım

Gunaydin kizlar, benim yumurtam catlamadi sanirim ates yukselmedi ve kasigim cok agriyor. Keske catlatma ignesi vurulsaydim kist olustu bahtsiz ben
canım ateş sabitse çatlamamıştır, benim düşün 21mm idi 17. gün ondan 4 gün sonra ovulasyon başlamış dedi doktor, geç çatlayabilir iğne vurulmadığın için
sana da mı doktor vermedi canım yoksa kendin mi istemedin iğneyi??

canım gün içinde dişini mi fırçaladın, çay mı içtin, heyecanlanacağın bir şey mi oldu?? bunların hepsi ateşi oynatır ve o ölçtüklerin bazal vücut ısısı değil
sabah en az 3 saatlik uykuyla ölçtükleri bazal vucut ısısdır, onlara hiç takılma..
36,2 evet çoğu bayan için düşük bir ateş, ama kimisi için de yumurtlama ateşi olabilir bu,
senin en az 2 ay tablonu çıkartman lazım yorum yapabilmemiz için canım
üye değilsen ff'ye üye ol tatlımi grafik üzerinden yorum yapmak daha kolay oluyor

18. günümdeyken pembe bi kaç damla leke geldi bu yumurta çatlaması mı demek çünkü çok şükür bende kist probemi yok

ff ne oluyo acaba??

kızlar
yüksek gidiyor ateşim sonundaa
çizgimi yarın çeker ff, 22. günüme çekecek galibaa

3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com

oley oley. bence 21 e cekecek :)) ciddi birsey diyecegim. gebelerin duasi kabul olurmus. bi de dogum anindaki dualar kesin kabul olurmus. diger gebeligimde kime dua ettiysem kabuk oldu cok sukur. o bebegimi ilk ogrendigimde bi arkadasim gelmisti aklima ona dua etmistim ama cok icten. vallahi yalanim yok iki ay sonra dogal yolla hamile kaldi; ikiz; hem de 7 yildir bebegi olmuyor. bir kac sey daha oldu boyle.
heleki sizi hic tanimiyorum ama ogrenince bu bebisi nedense direk size dua ettim bu sefer. allahim geri cevirmez insallah.

18. günümdeyken pembe bi kaç damla leke geldi bu yumurta çatlaması mı demek çünkü çok şükür bende kist probemi yok

aaaa. benim diger gebeligimde olmustu. yerlesme kanamasi diyorlar. daha kac gun var regl icin?

aaaa. benim diger gebeligimde olmustu. yerlesme kanamasi diyorlar. daha kac gun var regl icin?

leke 18.günümde geldi şuan 21,.gündeyim. 1hafta var adete inşallah olmaz benimde bebeğim olur Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah

banada dua et noooooluuuuuuur (

leke 18.günümde geldi şuan 21,.gündeyim. 1hafta var adete inşallah olmaz benimde bebeğim olur Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah

amin. allahim isteyen herkese versin. soyle anlatayim: diger gebeligimda 13. gun 1-2 damla pembelik geldi. o kadar. sonra goguslerim cok sisti acidi. 27. gun adet gunumde de test pozitifti. insallah sizinde oyle olur. ama yine de cok kaptirmayin.

amin. allahim isteyen herkese versin. soyle anlatayim: diger gebeligimda 13. gun 1-2 damla pembelik geldi. o kadar. sonra goguslerim cok sisti acidi. 27. gun adet gunumde de test pozitifti. insallah sizinde oyle olur. ama yine de cok kaptirmayin.

bu ay incir havuç kürü yapıyorum. 41 meryeme başladım dua edin benimde dualrım kabul olsun

bu ay incir havuç kürü yapıyorum. 41 meryeme başladım dua edin benimde dualrım kabul olsun

kürleri bilmiyorum canim. cok sukur gebe kalmak icin ekstra birsey yapmama gerek kalmadi. ama kuzenim de meryemle hamile kaldi. insallah allahim kabul etsin. hayirli evlat versin bizleri de hayirli ana baba yapsin.

kızlar
yüksek gidiyor ateşim sonundaa
çizgimi yarın çeker ff, 22. günüme çekecek galibaa

3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com

yaa iste bu kadar yumurtanin kendiliginden catlamasida cok iyi baska mudahaleye gerek yok demekki bir de beyfendi hanfendiyi ikna ettimi tamamdir canim bana ignede kararsiz kaldi gec kaldigini dusundu ama atesime bakarsan keske verseymis bende israrla istemedim iyi olmadi yani

ben hala umutluyum senden canım benim de bak gün geçti anca yükseldi ateşim, senin de öyle olur belki, dikkatli dikkatli ölç tatlım, yorumlarız tekrar, inş. tez vakitte yükselir
çalışmalarınız aksatmayın aman ha

Son düzenleme:

amiiiiin tatlım, ne güzel dilerkler böyle, çok duygulandımmmm.. Allah razı olsun senden..
inşallah bu ay olur, güzel duaların için Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim, inşallah güzel olacak her şey :)

canım yumurtlamamış olabilir misin acaba onu düşünüyorum...
ama bazısında ateş 0,2 derece kadar yükselebiliyormuş, senin öyle olmuştur belki..
normalde ben baksam ateşine yumurtlamamışsın derim bu sonuçlara göre
bHCG iğnesini vurulmadan önce kaç mm idi yumurtan??
bu arada pko var mı canım? klomeni hangi dozda kullandın ve kaçıncı kullanışın??[/QUOTE]

iğne olmuş olmasam yumurtlamadım belki dicem de, iğne oldum. iğneden önce 18 mm di yumurta. daha doğrusu 18 iken doktor iğne verdi, yarın ol iğneni dedi. pko yok çok şükür. klomeni günde 2 kere kullandım, 5 gün süreyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…