Kızlar bugün öğleye kadar bişeyim yoktu.ama öğleden sonra uyudum uyandım midem bulanıyo başım dönüyo gözümü açamadım ayağa kalkamadım resmen 16.30 a kadar yattım
uyu uyu..
sonra bugünlerinizi çok ararsınız diyorlar..
malüm sık tuvalete çıkma, bebiş doğunca gece yarılarında uyanma vs.. uykuya hasret kalıcanız..
bari şimdiden acısını çıkarın taze hamişler
canım DPO 12 deyim ve yumurtlama öncesinden beri meme ucu hassasiyeti ve kasık ağrısı çekiyorum her gün hemde
4 gndür de kasık ağrısına saplanmalar eşlik ediyor, daha önce hiç adet ağrım böyle olmamaıştı yani bu değişik saplanma çok belli
iki gündür de sık idrara çıkma baş gösterdi
meme uçlarım zaten kocamandıriyice fırladılar (normalde yumurtlamada olurdu iki güne kdar geçerdi, şimdi yumurtlamadan beri ağrıyor)
biraz da koyulaştı gerçekten meme ucu kenarları falan
bir de kıllandım biraz yaa
şimdilik bu kadar
yani sonuçta vücutta hiç olmayan bir hormon 1000li değerlere çıkıyor illla ki olur değişikli değil mi
oldukça yazarım canım
bu arada o bacak ağrısı bende de olur hep ovulasyon ve adette olurdu,
bir ortak nokta daha
87liyim canım eşim 90lı, 2012 de evlendik, aslında ben iyi evlendim de o erken evlendi
daha okulu bile bitmedi yaa ödev yapmaktan halkla ilişkiler uzmanı oldum ben de , ondan çok ödev yapıyorum, okulları hep projeli falan, neyseki bu dönem son 3 ay kaldı
Bugün topikte kimse yok,nerdesiniz hanımlarbenim saat bir buçukta doktor randevum var,dua edin kızlar bebişimin kesesini görebilirmiyimki :18:
herkese güzel, mutlu bir gün diliyorum.
gunaydinnn. meroo insallah gorursun keseyi canim. benim icinde buyuk gun bugun. bakalim ne cikacak kontrol de.
Hadi hayırlı olsun kuzum, bol şans, vajinal muayene yaptırma ama...
Hadi hayırlı olsun kuzum, bol şans, vajinal muayene yaptırma ama...
neden vajinal muayene yapma demişsin canım.
merak ettim:26:
Canım ilk zamanlar sakıncalı, düşüğe sebep olabiliyo...
Meleeeeeeek, Ekinciiiiiiiiiiiii özledim nerelerdesiniz yaf :/
Meleğim ateş yerlerde ama olsun, yumurtlayabilmişsin sevin... Yeni döngün şimdiden hayırlı olsun...
hadi yaaa
bende bir sakıncası yok sanıyordum..
annemde uyarıyordu sakın yapma diye..
ama ben öylesine söylüyo sanıyordum..
tırstım ya..
burdaki dr larda gittiğimiz gibi vajinal muayene için hazırlanın ben geliyorum diyor
canııımmmmMeleeeeeeek, Ekinciiiiiiiiiiiii özledim nerelerdesiniz yaf :/
Meleğim ateş yerlerde ama olsun, yumurtlayabilmişsin sevin... Yeni döngün şimdiden hayırlı olsun...
Canim burdayim geldimyogunum bugunlerde, ates yerlerde ama gelen giden yok, hasta gibiyim dokuluyorum. Olsamda onumuzdeki maclara baksam :) sen yumurtladin sanirim , birde ondan onceki ay 18. 19. Gunlerde yumurtlamis gibi duruyorsun belkide o gunlerde olabilir, yarin kesin anlariz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?