KIZLAAARR bana acil yorum, bhcg 9 çıkmış
ateş tablomda burda.elim ayağım titriyor
42341a Ovulation charts on FertilityFriend.com
allahim en hayirli en guzelinden sana da tez zamanda verir insallah canim. hep aklimda ve duamdasin.
günaydııııııın kızlartabloma bakar mısınız
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateşim yerlerde istikrarla devam etmesi hamile olduğumu gösterMEZ dimiiii
topiğe girdim ki içimden gelen bişeyi paylaşcaktım.
bu ay yeni gelenlerden bir çoğu kesin hamile kalır diycektim ki merro yu gördüm tebrikler.
daha yerleşir yerleşmez nokta atışı yapmışsın maşallah
benim pek umudum yok bu ay ama inşallah canım:))) ya ne tatlisinnn. bence catlamak uzere yumurtan. oyle hissediyorum ben.
benim pek umudum yok bu ay ama inşallah canımkaç gündür bekliyorum bi türlü yükselmedi şu ateş senin hislerini bilmiyom da dualrın kabul oluyomuş diye duydum benim için de dua et olur mu kusum
hayırlı uğurlu olsun canımhamilesin allahın izniyle ne güzel işte allah tamamına erdirsin sağ salim kucağına almak büyütmek nasip etsin darısı da bizlerin başına inşallah
bak simdi. artistlik yapacagim :)))
bir iki gun once ekinci ile meleklaw a yazdim: allahim atesle su kizlari diye. sabah atesleri firladi) yazdilar hatta buraya. heeee he he. sira sende insallah.
karanfılceee
senın hıslerın guclu cıkıyor bak
ınsallah sıra sende olsun
eskılerımızde temızzlensın lısteden bır bır.
Ee nasılsın gorusemıyoruz nasıl gıdıyor tatıl
güzel gidiyor sağol canım evde pinekliyoruz işte. kaç gündür evdeyim hiç sıkılmadım. kardeşim filan geldi. ders çalıştık öyle işte..
ama tatil dediğin nedir ki hemen biter bitti işte.
meroo. hemen doktora gitmeyeceksen hemmen folik asit icmeye basla canim. sakin atlama. bebegin gelisiminde ilk uc ay iciliyor. hatta ben 6 aydir iciyorum.
ha ha haaaaaa. supperrrrr. reglye kac gun kala yaptirdin testi?
topiğe girdim ki içimden gelen bişeyi paylaşcaktım.
bu ay yeni gelenlerden bir çoğu kesin hamile kalır diycektim ki merro yu gördüm tebrikler.
daha yerleşir yerleşmez nokta atışı yapmışsın maşallah
Gözün aydın hamilesin iştedeğerin dpo na göre iyi bence, katlanarak devam eder inşallah
benim pek umudum yok bu ay ama inşallah canımkaç gündür bekliyorum bi türlü yükselmedi şu ateş senin hislerini bilmiyom da dualrın kabul oluyomuş diye duydum benim için de dua et olur mu kusum
hayırlı uğurlu olsun canımhamilesin allahın izniyle ne güzel işte allah tamamına erdirsin sağ salim kucağına almak büyütmek nasip etsin darısı da bizlerin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?