Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canımmm

nasılsınnn?
o şekerle alakalı son durum ne doktorun ne dedi??
bebiş nasıl sen nasılsınnn

ben baya koptum yaa farketmişsindir

evet senin mesajlarini aradim hic bulamadim birkac gundur
ben de merak ettim
iyiyim ben de cuma gunu seker testini tekrarliycaz umarim duzelme olmustur onun haricinde hersey yolunda
arada da tansiyon yuksek cikiyor ya hayirlisiyla atlatiriz saglikla kavusuruz umarim

canım hiç moralini bozma ben bunu hep duyuyorum.. genelde çoğunda oluyor..hem şeker olayı hem tansiyon..
dikkatli ol yediğine içtiğine dikkat et inşallah atlatırsın.. ki zayıfsın sen bu bile bi avantaj senin için. normal mi düşünüyorsun sezeryan mı bu arada??

evet seker problemi cikiyor hamilelikte genelde. onu hic dusunmuyorum karanfilcecim cunku hicbir sey planlara uymuyor son dk degisiklikler olabiliyor., kendimi cok odaklamak istemiyorum simdi ona ama tansiyon ve seker derken sezeryan zorunlu olabilir ilerleyen zamanlarda

en iyisini yapıyorsun canım bu işler plana gelmez..
inşallah sen ve bebeğin için en hayırlısı olur

kızlar evde test yaptım ve pozitif
gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sana demiştim sen hamişsin diye dimi amaaaaa
Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirip, bebişini kucağına almanı nasip etsin inşallah

kız bana da dua etsene
kocişim öyle kızdı ki bu ayda olmazsa ben artık bebek istemiyorum dedi

ohhh. gir tabi guzelim moda. teyzesi yesin onu ) hem tek yumyum onemli degilki. tek yumurta ikizi denen bir gercek var. ama sende de ikiz cikarsa kendime "ikizci teyze" diyecegim.
ayyy hayatta en çok istediğim şeylerden biridir ikiz annesi olmak..
bana da dua eder misin canım ya

canım çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese versin inşallah
kocana da hak ver biraz canım o da stresli, belki acaba sorun bende mi diye sorguluyordur kendini
yaptığı hareket bir nevi kendini koruma hareketi, istemiyorum diyerek
kendine gelir bence, hiç üstüne gitme derim canım, ama bu durumda senin güçlü olman lazım ki eşin güç alsın senden
onun morali bozuldukça sen onu kaldıracaksın, senin bozuldukça da o

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…