canım yumurtlamamış olabilir misin acaba onu düşünüyorum...
ama bazısında ateş 0,2 derece kadar yükselebiliyormuş, senin öyle olmuştur belki..
normalde ben baksam ateşine yumurtlamamışsın derim bu sonuçlara göre
bHCG iğnesini vurulmadan önce kaç mm idi yumurtan??
bu arada pko var mı canım? klomeni hangi dozda kullandın ve kaçıncı kullanışın??
yaa iste bu kadar yumurtanin kendiliginden catlamasida cok iyi baska mudahaleye gerek yok demekki bir de beyfendi hanfendiyi ikna ettimi tamamdir canim bana ignede kararsiz kaldi gec kaldigini dusundu ama atesime bakarsan keske verseymis bende israrla istemedim iyi olmadi yani
amiiiiin tatlım, ne güzel dilerkler böyle, çok duygulandımmmm.. Allah razı olsun senden..
inşallah bu ay olur, güzel duaların için Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim, inşallah güzel olacak her şey :)
iğne olmuş olmasam yumurtlamadım belki dicem de, iğne oldum. iğneden önce 18 mm di yumurta. daha doğrusu 18 iken doktor iğne verdi, yarın ol iğneni dedi. pko yok çok şükür. klomeni günde 2 kere kullandım, 5 gün süreyle.
canım ne demek birbirimize destek olmak için buradayızAllah sizlerden de razi olsun. benim toparlanmama cok yardim ettiniz..
inş. tutar canım ateşin yüksek, allah gönlüne göre versinEkinci179 merhabalar.benim reglmde 10 ocakta oldu,şu an ateşim üç gündür 36.8 kerde sabitlendi.ff çizgiyi 19 da çekti.çok merakediyom bu ay bari tutturabilsek.
anladım canım.. belki ateşinden de anlaşılıyordur da tabloda göremediğimiz için yanlış yorum da yapıyor olabiliriz,
fertility friende üye olursan tablo yaparsan daha net görebiliriz
inş. yumurtlamışsındır ve bebişin seninledir
sanırım FF de tablomu oluşturmayı becerebildim. inceleyip yorumlarsanız ve içimi rahatlatırsanız çok sevinirim:)
424667 Ovulation charts on FertilityFriend.com
beni endişelendiren ateşimin çok yükselmemesi. çatlatma iğnesi olmama rağmen çatlamamış olabilir mi acaba. ya da progestan kullanıyorum, o ateşin yükselmesini engeller mi. ya da saçmalıyor muyum:) FF deki tabloyu yorumlamayı beceremiyorum. bu benim ilk tablom
100 mg seker yuklemede de bir deger yuksek cikti canim 229 cikti malesef
sanırım FF de tablomu oluşturmayı becerebildim. inceleyip yorumlarsanız ve içimi rahatlatırsanız çok sevinirim:)
424667 Ovulation charts on FertilityFriend.com
beni endişelendiren ateşimin çok yükselmemesi. çatlatma iğnesi olmama rağmen çatlamamış olabilir mi acaba. ya da progestan kullanıyorum, o ateşin yükselmesini engeller mi. ya da saçmalıyor muyum:) FF deki tabloyu yorumlamayı beceremiyorum. bu benim ilk tablom
42341a Ovulation charts on FertilityFriend.com
herkese günaydın arkadaşlar.eşim2 günlük tatile getirdi şu an oteldeyim.ancak erkenden kalktım ateşimi ölçtm ff ye koydum.nasıl gidiyor benm durum yorum yaparmısınız rica etsemm?
gunaydin. valla benim tablom gibi gidiyor. insallah boyle devam eder.
hay allah yaa
ee napıcakmıssın dıyetmı verdıler
daha dıkkat edersın canım bısey olmaz allahın ıznıyle
yavrun allaha emanet
ıkı hafta boyunca dıkkat edıcem canım sifir hamur isi ve sifir tatli
bir de benim hatam meyveyi asiri belki asiridan da fazla tuketmem
simdi sinirli ve sutle meyve tuketiyorum
2 hafta sonra bakilcak yeniden boyle beslenince degerler degisecek mi bakalim
ki umairm degisir o zaman hep dikkat ederim hamilelik sonuna kadar
Bnen beslenme öğretmeniyim.Meyvede bulunan şeker yiyeceklerdekinden daha fazladır.Kişiler diyet yaparken meyve bile sayıyla verilir.Çünkü kan şekerini hızlı bir şekilde çıkarır.Dikkat edersen zaten düşer.KAFANA TAKIP KENDİNİ ÜZME.
sagol canim
biliyordum aslinda ilk 3 ay kilo kilo tukettim
insan gunde 2 kg mandalina yer mi ben yedim
son zamanlarda da gunde 9,10 meyve yedim
hem kilo aldim hizla hem seker artti biliyorum
cunku ben tatli yiyemiyorum hamileligim boyunca ve hamur isi de son 2 hafta canim cok cekti tukettim yoksa onu da yapmiyordum
neyse bakicaz durum ne olacak
günaydın kızlaryine düştü benim ateşim yaaa
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yok canım olmadı bugün yine düştü ateşimben bu ay yumurtlamadım mı neden oluyor bu iniş çıkışlar anlamadım bi de ara ara adet olcam gibi ağrılar oluyor kasıklarımda bi haftadır yumurtluyorum sanıyorum ama ateş bi düşüp bi yükseliyor anlamadım gitti
Sen doktorlara bakma ben 8 yıl önce kızıma hamileyken şeker yüklemesi diye bir şey yoktu ne yersen ye.Bunun yapılmasının nedeni ileride çocuğun şeker hastası olmasını engellemek.Dikkat ettikten sonra meyve şekeri kanda hemen düşer
ıkı hafta boyunca dıkkat edıcem canım sifir hamur isi ve sifir tatli
bir de benim hatam meyveyi asiri belki asiridan da fazla tuketmem
simdi sinirli ve sutle meyve tuketiyorum
2 hafta sonra bakilcak yeniden boyle beslenince degerler degisecek mi bakalim
ki umairm degisir o zaman hep dikkat ederim hamilelik sonuna kadar
Cok gecmis olsun, dikkatli bir beslenme ile eminimki dusecektir. Dun tv de izledim dr sebze ve meyve cok tuketin demek yanlismis cok sebze az meyve gunde en fazla 3 porsiyon dedi. Bir de sut ve hazir peynirin cok tuketilmeside sekeri yukseltiyormus. Gerci dr larin dediklerine bakarsak ac kaldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?