canım çok sağol, baharı da özledik yaa merak ediyoruz, geçen gün lillium da sordu baharı, inşallah en kısa zamanda gelir tekrar aramızacanım cok tebrık ederım gozun aydın
cok sevındım senın adına.
Kucuk bı destekle oldu ıste bak.
Herkese umut oldun.
Bu araba baharında cok slmı var tebrık edıyo senı (nsbhr)
allah ıns kucagında gormeyı nasıp etsın
anladım canım, sen o zaman çaktırmadan eşini kafalamaya bak, sen sokul o zaman
inşallah bebişiniz çok bekletmez, ama PKOluyum diye gerçekten takma canım çaresi var
tamam canım yapıyorum hemenEkinci canm benim tabloyu kopyalayıp özelden karanfilceye gönderirmisin ben yapamıyom telfondan.gönder ekleyeyim dedi. 42341a Ovulation charts on FertilityFriend.com
Aynen öyle canım fırsat buldukça hain emellerime alet ediyorum :)))
Sonra da inşallah yumoşum vardır da hamile kalırım diye dua ediyorum.
Bir de o pek istemiyor ya "Allahım kocişe inat lütfen gebe kalayım "diyorum. :) Korkuyor sorumluluktan henüz hazır değil sanırım. Ama ben çok istiyoom :)
Çok da takmamaya çalışıyorum. Senin gibi örnekleri görünce içim iyice rahatlıyor. Vakti gelince bizim de olacak inşallah.
Birşey soracam kızlar yumurtlarken kasıklarınız beliniz ağrıyor mu?
Nasıl belirtiler oluyor?
3-4 gündür ara ara kasıklarıma ağrı saplanıyor ve belim ağrıyor.
Nasıl belirtiler oluyor?
tamam canım yapıyorum hemen
canım Rabbim o duyguyu hamile kalınca biz bayanlara veriyor, yani henüz yaşamadım ama çevremde gördüğüm kadarıyla böyle
inşallah bebişin hiç bekletmez istediğiniz zaman gelir konar göbüşünee
Benim çok ağrır canım her ay vede idrar yaparken dahada fazla ağrırdi
canım ben bu ay yumurtladığımı çok net gördüğüm için ultrasonda ve ateşte anlatayım sana hemen
adetimin 17. günü bir başladı benim kasık ağrım, çok da aman aman şiddetli değildi, yani kıvrandırmadı ama günlük yaşantımı etkileyecek kadardı diyebilirim
sapmalar batmalar ve ara ara giren sancılar şeklindeydi, ağrımadığı zamanda da gerginlik yapıyordu kasıklarımda zaten canım
doktora gittik yumurta takibi için gidiyordum zaten, doktor kasık ağrıların yumurtladığın için dedi ve ovulasyon başlamış demişti adetimin 21. günü..
tabloma göre de 22. gün ovulasyon
belim hiç ağrımadı ama kasıklarım ağrıdı, hala ağrıyor zaten o gün bu gündür
Kızlar, yeni hamilelerimizin hepsine hayırlı olsun diyorum. ne güzel gün geçtikçe sayısı artıyor hamilelerin daha da artsın inşallah.... :)
Yeni hamileler en belirgin belirtileriniz ne oldu acaba. En belirgin farklılık eminim ateştir yada belki artmayanı veya hissetmeyeni vardır.
Mesela belirtisi olmayan anlamayan var mı?
Bizimle paylaşırsanız seviniriz :))
Nasıl belirtiler oluyor?
kocisimle ilgilendigim icin yazamadim. bazi topikcanlari cookk umitsiz gordum. soyle bir silkelenin bakayim. umitsiz olmayin sakin. hepimiz ne sıkıntilar ne dertler sonrasi gebe kaldik. allahim hepinize tez zamanda nasip etsin insallah. kendinizi surekli uzerek guzel omrunuzun en guzel gunlerini zehir etmeyin kendinize lutfen. hepinizi de seviyorum. hadi bakalim simdi mutlu olun))
Kızlar, yeni hamilelerimizin hepsine hayırlı olsun diyorum. ne güzel gün geçtikçe sayısı artıyor hamilelerin daha da artsın inşallah.... :)
Yeni hamileler en belirgin belirtileriniz ne oldu acaba. En belirgin farklılık eminim ateştir yada belki artmayanı veya hissetmeyeni vardır.
Mesela belirtisi olmayan anlamayan var mı?
Bizimle paylaşırsanız seviniriz :))
evet yaa uyku yok banaaha ha ha.. var ya ekincim sen bu gece uyumazsin. yarin hemen teste git lutfen. sonucu da hemen yaz.
evettt değişiklikleri yaptım kızlar...
ekinci canım Allah tamamına erdirsin.. kucağınıza aldığınız günleri de göstersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?