Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım hepimizin yavrusuna.Stresten bugünlerde aşırı derecede saçlarım dökülüyor.Bide ona kafayı takmaya başladım
canım saçların için mutlaka doktora git
Testosteron fazlaysa da dökülüyor olabilir
bir de PKO falan çıkmasın Allah korusun
bende var mesela PKO doğum k. hapını bıraktığım ay dökülmeye başladı
ya da TSHla falan ilgili olabiliyor galiiba sen saçların için git doktora cildiye bakıyor galiba
o gerekli kan tahlillerini ister zaten canım

kocamda bana destek olmaya çalışıyor. herşeye kafanı çok takma diyor ama elde değil Yarın gidip yaptırayım olmassa

canım ya bence senin 11 di yumurtlama
acaba geç yumurtlamış olabilir misin:44:
19. günlerde var mıydı çalışmanız

ekinci hatirlarsan ovulasyon testinde 11. gun cikmisti aysummun. ondan rahatlikla soyluyor yumurtlama gununu

Amin canım hepimizin yavrusuna.Stresten bugünlerde aşırı derecede saçlarım dökülüyor.Bide ona kafayı takmaya başladım

çalışma oldu ama ben 2 kez mi yumurtladım acaba
tıbben mümkün canım, olur mu olur
bir haber okumuştum bir keresinde
kadının çift yumurta ikizler var
biri başka birinden biri kocasından
peki bu nasıl oluyor anlatayım hemen,
kadın aldatıyormuş meğerse kocasını
kocası şüphelenmiş, çocuklarının DNA testini istemiş, bebeklerin biri kendinden biri başkasından
doktorlar da bir ayda 10-15 gün aralıklarla yumurtlama olabiliyor, demek ki bir yumurtlamada eşiyle bir yumurtlamada sevgilisiyle birlikte olmuş demiş
iki hafta aralıklarla tutunmuş bebişler

Son düzenleme:

cok ilginc valla. neyse iki kez de yumurtlamis olsan srn garantiye almissin canim.

meroo ama adetime 2 gün var sence olabilir mi?

Niye olmasın hayatım tabikide olur.benim bi hemşire arkadasm vardı adete iki gün kala evlenip o gece hamile kaldını söylerdi.geçmişe baktım şimdi dün demişim sana 19.gün yumurtlamışsın diye bende çözdüm bu işi

Benim 5 haftalk olcak heralde canm yaa:18:

dr bhcg degerin 3000 lerde olunca karindan kese gorunur demisti. senin degerin hizli katliyor. gorunebilir yani. bu arada bol su icmeyi unutma. 3 lt kadar.

diger gebeligimde 5. haftada vajinal ultrasonla gorulmustu kese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…