Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cok sukur canim. sevindim. benim arkadasima da aynisini soylemis doktor.

canım sanırım sizde de kan uyuşmazlığı var hiç korkma
gebelik sürecinde en önemlisi 7.ayda olmak üzere indirect coombs testi yapılacak sana
onun negatif çıkması lazım
doğumdan sonra ise bebeğin kan grubuna bakılıp eğer pozitfi olursa sana 72.saat içinde iğne yapılacak
benım o negatif eşim B pozitif oğlum 0 pozitif doğdu ve bana aynı gün iğne yapıldı hiç korkma
ama doğumdan sonraki ğne ihmale gelmez
sağlıkla al kucağına

ben de B pozitif eşim 0 negatif

ateşim yüksek ama yine biraz geberik gibi geldi bana
siz ne dersiniz kızlar, artık yumurtlamışımdır herhalde değil mi
ff nin çizgi çektiği günün bir gün öncesi doktorum ovulasyondasın demişti, ondan kendimi yumurtlamış kabul ediyorum, ama ateşim de pek sağlam değil gibi

3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com

yumurtlamışsın canım gözün aydın sonu güzel olsun inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Son düzenleme:
merhaba kızlar ateş tabloma bi bakarmısınız?çatlamadım mı hala hiç bu kadar geç kalmazdı.kasıklarımda ara ara ağrı var.37e9ca Ovulation charts on FertilityFriend.com

çatlamamış tatlım

11. gün çatlamış yumurtan sanki, ateşin çok yüksek değil gerçi ama az da olsa yüksek devam ederse çatlamışsın demektir, ama yarın fana ateşin düşük çıkarsa belki çatlamamışsın diyebiliriz, inş. öyle bir şey olmaz da :)
normalde bu kadar erken mi çatlar yumurtan?? döngülerin kaç gün canım?

canim sıkkın biraz. tsh hormunum yuksek cikti. nolcak simdi? betahcg guzel ama. 5 gunde 60dan 316 ya cikti.

kızlar bugün 8.günüm ama ben hala bildiginiz adet oluyorum.böyle bir durum yaşayanınız var mı?aşılamada kullanılan iğnelerden mi acaba?bir önceki ay aşılama olmuştum.gonal f kullandım.sonra 8 gün önce adet oldum hala bifiil kanamam var.normalde 5 gün sürer..yarın falan hiç kesilecek gibi durmuyo

Son düzenleme:
canim sıkkın biraz. tsh hormunum yuksek cikti. nolcak simdi? betahcg guzel ama. 5 gunde 60dan 316 ya cikti.
canım benim de TSH 5,12 çıktı geçen, sonra baktırdık 2,9 çıktı hemen ilaca başladım, gebelikte ihtiyaç oluyormuş
hiç kafana takma ilaçla anında çözülüyor
belli aralıklarla hormanuna bakılıarak doz ayarı yapılır, olur biter tatlım, bebeğie de hiç hiç hiç zararı yok, içini rahat tut
şu an ben de içiyorum her gün yarım levotiron

hayirli olsun canim :)))

yumurtlamışsın canım gözün aydın sonu güzel olsun inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

bu sefer oldu galiba canlarımm , en azından zamanında adet olurum, hamiş olmasam da

kızlar bugün 8.günüm ama ben hala bildiginiz adet oluyorum.böyle bir durum yaşayanınız var mı?aşılamada kullanılan iğnelerden mi acaba?

canım bir bilgim yok tam olarak ama dediğinde haklı olabilirsin, ilaçlar yapmış olabilir, doktoruna bir şekilde ulaş sor mutlaka canım

ben de A(+), eşim A (-)
anne pozitif olunca sorunsal olmuyor canım bildiğim kadarıyla
evet öyle de deryayla tam zıtmışız ona güldüm.
ama ben genotipimi de biliyorum bizim çocuğumuz olursa 0 olma ihtimali de var ben B0 ım çünkü

ama rh faktöründe genotipimi bilmiyorum.

olmuş olmuş daha ikinci haftaya yükselir inşallah

bilmiyorum canım bi doktora gtimende fayda var.
benim de adet 10 gün sürer ama kanama 5 gün sürer diğer 5 gün de sürünür.

canım bir bilgim yok tam olarak ama dediğinde haklı olabilirsin, ilaçlar yapmış olabilir, doktoruna bir şekilde ulaş sor mutlaka canım

devlet hastanesine gidiyorum.nerden ulaşacam doktora?neyse bekliyim bi iki güne geçmezse gidicem.yoksa bu ayı adetle kapatcam

Hic gulecegim yoktu geberik ates benimki de surekli can cekisiyor valla soyle atesli bi hatun olamadim saka bi yana epey arastirdim bugun onlarca tablo inceledim bir cok hamis tablosunda ayni durum var 5 - 6 gun yavas yavas yukseliyor son uc gune yuksek girdinmi tamamdir derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…