canım ben 2 ayda bir adet olan ve 3 yıl dkh kullanmış bir PKOluyum
daha ilk defa bu ay başladık tedaviye
klomen kullandım günde 2 tane 5 gün, adetin 5. günü başladım içmeye
22. gün çatladı kendi kendine, hem ateşle gördüm bunu hem doktor da gördü çatladığını ultrasonla
çatlama iğnesi bile vurulmadım düşün
gün aşırı ilişki oldu işte
sonucu DPO10 da ve akşam üstü çift çizgi
hemde kopkoyu bir çift çizgi
rabbim isteyen herkese göstersin inşallah bir yanlışlık yoktur testlerde
canım senin tablonu da inceledim yumurtlama olmamış gibi görünüyor
aynı benim tablolarım gibi
ama tedbiri bırakma elden derim biz PKOluların yumurtlalıkları keyfe göre çalıştığı için
adetler yumurtlamadan da olabilir tabii ki canım, inş. bu ay geç de olsa gelir yumyumun
şu an düzenli kontrol olduğun bir doktorun var mı canım?
cnm benım 28inde ovulasyonda çift cizgiyi gördüm eşim 30unda geldı yanı 30unda ılskı oldu dpo bnm kac oluo bende 13unde esıme hedıye alcam ozaman yptryımn dıom merkezde oturmuom herzaman ınemıom ınmısken yaptrsam cıkarmıDpo yumurtlamadan sonraki günler demek canım
cnm benım 28inde ovulasyonda çift cizgiyi gördüm eşim 3unda geldı yanı 30unda ılskı oldu dpo bnm kac oluo bende 13unde esıme hedıye alcam ozaman yptryımn dıom merkezde oturmuom herzaman ınemıom ınmısken yaptrsam cıkarmı
ozaman 13ünde yaptrayım cnm ben merkezde oturmuom hakkaride dagın basında oturuom oyüzden anca sevgıller gunu hedıyesı almaya ınıce yaptrayım dıom ınsallah hayal kırıklıgı yasamam..bgn sabah bebetıme dıye test yaptım negatıf.ama dun yaptıgımda baska testte ıkıncı cızgı sılktı...bılmıom kı ne zormus beklemek yahuuuHmm,şimdi diyelim 28 pozitf ovulasyn.48 saatte çatlasa 30 diyelim.yani dpo 11desin.eğer test doğru zamanda deyip yumurtan ogünlerde çatladıysa yarın bile belli olur kanda.benim dpo 8 de çıktı değerim kanda 9 du
Hayatım inşallh 14 şubat hediyen pozitif bi gebelik testi olur.orda kimse yokmu ailenden aslen nerelisin? Bu arada ben göbeğime baktım çizgi yokozaman 13ünde yaptrayım cnm ben merkezde oturmuom hakkaride dagın basında oturuom oyüzden anca sevgıller gunu hedıyesı almaya ınıce yaptrayım dıom ınsallah hayal kırıklıgı yasamam..bgn sabah bebetıme dıye test yaptım negatıf.ama dun yaptıgımda baska testte ıkıncı cızgı sılktı...bılmıom kı ne zormus beklemek yahuuu
anladım canım, sen o zaman çaktırmadan eşini kafalamaya bak, sen sokul o zamangeçen sefer ki adet döngüme bakarsak bugün yarın yumurtlamam gerekiyormuş tahmini olarak tabi.
biz istedikçe beraber oluyoruzeşim henüz çocuk istemiyor daha 2 aydır bıraktık korunmayı.
ama insan hemen olsun istiyor psikolojik olarak.
sürekli gittiğim bir doktorum var canım.
eşim daha istemediği için tedaviye başlamadık.
bir müddet akışına bırakalım dedik olursa olur.
olmazsa tedaviye geçeriz dedik.
mart gibi rutin kontrolüm var kadın doğumcumda.
gebe olarak gitmeyi çok istiyorum
Bu topik bu ayy çook hamile çıkaracakburaya kayıt olalı bir ay olmadı ama maşallah bebişle doldu çook mutlu günler bizi bekliyodur inşallah
ilişki tam zamanında olmuş canım, siz elinizden geleni yapmışsınız gerisi rabbime kalmışcnm benım 28inde ovulasyonda çift cizgiyi gördüm eşim 30unda geldı yanı 30unda ılskı oldu dpo bnm kac oluo bende 13unde esıme hedıye alcam ozaman yptryımn dıom merkezde oturmuom herzaman ınemıom ınmısken yaptrsam cıkarmı
merooo harika açıklamışsın canımHmm,şimdi diyelim 28 pozitf ovulasyn.48 saatte çatlasa 30 diyelim.yani dpo 11desin.eğer test doğru zamanda deyip yumurtan ogünlerde çatladıysa yarın bile belli olur kanda.benim dpo 8 de çıktı değerim kanda 9 du
yumurtanın en az 24 saatlik ömrü var canım yumurtladıktan ertesi gün sonra bile olsa ilişki yeterli, yeterki zamanı gelmiş olsun
benim yumurtma 22. gün çatladı canım bu da geç sayılır ama şu an hamileyim galiba yani idrar testine göre
yumurtladığın gün geç olsa da sorun yok yeter ki döllensin tutunsun
ff'de 106. günü yumurtlayıp hamile kalan gördüm
bebeğin zaten kromozomu falan sorunluysa yumurta kalitesizse zaten tutunamıyor canım, içini rahat tut
çalışmalara biraz daha devam ne olur ne olmaz, inşallah yükselir ateşin tatlım
anladım canım, sen o zaman çaktırmadan eşini kafalamaya bak, sen sokul o zaman
inşallah bebişiniz çok bekletmez, ama PKOluyum diye gerçekten takma canım çaresi var
ilişki tam zamanında olmuş canım, siz elinizden geleni yapmışsınız gerisi rabbime kalmış
varsa çıkar birkaç güne,sevgililer gününe yetişir yani canım, inş. vardır bir şeyler
merooo harika açıklamışsın canım
kızlar memlketteydim hiç hamişimiz çıktı mı??
bilmediğim var mı??
kızlar listeye dahil olmak isteyenler bana özel mesaj atsın ateşiyle birlikte olur mu..
maşallah yeniler çoğaldı takip etmede baya zorlanıyorum :111:
Yaa nerelerdesin çok merakk ettik seni. Evet ekinci hamileebenide listeye eklermisin ateş tablomu versem
aslen izmirliyim cnm eşim subay dogu görevını yapıozzHayatım inşallh 14 şubat hediyen pozitif bi gebelik testi olur.orda kimse yokmu ailenden aslen nerelisin? Bu arada ben göbeğime baktım çizgi yoksen önceki gebeliğmde çizgi vardı yazmışsın başka çocğun varmı?
tabiki de canım ne demek
şimdi listeye kim dahil olmak istediğini bilmediğimden beni bilgilendirirseniz çok sevinirim..
gerçekten hamile mi ekinciiiiii
Bu akşam idrarda test yaptı kopkoyu bir ikinci çizgi çıkmışDarısı başına bitanemm dualarımdasın
hay maşallahhh
Allahım daim etsin inşallah
Allah razı olsun
Canım benim tablom sayfa 7221 de var,rica etsem ordan eklermisin.laptopda eşim oyun oynuyo ben telfndan yazıyom.küçük olunca ff yi yapmam zor olacak
aslen izmirliyim cnm eşim subay dogu görevını yapıozzaılemden kımse yok tek basımayım esım göreve gıdıncede öyle..önce gebelık gecrdım 3 ay oldu bı ay korunduk bu ıkıncı ayımız kürtaj oldıum 9haftalıkken bebegımın kalbı durdu planlı degıldı ama cok mutlu olmstuk burdakı yalnızlıgımı sadece bebegım gıdercek ınsallh alah nasp eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?