Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
icim sisti aglamaktan. dua edin bu bebegime de bisey olmasin. doktor aradi ilki dustugu icin bunda da sorun olabilir dedi. moralim cok bozuk.

Hayatım üzülme,ben inanıyorum sağ salim doğacak bebegin.ama anlamadım doktor neden aradı ve neye istinaden bundada sorun olabilir dedi??

Son düzenleme:
Hayatım üzülme,ben inanıyorum sağ salim doğacak bebegin.ama anlamadım doktor neden aradı ve neye istinaden bundada sorun olabilir dedi??

dun tsh yuksek cikmisti ya. acele etme. 10 gun sonra kadin dogum dr la karar verilir demisti. demin beni aradi: dun arastirdim. senin ilk dusugunu unutmusum. tsh bebekte sorun yaratir yada dusebilir. vakit kaybetme kadin doguma git dedi.
elim ayagim bosaldi. moralim yerlerde.

icim sisti aglamaktan. dua edin bu bebegime de bisey olmasin. doktor aradi ilki dustugu icin bunda da sorun olabilir dedi. moralim cok bozuk.

öncelikle sakin olmalısın huzursuzlugun bebeğede yansır. ilki düştü diye illa ki ikinciside dusecek diye birşey yok. ilki düştüğünde araştırma yaptınız mı nedenini buldunuz mu ? bazen kan pıhtılaşması sorunu oluyormus ama ilaç ile hamılelık sürdürülüyor. birde anlamadım neden telefonda boyle bırsey soylemıskı sana kontrole gitmedinizmi ? sakin ol ağır kaldırmKTAN EV İŞİNDEN UZAK Dur bır sure yatıp istirahat et bir süre ama unutma senin psikolojın direk bebeği etkiler düşecek diye düşünme!

Bak hayatım, sonuç ne olursa olsun metanetli olmalısın. Benim hatam çok erken öğrenmem oldu, tıpkı senin gibi. Ama dr.um çok aydınlattı beni. Sanada yardımcı olabilirim belki. Bu tür hamilelikler genelde sağlıksız oldukları için tutunamazmış. Bir çok kadın adetim 1 kaç gün gecikti ama sorun yok yine adet oldum der yaa işte o bi kaç günlük gecikme tutunamayan bebişerin düşüşleriymiş, ondan gecikirmiş genelde regliler. Biz erken öğrendiğimiz için herşeyin farkında olduk, tabi yaralanmamak elde değil. İleriki dönemde dr. Allah korusun belki kendimiz gebeliği sonlandırmak zorunda kalabilirdik, bu düşüş senin için daha hayırlıdır dedi. Ben kendimi toparladım açıkçası. Her zaman sağlıklı ve hayırlısını iste kendin için tatlım. Moralini bozmak istemedim ondan sana cvp yazmadım 1 kaç gün önce, beta değerin çok umut verici değil. Hergün 2ye katlanmalı, sağlıklı gebeliklerde bu böyle. Senin ilk değerin 60tı sanırım. 5 gün sonra en az 1800 olmalı :/ Lütfen ama lütfen hayırlısını dile. Rabbim bizden daha iyisini bilir, unutma...

Canım benim kalk elini yüzünü yıka ve sakinleş.kadin doğumdan randevu al muayeneni ol ve rahatla. Benim doktorum geçen ay yumurta takibi yaptı tahlililmde dedigm gibi tsh 6 idi.yüksekken hamile kalma olaslığın düşük dedi.ama bak sen kalmışsın allah verirse olur.ama hemen ilaca başlaki düşsün değerin,bebeğin zeka gelişimi içinde şart düşmesi.küçük bi ilaçla çözümü var,evde ağlamakla olmazzz.

tesekkur ederim hepinize. kendi doktoruma gittim hemen. gebelik cok yolundaymis :))) ic gebelik sorun yok yani. cok kizdi diger doktora. neden dussun dedi. birsey olmaz ufak bir ilacla cozulur dedi. yarin test tekrari, aksam uzeri de sonuc cikacak. cok sukur rahatladim ama omrumden omur gitti.

ee dedik okadar sana küçük bi ilaçla çözülür diye.nazar değmesin inşallah

Son düzenleme:

bu nasıl sacma bı genellemedır ya
hıc bısey anlamadım ben.
neye ıstınaden boyle bısey soyledı ???
Bu doktora kulak asma derım.
ortada bısey yokken nıye dussun bebegın canım, allaha emanet.
sakın ol bosuna aglayıpta uzme kendını, bebegını

canım korkuttun yaa, neyseki sorun yokmuş çok şükür
TSH konusunu hiç kafana takma ilacını alırsan, kan tahlillerini düzenli ysptırıp doz ayarlamasını yaparsan hiç hiç bir riski tehlikesi falan yok
inş. sağlıkla doğacak bebeğin tatlım

Hadi gözün aydın güzelim, Allah gönlüne göre verdi...

Slm kızlar,resmen tüm tahliller çıkmış görüyom internetten ama tsh ve gebelk testi yok aradim yarın sabah çıkar dediler.ama benim kırmızı kart gelcek gibi karnım belim ağrıyor

Son düzenleme:
Slm kızlar,resmen tüm tahliller çıkmış görüyom internetten ama tsh ve gebelk testi yok aradim yarın sabah çıkar dediler.ama benim kırmızı kart gelcek gibi karnım belim ağrıyor

ağrılar bebiştendir inşallah canımi yarını merakle bekliyoruzzzz :) inş. vardır bebiş

İnşallah canim ama hiç ümidim yok.çünkü gelmiş gibi aynı ağrı sardı kasıklarımı.gelirse yazarım

umitlendirmeyum canik ama kasik agrilari gebelikte de ayni sekilde. hatta surekli tuvalete de gidersin sanki biseyler akmis gibi olur amma akmaz. insallah bebisin vardir.

saol canim. yarinda yogun bir doktor gunu. kan ve ilac ayari yapilacak.

doktor ustten bakti ultrasonla. rahmin cok guzel kalinlasmis yani ic gebelik dedi. var ya dunyalar benim oldu. cok sukur allahima :)))

umitlendirmeyum canik ama kasik agrilari gebelikte de ayni sekilde. hatta surekli tuvalete de gidersin sanki biseyler akmis gibi olur amma akmaz. insallah bebisin vardir.

aynı bendeki belirtileri yazdınız sanki
bugün olmam gerekirdi ama olmadım da.
rahim kısmım çok acıyo..
ara ara da sağ kasığa vuruyo
akıntım hala devam ediyor
ama yumurtlama günlerindeki gibi şeffaf değil kaymak gibi birşey:26:

bende de vardi. sadece akinti biraz daha farkliydi. allah kalbinize gore versin.

saol canim. iyiyim simdi sukur. duzeldi moralim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…