amin canım hepimize göstersin rabbim inşallahevettt değişiklikleri yaptım kızlar...
ekinci canım Allah tamamına erdirsin.. kucağınıza aldığınız günleri de göstersin
ellerine saglik karanfilcecim
ben 2 gun mu ne gelememistim bir suru yeni arkadas var
herkes hosgeldi
topic baya kalabaliklasmis
canımmm
nasılsınnn?
o şekerle alakalı son durum ne doktorun ne dedi??
bebiş nasıl sen nasılsınnn
ben baya koptum yaa farketmişsindir
evet senin mesajlarini aradim hic bulamadim birkac gundur
ben de merak ettim
iyiyim ben de cuma gunu seker testini tekrarliycaz umarim duzelme olmusturonun haricinde hersey yolunda
arada da tansiyon yuksek cikiyor ya hayirlisiyla atlatiriz saglikla kavusuruz umarim
canım hiç moralini bozma ben bunu hep duyuyorum.. genelde çoğunda oluyor..hem şeker olayı hem tansiyon..
dikkatli ol yediğine içtiğine dikkat et inşallah atlatırsın.. ki zayıfsın sen bu bile bi avantaj senin için. normal mi düşünüyorsun sezeryan mı bu arada??
evet seker problemi cikiyor hamilelikte genelde. onu hic dusunmuyorum karanfilcecim cunku hicbir sey planlara uymuyor son dk degisiklikler olabiliyor., kendimi cok odaklamak istemiyorum simdi ona ama tansiyon ve seker derken sezeryan zorunlu olabilir ilerleyen zamanlarda
gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkızlar evde test yaptım ve pozitif
kız bana da dua etseneamin canim. allah hepinizden razi olsun. hep dedim ya canim o an kalbinden kim geciyorsa icten ettigin dua kabul oluyor. diger gebeligimde de oldu cunku. demistim 7 yildir hicbir yolla bebegi olmaya arkadasim ikizlere hamile simdi hem de dogal yollardan. darisi diger kizlara.
ayyy hayatta en çok istediğim şeylerden biridir ikiz annesi olmak..ohhh. gir tabi guzelim moda. teyzesi yesin onu) hem tek yumyum onemli degilki. tek yumurta ikizi denen bir gercek var. ama sende de ikiz cikarsa kendime "ikizci teyze" diyecegim.
gözün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sana demiştim sen hamişsin diye dimi amaaaaa
Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirip, bebişini kucağına almanı nasip etsin inşallah
kız bana da dua etsene
kocişim öyle kızdı ki bu ayda olmazsa ben artık bebek istemiyorum dedi
ayyy hayatta en çok istediğim şeylerden biridir ikiz annesi olmak..
bana da dua eder misin canım ya
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar günaydınn
sabah tekrar test yaptım, pozitif, Allahım gözlerime inanamıyorum, bugün en geç yarın doktordayız Allah nasip ederseee[/COLOR]
Günaydın umarım herkez için güzel bir pazartesi olur :)
Bu arada tabloda yeterince değişiklik oldu fakat bu ay pek olmayacak gibi sınırlarda geziyorum. Biraz daha artsa ya şu ateş :))
423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com
işte buda tablom.37e9ca Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu ay baya farkli gitmis atesin canim. tam cozemedim ben.
işte buda tablom.37e9ca Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar günaydınn
sabah tekrar test yaptım, pozitif, Allahım gözlerime inanamıyorum, bugün en geç yarın doktordayız Allah nasip ederseee[/COLOR]
kızlar günaydınn
Günaydın umarım herkez için güzel bir pazartesi olur :)
Bu arada tabloda yeterince değişiklik oldu fakat bu ay pek olmayacak gibi sınırlarda geziyorum. Biraz daha artsa ya şu ateş :))
423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?