Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün öğleye kadar bişeyim yoktu.ama öğleden sonra uyudum uyandım midem bulanıyo başım dönüyo gözümü açamadım ayağa kalkamadım resmen 16.30 a kadar yattım

uyu uyu..
sonra bugünlerinizi çok ararsınız diyorlar..
malüm sık tuvalete çıkma, bebiş doğunca gece yarılarında uyanma vs.. uykuya hasret kalıcanız..
bari şimdiden acısını çıkarın taze hamişler

Ah canım tez zamanda başına gelede göresin uyumak isteyerek olsa güzel olur ama istem dışı ve bulantılı bi uyku çok zoor

Son düzenleme:

demek ki pkolularda görülen bir şey bu bacak ağrısı, zar zor yumurtlayınca vücut hepten zorlanıyor
evet sen vaktinde evlenmişsin de eşin erken evlenmiş
olsun hayata erken atılması iyi oluyor erkeklerin.
olgun, aklı başında, sorumluluk sahibi oluyorlar. iyi olmuş.

hayırlısıyla mezun da olur inşallah.

Kızlaaaaaaaaaaar,
Bugün tüm dileğim aşk meyvelerimizin bi an önce bize kavuşması...
Gününüz kutlu olsun, aşk meleklerim...

Bugün topikte kimse yok,nerdesiniz hanımlar benim saat bir buçukta doktor randevum var,dua edin kızlar bebişimin kesesini görebilirmiyimki :18:

Son düzenleme:
Bugün topikte kimse yok,nerdesiniz hanımlar benim saat bir buçukta doktor randevum var,dua edin kızlar bebişimin kesesini görebilirmiyimki :18:

Hadi hayırlı olsun kuzum, bol şans, vajinal muayene yaptırma ama...

gunaydinnn. meroo insallah gorursun keseyi canim. benim icinde buyuk gun bugun. bakalim ne cikacak kontrol de.

Meleeeeeeek, Ekinciiiiiiiiiiiii özledim nerelerdesiniz yaf :/

Meleğim ateş yerlerde ama olsun, yumurtlayabilmişsin sevin... Yeni döngün şimdiden hayırlı olsun...

Son düzenleme:
Canım ilk zamanlar sakıncalı, düşüğe sebep olabiliyo...

hadi yaaa
bende bir sakıncası yok sanıyordum..
annemde uyarıyordu sakın yapma diye..
ama ben öylesine söylüyo sanıyordum..
tırstım ya..
burdaki dr larda gittiğimiz gibi vajinal muayene için hazırlanın ben geliyorum diyor

Meleğim ateş yerlerde ama olsun, yumurtlayabilmişsin sevin... Yeni döngün şimdiden hayırlı olsun...

Canim burdayim geldim yogunum bugunlerde, ates yerlerde ama gelen giden yok, hasta gibiyim dokuluyorum. Olsamda onumuzdeki maclara baksam :) sen yumurtladin sanirim , birde ondan onceki ay 18. 19. Gunlerde yumurtlamis gibi duruyorsun belkide o gunlerde olabilir, yarin kesin anlariz.

SLm kızlar...
Ben bu ateş ölçeri malesef temin edemedim c.tesiye kaldı buralarda eczaneye yok 2. çıkıp alsam tablomu sağolsun ekinci oluşturdu ama start veremedim bir daha ki aya başlıcam sanırım
Gebeler dikkat edin yiğenlerimize

Guzel haberlerini bekliyoruz canim.:))

canııımmmm
anneme geldim biraz geç girdim ondan

canımmm aynen ya adet gelse de, bu ay için bebiş olmasa da yumurtlamak da güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…