canm doktoruma söyledim 26.haftada enjesiyonum yapılıcakmış,eğer bebek pozitifse doğumdan sonra 72 saat içinde tekrar iğne yapılcakmış,rahatladım biraz ilk duyduğumda paniklemiştim fakat şimdi iyiyim şükür
yokh cuğum aynen herkes çilesine düştü bende öyle oldum inan
bi ara kanamam oldu iğneler vuruldum sürekli yattım şükür atlattık,sonraikiz olduğunu öğrendim tam sevinirken kan uyuşmazlığı olabilceğini öğrendim ,yani bildiğin bi koşturmaca yinede bunlarada şükür Rabbim yawrularımızı bize bağışlasın sağlıkla inşAllah,Rabbm sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
everyciğim geçmiş olsun şeker çıkmış sanırım atlatırsın merak etme bunlar genelde olabiliyomuş kimndede tansiyon düşmesi oluyomuş,inşallah sorunsuzca bitiririz bu dönemleri
canım sanırım sizde de kan uyuşmazlığı var hiç korkma
gebelik sürecinde en önemlisi 7.ayda olmak üzere indirect coombs testi yapılacak sana
onun negatif çıkması lazım
doğumdan sonra ise bebeğin kan grubuna bakılıp eğer pozitfi olursa sana 72.saat içinde iğne yapılacak
benım o negatif eşim B pozitif oğlum 0 pozitif doğdu ve bana aynı gün iğne yapıldı hiç korkma
ama doğumdan sonraki ğne ihmale gelmez
sağlıkla al kucağına
ben de B pozitif eşim 0 negatif
ateşim yüksek ama yine biraz geberik gibi geldi bana
siz ne dersiniz kızlar, artık yumurtlamışımdır herhalde değil mi
ff nin çizgi çektiği günün bir gün öncesi doktorum ovulasyondasın demişti, ondan kendimi yumurtlamış kabul ediyorum, ama ateşim de pek sağlam değil gibi
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ff nin çizgi çektiği günün bir gün öncesi doktorum ovulasyondasın demişti, ondan kendimi yumurtlamış kabul ediyorum, ama ateşim de pek sağlam değil gibi
merhaba kızlar ateş tabloma bi bakarmısınız?çatlamadım mı hala hiç bu kadar geç kalmazdı.kasıklarımda ara ara ağrı var.37e9ca Ovulation charts on FertilityFriend.com
11. gün çatlamış yumurtan sanki, ateşin çok yüksek değil gerçi ama az da olsa yüksek devam ederse çatlamışsın demektir, ama yarın fana ateşin düşük çıkarsa belki çatlamamışsın diyebiliriz, inş. öyle bir şey olmaz da :)
42341a Ovulation charts on FertilityFriend.com
herkese günaydın arkadaşlar.eşim2 günlük tatile getirdi şu an oteldeyim.ancak erkenden kalktım ateşimi ölçtm ff ye koydum.nasıl gidiyor benm durum yorum yaparmısınız rica etsemm?
canim sıkkın biraz. tsh hormunum yuksek cikti. nolcak simdi? betahcg guzel ama. 5 gunde 60dan 316 ya cikti.
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.co
slm.benm tablomda bu [url]http://www.fertilityfriend.com/home/42341a
ne dersin bu aydamı boşuz yaa(
canım benim de TSH 5,12 çıktı geçen, sonra baktırdık 2,9 çıktı hemen ilaca başladım, gebelikte ihtiyaç oluyormuşcanim sıkkın biraz. tsh hormunum yuksek cikti. nolcak simdi? betahcg guzel ama. 5 gunde 60dan 316 ya cikti.
hayirli olsun canim :)))
yumurtlamışsın canım gözün aydınsonu güzel olsun inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.co
slm.benm tablomda bu [url]http://www.fertilityfriend.com/home/42341a
ne dersin bu aydamı boşuz yaa(
canım niye öyle düşünüyorsun, tablon çok güzel gebe tablosu gibi gidiyor, ama tabii ilerleyen günler de çok önemli ateşin, inş. düşmez hiç
kızlar bugün 8.günüm ama ben hala bildiginiz adet oluyorum.böyle bir durum yaşayanınız var mı?aşılamada kullanılan iğnelerden mi acaba?
slm canm.tsh değerin kaç?
evet öyle de deryayla tam zıtmışız ona güldüm.ben de A(+), eşim A (-)
anne pozitif olunca sorunsal olmuyor canım bildiğim kadarıyla
bilmiyorum canım bi doktora gtimende fayda var.kızlar bugün 8.günüm ama ben hala bildiginiz adet oluyorum.böyle bir durum yaşayanınız var mı?aşılamada kullanılan iğnelerden mi acaba?bir önceki ay aşılama olmuştum.gonal f kullandım.sonra 8 gün önce adet oldum hala bifiil kanamam var.normalde 5 gün sürer..yarın falan hiç kesilecek gibi durmuyo
canım bir bilgim yok tam olarak ama dediğinde haklı olabilirsin, ilaçlar yapmış olabilir, doktoruna bir şekilde ulaş sor mutlaka canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?