Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ya bilmiyorum canım ya,kafam çok karışık
bugün işe de başladım..
arrtık yorgun argın eve dönünce nasıl yaparız o işi dedim..
kociş mart olsun kediler gibi yaparız dedi
demin de test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ya..
bitti mi benim verimli günlerim şimdi:44::44::44:
acaba bugün yumurtlayacam mı:44::44:
42798f Ovulation charts on FertilityFriend.com

Ya doğru dürüst adet olamadım ben yaa damla damla geliyor o da peçeteye az bişey. Ped bile koymadım napcam yaa?? Nasıl söker bu adet?

Canım sen belkide yumurtladında tutunma kanaması yaşıyorsundur. bence birkaç gün bekle sökülmek için bişi yapmaderim ama sen bilirsin. Hadi hayırlısı. En yakın zamanda güzel haberlerini bekliyoruz

sonuçları buraya da yaz canım gerekirse foto koy testleri
yorum yaparız, anlarım o işten
bol halvetin kime zararı olmuş ki, yapın yapın iyi olur, hamişlikte halvetli geceleri zor bulursunuz bak söylüyorummm

tamam canım koyarım muhakkak.
ben acemiyim zaten tecrübelilerden yardım isteyeceğim elbet.
valla ikimiz de çalışıyoruz halvet işi pek nadir oluyor maalesef
bi de eşim çocuk fikrine pek sıcak bakmadığı için zorlamıyoruz hiç kendimizi

adetim de hala sökmedi canım yaa damla damla peçeteye geliyor azcık bir de kahverengi.
geçen döngüde bu belirtilerden hemen sonra sökmüştü.
kesin yumurtlamadığım için böyle oldu.
demek ki önceki ay yumurtlamışım ama ateş ölçmeye başlamamıştım o zaman.

canım öyle deme umutsuz vakayım falan, Rabbim vakti gelince verecektir elbette, ne sorunsuz çiftler var yıllarca olmuyor da doktorların "sizin çocuğunuzun olması imkasız" dedikleri vakalarda bile mucize kendi kendine geliveriyor, ümidin kesme canım, inş. en kısa zamanda gelir yavrunuz, çok bekletmez

Ya doğru dürüst adet olamadım ben yaa damla damla geliyor o da peçeteye az bişey. Ped bile koymadım napcam yaa?? Nasıl söker bu adet?
bebe asprini rahim duvarını kalınlaştırıyor canım onunla adet olanları biliyorum biri benim annem o da pkozede, 40. yaşından sonra düzeldi adetleri o da ayrı
istersen dene canım bir zararı yan etkisi yoktur herhalde

ovu. testi ilk pozitifi verdiğinden en geç 2 gün sonra çatlaman lazım
e çatladıktan 1 gün sonra ateş yükseliyor
o testler doğruysa senin ateşinni çoktan yükselmesi lazımdı
ben güvenemediğim için ovul. testlerine daha çatlamamışsın diyorum
LHın her pik yapması çatlayacaksın anlamına gelmez kii.. keşke öyle olsa canım

Son düzenleme:

normal aspirin vardı ondan içtim bi tane.
zaten çok yoruldum bugün çok yoğun bir gündü.
her bir yerlerim ağrıyordu iyi geldi aspirin.
inşallah söktürür bakalım

Hala sökülmedi adetim belim kasıklarım ağrıyor. FF ye light diye girdim bari yeni döngü başlasın. Adet olmuş sayayım ben kendimi 4 günde 4 damla gelse de

Kırmızı kartı yedim bugün :)
Ne ara yumurtladım ben yahu...

canım ya sanki yumurtlamış olabilirsin
ama yarın ve sonraki gün biraz daha yüksek ateşler lazım bize
38. günde ve 3 gün öncesinde çalışma olsun da sonra gün sayarız Allahın izniyle
yok bacım yok ben bu ay yumurtlamadım sanki.. kendimi kandırıyorum boş yere zaten bi kaç aydır böleee bi ay gününde oluyorum bi ay gecikiyorum galiba bende bi ay yumurtluyor bi ay yumurtlamıyorum bu ay ateşim genelde hep düşüktü ama umut dünyası işte bi kaç gün daha ölçeyim yapacak bişey yok
38.gün yok çalışma ama 37. ve 39. gün var allah sonumu hayretsin kusum :26:
hayırlısı olsun yelizcim düşükten sonra erken olmuş olabilir rahim kendini temizliyordur belki bu ay.. önümüzdeki ay olur inşallah yeni bi ay yeni umutlar

bi ben yeni umutlara yelken açamadım gitti yeliz sen benim üstüme 2.kez oldun ben hala bekliyom gün sayıyorum kurudum ben galiba

Son düzenleme:

Çok işgillendim bende, ay yumurtlayamadım ay ne zman regli olcam diye, bu sabahta süpriz oldu bana. Aslında korkmadım değil, düşükten sonra 50 gün regli olmayanlar oluyomuş, eyvah dedim. Aman hayatta herşey süpriz zaten bana. Ne bildim hamile kaldığımı ne bildim düşük yaptığımı :) Bakalım bu regli kaç gün sürcek. Bu arada senin bebiş gelcek ama yavaş gelcek. Yavaş olsunda güç olmasın. Ah be Yağmur'um bakalım bizi daha neler bekliyo, hayat bu... FF bende sana çizgiyi yanlış çekti, yumurtlamadın daha, sende benim gibi ansızın regli olcan bak gör...

evet canım düşükten sonra öyle oluyormuş genelde senin en azından fazla bekletmedi geldi hemen inşallah bu ay bi sürpriz daha olucak sana ve gelecek bebişin

dediğin gibi cenim bencede ff yanlış çekti çizgiyi yumurtlamadım bu ay ve yumurtlamayacağımdabenim bebiş baya bi yavaş çıktı martta bi yıl olacak korunmayı bırakalı ama hala gelemedi kuzucuk bi an önce adet olsam da tedaviye başlasam bari

bu arda üç gündür midem bulanıyor neden oluyor anlamadım

Son düzenleme:

slm kızlar..
geçmiş olsun canımm..
yeni döngün bebiş getirsin sana inş..

benim tablo manyadı ya..
tık yok hala
ovulasyon negatif deyip duruyo ateş yumurtlamadın deyip duruyo
ben ne zaman yumurtlayacam ya..
zaten bu aydan umudum yok..
bari önümü görebileyim
42798f Ovulation charts on FertilityFriend.com

hımm.
dün olmasında bugün olsun bari..
bir kerecik olsun bir çalışmamız olsun bari
bu arada bugün çalışma olursa işe yarar mı çatlama olursa

evet Allah izin verirse yarar tabi.
ama bugün mutlaka olsun bir de yarından sonra

ayyyy hamiş olsamda kussam ya bizim yerimize sev karnını Allah'a emanet olun ana evlat

Kızlar yine ben ve bugün ki tablom

4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com

ve bugün ki ateşi girdiğimde şöle bir yazı çıktı karşıma ( google dan çevrilmiş hali )
Yeni veri girişi nasıl yorumluyorsunuz yeniden değerlendirmek için Doğurganlık Arkadaş için yeterince desen değiştirdi.

Sizin yumurtlama günü Cycle Day 23 Cycle Day 20 taşındı.

Daha fazla veri eklenen ile sizin desen daha net olur.Yorumlama motoru sürekli iyi yorumlanması sağlamak için verileri inceler. Burada grafik yorumlama hakkında daha fazla bilgi okuyabilirsiniz.

böle bir yazı çıktı 6 mart tada az kaldı :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…