regli 10 ocaktı dün yaptırdım 5 gün kala.ama geçen ay 28 günde geldi demekki bu ay bebişin geleceğini bildirdi
canim. kan degerin cok normal o zaman. onun icin sormustum. simdi her iki gunde ikiye katlamali degerin. folik asitte cok ucuz. 1-2 tl bisey. eczaneden direk alabilirsin. "folbiol 5 mg tablet" gunde 1tane. ic de bebisinin zeka gelisimi tam olsun annesi(
regli 10 ocaktı dün yaptırdım 5 gün kala.ama geçen ay 28 günde geldi demekki bu ay bebişin geleceğini bildirdi
kızlar hepinize çok teşekkürler.bana burada çok yardımcı oldunuzgeçen ay doktora boşuna gitmişim,bence bu yöntem daha garantiymiş.ama yinede bebeği görmeden çok umutlanmak istemiyorum,allah yardımcımız olsun hepimizin.ama iyiki buraya gelmiş sizleri tanımışım.
güzel gidiyor sağol canım evde pinekliyoruz işte. kaç gündür evdeyim hiç sıkılmadım. kardeşim filan geldi. ders çalıştık öyle işte..
ama tatil dediğin nedir ki hemen biter bitti işte.
canım ateş ölçmeye karar vermekle çok çok doğru yaptın, kesinlikle ve kesinlikle yanıltmıyor, hayırlı uğurlu olsun, hergün aynı saatte ve en az 3 saatlik uykuyla ölçmeyi unutma ve ağızdan ölç mutlakaAteş ölçümüme başlamaya karar verdim. Adet günüm bugündü ama dünden başladı akıntı. Hatta adetten önce baya akıntı geldi. bilmiyorum bu ay bir durum var gibiydi. Neyse bu ay başlıyorum inşallah hayırlı olur, Rabbim bebiş nasip eder:)
canım biz sıcakkanlı yaratıklarız, homosapien olarak423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com Ben hergün aynı saatte ölçemiyorum. Erken kalkıyorum bazen bazende üstüm açılmış oluyor kimi zaman hareket ediyorum bunlar düşmesine veya çıkmasına etki eder mi ki? kendimi rahatlatmak istiyorum sanırım çünkü malesef düştü ateşim. bu gidişle son belli kırmızı kart :) ne yapalım artık bir sonraki ay kısmetse.
yuppppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiKIZLAAARR bana acil yorum, bhcg 9 çıkmış
ateş tablomda burda.elim ayağım titriyor
42341a Ovulation charts on FertilityFriend.com
aynı şeyi ben de hissediyorum karanfilce, topikte şu ara bir bereket var zaten Allahım bizleri de nasiplendir Ya'Rabbiiiiiiiiimtopiğe girdim ki içimden gelen bişeyi paylaşcaktım.
bu ay yeni gelenlerden bir çoğu kesin hamile kalır diycektim ki merro yu gördüm tebrikler.
daha yerleşir yerleşmez nokta atışı yapmışsın maşallah
canımcııımmm geldim geldim, hiç ben kk'sız ve sizsiz durur muyumekinci nerdesin? merak ettim tablona baktim ama bugunu girmemissin.
Doktora gittim sabah sabah yumurtam çatlamış mı kist olmuşmu diye, allaha şükür çatlamış gözüküyorrahim kalınlığına iyi dedi oda önemliymiş sanırım, sadece aklıma bir şey takıldı progestan ilacını ben 10 gün kullacağım sanıyordum bana adet olana kadar kullan dedi, adet olacaksan zaten ilacı alırkende olursun dedi. Neden böyle anlamadım. Aranızda bu şekilde kullanan var mı ? Ekinci özellikle senden cevap bekliyorum şekerim
tatlıııım kıyamam sana, deme öylee yaaa, çatlayabilirsin bugün yarın, inş. yarın ateşin fırlamış olurgünaydııııııın kızlartabloma bakar mısınız
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateşim yerlerde istikrarla devam etmesi hamile olduğumu gösterMEZ dimiiii
erken kalkınca saat 6 da uyanyorum yarım saat bir saat ateş ölçmeyi bekliyorsun sonuçta hareket ediyorsun üşüyorsun ne bileyim etkiler sandım. Yok canım malesef çalışma tembellik vardı o zamanlarda.bakalım artık.
uyanır uyanmaz ölçmüyor musun canım ateşini, anlayamadım :26:
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım ben şimdi devam etsem mi progestana diye soru işaretim var ya, DPO4 te son ilacı içtim çünkü.
diyorum ki bu progestan rahim duvarını kalınlaştırıyor ya acaba çok kalınlaşması iyi değil de, o yüzden mi hep 10 gün veriyorlar bu ilacı???
ben aslında devam etmek istiyordum ama doktor da 10 gün yeter dedi, acaba zaten 10 gün içince belli bir kalınlığa geliyor diye mi çok da önemli değil fazla içmek??
yoksa ben de başlayacağım valla içeyim 5 gün daha sanki ne olacak ki
napsak yaaa :26:
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım ben şimdi devam etsem mi progestana diye soru işaretim var ya, DPO4 te son ilacı içtim çünkü.
diyorum ki bu progestan rahim duvarını kalınlaştırıyor ya acaba çok kalınlaşması iyi değil de, o yüzden mi hep 10 gün veriyorlar bu ilacı???
ben aslında devam etmek istiyordum ama doktor da 10 gün yeter dedi, acaba zaten 10 gün içince belli bir kalınlığa geliyor diye mi çok da önemli değil fazla içmek??
yoksa ben de başlayacağım valla içeyim 5 gün daha sanki ne olacak ki
napsak yaaa :26:
15 dakikadan bir şey olmaz canım, ff ye 15 dakika farkla girsen bile(saat penceresine yazdığında) içi boşluk olmuyor, yani zamanında girmişsin kabul ediyorHep 7 yada 7 ye çeyrek kala ölçmeye çalışıyorum.Uyanık olsamda bekliyorum. Aynı saatte ölçülecek diye biyorum ama yanlış mı biliyorum tereddüt ettim şimdi.
Anlamadim bende uffff ya( ben de sasirdim ama dedim herkes 10 gun kullaniyor hem birakmazsam nasil adet olcam ben dedim sordum yani oda cattik demistir kesin kafama yatmali yani bir de bebege zarari olurmu dimi sordum. Cevabi aynen soyle oldu adet olana kadar kullan kullanman adeti geciktirmez sadece bebek varsa sikica tutunur dedi. Benim rahim ici kalinligima bakarak devam ettirdi sanirim . Yeni hamile kalanlarada verildigine gore zarari olmaz diye dusuyorum. Israrla kullan dedi. Bende luteal faz yetersizliginden ayrica supheleniyor. Kisacasi tatlim bu ay sozunu dinleyecegim dr un. Acikcasi allah gostermesin ama dusecek bebek her sekilde dusuyor bu hap sadece geciktiriyor. Belkide senin rahim kalinligi yeterlidir. Gereksiz hormon alma tatlim bence
canım bende şuan çok kararsızım yarın 14.günüm ve doktor bana 14.gün başla progesterona dedi
ama ben hala yumurtlamadım
geçen ay bıraktım doğum kontrol hapını belkide yumurtlamıycam bu ay
ne yapsam yarın başlasammı hapa yoksa ateşe göre yumurtlayıncamı başlasam ??? çok kararsızım çünkü yan etkiside çokmuş heralde uyku falan yapıyomuş çalışıyoruz malum
bunlar klasik 14.herkes yumurtluyo diye düşünüp genellemeye göre veriyolar ilacı heralde
yukarda yazmistim canim. hamile oldugunu soyle. "folbiol 5 mg tablet" folik asidi istiyorum de. bi de bol su iciyoruz artik. kendini de fazla kisitlayip strese sokma sakin
tebrik ederim allah hayırlı uğurlu etsin. Darısı bizim başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?