Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

geçen sefer ki adet döngüme bakarsak bugün yarın yumurtlamam gerekiyormuş tahmini olarak tabi.
biz istedikçe beraber oluyoruz eşim henüz çocuk istemiyor daha 2 aydır bıraktık korunmayı.
ama insan hemen olsun istiyor psikolojik olarak.

sürekli gittiğim bir doktorum var canım.
eşim daha istemediği için tedaviye başlamadık.
bir müddet akışına bırakalım dedik olursa olur.
olmazsa tedaviye geçeriz dedik.
mart gibi rutin kontrolüm var kadın doğumcumda.
gebe olarak gitmeyi çok istiyorum

Bu topik bu ayy çook hamile çıkaracak buraya kayıt olalı bir ay olmadı ama maşallah bebişle doldu çook mutlu günler bizi bekliyodur inşallah

Son düzenleme:
Dpo yumurtlamadan sonraki günler demek canım
cnm benım 28inde ovulasyonda çift cizgiyi gördüm eşim 30unda geldı yanı 30unda ılskı oldu dpo bnm kac oluo bende 13unde esıme hedıye alcam ozaman yptryımn dıom merkezde oturmuom herzaman ınemıom ınmısken yaptrsam cıkarmı

Son düzenleme:

Hmm,şimdi diyelim 28 pozitf ovulasyn.48 saatte çatlasa 30 diyelim.yani dpo 11desin.eğer test doğru zamanda deyip yumurtan ogünlerde çatladıysa yarın bile belli olur kanda.benim dpo 8 de çıktı değerim kanda 9 du

Hmm,şimdi diyelim 28 pozitf ovulasyn.48 saatte çatlasa 30 diyelim.yani dpo 11desin.eğer test doğru zamanda deyip yumurtan ogünlerde çatladıysa yarın bile belli olur kanda.benim dpo 8 de çıktı değerim kanda 9 du
ozaman 13ünde yaptrayım cnm ben merkezde oturmuom hakkaride dagın basında oturuom oyüzden anca sevgıller gunu hedıyesı almaya ınıce yaptrayım dıom ınsallah hayal kırıklıgı yasamam..bgn sabah bebetıme dıye test yaptım negatıf.ama dun yaptıgımda baska testte ıkıncı cızgı sılktı...bılmıom kı ne zormus beklemek yahuuu

Hayatım inşallh 14 şubat hediyen pozitif bi gebelik testi olur.orda kimse yokmu ailenden aslen nerelisin? Bu arada ben göbeğime baktım çizgi yok sen önceki gebeliğmde çizgi vardı yazmışsın başka çocğun varmı?

Son düzenleme:
anladım canım, sen o zaman çaktırmadan eşini kafalamaya bak, sen sokul o zaman
inşallah bebişiniz çok bekletmez, ama PKOluyum diye gerçekten takma canım çaresi var

Bu topik bu ayy çook hamile çıkaracak buraya kayıt olalı bir ay olmadı ama maşallah bebişle doldu çook mutlu günler bizi bekliyodur inşallah

ilişki tam zamanında olmuş canım, siz elinizden geleni yapmışsınız gerisi rabbime kalmış
varsa çıkar birkaç güne,sevgililer gününe yetişir yani canım, inş. vardır bir şeyler

merooo harika açıklamışsın canım

sağol canım inşallah çatlamıştırda tutunur bu ay bende yaşarım sizin gibi bu mutlulukları banada dua et canım.seninde gebeliğin sağlıklı şekilde ilerlesin inşallah.

Ee sizlerin stajeriyim canım

kızlar memlketteydim hiç hamişimiz çıktı mı??
bilmediğim var mı??
kızlar listeye dahil olmak isteyenler bana özel mesaj atsın ateşiyle birlikte olur mu..
maşallah yeniler çoğaldı takip etmede baya zorlanıyorum :111:

Yaa nerelerdesin çok merakk ettik seni . Evet ekinci hamilee

Son düzenleme:
Yaa nerelerdesin çok merakk ettik seni. Evet ekinci hamilee benide listeye eklermisin ateş tablomu versem

tabiki de canım ne demek
şimdi listeye kim dahil olmak istediğini bilmediğimden beni bilgilendirirseniz çok sevinirim..
gerçekten hamile mi ekinciiiiii

aslen izmirliyim cnm eşim subay dogu görevını yapıozz aılemden kımse yok tek basımayım esım göreve gıdıncede öyle..önce gebelık gecrdım 3 ay oldu bı ay korunduk bu ıkıncı ayımız kürtaj oldıum 9haftalıkken bebegımın kalbı durdu planlı degıldı ama cok mutlu olmstuk burdakı yalnızlıgımı sadece bebegım gıdercek ınsallh alah nasp eder.

tabiki de canım ne demek
şimdi listeye kim dahil olmak istediğini bilmediğimden beni bilgilendirirseniz çok sevinirim..
gerçekten hamile mi ekinciiiiii

Bu akşam idrarda test yaptı kopkoyu bir ikinci çizgi çıkmış Darısı başına bitanemm dualarımdasın

Son düzenleme:
Canım benim tablom sayfa 7221 de var,rica etsem ordan eklermisin.laptopda eşim oyun oynuyo ben telfndan yazıyom.küçük olunca ff yi yapmam zor olacak

canım benim mesaj düzenim sayfalar farklı çıkıyor bi ara özelden at ekleyeyim inşallah tamam mı canım

Canım benimm, geçmiş olsun.ben inanıyorum tutacak bu ay olmazsa bidahaki ay inşallah.ama ateşine göre bu ay tutacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…