Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım ben 24 günde bir adet oluyorum ateşim bugünde aynı hayırlısı bakalım

herkese günaydın.buda benim ateşim 42341a Ovulation charts on FertilityFriend.com

eşimin dediğine göre gece rüya görürken konuşuyomuşum.kızlar benim ateşime yorum yaparmısınız diyomuşum rüyamda.ay çok güldümm :) şimdi kan vermekten geliyorum tsh için.ama laf aramızda dayanamadım gebelik testide istedim susun duyan olmasın belli olurmuki ??

Son düzenleme:

Burasi adami boyle yapar iste gebelik kanda cikar tabi iyi yapmissin hazir kan veriyosun bakiversinler, tablon cok guzel insallah hamilesindir

Gunaydin canim, hala ayni olcuyoruz sen nasilsin?

Ay Melekcim, bi hastalandım geçen hafta sorma...
Boğazlarım şişti, 40 derece ateşle şapşal şapşal gezdim evde, işede gidemedim 4 gün, iğne, antibiyotik derken haftasonu toparlandım. Şimdilik iyiyim, ateş ölçmeye aynen bende başladım, son gaz devam :) Hepimize hayırlı evlatlar versin Rabbim

Son düzenleme:

Canım DPO 8desin henüz, çıkmayabilir gebeliğin kanda, bildiğim kadarıyla 7 - 10 günde yerleşme oluyor ve daha sonra hormon kanda yükseliyor.
Ama takılma sakın haa, geç döllenme olabilir...

İnşallah sonuç pozitif çıkar canım :)

icim sisti aglamaktan. dua edin bu bebegime de bisey olmasin. doktor aradi ilki dustugu icin bunda da sorun olabilir dedi. moralim cok bozuk.

Canım DPO 8desin henüz, çıkmayabilir gebeliğin kanda, bildiğim kadarıyla 7 - 10 günde yerleşme oluyor ve daha sonra hormon kanda yükseliyor.
Ama takılma sakın haa, geç döllenme olabilir...

Sağolasın,çıkmazsa üzülmem ozaman ya ben kan vermişken onuda yapsınlar dedim yoksa erken ama işte gelde anlat bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…