Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız sen hamişsin hamişşşşşşş
canımm inşallaaah yaaaaaaaaa

Kızım seni bekliyecez diye kalbimiz duracak bak hamileyizde bizi üzme
Tatlım iyice ümitlendim ben sen yarın muhakkak bhcg yaptır
ya negatif çıkarsaaaaaaaaaaa :18: :18:

Kızım seni bekliyecez diye kalbimiz duracak bak hamileyizde bizi üzme
Tatlım iyice ümitlendim ben sen yarın muhakkak test yaptır

aysumm. tablonun masallahi var. son iki gun senin de. insallah sen, ekinci bir de meleklaw dan guzel haberleri arka arkaya aliruz.
canım inşallah hep beraber dolsun göbüşlerimiz

Ben perşembe gününe randevu aldım,kese gözükürmüki ?

canımm inşallah görünür, bu konuda bir bilgim yok ama Allahın izniyle keseyi de görürsün, kalbini de duyarsın, doğunca poposuna da şaplatırsın bi taneeee

Son düzenleme:
Ben perşembe gününe randevu aldım,kese gözükürmüki ?

persembe kac gunluk olacak?
ben mecburen 4+6 da ultrasona girdim. karindan bakildi. rahim guzel kalinladmis ic gebelik dendi ama kese falan gozukmedi. bakalim benimde persembe kontrol var.

aminnn. insallah canim. bendeki gibi 37 de firlatabilirsin ) hic mahsuru yok yani.

inşallah canım, bugün DPO 11 deyim idrarda yapsam mı diye düşünmeye başladım çünkü nöbetçi eczane de burnumuzun dibinde var tesadüf
of niye bu kadar kararsızım:44:

persembe kac gunluk olacak?
ben mecburen 4+6 da ultrasona girdim. karindan bakildi. rahim guzel kalinladmis ic gebelik dendi ama kese falan gozukmedi. bakalim benimde persembe kontrol var.
Allahın izniyle kontrolleriniz sorunsuz geçecek kızlar

inşallah canım, bugün DPO 11 deyim idrarda yapsam mı diye düşünmeye başladım çünkü nöbetçi eczane de burnumuzun dibinde var tesadüf
of niye bu kadar kararsızım:44:

anamm. hadi artik. kos al 2 test. biri simdi. biri de sabah icin.

ekinci sen daha burda misin? hadi eczaneye bebisim.

Sabah yaptım ama çıkmadı ümitsizlenmeye başladım

hemen umitsiz olmayalim. henuz idrar testinde cikacak kadar deger olmayabilir. yani kan da kesin cikabilir. o zaman regl yi bekle canim. o zaman tekrarlarsin. sac dokulmen coksa bir doktora gorun lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…