Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahhh. Kızlar yaa siz bu cici linkleri nasıl yapıyorsunuz banada öğretin lütfeeeeennn

Son düzenleme:
selam kızlar
herkes umarım iyidir
aklıma takılan bişey sorcam
kızlar genelde gebelikte ateş basmalarından bahsediliyor
bende ise son günlerde çok üşüme başladı
acaba ters bişeyler mi oluyor?
sizde var mı böyle bişey???
hani gebelikte ateş hep yüksek mi kalacak?

sorun oldugunu sanmam canim. ben de arada donuyorum

canımhıc merak etme hersey normal
ya ben ılk 3 ay dondum sureklı
herkes sıcak basıyor dıyordu ama tıtrıyordum benım de en belırgın ozellıklerımden bırı hamıleyken usuyorum
ates basmalarim gec baslasi 6.ayda
sen hic merak etme hersey yolunda

canm doktoruma söyledim 26.haftada enjesiyonum yapılıcakmış,eğer bebek pozitifse doğumdan sonra 72 saat içinde tekrar iğne yapılcakmış,rahatladım biraz ilk duyduğumda paniklemiştim fakat şimdi iyiyim şükür

yokh cuğum aynen herkes çilesine düştü bende öyle oldum inan
bi ara kanamam oldu iğneler vuruldum sürekli yattım şükür atlattık,sonra ikiz olduğunu öğrendim tam sevinirken kan uyuşmazlığı olabilceğini öğrendim ,yani bildiğin bi koşturmaca yinede bunlarada şükür Rabbim yawrularımızı bize bağışlasın sağlıkla inşAllah,Rabbm sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

everyciğim geçmiş olsun şeker çıkmış sanırım atlatırsın merak etme bunlar genelde olabiliyomuş kimndede tansiyon düşmesi oluyomuş,inşallah sorunsuzca bitiririz bu dönemleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…