Allah kalbine göre versin şeker, bak ben ümidini kesme demiştim di mi :)
canım kimisi hamileliklte adet belirtileri yaşar, kimi hiç adet olacakmış gibi bile belirti yaşamaz, hatta bir kadın bir hamileliğinde başka bir hamileliğinde başk belitriler hisssedebilir
hiç takılma bence belirtilere, inşallah vardır bebiş yaa, heyecan yaptımmmm
canım sen dpo 18desin yaa kesin bebiş var kesin diyorum yaaa
merice35 ve ilknur bence hamiş olma ihtimaliniz çok yüksek kızlarr
halaya az kaldı gibi geliyor
canım tablonun maşallahı var.umarım bebiş haberini verirsin bize bugün yarın.
İnşallah kızlar. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza alıp yüzümüz güldürmeyi nasip etsin. Sende kendine dikkat et bu ilk haftalar hatta aylar çok önemli. çok fazla kendini yormamaya çalış. Kist konusunda bence herhangibir sorun çıkmayacak ama sen yine de dikkat et. Benim bir arkadaşımında hamileliği sırasında kist olduğu anlaşılmıştı. Biraz kanaması olmuştu bu nedenle yatarak geçirdi hamileliğini ama çok şükür çok güzel bir kızı oldu şimdi kocaman ilkokula gidiyor. yani kisti takma kafaya
canım senin ortalama adet süreni 30 gün yazmıştık galiba
o süreye göre tahmini yumurtlamaları tahmin ediyor ff
o günler çalış diyor yani
yavaş yavaş öğrenirsin siteyi canım servikal sıvı girişi de yaparsın, şimdilik ateşi yaz bakalım
benim gebelik oluşum süreci zaten klomen artı yumurta takibiyle oldu
gün aşırı vajinal ultrason ile folikül takibim vardı
ateş de ölçüyordum zaten
doktor adetimin 21. günü ovulasyon ya başlamış ya da başlamak üzere demişti
iki gün sonra da ateşim yükseldi
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com
tablom da bu canım
cm analizi cetvelinin hemen altındaki
had, bakalım canım, doktor cinsiyet yorumu yapar yapmaz yazacağım, bakalım tutacak mı kardeşinin yorumuBugün kardeşim bende şimdi yolladığın resme baktıkta kardeşim erkek yorumunu yaptı hadi hayırlısı oğlun olursa anarsın bizi:))
canım kırmızılık dediğin yumurtlama çizgisi mi artı şeklinde???cnm ben tabloya bakarak çözemiyorum ki sen anlat bana ne demek oluyo kırmızılıklar oluşmuş yani herşey yolunda mı diğer arkadaşın tablosuna bebiş şüphesi var ki inş.hayırlısıyla onuda anlamadım yani benim daha çoooooookk zamana ihtiyacım var ama işte böle olunca da hergün tablo göstericek birisini arıyorum bıktırmak istemiorum kimseyide o yüzden çözme telaşındayım hakkınızı helal edin özellikle sen cnm özel den filan yapıştım yakana
had, bakalım canım, doktor cinsiyet yorumu yapar yapmaz yazacağım, bakalım tutacak mı kardeşinin yorumu
bir de neye göre anlıyorlar canım merak ediyorum
canım kırmızılık dediğin yumurtlama çizgisi mi artı şeklinde???
bıktırmak ne demek estağfrullah tatlım
Umarım güzel haberler uçururum size yarın. İnan biran önce sabah olsun istiyorum. Sen ne zaman yapacaksın test.
423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com selam kızlar tablomun son hali artık ümitlenmeye başlıyorum sanki. Kısmetse yarın test yapacağım hayırlısı artık. Dua edin benim için de :))
kızlaar dün doktordaydım anlatayım sizee
karından ultrason baktı doktor gördük keseyi çok şüküüüürrr
bebiş 1.04 cm olmuş
ama kesenin yanında iki tane kist gibi şeyler var dedi doktor
kimisi düşüğe neden olur kimisi gebeliği destekler dedi
biz ne olur ne olmaz progestana devam edeceğiz dedi
ayılsan da bayılsan ama kullanacaksın progestan dedi
28 şubata kalp atışları için randevu verdi
inş. onu da duyarız, Allah büyük
bir de rutin testler var tam idrar, hemogram, açlık glukoz falan
bir de toxoplazma diye bir şey onu da hastanede yaptır dedi
benden haberler bu kadar canlarımmm
canım ben de çok merak ettim cuteherat ı
belki interneti falan yoktur gelir bugün yarın inşallah
sen nasılsın merooom nasıl geçiyor hamişlik
ben ne aşeriyorum ne midem bulanıyor, kayınpederim diyormuş kayınvalideme, bu kızın bir şey canı çekmiyor mu ne alalım flan, kayınvalidem de demiş Audi A4 çekiyormuş canı hahahaha
çok güldük yaa
benim sadece kasık ağrılarım oluyor bir de ara arar baş dönmeleri
canım beni,m eşim de benden küçük, benmi eşim de başta çok kızıyordu ovulasyon testlerine ve ateş ölçmelere, bir ara gizli gizli yaptım
ama şimdi o bile soruyor artık hamilesin ya hep yüksek çıkıyor değil mi diye
alışır zamanla merak etme
kız senin minik erkek gibi görünüyo..
kız senin minik erkek gibi görünüyo..
tam yuvarlak değil çünküm
toxoplasmayı mutlaka yaptır..
bazı annelerde bazı şeylere karşı alerji olup bebeği düşürebiliyor..
mesela kedi,sigara vs bir teratojendir
ve düşüğe sebep olabilirler..
uzak dur bunlardan
audi espirisine de koptum resmen
benim eşimde deli gibi isterdi bebeği olmasını
şimdi netten ovulasyon testi sipariş edecektim olmaz boşver istemiyorum bebek falan demeye başladı
bende gizliden alıp gafil mi avlasam onu
ovülasyonda pozitifi görünce yatağa atayım herifi
bu arada benim ateş nasıl görünüyo..
başlasam mı çalışmalara
[Url = http://www.fertilityfriend.com/home/42798f/] My Ovulation Chart [/ url]
merhabalar guzeller. merak etmeyin iyiyim ben. bebiste iyi. cumadan beri biraz keyifsizdim onun icin girmedim nete. şöyle bir okudum yazilanlari.
ekincim yesinler senin bebisini. sakin canini sıkma. kistten birseycik olmaz allahin izniyle. sen kalp atisini benden iki gun once duyacaksin insallah :))
meroo sen nasilsin canim? sendeki gelismeler nasil bakalim?
peerikizi canim daha yumurtlamamissin bugunler onemli senin icin. calismalara ara verme sakin
merice35 ve ikizler. siz çılgın misiniz? yapsaniza birer test hemen. eminim pozitif cikacaklar)
ben su guatr meselesiyle ugrasiyorum hala. kan ver doktora git vesaire. ama bebisimle mutluyuz cok sukur
ayyyy çok tşk. ederim cnmmmRabbim bebişinle ikinizinde iyiliğini versin sağlıkla kucana Al ve hayırlı büyüt inş. (bizede dua et tek tek sölemessende toptan dua et ) bilginiz varsa size bişey sormak istiyorum
dün ilk kez ovulasyon testi yaptım 3-4 dak. bekledim çift çizgi çıktı ama sanırım ilk çizgiden daha koyu olması gerekiyomuş silik değildi ama ilki kadar koyuda değildi yani gebelik testi olsaydı ben kesin hamileyim derdim...Ve sanırım ovulasyon akıntısına benzer akıntımda oldu ben dün bu saatlere yakın yapmıştım geceyi malesef değerlendiremedim =( Bugün bir kez daha yapıyım diyorum fakat soda ve tür kahvesi tükettim çok sıvı tüketmiş oluyomuyum ? Ayrıca çok sıkıştım şuan su filan da içmedim dünkü saatimde yapıyım diye testi sizce doğrumu yapıyorum yoksa ben kaçırdım mı bu ayı yardımcı olurmusunz lütfen
canim. hic telaş yok. stres yok. rahat ol. bu geceyi degerlendir canim. iliski sonrasi direk sirt ustu yat. 1 saat kalkma. sonra tuvalete gidebilirsin. sakin sabaha kadarda yikanma. bunlar bebis icin.
ovulasyon testi sabah ilk idrar ile yapilir. bugun yapma. sabah ilk idrarinla yap canim. muhtemelen bugun yarin yumurtlarsin. atesinden de anlariz. bebek icin en guzel gunlerin.
valla canikom ben de kandirdim kocayi. daha onemli gun gelmedi, ya zaten onemli gun bitti filan dedim. sonrasi maglum. al sen testini ohhh mis. vakti gelince) anladin sen.
heveslendim bakkkben ovulasyonu ilk idrarla yapılmıo diye biliorum ama ölede denerim fark etmez tam dün akşa üstü hamileymişim gibi sevindim ama kısmet kavga ettik yaaaa şaka gibi nasip bu aya çok ümitli değilim ne duyduysam onu yaptım zaten Allah afetsin hemen yıkanmıorum sırf bebişim olsun diye hergün tablomu atıyorum kontrol ediolar sağolsunlar çok ilgilisiniz hepiniz hakkınızı helal edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?