Günaydın kızlar sabah kalkar kalmaz ilk işim test yapmak oldu ve sonuç malesef negatif çıktı.
Hayır negatif çıktı da ben niye adet olamıyorum bu ateş niye havalarda gelde üzülme.
423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com
Günaydın kızlar sabah kalkar kalmaz ilk işim test yapmak oldu ve sonuç malesef negatif çıktı.
Hayır negatif çıktı da ben niye adet olamıyorum bu ateş niye havalarda gelde üzülme.
423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım dünde yazıcaktım bence sen 37.38.gün yumurtlamışsın
umarım ilişki vardır o günlerde
döngün böyle uzun mu sürer hep?
37 yada 38. günde çatlamış olmayasın kuzum :/
günaydın canım.üzülme bakalım tablon çok umut vadediyor.bi kaç gün daha bekler testi tekrarlarsın.canım daha geç çatlamış olmanın ihtimali var mı?
Slm kızlar günaydın nasılsınız ???
Size tablomu göstermek istiyorum biliyosunuz geç başladım ama düzenli olarak ölçtüm bir kaç gün son hali bu durum nedir acaba :44:
4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com
Denizcim henüz çatlamadın sanırım, halvete devam :)
Yeliz çok mersi cnm ama kafa karışıklığım oldu :44: Dedim ben bunu ovulasyon testi destekli yapıyım 36,2 olduğu gün ovulasyon da çift çizgiyi yakaladım ama halvet gerçekleşimedi malesef Daha sonra dün tekrarladım testi bu kez negatiftiama tabloya göre çatlamamış görünüorum nese ne olur ne olmaz dedim halvet olsun bu kezde pozisyonu kaçırdım ( hani vardır ya altta olucan ayaklar dikilicek ) onlarıda yapamadım yani bebiş değilde kendimiz için bişeyler oldu sinirden delircektim resmen dedim nasip olmıcak bana bu ay sanırım sonra herzaman ki gibi sabah öltüm yeniden son durumda tablom içte acaba test mi yanıltıyo çünkü derecem yeni ve kurallara uyarak ölçüm yapıorum offf ne streessli bir iş
Bu kadar kasma kendini hayatım, sen çalışmalara devam et, çatlamadın daha muhtemelen, hala şansın var... Gerisi Rabbimin bileceği, biz elimizden geleni yapalımda
öyle görünüyo tatlım.2 güne daha net belli olur.bu yumurta sana bebeğini getirsin.
Şüphesiz orası öle eşmde strese giriyo diyo ne biliyosun sen elinden geleni yapıca olup olmıyacağını ben stresden yumoşları yakaladım halvetleri kaçırdım ya ona daha çok delirdim özelimizin bu hale geleceği aklıma gelmezdi dedim gibi Allah büyük umut hep var tabi ama bu ay ı es geçiyorum bir daha ki ay için kendime söz vericem sakin ol kurallara uy akışına bırak
Bu arada cnm netten bu tarz bilgilere bakarken bir yazı ilişti gözüme erkekler 50 yaş ve üstüne geldiğinde erkek bebek olma ihtimalleri yükseliyomuş onlarınkiler kadınların yumurtalılara göre daha hareketleniyolarmışEn başta tabi eli ayağı düzgün olsun da bakalım ne vericek rabbim size aklıma dayım geldi eşi 40 kendisi 52 bu ayın sonunda şehzademiz geliyo nasipse
Amin kuzum amiiiiiiin, Allah hepimizin gönlüne göre versin....
Yaw sen daha yumurtlamadın, çalışmalara devam et sinir olma. Yumurtladıktan sonra ateş birden yükseliyo, bu gece değerli senin için. Ne yap et birleş eşinle...
Evet zaman kıstlı bizde de. Bu ay ateşim ha bugün ha yarın yükseliyo diye hep halvetteydik. Allahım bebek olsada jübile yapsak der olduk o derece yani :) Ama dikkat ediyorumda eşimin performansı baya ii, hatta bende ii :)) Sen haklı olabilisin 50 yaş üstü muhabbetinde... Hakkımızda hayırlısı walla. Allah sağlıklı, huzurlu, hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda...
ayy yağmurumm bu ay artık böyle oldu kuzumm, takma kafana artık bekleyeceğiz
yelizim bu sefer çatladın kesin kesinnnnnAmin kuzum amiiiiiiin, Allah hepimizin gönlüne göre versin....
Yaw sen daha yumurtlamadın, çalışmalara devam et sinir olma. Yumurtladıktan sonra ateş birden yükseliyo, bu gece değerli senin için. Ne yap et birleş eşinle...
Evet zaman kıstlı bizde de. Bu ay ateşim ha bugün ha yarın yükseliyo diye hep halvetteydik. Allahım bebek olsada jübile yapsak der olduk o derece yani :) Ama dikkat ediyorumda eşimin performansı baya ii, hatta bende ii :)) Sen haklı olabilisin 50 yaş üstü muhabbetinde... Hakkımızda hayırlısı walla. Allah sağlıklı, huzurlu, hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda...
canım buradayım geldim geldimmmekinci nerelerdesin yahu anlaşılan sabah uykuları başlamış :))
canım kızların 37. gün çatlama teorisine katılıyorum aslındahadi hayırlısı artık ff öle çekince çizgiyi umutlanmıştım şimdi siz böle diyince inşallah yanlış çekmiştir diyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?