Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

iğne olmuş olmasam yumurtlamadım belki dicem de, iğne oldum. iğneden önce 18 mm di yumurta. daha doğrusu 18 iken doktor iğne verdi, yarın ol iğneni dedi. pko yok çok şükür. klomeni günde 2 kere kullandım, 5 gün süreyle.[/QUOTE]

anladım canım.. belki ateşinden de anlaşılıyordur da tabloda göremediğimiz için yanlış yorum da yapıyor olabiliriz,
fertility friende üye olursan tablo yaparsan daha net görebiliriz
inş. yumurtlamışsındır ve bebişin seninledir

Son düzenleme:

Ekinci179 merhabalar.benim reglmde 10 ocakta oldu,şu an ateşim üç gündür 36.8 kerde sabitlendi.ff çizgiyi 19 da çekti.çok merakediyom bu ay bari tutturabilsek.

Allah sizlerden de razi olsun. benim toparlanmama cok yardim ettiniz..

anladım canım.. belki ateşinden de anlaşılıyordur da tabloda göremediğimiz için yanlış yorum da yapıyor olabiliriz,
fertility friende üye olursan tablo yaparsan daha net görebiliriz
inş. yumurtlamışsındır ve bebişin seninledir[/QUOTE]

teşekkürler. bi deneyeyim üyeliği, hep ingilizce karışık geldi:) inş bu kez hamileyimdir.3 başarısız aşılama, şimdi klomen tedavisi. bu sitedeki çoğu kişi gibi yıprandım üye olup ordaki tabloyu yayınlamaya çalışcam. ilgine teşekkürler:)

sanırım FF de tablomu oluşturmayı becerebildim. inceleyip yorumlarsanız ve içimi rahatlatırsanız çok sevinirim:)

424667 Ovulation charts on FertilityFriend.com

beni endişelendiren ateşimin çok yükselmemesi. çatlatma iğnesi olmama rağmen çatlamamış olabilir mi acaba. ya da progestan kullanıyorum, o ateşin yükselmesini engeller mi. ya da saçmalıyor muyum:) FF deki tabloyu yorumlamayı beceremiyorum. bu benim ilk tablom

Allah sizlerden de razi olsun. benim toparlanmama cok yardim ettiniz..
canım ne demek birbirimize destek olmak için buradayız

Ekinci179 merhabalar.benim reglmde 10 ocakta oldu,şu an ateşim üç gündür 36.8 kerde sabitlendi.ff çizgiyi 19 da çekti.çok merakediyom bu ay bari tutturabilsek.
inş. tutar canım ateşin yüksek, allah gönlüne göre versin

teşekkürler. bi deneyeyim üyeliği, hep ingilizce karışık geldi:) inş bu kez hamileyimdir.3 başarısız aşılama, şimdi klomen tedavisi. bu sitedeki çoğu kişi gibi yıprandım üye olup ordaki tabloyu yayınlamaya çalışcam. ilgine teşekkürler:)[/QUOTE]

canım tebrikler süper olmuş tablon.. bak yumurtlamış gösteriyor seni ff :)
bir de bu çatlama iğnesini de kaydet canım
iğneyi vurulduğun günün penceresini aç, meds'e tıkla sol sırada HCG var onu tikle, tablonda da görürsün aşağıda iğne vurulduğun günü
H harfi çıkıyor

12. gun yumurtan catlamis canim. telaşlanma :)

hay allah yaa
ee napıcakmıssın dıyetmı verdıler
daha dıkkat edersın canım bısey olmaz allahın ıznıyle
yavrun allaha emanet

ıkı hafta boyunca dıkkat edıcem canım sifir hamur isi ve sifir tatli
bir de benim hatam meyveyi asiri belki asiridan da fazla tuketmem
simdi sinirli ve sutle meyve tuketiyorum
2 hafta sonra bakilcak yeniden boyle beslenince degerler degisecek mi bakalim
ki umairm degisir o zaman hep dikkat ederim hamilelik sonuna kadar

Bnen beslenme öğretmeniyim.Meyvede bulunan şeker yiyeceklerdekinden daha fazladır.Kişiler diyet yaparken meyve bile sayıyla verilir.Çünkü kan şekerini hızlı bir şekilde çıkarır.Dikkat edersen zaten düşer.KAFANA TAKIP KENDİNİ ÜZME.

sagol canim
biliyordum aslinda ilk 3 ay kilo kilo tukettim
insan gunde 2 kg mandalina yer mi ben yedim
son zamanlarda da gunde 9,10 meyve yedim
hem kilo aldim hizla hem seker artti biliyorum
cunku ben tatli yiyemiyorum hamileligim boyunca ve hamur isi de son 2 hafta canim cok cekti tukettim yoksa onu da yapmiyordum
neyse bakicaz durum ne olacak

Sen doktorlara bakma ben 8 yıl önce kızıma hamileyken şeker yüklemesi diye bir şey yoktu ne yersen ye.Bunun yapılmasının nedeni ileride çocuğun şeker hastası olmasını engellemek.Dikkat ettikten sonra meyve şekeri kanda hemen düşer

Canim sen zaten gecen ay da 23 gun yumurtlamissin bugunleri bos gecirme calisin:))))

hamilelik bittigi anda kandaki degerim normale donecek
o onemli degil
ama onemli olan bebegim etkilenmesin Allah korusun seker hastasi olmasin

Cok gecmis olsun, dikkatli bir beslenme ile eminimki dusecektir. Dun tv de izledim dr sebze ve meyve cok tuketin demek yanlismis cok sebze az meyve gunde en fazla 3 porsiyon dedi. Bir de sut ve hazir peynirin cok tuketilmeside sekeri yukseltiyormus. Gerci dr larin dediklerine bakarsak ac kaldik

bak bunu da bilmiyordum
protein agirlikli beslen dedi bana diyetisyen sekere karsi
ama sanirim ben peynir ve sutu de cok abartiyorum:44: artik dikkatli olucam midem oyle buyumus ki az verince doymuyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…