he tamam sipariş verdim 1-2 güne elimde olur..
gelsin pozitifler gelsin bebecikler
ee tablom nasıl ..
bir halt anlamıyorum ben
merhabalar guzeller. merak etmeyin iyiyim ben. bebiste iyi. cumadan beri biraz keyifsizdim onun icin girmedim nete. şöyle bir okudum yazilanlari.
ekincim yesinler senin bebisini. sakin canini sıkma. kistten birseycik olmaz allahin izniyle. sen kalp atisini benden iki gun once duyacaksin insallah :))
meroo sen nasilsin canim? sendeki gelismeler nasil bakalim?
peerikizi canim daha yumurtlamamissin bugunler onemli senin icin. calismalara ara verme sakin
merice35 ve ikizler. siz çılgın misiniz? yapsaniza birer test hemen. eminim pozitif cikacaklar)
ben su guatr meselesiyle ugrasiyorum hala. kan ver doktora git vesaire. ama bebisimle mutluyuz cok sukur
hani nerde tablon? ilk sayfada vardi dimi?
merhabalar guzeller. merak etmeyin iyiyim ben. bebiste iyi. cumadan beri biraz keyifsizdim onun icin girmedim nete. şöyle bir okudum yazilanlari.
ekincim yesinler senin bebisini. sakin canini sıkma. kistten birseycik olmaz allahin izniyle. sen kalp atisini benden iki gun once duyacaksin insallah :))
peerikizi canim daha yumurtlamamissin bugunler onemli senin icin. calismalara ara verme sakin
merice35 ve ikizler. siz çılgın misiniz? yapsaniza birer test hemen. eminim pozitif cikacaklar)
ben su guatr meselesiyle ugrasiyorum hala. kan ver doktora git vesaire. ama bebisimle mutluyuz cok sukur
had, bakalım canım, doktor cinsiyet yorumu yapar yapmaz yazacağım, bakalım tutacak mı kardeşinin yorumu
bir de neye göre anlıyorlar canım merak ediyorum
Aman bu kadar küçükken pek bişey anlaşılmaz tamamen temel içgüdüsüne dayanarak yorum yaptı :))))
canım ben perşembe günü yapıcam bakalım inşallah ikimizde pozitif görürüz.hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.
hay maşallah,bu tablo bebişin içinde diyor.kız nasıl sabrettinben dpo 8 de kandan yaptırdım
canım test kısmına gebelik kanda veya idrarda pozitif girince yeşil oluyor ateş çizgileriayyyy maşallah ya ilk fotosunuda gördük darısı bize Allah bilir ne harika heycanlı bir duygudur
artı şeklinde kırmızı çizgiler var sağ kısımda yukarı yükseliyo ve yeşil çizgi var ??? Alt tablo hepsi bir hizada neredeyse :44::44::44:
canımm hoşgeldinn, dedim ben yokum diye girmiyordur cuteheartmerhabalar guzeller. merak etmeyin iyiyim ben. bebiste iyi. cumadan beri biraz keyifsizdim onun icin girmedim nete. şöyle bir okudum yazilanlari.
tatlım bilgiler için çoook teşekkürlerkız senin minik erkek gibi görünüyo..
tam yuvarlak değil çünküm
toxoplasmayı mutlaka yaptır..
bazı annelerde bazı şeylere karşı alerji olup bebeği düşürebiliyor..
mesela kedi,sigara vs bir teratojendir
ve düşüğe sebep olabilirler..
uzak dur bunlardan
audi espirisine de koptum resmen
benim eşimde deli gibi isterdi bebeği olmasını
şimdi netten ovulasyon testi sipariş edecektim olmaz boşver istemiyorum bebek falan demeye başladı
bende gizliden alıp gafil mi avlasam onu
ovülasyonda pozitifi görünce yatağa atayım herifi
bu arada benim ateş nasıl görünüyo..
başlasam mı çalışmalara
[Url = http://www.fertilityfriend.com/home/42798f/] My Ovulation Chart [/ url]
canim. hic telaş yok. stres yok. rahat ol. bu geceyi degerlendir canim. iliski sonrasi direk sirt ustu yat. 1 saat kalkma. sonra tuvalete gidebilirsin. sakin sabaha kadarda yikanma. bunlar bebis icin.
ovulasyon testi sabah ilk idrar ile yapilir. bugun yapma. sabah ilk idrarinla yap canim. muhtemelen bugun yarin yumurtlarsin. atesinden de anlariz. bebek icin en guzel gunlerin.
cuteheartım yanlışın var tatlımheveslendim bakkkben ovulasyonu ilk idrarla yapılmıo diye biliorum ama ölede denerim fark etmez tam dün akşa üstü hamileymişim gibi sevindim ama kısmet kavga ettik yaaaa şaka gibi nasip bu aya çok ümitli değilim ne duyduysam onu yaptım zaten Allah afetsin hemen yıkanmıorum sırf bebişim olsun diye hergün tablomu atıyorum kontrol ediolar sağolsunlar çok ilgilisiniz hepiniz hakkınızı helal edin lütfen
anladım tatlım hadi bakalım ne çıkacak bebişimmhad, bakalım canım, doktor cinsiyet yorumu yapar yapmaz yazacağım, bakalım tutacak mı kardeşinin yorumu
bir de neye göre anlıyorlar canım merak ediyorum
Aman bu kadar küçükken pek bişey anlaşılmaz tamamen temel içgüdüsüne dayanarak yorum yaptı :))))
Rabbim sağlıklı bir evlat versin bir tek onu istiyorum
adet olduğumda ikinci aşılamam olacak.raporum çıkmıştır muhtemelen.adetimi bekliyorumcanımcım yaaa. ben de bu ay kendime hayret ediyordum. normalde klomen kullandığımın ertesi ay erken yumurtlardım. bunda bekledim bekledim olmayınca incir arı sütü falan yedim. onlarda benim yumurtlamamı öne çekiyor ya da yumurta oluşturuyor. ben de 19. gün çatladım. gonal f şaşırttı beni. 2. aşılaman ne zaman olacak canım?
3d1d67 Ovulation charts on FertilityFriend.com
geldimm kızlaaar
topik geçmişini elimden geldiği kadar okumaya çalıştım, neler yaptınız diye
pek bir değişiklik yok galiba, ben de geldim şükür memleketimeee
canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ama benimm bir önceki aydaki 66 günlük kabus tabloyu unutma o sana her zaman bir umut ışığı olsun inşallah
ben geldim canım sizlerleyim tekrar, 3 gün giremedim ama daha uzun geldi bana bu ara, özledim sizleri yahuuu
yumurta takibi zaten alttan muayene ile oluyor canım bildiğim kadarıyla karından yapmıyorlar bile..
yumurta takibi tedavin ne şekilde olursa olsun ortalama adetin 10-12. günleri başlanır iki günde bir ya da doktor daha sık uygun görürse hergün yapılıyor canım, yumurtlayana kadar bakılıyor benim 22. güne kadar bakıldı mesela
bu arada adetliyken olmaz folikül takibi
canımm yağmurumm, benim o genelde yüksek ateşilerde oluyor, yumurtlamadan sonraysa akşam da sabah da ne zman ölçsem de çok yüksek çıkıyor ve hep aynı çıkıyor, yumurtlamadıysam yani düşük ateşlerdeysem hep oynar sabah çok düşük akşam daha yüksek..
herkesin değişiyor demek ki...
bu arada sen gideceğin doktoru belirledin mi şimdi bugün yarın gelirse adet hemen ikinci günü git doktora,
ama yine de her an her şey olabilir bebiş bubir anda yumurtlarsın ve gelir belli mi olurr
canım yumurtanın ömrü 24-48 saat, sperm desen 48-72 saat yaşıyor, üzülme varsa bir şey yakalamışsınızdır
ama ertesi günler düşmüş ateşin, muhtemelen yumurtlamadın daha canım
günlük yükselmeler olabiliyor bazen hafif üşütmeyle falan, yüksek devam etseydi yumurtladın derdik ama düşmüş ateşin canımm
canım Rabbim duysun sesini de versin evladını bir an önce inşallah, Rabbim mucizesini sana da yaşatsın, yine de üzmemeye çalış kendini
sıkıntı stres yumurtlamayı inanlmaz etkiliyor okuduklarıma ve çevremdekilere bakarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim, belki de sıkıntıdan yumurtlayamadın bu ay
caanım inş dedigin gibi en kısa sürede evladıma kavuşurum.benim gibi olan herkese rabbim nasip etsinpeeeerikızıııı
canım kaç derecede yumurtlamış olmak tamamen kişiye göre değişir
ben 36,6 da çok tan yumurtlamış oluyorum ama kiminin bu düşük ateşi
ama derece artışı yumurtladıktan sonra minimum 0,3 derece artar
bir de senin kafan karışıyor canım yumurtladıktan sonra mı yükseliyor yükselince mi ilişki yaşayacağız falan diye
anlatınca kafana oturacak
bak şimdi tatlım
folikül kesesi (içinde yumurta hücresinin ve onun saz arkadaşlarının bulunduğu kese) yumurtalıktan çatlayınca, tüplere doğru bu kese ve içindekiler salınıyor
bu salınan şeylerden biri yumurta hücresi, bir de corpus luteum var
bu corpus luteum cisimciği progesteron salgılar, oluşacak bir gebeliği desteklemek için..
ateşimizi yükselten de bu progesterondur..
yani folikül leseciği yumurtalıkta gelişecek de, çatlayacak da, ertesi güne de ateşi i yükseltecek...
yani ateşin yükselmeden ilişki olması lazım
ya da yükseldiği ilk gün bbelki ilişki olursa yakalanabilir yumurta, çünkü 1 gün ömrü var yumurtanın
umarım yardımcı olabilmişimdir
tşk ederim tatlım.seker. tablon diyor ki: benim ortalama regl atesim 36.1. daha yumurtlamadim guzel gunler gelecek)
daha tablon cok ilerlemedigi icin fazla birsey denemez.
hoşgeldin canım benim.ah tatlım sorma negatif görmekten o kadar sıkıldım ki yine görmek istemiyorum.daha kötü oluyorum o yüzden sabrediyorum.nolur kızlar dua edin bu sefer bebişim gelmiş olsun.
canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ama benimm bir önceki aydaki 66 günlük kabus tabloyu unutma o sana her zaman bir umut ışığı olsun inşallah
tşk ederim tatlım.
ilgilenmeniz ne güzel ya..
akrabadan daha yakınsınız ya..
kuzenim hamile olduğunu benden saklamış sırf kıskanırda nazar vururum diye
oysaki duyunca ne çok sevindim.
işin diğer tarafını öğrenince üzüldüm.3 aylıkmış ve benden gizliyormuş
akrabam olduğu halde benle samimi ve içten değil
oysaki siz daha samimisiniz
inş bebiş gelecek..
9 ay adetin gecikir inş kuzum
canım test kısmına gebelik kanda veya idrarda pozitif girince yeşil oluyor ateş çizgileri
canımm hoşgeldinn, dedim ben yokum diye girmiyordur cuteheart
tatlım şaka bir yana niye keyifsizsin yaa hamiliğinin tadını çıkar, ama bu hormonlar mantar ediyor adamı hamilelikte
ota b.ka ağlar oldum vallah dizilere bile ağlıyorum düşünün
guatr konusunu ihmal etme canım bizi de bilgilendir ne aşamadasın
meleğine koy elini geçer sıkıntın merak etmeee:16
cuteheartım yanlışın var tatlım
ovul. testleri sabahın ilk idrarıyla yapılmaması lazım
gün içinde saat 14-15 ideal
çünkü LH gün içinde de dalgalanır ve gün içinde pik yapar
yani ikinci koyu çizgiyi görmek istiyorsan kesinlikle sabah yapma
o gebelik testi için geçerli
ben 50 tane test eskittim oradan biliyorumm
zaten prospektüsleri oku görürsün oradada
anam ya birseyi de bilme)) neyse canikom ah bu hormonlar. herseye aglatir insani.
tşk ederim tatlım.
ilgilenmeniz ne güzel ya..
akrabadan daha yakınsınız ya..
kuzenim hamile olduğunu benden saklamış sırf kıskanırda nazar vururum diye
oysaki duyunca ne çok sevindim.
işin diğer tarafını öğrenince üzüldüm.3 aylıkmış ve benden gizliyormuş
akrabam olduğu halde benle samimi ve içten değil
oysaki siz daha samimisiniz
inş bebiş gelecek..
9 ay adetin gecikir inş kuzum
ah inşallah tatlım.rabbim sanada en yakın zamanda sağlıklı evlat nasip etsin canım.bu arada kuzenine kıl oldum.
Günaydın kızlar sabah kalkar kalmaz ilk işim test yapmak oldu ve sonuç malesef negatif çıktı.
Hayır negatif çıktı da ben niye adet olamıyorum bu ateş niye havalarda gelde üzülme.
423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?