günaydın kızlarsonunda ff çizgimi çekti ama bu sabah kabusum geri döndü yine ateşim 36.1 oldu ama bilerek 36.2 girdim ff çizgimi kaldırıyor yoksa bakalım yarın da düşük olursa zaten yumurtlamadım demektir. ya bişe sorcam ben bu ateşe bu kadar güveniyorum ama bugün 42.gün bi test yapsa mıydım acaba yani ateşin yanılma payı olabilir mi :26: aaaaah canım neler istiyor da boş umutlar işte hayal kurmak benim ki sadece keşke düzenli bi döngüm olsaydı en azından her ay boşu boşuna umutlanmazdım bu kadar
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Hayırlı günler diliyorum kuzular sizsiz olmuyor gerçekten işleri toparlıyım da bir an önce giriyim diyorum Topiklerdeki görünmez arkadaşlarımı çok sevdim
Hamileler iyidir inş. Umutla bekliyenler (özellikle ben) nasılsınız ? Ekinci , filozof,ilknur ,mero,ocean,yeliz,yağmuryk,melek,patron karanfilce,cuteheart varsa aklıma şuan gelmeyen diğer kızlar...
Sizinle herzaman ki gibi ff tablomu paylaşmak istiyorum =) son durum nedir kızlarrrr
4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com
canımm çok geçmiş olsun, mide bulantısı bende hiç yok şimdilikekincim nasilsiniz bakalim? ben de acayip migde bulantisi ve asiri yorgunluk var. yerimden kalkamiyorum. son 4-5 gunde oldu bu kadar ;(
sonuçları buraya da yaz canım gerekirse foto koy testleriNeyse bakacaz artık gelsin de testler
Hep pozitif çıkarsa da bol bol halvet oluruz artıkın
Kociş memnun mu kalır yoksa hali kalmaz mı bilemiciiim
günaydın kızlarsonunda ff çizgimi çekti ama bu sabah kabusum geri döndü yine ateşim 36.1 oldu ama bilerek 36.2 girdim ff çizgimi kaldırıyor yoksa bakalım yarın da düşük olursa zaten yumurtlamadım demektir. ya bişe sorcam ben bu ateşe bu kadar güveniyorum ama bugün 42.gün bi test yapsa mıydım acaba yani ateşin yanılma payı olabilir mi :26: aaaaah canım neler istiyor da boş umutlar işte hayal kurmak benim ki sadece keşke düzenli bi döngüm olsaydı en azından her ay boşu boşuna umutlanmazdım bu kadar
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ben de aynı moddayım, şu işimi de yapayım bunu da yapayım da topikcanlarıma bakayım diyorumHayırlı günler diliyorum kuzular sizsiz olmuyor gerçekten işleri toparlıyım da bir an önce giriyim diyorum Topiklerdeki görünmez arkadaşlarımı çok sevdim
Hamileler iyidir inş. Umutla bekliyenler (özellikle ben) nasılsınız ? Ekinci , filozof,ilknur ,mero,ocean,yeliz,yağmuryk,melek,patron karanfilce,cuteheart varsa aklıma şuan gelmeyen diğer kızlar...
Sizinle herzaman ki gibi ff tablomu paylaşmak istiyorum =) son durum nedir kızlarrrr
canımm çok geçmiş olsun, mide bulantısı bende hiç yok şimdilik
ama böyle gaz ve şişkinlik çok bende de... arada kabız olacağım gibi geliyor korkuyorum ama olmuorum çok şükür, ben biraz korkarım da kabız olmaktan, hamilelikte çok artıyor ya ona dikkat ediyorum, ılık su falan içiyorum sabahları aç karnına
yorgunluk bende de var tatlım, onu nasıl çözeriz bilmem
.allah izin verir de bebişlerimiz büyürse biraz daha 2. trimester da kalkıyormuş bu belirtiler bir nebze
kalkmasa da bebişlerin canı sağolsun anneleri çeker hiiiiç sorun değil
sonuçları buraya da yaz canım gerekirse foto koy testleri
yorum yaparız, anlarım o işten
bol halvetin kime zararı olmuş ki, yapın yapın iyi olur, hamişlikte halvetli geceleri zor bulursunuz bak söylüyorummm
canım 2 gün boyunca yüksek çıkmış belki yarın yükselir dediğin gbi,
ama yarın da düşük çıkarsa yapacak bir şey yok, inş. yüksek çıkar tatlım
Allah büyük, ateş genelde yanıltmaz ama bekleyip göreceğiz tatlımm
ben de aynı moddayım, şu işimi de yapayım bunu da yapayım da topikcanlarıma bakayım diyorum
tatlım sen 20 de de evet yumurtlamış olabilirsin ffnin dediği gibi
ama 23. de olabilir hem 23 de watery kıvamlı akıntı girmişsin ihtimal daha yüksek sanki
ama yumurtladın bence ikisinden birinde
23. gün yumurtladığını varsayarsak, 21-22-23. günler ilişki oldu mu canım
canım tablona bayılıyorum ya inan çok güzel, gelecek vaad ediyor
canım 2 gün boyunca yüksek çıkmış belki yarın yükselir dediğin gbi,
ama yarın da düşük çıkarsa yapacak bir şey yok, inş. yüksek çıkar tatlım
Allah büyük, ateş genelde yanıltmaz ama bekleyip göreceğiz tatlımm
aynı şey bende de var ilknur:)) insallah dedigin gibidir. valla bende hala bisey yok. psikolojik midir bilmiyorum ama kendi adetimi kontrol edebiliyorum diye dusunmeye bile basladim artik.
canım spermlerin 72 saate kadar yolu var bence gelir mi gelir bebiş, belli olmazcnm ya Allah razı olsun senden herkeze tek tek cvp veriyosun ok yok dedim bu ay ümitlenmicem sadece 20 i oldu diğerleri olmadı bir 24 sabahı okadar martta taşınıcam kısmetse evime yerleşip ettim derken nisan - mayıs gibi tam randumanlı üzerine düşücem inş. inş. düzenli adetlerimi olurum...Bu arada akıntıları girmesem olur mu ? çok anlamıyorum kıvamından etkiler mi acaba ff yi girip girmem akıntıları ?
bir arkadaşım da psikolojik olarak adet tarihimi oynatıyorum diye iddia ediyor vallahi belli mi olur kadın bünyesinden her şey beklenir:)) insallah dedigin gibidir. valla bende hala bisey yok. psikolojik midir bilmiyorum ama kendi adetimi kontrol edebiliyorum diye dusunmeye bile basladim artik.
inşallah yüksek çıkar tatlım, bu uzun bekleyişin sonu bebiş olur inşallahbakalım yarın ne olur benim ateş ekincimbi mucize olur inşallah da yükselir gider ateşim
aynı şey bende de var ilknurkarnım ağrıyor arada ahanda geliyor kırmızılar diyorum ama gelmesini istemediğimden geri gidiyor sanki ateşimde yüksek değil ama benim senin gibi senin ateş tablon güzel maşallah inşallah güzel haberlerini alırız tatlım. bu arada ne zaman test yapcan sen merice nerde yaaa o da senle aynı gidiyordu dpo su
kızlar ben geldim.hafta sonu şehir dışına çıktım internetim yoktu haber veremedim.zaten güzel haberlerde yok bende.baya kötüydüm ama şimdi toparlandım.yeni ay yeni umut.rabbim bu ay hayırlısıyla nasip etsin.cumartesi adetimin 2. günüydü ve doktora gittim.fsh tekrar bakıldı ve en son 8e düşmüştü yine 11e yükselmiş malesef.doktorum bu ay klomen verdi ve yumurta takibine başladık.allah sonumuzu hayır etsin.eşimden tekrar sperm testi istedi.1 sene sonunda inşallah onun sonuçları güzel çıkar.geçen sene sonuçlerı çok kötüydü.klomen ilk defa kullanıcam inşallah sebebimiz o olur.kızlar ne olur dua edin çok umutsuz vakayım çokkk.
bakalım yarın ne olur benim ateş ekincimbi mucize olur inşallah da yükselir gider ateşim
aynı şey bende de var ilknurkarnım ağrıyor arada ahanda geliyor kırmızılar diyorum ama gelmesini istemediğimden geri gidiyor sanki ateşimde yüksek değil ama benim senin gibi senin ateş tablon güzel maşallah inşallah güzel haberlerini alırız tatlım. bu arada ne zaman test yapcan sen merice nerde yaaa o da senle aynı gidiyordu dpo su
Ah mericem yaaa ne umutlanmıştım snein tablodanNeyse umudunu yitirme kuzum, dediğin gibi yeni ay yeni umut. Allah sanada eşinede sağlık versin... Duaların sizinle, iyi çıksın sonuçlarınız bebişinize 1 an önce kavuşun... Umutsuz vakayım demee, Rabbimin işine karışılmaz
kızlar ben geldim.hafta sonu şehir dışına çıktım internetim yoktu haber veremedim.zaten güzel haberlerde yok bende.baya kötüydüm ama şimdi toparlandım.yeni ay yeni umut.rabbim bu ay hayırlısıyla nasip etsin.cumartesi adetimin 2. günüydü ve doktora gittim.fsh tekrar bakıldı ve en son 8e düşmüştü yine 11e yükselmiş malesef.doktorum bu ay klomen verdi ve yumurta takibine başladık.allah sonumuzu hayır etsin.eşimden tekrar sperm testi istedi.1 sene sonunda inşallah onun sonuçları güzel çıkar.geçen sene sonuçlerı çok kötüydü.klomen ilk defa kullanıcam inşallah sebebimiz o olur.kızlar ne olur dua edin çok umutsuz vakayım çokkk.
biz de seni özledik merak ettik canımgeldim canım burdayım özledim kızlar sizi
Hayırlı günler diliyorum kuzular sizsiz olmuyor gerçekten işleri toparlıyım da bir an önce giriyim diyorum Topiklerdeki görünmez arkadaşlarımı çok sevdim
biz de seni özledik merak ettik canım
yeni ay yeni umut inşallah sıkma canını rabbim bu ay güldürür inşallah yüzünü tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?