Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üç içemiyorumdur ama 2 lt oluyodur.neden 3 içilmesi lazm canım varmıki bi nedeni?

bebegin icinde gelistigi sivinin sorunsuz olmasi icinmis. 2.5 da icsen olur ama 3 diyoruz biz dedu dr.

bebegin icinde gelistigi sivinin sorunsuz olmasi icinmis. 2.5 da icsen olur ama 3 diyoruz biz dedu dr.

Tamm canm sağol.perşembeye gözükse şu kese rahatlasam.çünkü ben oğlumdan önce dış gebelik geçirdim ve tüpümün birini aldılar:2: şimdi tek tüpüm var yani.çok zor bi gündü bittim ben demiştim resmen

Super canim super atesin bizi utandirmaz insallah

aysumm. tablonun masallahi var. son iki gun senin de. insallah sen, ekinci bir de meleklaw dan guzel haberleri arka arkaya aliruz.

Guzel dilegin icin cok sagol canim insallah, bu ay da hamile kalamadiysam sanirim umitsizlige dusucem

İki gundur keyifsizim kizlar , arada girip sizlerin guzel haberlerini almak beni mutlu ediyor. Oglumun kulak iltihabi beni cok yordu dun dr ameliyat olmasi gerekiyor dedi belki tup takilmasi sozkunusu ustune annanemin vefat haberini aldim bugun defnettik allah rahmet eylesin melek gibiydi annanem...

canim cok gecmis olsun. allah ogluna sifa sana sabir versin. annanene rahmeti bol bol versin (

Canim beni aglattin allahim ne guzel haber

canııım kıyamaaam vallahi ben de çok fenayım elim ayağım gittii
oğlum rahatsız demişsin canım, Allah acil şifalar versin, Anaannene de üzüldüm Allahtan bol rahmet olsun canım, mekanı cennet olsun inşallah
sen de üzme kendini tatlım hayat inişler çıkışlarla dolu, Allah sizlere oğluna yeni gelecek olan inşallah) bebişine eşine uzun ömürler versin

oleyyyyy. dedim sana bennn. allahim cok sukur. ben benim bebegi ilk ogrenince direk sana dua etmistim. biliyodum.
canım aklıma direk sen geldin yaaa
cuteheart bana dua etmişti dedim
sen bana ve bu topiğe uğurlu geldin inanıyorum tatlımm
duaların için Allah razı olsun sendennn

Son düzenleme:

amin canim. allah hepinizden razi olsun. hep dedim ya canim o an kalbinden kim geciyorsa icten ettigin dua kabul oluyor. diger gebeligimde de oldu cunku. demistim 7 yildir hicbir yolla bebegi olmaya arkadasim ikizlere hamile simdi hem de dogal yollardan. darisi diger kizlara.

Allah razi olsun canim. Esini merak ettim nasil mutlu olmustur :)

eee ekincim. baba ne yapti? ne zaman kan testi?

kızlar kendinizi 3 lt su içecez diye zorlamayın

ben bi prof a gidiyorum (perinatalog) çok ünlü ve bilgili bi dr

bana idrarına bakacaksın beyaz olacak renkli koyu sarı değil dedi

kaç lt içtiğin önemli değil dedi yazın mesela 8-10 bardakla olur kışın 5-8 le

çok terlersin terlemezsin ona göre değişir dedi

günde 3 lt su içsem hiç bişey yiyemem mesela ben. ama idrarımı takip ediyorum

kendinize işkence etmenize gerek yok

Son düzenleme:

Allah rahmet eylesin sizede sabır versin arkadaşım

Bende istiyorum o duadan noolurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…