canım ya bence senin 11 di yumurtlamaCanım bu ara çok işim var kızımın doğum günüydü 2-3 gündür çok yoğunum.BUDA BENİM ATEŞİM AMA ÇİZGİYİ DEĞİŞTİRDİ FF 420794 Ovulation charts on FertilityFriend.com.
söyledim kocama dışarıdaydı o, alacak şimdi :18:ekinci sen daha burda misin? hadi eczaneye bebisim.
canım saçların için mutlaka doktora gitAmin canım hepimizin yavrusuna.Stresten bugünlerde aşırı derecede saçlarım dökülüyor.Bide ona kafayı takmaya başladım
canım ya bence senin 11 di yumurtlama
acaba geç yumurtlamış olabilir misin:44:
19. günlerde var mıydı çalışmanız
canım saçların için mutlaka doktora git
Testosteron fazlaysa da dökülüyor olabilir
bir de PKO falan çıkmasın Allah korusun
bende var mesela PKO doğum k. hapını bıraktığım ay dökülmeye başladı
ya da TSHla falan ilgili olabiliyor galiiba sen saçların için git doktora cildiye bakıyor galiba
o gerekli kan tahlillerini ister zaten canım
Yumurtlama günüm 11 den 19 a çekti kızlar.adetime 2 gün var sizce nasıl
söyledim kocama dışarıdaydı o, alacak şimdi :18:
Hayatım ben demiştim geçen gün sana 11 deyil diye,ama sen ovulasyon testi yaptım deyince anlayamadım sonra dogrudur dedim
canım ya bence senin 11 di yumurtlama
acaba geç yumurtlamış olabilir misin:44:
19. günlerde var mıydı çalışmanız
Amin canım hepimizin yavrusuna.Stresten bugünlerde aşırı derecede saçlarım dökülüyor.Bide ona kafayı takmaya başladım
tıbben mümkün canım, olur mu olurçalışma oldu ama ben 2 kez mi yumurtladım acaba
söyledim kocama dışarıdaydı o, alacak şimdi :18:
tıbben mümkün canım, olur mu olur
bir haber okumuştum bir keresinde
kadının çift yumurta ikizler var
biri başka birinden biri kocasından
peki bu nasıl oluyor anlatayım hemen,
kadın aldatıyormuş meğerse kocasını
kocası şüphelenmiş, çocuklarının DNA testini istemiş, bebeklerin biri kendinden biri başkasından
doktorlar da bir ayda 10-15 gün aralıklarla yumurtlama olabiliyor, demek ki bir yumurtlamada eşiyle bir yumurtlamada sevgilisiyle birlikte olmuş demiş
iki hafta aralıklarla tutunmuş bebişler
inşallahhhhhcok ilginc valla. Neyse iki kez de yumurtlamis olsan srn garantiye almissin canim.
meroo ama adetime 2 gün var sence olabilir mi?
canımm inşallah görünür, bu konuda bir bilgim yok ama Allahın izniyle keseyi de görürsün, kalbini de duyarsın, doğunca poposuna da şaplatırsın bi taneeee
persembe kac gunluk olacak?
ben mecburen 4+6 da ultrasona girdim. karindan bakildi. rahim guzel kalinladmis ic gebelik dendi ama kese falan gozukmedi. bakalim benimde persembe kontrol var.
Benim 5 haftalk olcak heralde canm yaa:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?