Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım çok sağol, baharı da özledik yaa merak ediyoruz, geçen gün lillium da sordu baharı, inşallah en kısa zamanda gelir tekrar aramıza

anladım canım, sen o zaman çaktırmadan eşini kafalamaya bak, sen sokul o zaman
inşallah bebişiniz çok bekletmez, ama PKOluyum diye gerçekten takma canım çaresi var

Aynen öyle canım fırsat buldukça hain emellerime alet ediyorum :)))
Sonra da inşallah yumoşum vardır da hamile kalırım diye dua ediyorum.
Bir de o pek istemiyor ya "Allahım kocişe inat lütfen gebe kalayım "diyorum. :) Korkuyor sorumluluktan henüz hazır değil sanırım. Ama ben çok istiyoom :)

Çok da takmamaya çalışıyorum. Senin gibi örnekleri görünce içim iyice rahatlıyor. Vakti gelince bizim de olacak inşallah.

Birşey soracam kızlar yumurtlarken kasıklarınız beliniz ağrıyor mu?
Nasıl belirtiler oluyor?
3-4 gündür ara ara kasıklarıma ağrı saplanıyor ve belim ağrıyor.

Ekinci canm benim tabloyu kopyalayıp özelden karanfilceye gönderirmisin ben yapamıyom telfondan.gönder ekleyeyim dedi. 42341a Ovulation charts on FertilityFriend.com
tamam canım yapıyorum hemen

Çok da takmamaya çalışıyorum. Senin gibi örnekleri görünce içim iyice rahatlıyor. Vakti gelince bizim de olacak inşallah.

canım Rabbim o duyguyu hamile kalınca biz bayanlara veriyor, yani henüz yaşamadım ama çevremde gördüğüm kadarıyla böyle
inşallah bebişin hiç bekletmez istediğiniz zaman gelir konar göbüşünee

Nasıl belirtiler oluyor?

Benim çok ağrır canım her ay vede idrar yaparken dahada fazla ağrırdi

Nasıl belirtiler oluyor?

canım ben bu ay yumurtladığımı çok net gördüğüm için ultrasonda ve ateşte anlatayım sana hemen
adetimin 17. günü bir başladı benim kasık ağrım, çok da aman aman şiddetli değildi, yani kıvrandırmadı ama günlük yaşantımı etkileyecek kadardı diyebilirim
sapmalar batmalar ve ara ara giren sancılar şeklindeydi, ağrımadığı zamanda da gerginlik yapıyordu kasıklarımda zaten canım
doktora gittik yumurta takibi için gidiyordum zaten, doktor kasık ağrıların yumurtladığın için dedi ve ovulasyon başlamış demişti adetimin 21. günü..
tabloma göre de 22. gün ovulasyon
belim hiç ağrımadı ama kasıklarım ağrıdı, hala ağrıyor zaten o gün bu gündür

Son düzenleme:

Amin canımm amin.
Az birazcık beklemeye razıyım yeter ki uğraştırmadan hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde gelsin.
Allah hepimiz için hayırlısıysa versin .

Benim çok ağrır canım her ay vede idrar yaparken dahada fazla ağrırdi

Kendimi dinlemeye çalışıyorum anlar mıyım yumurtladığımı diye, inşallah birkaç güne kadar ben de yumurtlarım.
Kasıklarımda ara ara oluyo çok değil

Kızlar, yeni hamilelerimizin hepsine hayırlı olsun diyorum. ne güzel gün geçtikçe sayısı artıyor hamilelerin daha da artsın inşallah.... :)
Yeni hamileler en belirgin belirtileriniz ne oldu acaba. En belirgin farklılık eminim ateştir yada belki artmayanı veya hissetmeyeni vardır.
Mesela belirtisi olmayan anlamayan var mı?
Bizimle paylaşırsanız seviniriz :))

kocisimle ilgilendigim icin yazamadim. bazi topikcanlari cookk umitsiz gordum. soyle bir silkelenin bakayim. umitsiz olmayin sakin. hepimiz ne sıkıntilar ne dertler sonrasi gebe kaldik. allahim hepinize tez zamanda nasip etsin insallah. kendinizi surekli uzerek guzel omrunuzun en guzel gunlerini zehir etmeyin kendinize lutfen. hepinizi de seviyorum. hadi bakalim simdi mutlu olun ))

Canım benim ateşimin yüksek olması umutlandırdı beni.ilk kez ölçtügm içinde bi kıyaslama yapamıyordum.akşamları erkenden yatıp sabah olsada ateş ölçsem diyodum benm belirtim yoktu,akıntım bile daha üç gündr yoğunlaştı.

Nasıl belirtiler oluyor?

canim. benim kasiklarim agrir, ani agrikar girer, bi de belim agrir.

seni seviyorum cuteheart, çok haklısın, ama bazen hislerimize yenik düşebiliyoruz, moral olarak diplerde yaşayabiliyoruz, sıçramak için bir dip yapmak lazım değil mi hanımlaaar
dip yapanlara sesleniyorum ki sıçramak için önce eğilmek gerekir

canım büyük bir mutlulukla paylaşayım ki yoldaşlarıma ışık olsun
1) öncelikle yumurtlamama 5 gün kala önceden kasıklarım ağrıdı (ben PKOlu oolduğum için pek yumurtlama huyum yoktur bu ay yumurtlayınca hissettim ağrıyı)
ve bu ağrı hep devam etti, tahmini yerleşme sürecinde de yani yumurtladıktan bir hafta sonra, kramplar şeklinde siddetlendi
2) aynı şekilde göğüs ucu hassasyeti benim için çok spesifik bir belirti..
yumurtlarken olur benim ama yumurtladıktan sonra geçerdi, bu sefer yumurtlarken ağrıdı ve hiç geçmedi hala sızlar meme ucum
ama genel olarak göğüste şişme hassasiyet yok hiç sadece meme uçlarımda, dokununca bile hissedilir derecede
3) onun dışında çok idrar çıkma oldu bende, ama çok mu su içiyorum ondan mı acaba bilemiyorum
4) akşamları ateş basması gibi oluyor ve sanki bayılacakışım gibi oluyorum, bayılma hissi geldi ilk defa dün, (yani yumurtladıktan sonraki 10. günümde)
5) akıntım arttı diyemeceğim diğer arkadaşlar gibi, zaten bol akıntılıydım hala öyleyim
rabbim isteyen herkese versin inşallah canım, ben de moda girdim hemen ama kanda da çıksa rahatlayacağım

ha ha ha.. var ya ekincim sen bu gece uyumazsin. yarin hemen teste git lutfen. sonucu da hemen yaz.

evettt değişiklikleri yaptım kızlar...

ekinci canım Allah tamamına erdirsin.. kucağınıza aldığınız günleri de göstersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…