Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende de vardi. sadece akinti biraz daha farkliydi. allah kalbinize gore versin.

evet bende akıntı pek öyle olmazdı.
genelde şeffaf su gibi olurdu
ama 2-3 gündür koyu kıvamda akıyo..
günde 4-5 kez wc ye çıkıyorum
ayrıca sizde yeni hamişsiniz.
elinizi karnınıza rahim bölgesine vurunca sert mi yumuşak mı ya..
benim ki sertte.
bunun gebelikle bir alakası var mı acaba?:26:

rahmine vurma elini canim :)))
ben yuzustu yatamiyordum cok aciyordu. rahmim aciyordu. ozellikle sag kadigim agriyordu. akintida koyu ama cok koyu degil. acik sari ya da seffaf. hala da devam ediyor bunlar. ben 3hafta 4 gunlukken ogrendim.simdi 4hafta 6 gunluk :))
yalniz unutmayalim ne olur bunlar adet belirtisi de olabilir.

yanlis yazmisim. yatinca agriyan gogsum.

Ateş ölçümüme başlamaya karar verdim. Adet günüm bugündü ama dünden başladı akıntı. Hatta adetten önce baya akıntı geldi. bilmiyorum bu ay bir durum var gibiydi. Neyse bu ay başlıyorum inşallah hayırlı olur, Rabbim bebiş nasip eder:)

umitlendirmeyum canik ama kasik agrilari gebelikte de ayni sekilde. hatta surekli tuvalete de gidersin sanki biseyler akmis gibi olur amma akmaz. insallah bebisin vardir.

Aynen öyle canım.akşam olalı üç kez geldi sandım baktım yok.şu an ağrımda kalmadı.yarına kırmızı kartsız çıkabilsek bari

Hayırlı olsun canım,herşey gönlunce olsun

423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com Ben hergün aynı saatte ölçemiyorum. Erken kalkıyorum bazen bazende üstüm açılmış oluyor kimi zaman hareket ediyorum bunlar düşmesine veya çıkmasına etki eder mi ki? kendimi rahatlatmak istiyorum sanırım çünkü malesef düştü ateşim. bu gidişle son belli kırmızı kart :) ne yapalım artık bir sonraki ay kısmetse.

sen sadece saatinde ölçmeye çalış üstünün açılmış olması bazal vücut ısını etkilemez tatlım

Son düzenleme:
topiğe girdim ki içimden gelen bişeyi paylaşcaktım.
bu ay yeni gelenlerden bir çoğu kesin hamile kalır diycektim ki merro yu gördüm tebrikler.
daha yerleşir yerleşmez nokta atışı yapmışsın maşallah

Aynen öyle canım.akşam olalı üç kez geldi sandım baktım yok.şu an ağrımda kalmadı.yarına kırmızı kartsız çıkabilsek bari

canım zaten bebek olmasa bile şimdi adet olman imkansızdı yumurtlamadan ortamala 12-16 gün sonra adet olunur.

allahim en hayirli en guzelinden sana da tez zamanda verir insallah canim. hep aklimda ve duamdasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…