Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
regli 10 ocaktı dün yaptırdım 5 gün kala.ama geçen ay 28 günde geldi demekki bu ay bebişin geleceğini bildirdi

canim. kan degerin cok normal o zaman. onun icin sormustum. simdi her iki gunde ikiye katlamali degerin. folik asitte cok ucuz. 1-2 tl bisey. eczaneden direk alabilirsin. "folbiol 5 mg tablet" gunde 1tane. ic de bebisinin zeka gelisimi tam olsun annesi (

kızlar hepinize çok teşekkürler.bana burada çok yardımcı oldunuz geçen ay doktora boşuna gitmişim,bence bu yöntem daha garantiymiş.ama yinede bebeği görmeden çok umutlanmak istemiyorum,allah yardımcımız olsun hepimizin.ama iyiki buraya gelmiş sizleri tanımışım.

canım tam olarak ne diyecem eczaneye bana detaylı yazarmısın.

Son düzenleme:
regli 10 ocaktı dün yaptırdım 5 gün kala.ama geçen ay 28 günde geldi demekki bu ay bebişin geleceğini bildirdi

yok canım bu ay geç çatladın insanlar genelde ateş ölçerken gecikiyor stresten sanırım.
bak ben bu ay ölçmedim 28 günde gelirse hiç şaşmam.

yukarda yazmistim canim. hamile oldugunu soyle. "folbiol 5 mg tablet" folik asidi istiyorum de. bi de bol su iciyoruz artik. kendini de fazla kisitlayip strese sokma sakin

güzel gidiyor sağol canım evde pinekliyoruz işte. kaç gündür evdeyim hiç sıkılmadım. kardeşim filan geldi. ders çalıştık öyle işte..
ama tatil dediğin nedir ki hemen biter bitti işte.

hakkaten 2 haftacık cok az yaaa
neyse buna sukur
dınlenmıssındır nede olsa evde durmak ıyı gelıyo ınsana

canım ateş ölçmeye karar vermekle çok çok doğru yaptın, kesinlikle ve kesinlikle yanıltmıyor, hayırlı uğurlu olsun, hergün aynı saatte ve en az 3 saatlik uykuyla ölçmeyi unutma ve ağızdan ölç mutlaka

canım biz sıcakkanlı yaratıklarız, homosapien olarak kafana takma üst açılma falan etkilemez ateşini
ateşin aslında düşük değil çok ya, ff de normalde çizer hemen çizgiyi sana çekmemiş hayret
biraz dengesiz ilerlemiş ateşin canım ama ilerleyen günlerde yüksek gidersen 25 veya 28. güne çizgi çekebilir gibi geliyor bana
o günlerde çalışma var mıydı???

KIZLAAARR bana acil yorum, bhcg 9 çıkmış

ateş tablomda burda.elim ayağım titriyor

42341a Ovulation charts on FertilityFriend.com
yuppppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiii
canım inanır mısın, topiğe girerken elim ayağım titredi dedim kesin biri hamiş ya içime doğdu kesinlikleeee
çok çok sevindim tatlım, allah bebişinin kalbini duyduğun günleri de göstersin canım sağlıkla kucağına al inşallaaaaaaaaah

aynı şeyi ben de hissediyorum karanfilce, topikte şu ara bir bereket var zaten Allahım bizleri de nasiplendir Ya'Rabbiiiiiiiiim

ekinci nerdesin? merak ettim tablona baktim ama bugunu girmemissin.
canımcııımmm geldim geldim, hiç ben kk'sız ve sizsiz durur muyum
ateşim 36,5 çıktı bugün benim için yumurtlama sonrası fena bir ateş değil, hatta iyi bir ateş, ama azıcık yükselse hiç de fena olmayacak :) bakalım daha DPO 6
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com

tatlım bu soruyu tam adamına sorun kesinlikle, bu ay aynı karmaşayı ben de yaşadım ben de bu ayki progestanla olan öykümü özet geçeyim hemen tatlım
doktor 16. gününde başla dedi progestana 10 gün iç dedi bana, ben de daha çatlamamıştım bunu dediğinde
dedim ki doktoruma, çatladıktan sonra başlamam doğru olmaz mı dedim, sonuçta 10 gün içeceğim bu ilaç bana yumurtladıktan sonra lazım bebiş tutunsun diye dedim
o da dedi ki sen yine de 10 gün iç yine bebeğin tutunmasına etkisi olur ve tutunmazsa da ya da hiç yumurtlamamış olursan da adet olursun dedi
ben aslında yumurtladığım günü biliyorum biraz devam etmek istedim kendi kendime ilaca ama doktorun deddiğinden çıkmayayım dedim
bHCG azıcık yüksek çıksın devam ederiz zaten progestana merak etme 5 gün içmedin diye bebek tutunmamazlık yapmaz dedi
progestanı çok içip de yalancı gebelik yaşama dedi bana
ben de 10 gün içtim bıraktım canım
şimdi sen ne yap biliyor musun tatlım, benim tabloma bak, P diye aşağıda yazıyor progestan içtiğim günler
çok saçma sapan bir anda bıraktım bence ama anlatamdım doktora, keşke bırakmasa mıydım yaaaa
yani diyeceğim ki o ki melekcim sen adete kadar kullan, doktorun haklı, progestan yüzünden belki biraz geç adet olursun (inş. bebiş vardır adet olmazsın daaa ),
önemli olan bebiş tutunsun

günaydııııııın kızlar tabloma bakar mısınız

4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ateşim yerlerde istikrarla devam etmesi hamile olduğumu gösterMEZ dimiiii
tatlıııım kıyamam sana, deme öylee yaaa, çatlayabilirsin bugün yarın, inş. yarın ateşin fırlamış olur
dediğim gibi fırlamasa da canın sağolsun, önümüzdeki ay doktor kontolünde olursun artık tedavi başlarsınız, sakın bozma moralini

Son düzenleme:
canım ben şimdi devam etsem mi progestana diye soru işaretim var ya, DPO4 te son ilacı içtim çünkü.
diyorum ki bu progestan rahim duvarını kalınlaştırıyor ya acaba çok kalınlaşması iyi değil de, o yüzden mi hep 10 gün veriyorlar bu ilacı???
ben aslında devam etmek istiyordum ama doktor da 10 gün yeter dedi, acaba zaten 10 gün içince belli bir kalınlığa geliyor diye mi çok da önemli değil fazla içmek??
yoksa ben de başlayacağım valla içeyim 5 gün daha sanki ne olacak ki
napsak yaaa :26:

Son düzenleme:
canım biz sıcakkanlı yaratıklarız, homosapien olarak kafana takma üst açılma falan etkilemez ateşini
ateşin aslında düşük değil çok ya, ff de normalde çizer hemen çizgiyi sana çekmemiş hayret
biraz dengesiz ilerlemiş ateşin canım ama ilerleyen günlerde yüksek gidersen 25 veya 28. güne çizgi çekebilir gibi geliyor bana
o günlerde çalışma var mıydı???

erken kalkınca saat 6 da uyanyorum yarım saat bir saat ateş ölçmeyi bekliyorsun sonuçta hareket ediyorsun üşüyorsun ne bileyim etkiler sandım. Yok canım malesef çalışma tembellik vardı o zamanlarda.bakalım artık.

uyanır uyanmaz ölçmüyor musun canım ateşini, anlayamadım :26:

Anlamadim bende uffff ya ( ben de sasirdim ama dedim herkes 10 gun kullaniyor hem birakmazsam nasil adet olcam ben dedim sordum yani oda cattik demistir kesin kafama yatmali yani bir de bebege zarari olurmu dimi sordum. Cevabi aynen soyle oldu adet olana kadar kullan kullanman adeti geciktirmez sadece bebek varsa sikica tutunur dedi. Benim rahim ici kalinligima bakarak devam ettirdi sanirim . Yeni hamile kalanlarada verildigine gore zarari olmaz diye dusuyorum. Israrla kullan dedi. Bende luteal faz yetersizliginden ayrica supheleniyor. Kisacasi tatlim bu ay sozunu dinleyecegim dr un. Acikcasi allah gostermesin ama dusecek bebek her sekilde dusuyor bu hap sadece geciktiriyor. Belkide senin rahim kalinligi yeterlidir. Gereksiz hormon alma tatlim bence

canım bende şuan çok kararsızım yarın 14.günüm ve doktor bana 14.gün başla progesterona dedi
ama ben hala yumurtlamadım
geçen ay bıraktım doğum kontrol hapını belkide yumurtlamıycam bu ay
ne yapsam yarın başlasammı hapa yoksa ateşe göre yumurtlayıncamı başlasam ??? çok kararsızım çünkü yan etkiside çokmuş heralde uyku falan yapıyomuş çalışıyoruz malum
bunlar klasik 14.herkes yumurtluyo diye düşünüp genellemeye göre veriyolar ilacı heralde

Hep 7 yada 7 ye çeyrek kala ölçmeye çalışıyorum.Uyanık olsamda bekliyorum. Aynı saatte ölçülecek diye biyorum ama yanlış mı biliyorum tereddüt ettim şimdi.
15 dakikadan bir şey olmaz canım, ff ye 15 dakika farkla girsen bile(saat penceresine yazdığında) içi boşluk olmuyor, yani zamanında girmişsin kabul ediyor
yataktan çıkmayıp bekliyorsan sorun yok aslında tatlım, ya da sıkılırsan beklediğin için ölçebilirsin de, 0,1 derece falan oynar en fazla herhelde, ben bazen bir saat geç ölçebiliyorum, zaten yumurtlamamışsam yine düşük, yumurtladığysam yine yüksek çıkıyor ateşim

haklısın canım galiba doktorlarımız rahim duvarı kalınlığına göre veriyorla ilaçları, çok da müdahale etmemek lazım, tabii körü körüne de güvenmemek lazım, o ayar kaçıyor bende bazen, doktorum da gülüyor bana, hemşireyle adımı panik olan hasta diye koymuşlar

anladım durumunu çok iyi bir şekilde canımi aynısını ben de yaşadım, doktorum dedi ki banan 16. günümde(ben de henüz yumurtlamamıştım 16. günümde), yumurtlarsam gebelik için destek olur progestan sana, yumurtlamazsan da adet olursun zamanında demişti, iç bence tatlım,
geç yumurtladın diyelim, şu an 14. gündesin, atıyorum 21. gün yumurtaldın diyelim, 7 gündür progestan içmişoluyorsun, o zaman rahim belli bir kalınlığa gelmiş olacak bebeğin tutunması kolay olur, diyelim ki yumurtlamadın hiç o zaman da adet olursun, yani adet gelene kadar yumurtlama hakkın var, 30 günden sonra da zaten biraz zor olur yumurtlama
canım bir de bu progestanın yan etkileri konusu var tabii, günlük 3 doz biliyorsun, ikisini uyumadan önce iç, zaten hiç yan etkisini görmezsin, diğerini de kahvaltıdan sonra iç hemen, sabah mahmurluğuyla karışıp gidiyor zaten tek doz sabah içilen.
ama şunu söylemeliyim kesinlikle, ben gece içtikten sonra hemen uyumazsam sarhoş gibi oluyorum, gerçekten yorgunluk ve baş dönmesi yapıyor, ama dediğim gibi uykudan hemen önce içersen iç yan etkisini görmezsin

Son düzenleme:
yukarda yazmistim canim. hamile oldugunu soyle. "folbiol 5 mg tablet" folik asidi istiyorum de. bi de bol su iciyoruz artik. kendini de fazla kisitlayip strese sokma sakin

tatlım eczane bu en iyisi doktorlar bunu yazıyo dedi,FOLİK plus verdi.
FOLİK ASİT+KALSİYUM+VİTAMİN D yazıyo.90 tablet var.

420794 Ovulation charts on FertilityFriend.com Buda benim ateşim istikrarlı devam bakalım sonumuz ne olacak BAT 6 gün kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…