canım benim mesaj düzenim sayfalar farklı çıkıyor bi ara özelden at ekleyeyim inşallah tamam mı canım
ınsallah canım atesım hala aynı düşme yok ınsallah da düşmez kac gune kadar böyle olması lazım acaba cnm..Canım benimm, geçmiş olsun.ben inanıyorum tutacak bu ay olmazsa bidahaki ay inşallah.ama ateşine göre bu ay tutacak
estağfrullah canım benimmEe sizlerin stajeriyim canım
karanfilceee nerelerdesin canım memleketteymişsin, özledik seniii,tabiki de canım ne demek
şimdi listeye kim dahil olmak istediğini bilmediğimden beni bilgilendirirseniz çok sevinirim..
gerçekten hamile mi ekinciiiiii
merooom inanamıyorum hala yaa elim ayağım hala titriyor, eşim de heyecen yaptıYaa nerelerdesin çok merakk ettik seni . Evet ekinci hamilee
biraz garip bir tablo olmuş canım ama tedbiri elden bırakma, tablonun garip ilerlemesi yumurtlama olmayacağı anlamına gelmez sonuçta değil mi
ınsallah canım atesım hala aynı düşme yok ınsallah da düşmez kac gune kadar böyle olması lazım acaba cnm..
insallah cnm korkma onları da görürsünn.helee o kalp atıs sesi dunyalara bedel rabbım ısteyen herkese yasatsınValla canm denilenlere göre adete iki üç gün kala yada adet günü düşüyomuş ateş gebelik yoksa tabii.ben çok bilmiyom ilk kez bu ay ateş ölçtüm rabbim uğraştırmadı.hayırlısıyla keseyi görüp kalp atışlarınıda duyabilsem:18:
valla ne biliyim.ilk defa böle bişi görüyorum.zaten normal yolla olmuyor bizim.sadece gecen ay iğneli aşılama olmuştum.bu ay etkisi devam ediyormu ilacın diye bakıyordum.sadece merak yani.ama çok garip..gecen ay 12.gün aşılamam yapılmıştı.iğneler erken olgunlaştırıyor yumoşları.Rabbim çok bekletmez inş hiçbirimizi.bu arada yeni hamişleri tebrik ediyorumestağfrullah canım benimm
karanfilceee nerelerdesin canım memleketteymişsin, özledik seniii,
ben hamişim galibaa, daha kana gitmedik ama ateş ve idrar testi öyle söylüyor, rabbim hakkımızda hayırlısını versin
merooom inanamıyorum hala yaa elim ayağım hala titriyor, eşim de heyecen yaptı
biraz garip bir tablo olmuş canım ama tedbiri elden bırakma, tablonun garip ilerlemesi yumurtlama olmayacağı anlamına gelmez sonuçta değil mi
inş. bir an önce çatlar yumyumun
estağfrullah canım benimm
karanfilceee nerelerdesin canım memleketteymişsin, özledik seniii,
ben hamişim galibaa, daha kana gitmedik ama ateş ve idrar testi öyle söylüyor, rabbim hakkımızda hayırlısını versin
merooom inanamıyorum hala yaa elim ayağım hala titriyor, eşim de heyecen yaptı
inş. bir an önce çatlar yumyumun
canııım biz varız yanında kıyamam sanaaaslen izmirliyim cnm eşim subay dogu görevını yapıozzaılemden kımse yok tek basımayım esım göreve gıdıncede öyle..önce gebelık gecrdım 3 ay oldu bı ay korunduk bu ıkıncı ayımız kürtaj oldıum 9haftalıkken bebegımın kalbı durdu planlı degıldı ama cok mutlu olmstuk burdakı yalnızlıgımı sadece bebegım gıdercek ınsallh alah nasp eder.
amin canımm aşılamadan sonraki aylarda yumurtlama süreci nasıl değişiyor bilmiyorum ama yumurtlarsın yakında gibi geliyor, eli kulağında desem yeridir yanivalla ne biliyim.ilk defa böle bişi görüyorum.zaten normal yolla olmuyor bizim.sadece gecen ay iğneli aşılama olmuştum.bu ay etkisi devam ediyormu ilacın diye bakıyordum.sadece merak yani.ama çok garip..gecen ay 12.gün aşılamam yapılmıştı.iğneler erken olgunlaştırıyor yumoşları.Rabbim çok bekletmez inş hiçbirimizi.bu arada yeni hamişleri tebrik ediyorum
insallah cnm korkma onları da görürsünn.helee o kalp atıs sesi dunyalara bedel rabbım ısteyen herkese yasatsın
amin canım çook sagolasım destegın ıcın.burda güzel arkadaslıklar oluocanııım biz varız yanında kıyamam sanaa
inşallah Rabbim gülsün yüzüne sağlıklı bebekleri peşpeşe nasip etsin sana
idrar testin kalitesizdir belkiEkinci yaa benim kanda 131 olduğu gün bile idrarda çıkmadı neden acaba :18: korkuyorum
cnm varsa cıkar mı sence..erken değil demi.adet tarıhım ya 16 yada 17 yanı 3 4 gun kala yaptırmıs olcam.Aminn canım cümlemize.çarşamba gününü heyecanla bekliyoruz güzel haberler verirsin inşallh.
11. gün pozitifse, en geç 13. gün yumurtlamış olsan, yumurtladıktan sonraki 12. günde falan kanda kesin çıkar canımamin canım çook sagolasım destegın ıcın.burda güzel arkadaslıklar oluoınsallah bebişim benımldır..adetıme 3 4 gun kala kanda cıkar mı adetın 11.gunu ovu.da cıft cızgıyı gördüm yanı erken döllenme oluo galıba
idrar testin kalitesizdir belki
belki son kullanma tarihi geçmişti
ya da o gün çok mu su içtin de idrarın seyreltikti??
her şey olabilir canım ama sonuçta önemli olan kanda çıkması
kafana takılmasın taze hamişim 131 güzel bir değer inşallah da katlanarak devam edecek
rahiminin kalınlaştığını görecek doktorun iç gebelik diyecek sonra kese muhabbeti var tabii, sıra sıra olur hepsi inşallah canım
28inde cıft cızgıyı gördum ama eşim 30unda geldı kısmet bakalım cnm..allah yoktan var eder oyuzden bazı gun olayına ınanmıorum nasip bakalım..hamılelıgn hayırlı olsun allah kucagına almayı nasip etsin.11. gün pozitifse, en geç 13. gün yumurtlamış olsan, yumurtladıktan sonraki 12. günde falan kanda kesin çıkar canım
yani adetine 3-4 gün kala çıkar kanda
benim idrarda bile çıktı adetime 3 gün kala ve öyle erken test kitleri gibi pahalı teferrüatlı bir test değildi 5TL lik bir testti, tabii kana gitmedik daha.
kızlar evde test yaptım ve pozitif
erken değil canım kan testi için, idrar olsa acaba derdim de kanda çıkar canım, inşallah bebişin seninledir28inde cıft cızgıyı gördum ama eşim 30unda geldı kısmet bakalım cnm..allah yoktan var eder oyuzden bazı gun olayına ınanmıorum nasip bakalım..hamılelıgn hayırlı olsun allah kucagına almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?