kızlar evde test yaptım ve pozitif
İki gundur keyifsizim kizlar , arada girip sizlerin guzel haberlerini almak beni mutlu ediyor. Oglumun kulak iltihabi beni cok yordu dun dr ameliyat olmasi gerekiyor dedi belki tup takilmasi sozkunusuustune annanemin vefat haberini aldim bugun defnettik allah rahmet eylesin melek gibiydi annanem...
canim. senin kac gun kaldi? senin tablonda baya guzel de)
Canim allah rahmet eylesin.yavrunada acil şifalar
aynen canım sizler bana uğurlu geldiniz öyle inanıyorum, rabbim isteyen herkese versin, ayağınızı sürüdünüz kız vallahi ,cuteheart ve senOleeeeyyyy,tebrikler canımmmmmiçimizden geçiyodu zaten.allahm hayırlı ve sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin ve musmutlu uzun yıllar versin.
eşim inanamadı gösteriyorum testi yaa kandırma beni diyor, öptü öptü beniiAllah razi olsun canim. Esini merak ettim nasil mutlu olmustur :)
yarın teyzesiieee ekincim. baba ne yapti? ne zaman kan testi?
amin canım darısı isteyen herkese inşallaahAyyy çok mutlu oldum.İçim kıpır kıpır sanki kendim hamileyim gibi heyecanlandım .Allah analı babalı büyütsün
amin canım çok teşekkür ederimtebrikler canım hayırlı sağlıklı şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah.
kızlar tabloma bakarmısınız.sonunda yumurtladım mı acaba?birde bu kadar geç ilk defa yumurtlama oldu.yumurtladıysam bile bu kadar geç yumurtlamayla hamile kalabilir miyim.benim hiç umudum yokta.
37e9ca Ovulation charts on FertilityFriend.com
aynen canım sizler bana uğurlu geldiniz öyle inanıyorum, rabbim isteyen herkese versin, ayağınızı sürüdünüz kız vallahi ,cuteheart ve sen
eşim inanamadı gösteriyorum testi yaa kandırma beni diyor, öptü öptü benii
birde testteki çizgi kopkoyu hiç silik değil daha DPO10 da şaşırdım, ikiz falan olmasın :13:
gerçi ultrasonda 1 yumyum vardı ama
yarın teyzesiihemen de böyle moda girerim
amin canım darısı isteyen herkese inşallaah
amin canım çok teşekkür ederim
canım yaaa nasıl sevindim anlatamam gözün aydın..
sen aşılama mı yaptırmıştın canım?
yoksa kendiliğinden mi oldu?
sen bana da umut oldun bir pkolu olarak darısı başıma inşallah ama ben daha yumurtlamadım sanırım.
geçen ay da yumurtladığımda ateşim düşmemişti benim.
bi değişiğim ben yaa..
41817f Ovulation charts on FertilityFriend.com
ya da adet oldum ama yumurtlamadan mı oldum ki?
üff kafam karıştı
kızlar tabloma bakarmısınız.sonunda yumurtladım mı acaba?birde bu kadar geç ilk defa yumurtlama oldu.yumurtladıysam bile bu kadar geç yumurtlamayla hamile kalabilir miyim.benim hiç umudum yokta.
37e9ca Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım 27. gün yumurtlamış olabilirsin, ilerleyen günlerde yüksek çıkar inşalaah, çalışma var mıydı dün ve önceki gün
canım yaaa nasıl sevindim anlatamam gözün aydın..
sen aşılama mı yaptırmıştın canım?
yoksa kendiliğinden mi oldu?
sen bana da umut oldun bir pkolu olarak darısı başıma inşallah ama ben daha yumurtlamadım sanırım.
geçen ay da yumurtladığımda ateşim düşmemişti benim.
bi değişiğim ben yaa..
41817f Ovulation charts on FertilityFriend.com
ya da adet oldum ama yumurtlamadan mı oldum ki?
üff kafam karıştı
canim. henuz yumurtlamamissin. gerci ekinci sana yazar ama merakta kalmaman icin yazayim sana. kendiliginden hamile kaldi. sanirim ilacla yumyumu buyudu ama doktor catlatma ignesi filan yapmadi. kendiliginden catladi ve sonuc pozitif. darisi sana olsun insallah. amin)
yumurtanın en az 24 saatlik ömrü var canım yumurtladıktan ertesi gün sonra bile olsa ilişki yeterli, yeterki zamanı gelmiş olsuncanım dün çalışma vardı ama ondan önceki gün yoktu.inşallah dünkü yeter ama bu kadar geç olan bir yumurta ne kadar sağlıklı olur bilgin var mı?
amin canim. allah hepinizden razi olsun. hep dedim ya canim o an kalbinden kim geciyorsa icten ettigin dua kabul oluyor. diger gebeligimde de oldu cunku. demistim 7 yildir hicbir yolla bebegi olmaya arkadasim ikizlere hamile simdi hem de dogal yollardan. darisi diger kizlara.
Canim ole gec gelen yumurta sagliksiz olurmus falan diye bisey yokcanım dün çalışma vardı ama ondan önceki gün yoktu.inşallah dünkü yeter ama bu kadar geç olan bir yumurta ne kadar sağlıklı olur bilgin var mı?
Ahhh canim benim ya Rabbim insallah emeklerinin karsiligini verirtüp bebek yaptıran arkadslarda transfer sonrası ateş ölçümlerini yazdımı acaba sayfalar biraz çok ben bulamadımda.bugün transferimin 10. günü ve beklemek artık çok zor kendimi dinlemekten sıkıldım:)
canım onu ikizler5'e soralımtüp bebek yaptıran arkadslarda transfer sonrası ateş ölçümlerini yazdımı acaba sayfalar biraz çok ben bulamadımda.bugün transferimin 10. günü ve beklemek artık çok zor kendimi dinlemekten sıkıldım:)
Canim gozun aydin hayirli ugurlu olsun bizede dua et
Ah canim ya bizede dua et cooookkkk uzun zamandir bekliyourum
Tabiki hayirlisi Allah imdan zamani gelmemis demekki
Ama sen yinede dua et canim
Canim ole gec gelen yumurta sagliksiz olurmus falan diye bisey yok
İnsallahhhh bebisin bu ay tutunur sana yumurtlaman Gerceklestiyse
Ahhh canim benim ya Rabbim insallah emeklerinin karsiligini verir
İnsallah hamissindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?