Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ekinci nerdesin? merak ettim tablona baktim ama bugunu girmemissin.

meroo. hemen doktora gitmeyeceksen hemmen folik asit icmeye basla canim. sakin atlama. bebegin gelisiminde ilk uc ay iciliyor. hatta ben 6 aydir iciyorum.

Doktora gittim sabah sabah yumurtam çatlamış mı kist olmuşmu diye, allaha şükür çatlamış gözüküyor rahim kalınlığına iyi dedi oda önemliymiş sanırım, sadece aklıma bir şey takıldı progestan ilacını ben 10 gün kullacağım sanıyordum bana adet olana kadar kullan dedi, adet olacaksan zaten ilacı alırkende olursun dedi. Neden böyle anlamadım. Aranızda bu şekilde kullanan var mı ? Ekinci özellikle senden cevap bekliyorum şekerim

karanfılceee
senın hıslerın guclu cıkıyor bak
ınsallah sıra sende olsun
eskılerımızde temızzlensın lısteden bır bır.

Ee nasılsın gorusemıyoruz nasıl gıdıyor tatıl

:))) ya ne tatlisinnn. bence catlamak uzere yumurtan. oyle hissediyorum ben.
benim pek umudum yok bu ay ama inşallah canım kaç gündür bekliyorum bi türlü yükselmedi şu ateş senin hislerini bilmiyom da dualrın kabul oluyomuş diye duydum benim için de dua et olur mu kusum
KIZLAAARR bana acil yorum, bhcg 9 çıkmış

ateş tablomda burda.elim ayağım titriyor

42341a Ovulation charts on FertilityFriend.com

hayırlı uğurlu olsun canım hamilesin allahın izniyle ne güzel işte allah tamamına erdirsin sağ salim kucağına almak büyütmek nasip etsin darısı da bizlerin başına inşallah

bak simdi. artistlik yapacagim :)))
bir iki gun once ekinci ile meleklaw a yazdim: allahim atesle su kizlari diye. sabah atesleri firladi ) yazdilar hatta buraya. heeee he he. sira sende insallah.

melısssss kuzum naber
mınnoslarını gordunmuuuu
hersey yolunda ınsallah dımı

karanfılceee
senın hıslerın guclu cıkıyor bak
ınsallah sıra sende olsun
eskılerımızde temızzlensın lısteden bır bır.

Ee nasılsın gorusemıyoruz nasıl gıdıyor tatıl

güzel gidiyor sağol canım evde pinekliyoruz işte. kaç gündür evdeyim hiç sıkılmadım. kardeşim filan geldi. ders çalıştık öyle işte..
ama tatil dediğin nedir ki hemen biter bitti işte.

güzel gidiyor sağol canım evde pinekliyoruz işte. kaç gündür evdeyim hiç sıkılmadım. kardeşim filan geldi. ders çalıştık öyle işte..
ama tatil dediğin nedir ki hemen biter bitti işte.

sorma karanfilcecim 2 hafta ne kisa sure
sana ne oluyor diycen de benim de ogretmen arkadaslarimla geziyorduk her gun simdi gidecekler ondan uzuluyorum:2:
cabucak bitti bile tatil

teşekkürler canımm.allahım en kısa zamanda senin güzel haberinide duymak nasip etsin inşllah.

inşallah,güzel dualarınız için çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…