maşalllahhhh böyle devam eder inşallah canımcanım cuteheart bize nasıl dua ettiyse, bak ikimizin de ateşi ertesi gün tavan yaptı
4098cc Ovulation charts on FertilityFriend.com melek_law
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com ekinci179
çatlamamış tatlım
11. gün çatlamış yumurtan sanki, ateşin çok yüksek değil gerçi ama az da olsa yüksek devam ederse çatlamışsın demektir, ama yarın fana ateşin düşük çıkarsa belki çatlamamışsın diyebiliriz, inş. öyle bir şey olmaz da :)
normalde bu kadar erken mi çatlar yumurtan?? döngülerin kaç gün canım?
canım cuteheart bize nasıl dua ettiyse, bak ikimizin de ateşi ertesi gün tavan yaptı
maşalllahhhh böyle devam eder inşallah canımbende istiyorum bana da dua et noooluuuur cuteheard
canım cuteheart bize nasıl dua ettiyse, bak ikimizin de ateşi ertesi gün tavan yaptı
Slm canlar,
Nasılsınız bakalım
herkese günaydın.buda benim ateşim 42341a Ovulation charts on FertilityFriend.com
eşimin dediğine göre gece rüya görürken konuşuyomuşum.kızlar benim ateşime yorum yaparmısınız diyomuşum rüyamda.ay çok güldümm :) şimdi kan vermekten geliyorum tsh için.ama laf aramızda dayanamadım gebelik testide istedim susun duyan olmasınbelli olurmuki ??
Burasi adami boyle yapar istegebelik kanda cikar tabi iyi yapmissin hazir kan veriyosun bakiversinler, tablon cok guzel insallah hamilesindir
Gunaydin canim, hala ayni olcuyoruzsen nasilsin?
420794 Ovulation charts on FertilityFriend.com buda bugünkü ateş tablom çok sakin ilerliyorum :18:
herkese günaydın.buda benim ateşim 42341a Ovulation charts on FertilityFriend.com
eşimin dediğine göre gece rüya görürken konuşuyomuşum.kızlar benim ateşime yorum yaparmısınız diyomuşum rüyamda.ay çok güldümm :) şimdi kan vermekten geliyorum tsh için.ama laf aramızda dayanamadım gebelik testide istedim susun duyan olmasınbelli olurmuki ??
Canım DPO 8desin henüz, çıkmayabilir gebeliğin kanda, bildiğim kadarıyla 7 - 10 günde yerleşme oluyor ve daha sonra hormon kanda yükseliyor.
Ama takılma sakın haa, geç döllenme olabilir...
İnşallah sonuç pozitif çıkar canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?