icim sisti aglamaktan. dua edin bu bebegime de bisey olmasin. doktor aradi ilki dustugu icin bunda da sorun olabilir dedi. moralim cok bozuk.
Hayatım üzülme,ben inanıyorum sağ salim doğacak bebegin.ama anlamadım doktor neden aradı ve neye istinaden bundada sorun olabilir dedi??
icim sisti aglamaktan. dua edin bu bebegime de bisey olmasin. doktor aradi ilki dustugu icin bunda da sorun olabilir dedi. moralim cok bozuk.
dun tsh yuksek cikmisti ya. acele etme. 10 gun sonra kadin dogum dr la karar verilir demisti. demin beni aradi: dun arastirdim. senin ilk dusugunu unutmusum. tsh bebekte sorun yaratir yada dusebilir. vakit kaybetme kadin doguma git dedi.
elim ayagim bosaldi. moralim yerlerde.
tesekkur ederim hepinize. kendi doktoruma gittim hemen. gebelik cok yolundaymis :))) ic gebelik sorun yok yani. cok kizdi diger doktora. neden dussun dedi. birsey olmaz ufak bir ilacla cozulur dedi. yarin test tekrari, aksam uzeri de sonuc cikacak. cok sukur rahatladim ama omrumden omur gitti.
tesekkur ederim hepinize. kendi doktoruma gittim hemen. gebelik cok yolundaymis :))) ic gebelik sorun yok yani. cok kizdi diger doktora. neden dussun dedi. birsey olmaz ufak bir ilacla cozulur dedi. yarin test tekrari, aksam uzeri de sonuc cikacak. cok sukur rahatladim ama omrumden omur gitti.
Slm kızlar,resmen tüm tahliller çıkmış görüyom internetten ama tsh ve gebelk testi yokaradim yarın sabah çıkar dediler.ama benim kırmızı kart gelcek gibi karnım belim ağrıyor
ağrılar bebiştendir inşallah canımi yarını merakle bekliyoruzzzz :) inş. vardır bebiş
İnşallah canim ama hiç ümidim yok.çünkü gelmiş gibi aynı ağrı sardı kasıklarımı.gelirse yazarım
canım korkuttun yaa, neyseki sorun yokmuş çok şükür
TSH konusunu hiç kafana takma ilacını alırsan, kan tahlillerini düzenli ysptırıp doz ayarlamasını yaparsan hiç hiç bir riski tehlikesi falan yok
inş. sağlıkla doğacak bebeğin tatlım
umitlendirmeyum canik ama kasik agrilari gebelikte de ayni sekilde. hatta surekli tuvalete de gidersin sanki biseyler akmis gibi olur amma akmaz. insallah bebisin vardir.
aynı bendeki belirtileri yazdınız sanki
bugün olmam gerekirdi ama olmadım da.
rahim kısmım çok acıyo..
ara ara da sağ kasığa vuruyo
akıntım hala devam ediyor
ama yumurtlama günlerindeki gibi şeffaf değil kaymak gibi birşey:26:
bu nasıl sacma bı genellemedır ya
hıc bısey anlamadım ben.
neye ıstınaden boyle bısey soyledı ???
Bu doktora kulak asma derım.
ortada bısey yokken nıye dussun bebegın canım, allaha emanet.
sakın ol bosuna aglayıpta uzme kendını, bebegını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?