Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ee sizlerin stajeriyim canım
estağfrullah canım benimm

tabiki de canım ne demek
şimdi listeye kim dahil olmak istediğini bilmediğimden beni bilgilendirirseniz çok sevinirim..
gerçekten hamile mi ekinciiiiii
karanfilceee nerelerdesin canım memleketteymişsin, özledik seniii,
ben hamişim galibaa, daha kana gitmedik ama ateş ve idrar testi öyle söylüyor, rabbim hakkımızda hayırlısını versin

Yaa nerelerdesin çok merakk ettik seni . Evet ekinci hamilee
merooom inanamıyorum hala yaa elim ayağım hala titriyor, eşim de heyecen yaptı

386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com

şimdiye kadar ölçtügüm en garip ateş....
biraz garip bir tablo olmuş canım ama tedbiri elden bırakma, tablonun garip ilerlemesi yumurtlama olmayacağı anlamına gelmez sonuçta değil mi
inş. bir an önce çatlar yumyumun

Son düzenleme:
ınsallah canım atesım hala aynı düşme yok ınsallah da düşmez kac gune kadar böyle olması lazım acaba cnm..

Valla canm denilenlere göre adete iki üç gün kala yada adet günü düşüyomuş ateş gebelik yoksa tabii.ben çok bilmiyom ilk kez bu ay ateş ölçtüm rabbim uğraştırmadı.hayırlısıyla keseyi görüp kalp atışlarınıda duyabilsem:18:

insallah cnm korkma onları da görürsünn.helee o kalp atıs sesi dunyalara bedel rabbım ısteyen herkese yasatsın

valla ne biliyim.ilk defa böle bişi görüyorum.zaten normal yolla olmuyor bizim.sadece gecen ay iğneli aşılama olmuştum.bu ay etkisi devam ediyormu ilacın diye bakıyordum.sadece merak yani.ama çok garip..gecen ay 12.gün aşılamam yapılmıştı.iğneler erken olgunlaştırıyor yumoşları.Rabbim çok bekletmez inş hiçbirimizi.bu arada yeni hamişleri tebrik ediyorum

İnan inaann sen hamilesin sahi bende hamilemiyim kız valla al bendende okadar bende inanamıyom bazen

canııım biz varız yanında kıyamam sanaa
inşallah Rabbim gülsün yüzüne sağlıklı bebekleri peşpeşe nasip etsin sana

amin canımm aşılamadan sonraki aylarda yumurtlama süreci nasıl değişiyor bilmiyorum ama yumurtlarsın yakında gibi geliyor, eli kulağında desem yeridir yani

canııım biz varız yanında kıyamam sanaa
inşallah Rabbim gülsün yüzüne sağlıklı bebekleri peşpeşe nasip etsin sana
amin canım çook sagolasım destegın ıcın.burda güzel arkadaslıklar oluo ınsallah bebişim benımldır..adetıme 3 4 gun kala kanda cıkar mı adetın 11.gunu ovu.da cıft cızgıyı gördüm yanı erken döllenme oluo galıba

Ekinci yaa benim kanda 131 olduğu gün bile idrarda çıkmadı neden acaba :18: korkuyorum
idrar testin kalitesizdir belki
belki son kullanma tarihi geçmişti
ya da o gün çok mu su içtin de idrarın seyreltikti??
her şey olabilir canım ama sonuçta önemli olan kanda çıkması
kafana takılmasın taze hamişim 131 güzel bir değer inşallah da katlanarak devam edecek
rahiminin kalınlaştığını görecek doktorun iç gebelik diyecek sonra kese muhabbeti var tabii, sıra sıra olur hepsi inşallah canım

11. gün pozitifse, en geç 13. gün yumurtlamış olsan, yumurtladıktan sonraki 12. günde falan kanda kesin çıkar canım
yani adetine 3-4 gün kala çıkar kanda
benim idrarda bile çıktı adetime 3 gün kala ve öyle erken test kitleri gibi pahalı teferrüatlı bir test değildi 5TL lik sıradan bir testti, tabii kana gitmedik daha.

Son düzenleme:

Valla tarihine adına bakmadım eczaneden aldm eve gelmeyi beklemeden gittim eşimin ofiste yaptım.bi saat sonra çöpten çıkarıp baktim ikinci çizgi silik çıkmış.

28inde cıft cızgıyı gördum ama eşim 30unda geldı kısmet bakalım cnm..allah yoktan var eder oyuzden bazı gun olayına ınanmıorum nasip bakalım..hamılelıgn hayırlı olsun allah kucagına almayı nasip etsin.

kızlar evde test yaptım ve pozitif

canım cok tebrık ederım gozun aydın
cok sevındım senın adına.
Kucuk bı destekle oldu ıste bak.
Herkese umut oldun.
Bu araba baharında cok slmı var tebrık edıyo senı (nsbhr)
allah ıns kucagında gormeyı nasıp etsın

erken değil canım kan testi için, idrar olsa acaba derdim de kanda çıkar canım, inşallah bebişin seninledir
burada sırayla çatır çatır doğurduğumuz günler de olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…