Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
saop Ekincim. insallaj dedigin gibi olur. 10 gun sonra kontrol var. daha ilac yok. 5 ay once baktirmistim sorun yoktu. saglik ocaginda yapildi testler. belki hatalidir diye umit ediyorum.

allahim. su iki kizi atesle hemencecik :)))

max. 4.3 benim 5.83 canim.

bu arada tablon guzel masallah. yarin belli olur

Ay inşallah belli olur yarına.
değerin evet yüksek ama stres olcak bi durum yok.günlük yarm tablet ilaçla çözümü var.ama ihmal etme doktorun vermiştir bi tedavi.hiiç canını sıkma benim 6 idi şimdi 4lere düştü.hatta yarin tekrar baktırcam.

Son düzenleme:
Slm.bu sitede ben yeniyim ama geçmiş sayfalardan okuyup bigi sahibi oluyorum.edindiğim bilgiler doğrultusunda sende yumurtlama henüz yok.ama arkadaşlar ne diyecek bilmiyorum

henuz yumurtlama olmamis canim.

teşekkür ederim canlar yorumlarınız için.
zaten ben pkoluyum.
ne zaman canı isterse o zaman yumurtlar benim yumurtalıklar :)
belki bu yöntemle takip eder gebe kalma şansımı arttırırım diye düşünüyorum ya bakalım hayırlısı.

henuz ilac yok canim. 10 gun sonra gidecegim. bakalim. korktum biraz dusuk riski yapabiliyormus

metformin içerikli ilaçlardan denemeni tavsiye ederim diaformin gulukofen vb. Yumurtlamanı sağlayacaktır allah kolaylık versin pko zor iş...

ateş ölçme yönteminde bilgisi olan arkadaşlar nolur yardım edin bi sorum olucak
ateşi düştükten sonra hamile çıkan arkadaşlar varmı hiç ?
Umutlarım bitsin istemiyorum böyle istatistikler varmı?

saop Ekincim. insallaj dedigin gibi olur. 10 gun sonra kontrol var. daha ilac yok. 5 ay once baktirmistim sorun yoktu. saglik ocaginda yapildi testler. belki hatalidir diye umit ediyorum.

canım derhal bir endokrin doktorundan randevu al başla ilacına aksatma sakın
ben daha gebe değilimi ama doktorum hemen başlattı bana levotiron diye bir ilaç, hergün yarım içiyorum
gebelikte tiroit hormonuna ihtiyaç oluyor
benim 5,12-2,35 ve 2,35 çıktı birkaç gün arayla, çok da yüksek değil ama verdi yine de çünkü çok önemli
derhal dotora tatlım, endokrinciye, tamam mı, söz mü???

ateş ölçme yönteminde bilgisi olan arkadaşlar nolur yardım edin bi sorum olucak
ateşi düştükten sonra hamile çıkan arkadaşlar varmı hiç ?
Umutlarım bitsin istemiyorum böyle istatistikler varmı?

çok var tatlımi fertility friend de öyle tablolar
ama bir bilemedin iki gün düşük olacak sonra genel olarak hep yüksek çıkması lazım
ama umutlarını tüketme tabii ki adete kadar, ateşini ölçtüğün alet bozuktur belki
güzel düşün güzel olsun

Son düzenleme:
devlet hastanesine gidiyorum.nerden ulaşacam doktora?neyse bekliyim bi iki güne geçmezse gidicem.yoksa bu ayı adetle kapatcam
haklısın tatlım... geçmezse git dayan kapısına durmuyor kanamam diye, mecbur ilgilenir, inşallah hiç gerek kalmaz canım

bizim ateşler için güzel bir kelime oldu bu geberik
inşallah yüksek yüksek olur son günlerde dediğin gibi canım

allahim. su iki kizi atesle hemencecik :)))
amiiiiiiiiin... melekle bana azıcık ateş ver Ya'Rab :)

saol bitanem. insallah sorunsuz gider bu kez. doktor dusuge sebep olur deyince korktum. ama aile hekimi dedi. daha kadin doguma gitmedim
tatlım kadın doğumcu veremez tiroit ilacı, dediğim gibi endokrin uzmanı lazım sana, direkt oraya git, kadın doğumcu da zaten seni endokrine yönlendirecek

ben de pkolutum, çok zor canım bak ilaçla 22. gün yumurtladım ev bayram yerine döndü
daha ortada bebiş yok bir şey yok
yumurtam 21 mm olmuştu biz seviniyoruz deliler gibi, çatlamamış foliküle don bile biçtik
ateş çok doğru bir tercih canım bizim için, ovulasyon testi her hafta pozitif veriyor, lanet LH hep pik yapıyor bizde, o yüzden bizim için tek yöntem bu ateş yöntemi ve ultrason takibi...

canım ff seni yumurtladı zannetmiş ama eski ateşine dönmüşsün geri, o yüzden silmiş çizgiyi
ilerleyen günlerde yüksek girersen hep, tekrar eski yerinden çizer çizgiyi
bakalım ilerleyen günlerde ne olacak, ölçmeye devam canım, yumurtlamış da olabilirsin yumurtlamamış da olabilirsin, bakalım biraz daha ölç....
PKO var mı sende tatlım?

Son düzenleme:

merak etme canim. bak bu saat oldu henuz uyumadim sabah endokrin uzmaniyla tel.de gorusulecek hemen benim icin. ona gore doktor ne derse hareket edecegim. bir bebek kaybettim. allahim yine aglatmaz insallah.

günaydın kızlar ben bu ay yumurtlamadım galiba ilk defa hiç umudum yok çünkü ateşim çok düşük zaten bu ay hiç o yumurtlama akıntısını da farketmedim. kesin adetim de gecikicek keşke geçen ay doktora gidip klomene başlasaydım bu ateş yükselir mi sizce yorumlar mısınız :26:

4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Bende PKO yok. Sence bu kadar ateş değişimi normal mi canım.

vallahi canim. 23-24. gunlerden umitliyim ben aslinda senin icin.

iNŞ.CANIM YA UMUTLARIM BİTSİN İSTEM,YORUM ÇÜNKÜÜÜ:18:
BELKİDE DERECE BOZULMUŞTUR DEDİĞİN GİBİ

merak etme canim. bak bu saat oldu henuz uyumadim sabah endokrin uzmaniyla tel.de gorusulecek hemen benim icin. ona gore doktor ne derse hareket edecegim. bir bebek kaybettim. allahim yine aglatmaz insallah.
canım süper çok sevindim çabuk davrandığına, Rabbim bu sefer güldürsün yüzünü, ama niye uyumuyırsun bak bebiş uykusuz kalıyor

yağmurum senin bu ateşinin dip yapışı, belki de yumurtlayacağını gösteriyor, 23-24. günler yumurtlayabilirsin, dikkatli dikkatli ölçmeye devam et canım
yumurtlamazsan da sağlık olsun, bir şekilde adet olursun, yada direk doktora gidersin adetim gecikti diye, progestan bu günler için var tatlım takma kafana,
sonra çakar sana klomeni, yumyum dolar overlerin :)
benim 66 günlük tabloyu hatırla ondan da kabus olamaz herhalde senin tablon, mümkün değil

Bende PKO yok. Sence bu kadar ateş değişimi normal mi canım.
canım şimdi ben bakıyorum tablona, sen 25. gün yumurtlamış olabilirsin, ciddi bir yükseliş var bence, bugün yüksek çıkmış mesela yarın ve diğer günler de yüksek çıkarsa 36,6 gibi mesela, ff tekrar eski yerine çizer çizgiyi mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…