Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kaçak bulundu kız merakettik seni.canım bizde yuvarlanıp gidiyoruz işte şimdilik herşey yolunda çok şükür

Son düzenleme:

hoşgeldin canım benim.ah tatlım sorma negatif görmekten o kadar sıkıldım ki yine görmek istemiyorum.daha kötü oluyorum o yüzden sabrediyorum.nolur kızlar dua edin bu sefer bebişim gelmiş olsun.

canım test kısmına gebelik kanda veya idrarda pozitif girince yeşil oluyor ateş çizgileri

canımm hoşgeldinn, dedim ben yokum diye girmiyordur cuteheart
tatlım şaka bir yana niye keyifsizsin yaa hamiliğinin tadını çıkar, ama bu hormonlar mantar ediyor adamı hamilelikte
ota b.ka ağlar oldum vallah dizilere bile ağlıyorum düşünün
guatr konusunu ihmal etme canım bizi de bilgilendir ne aşamadasın
meleğine koy elini geçer sıkıntın merak etmeee

tatlım bilgiler için çoook teşekkürler
sen testlerini al kocişi de kandır gitsin beya
takmıyorum o işlere bakmıyorum hayatım de götür yatağa
tablonda da da ses soluk yok henüz, yine takip ederiz canım

cuteheartım yanlışın var tatlım
ovul. testleri sabahın ilk idrarıyla yapılmaması lazım
gün içinde saat 14-15 ideal
çünkü LH gün içinde de dalgalanır ve gün içinde pik yapar
yani ikinci koyu çizgiyi görmek istiyorsan kesinlikle sabah yapma
o gebelik testi için geçerli
ben 50 tane test eskittim oradan biliyorumm
zaten prospektüsleri oku görürsün oradada canım

Son düzenleme:
adet olduğumda ikinci aşılamam olacak.raporum çıkmıştır muhtemelen.adetimi bekliyorum

seker. tablon diyor ki: benim ortalama regl atesim 36.1. daha yumurtlamadim guzel gunler gelecek )

daha tablon cok ilerlemedigi icin fazla birsey denemez.
tşk ederim tatlım.
ilgilenmeniz ne güzel ya..
akrabadan daha yakınsınız ya..
kuzenim hamile olduğunu benden saklamış sırf kıskanırda nazar vururum diye
oysaki duyunca ne çok sevindim.
işin diğer tarafını öğrenince üzüldüm.3 aylıkmış ve benden gizliyormuş
akrabam olduğu halde benle samimi ve içten değil
oysaki siz daha samimisiniz

hoşgeldin canım benim.ah tatlım sorma negatif görmekten o kadar sıkıldım ki yine görmek istemiyorum.daha kötü oluyorum o yüzden sabrediyorum.nolur kızlar dua edin bu sefer bebişim gelmiş olsun.

inş bebiş gelecek..
9 ay adetin gecikir inş kuzum

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ama benimm bir önceki aydaki 66 günlük kabus tabloyu unutma o sana her zaman bir umut ışığı olsun inşallah

evet hep aklıma getiriyorum canım yalnız bir şey soracam
sen 66 günün ardından kendin miadet oldun yoksa progestan mı içtin?
eğer benim de bu kadar uzun sürerse napıcam?

uzulme canim. het serde bir hayir her hayirda bir ser vardir. insanlari iyi tanimamizi saglar boyle olaylar. sen temiz kalpliymissinki sevinmissin. kuzeninde haset ve kiskancmiski seni de kendi gibi sanmis. dervis fikri neyse zikride odur diye bosuna dememisler. karnindakina sevinmesin valla allah aninda ters duz ediverir herseyi. ayyy atara geldim valla.

allahim sana en guzelini en hayirlisini nasip etsin sana tez zamanda.

ah inşallah tatlım.rabbim sanada en yakın zamanda sağlıklı evlat nasip etsin canım.bu arada kuzenine kıl oldum.

canlarım sizlere de miniğimi göstermek istiyorum
5hafta 4 günlük
Eki Görüntüle 636967

ay ay ay masallah pek buyumus canim yerlesimi gayet iyi gozukuyor kesede duzgun ve sivisida iyi :)) dr gibi konustum dimi bu konularda benim uzmanligim oglumda ihtisas yaptim bu kist dediklerin rahim disinda olanlar dimi rahim icinde ise miyom diyorlar, ama gordugum kadariyla biri buzusmeye baslamis bile digeride kaybolur merak etme. Ben 5 cm cikolata kistiyle hamile kalmistim benimki ustune bi guzel oturduki kucucuk kaldi kist hatta dr lar miyom ve kistin tedavisi icin gebeligi oneriyorlar. Yine de tedbiri elde birakma canim agir is ve hareketler yapma buyusun bizim kereta gor bak onlara ne yapiyor :)) bu arada benimde icime erkek doguyor

günaydın canım.üzülme bakalım tablon çok umut vadediyor.bi kaç gün daha bekler testi tekrarlarsın.canım daha geç çatlamış olmanın ihtimali var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…