diger gebeligimde 5. haftada vajinal ultrasonla gorulmustu kese.
Üç içemiyorumdur ama 2 lt oluyodur.neden 3 içilmesi lazm canım varmıki bi nedeni?
bebegin icinde gelistigi sivinin sorunsuz olmasi icinmis. 2.5 da icsen olur ama 3 diyoruz biz dedu dr.
canlarımgeldimmmmm
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateşim sabitlendi sanki gece bir ara ölçtüm meraktan 37leri gördüm yoook artık dedim
ama benim ateşim zaten düşmez pek, düşük ateşle adet olmam genelde ama
adetten sonra düşer genelde
ama adete kadar hiç meme uçlarımın sızladığını bilmem, ovulasyonda sızlar geçerdi bu sefer ne oldu anlamadım
yarın sabah 36,8'i görürsem ümitleneceğim
geçen aylarda baktım DPO11 de 36,5 çıkmış ertesi gün de 36,4le adet olmuşum
bakalım bu ay nasıl olacak
aysumm. tablonun masallahi var. son iki gun senin de. insallah sen, ekinci bir de meleklaw dan guzel haberleri arka arkaya aliruz.
kızlar evde test yaptım ve pozitif
İki gundur keyifsizim kizlar , arada girip sizlerin guzel haberlerini almak beni mutlu ediyor. Oglumun kulak iltihabi beni cok yordu dun dr ameliyat olmasi gerekiyor dedi belki tup takilmasi sozkunusuustune annanemin vefat haberini aldim bugun defnettik allah rahmet eylesin melek gibiydi annanem...
Canim beni aglattin allahim ne guzel haber
canım aklıma direk sen geldin yaaaoleyyyyy. dedim sana bennn. allahim cok sukur. ben benim bebegi ilk ogrenince direk sana dua etmistim. biliyodum.
canııım kıyamaaam vallahi ben de çok fenayım elim ayağım gittii
oğlum rahatsız demişsin canım, Allah acil şifalar versin, Anaannene de üzüldüm Allahtan bol rahmet olsun canım, mekanı cennet olsun inşallah
sen de üzme kendini tatlım hayat inişler çıkışlarla dolu, Allah sizlere oğluna yeni gelecek olaninşallah) bebişine eşine uzun ömürler versin
canım aklıma direk sen geldin yaaa
cuteheart bana dua etmişti dedim
sen bana ve bu topiğe uğurlu geldin inanıyorum tatlımm
duaların için Allah razı olsun sendennn
canııım kıyamaaam vallahi ben de çok fenayım elim ayağım gittii
oğlum rahatsız demişsin canım, Allah acil şifalar versin, Anaannene de üzüldüm Allahtan bol rahmet olsun canım, mekanı cennet olsun inşallah
sen de üzme kendini tatlım hayat inişler çıkışlarla dolu, Allah sizlere oğluna yeni gelecek olaninşallah) bebişine eşine uzun ömürler versin
canim cok gecmis olsun. allah ogluna sifa sana sabir versin. annanene rahmeti bol bol versin(
Allah razi olsun canim. Esini merak ettim nasil mutlu olmustur :)
İki gundur keyifsizim kizlar , arada girip sizlerin guzel haberlerini almak beni mutlu ediyor. Oglumun kulak iltihabi beni cok yordu dun dr ameliyat olmasi gerekiyor dedi belki tup takilmasi sozkunusuustune annanemin vefat haberini aldim bugun defnettik allah rahmet eylesin melek gibiydi annanem...
Bende istiyorum o duadan noolurrcanııım kıyamaaam vallahi ben de çok fenayım elim ayağım gittii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?