gelsin gelsin bak giyin süslen evin içinde olsan bile
gece yatarken seksi giyin yapın bir şeyler canım, erotik filmler falan izleyin canım gençliğinin tadını çıkart
hamile kalırsan inşallah tez vakitte kalırsın, o zaman da azalmak hatta belki bitmek zornda cinsellik, şimdiden tadını çıkar derim tatlım
pko vardı önceden demişsin canım, bu pkonun tedavisi olmayan ömür boyu geçmeyen bir durum olduğunu hatırlatayım canım
güzel derinlemesine bir muayene ol derim
Ya doğru dürüst adet olamadım ben yaa damla damla geliyor o da peçeteye az bişey. Ped bile koymadım napcam yaa?? Nasıl söker bu adet?
sonuçları buraya da yaz canım gerekirse foto koy testleri
yorum yaparız, anlarım o işten
bol halvetin kime zararı olmuş ki, yapın yapın iyi olur, hamişlikte halvetli geceleri zor bulursunuz bak söylüyorummm
Canım sen belkide yumurtladında tutunma kanaması yaşıyorsundur. bence birkaç gün bekle sökülmek için bişi yapmaderim ama sen bilirsin. Hadi hayırlısı. En yakın zamanda güzel haberlerini bekliyoruz
canım öyle deme umutsuz vakayım falan, Rabbim vakti gelince verecektir elbette, ne sorunsuz çiftler var yıllarca olmuyor da doktorların "sizin çocuğunuzun olması imkasız" dedikleri vakalarda bile mucize kendi kendine geliveriyor, ümidin kesme canım, inş. en kısa zamanda gelir yavrunuz, çok bekletmezkızlar ben geldim.hafta sonu şehir dışına çıktım internetim yoktu haber veremedim.zaten güzel haberlerde yok bende.baya kötüydüm ama şimdi toparlandım.yeni ay yeni umut.rabbim bu ay hayırlısıyla nasip etsin.cumartesi adetimin 2. günüydü ve doktora gittim.fsh tekrar bakıldı ve en son 8e düşmüştü yine 11e yükselmiş malesef.doktorum bu ay klomen verdi ve yumurta takibine başladık.allah sonumuzu hayır etsin.eşimden tekrar sperm testi istedi.1 sene sonunda inşallah onun sonuçları güzel çıkar.geçen sene sonuçlerı çok kötüydü.klomen ilk defa kullanıcam inşallah sebebimiz o olur.kızlar ne olur dua edin çok umutsuz vakayım çokkk.
bebe asprini rahim duvarını kalınlaştırıyor canım onunla adet olanları biliyorum biri benim annemYa doğru dürüst adet olamadım ben yaa damla damla geliyor o da peçeteye az bişey. Ped bile koymadım napcam yaa?? Nasıl söker bu adet?
ya bilmiyorum canım ya,kafam çok karışık
bugün işe de başladım..
arrtık yorgun argın eve dönünce nasıl yaparız o işi dedim..
kociş mart olsun kediler gibi yaparız dedi
demin de test yaptım ikinci çizgi silik çıktı ya..
bitti mi benim verimli günlerim şimdi:44::44::44:
acaba bugün yumurtlayacam mı:44::44:
42798f Ovulation charts on FertilityFriend.com
bebe asprini rahim duvarını kalınlaştırıyor canım onunla adet olanları biliyorum biri benim annemo da pkozede, 40. yaşından sonra düzeldi adetleri o da ayrı
istersen dene canım bir zararı yan etkisi yoktur herhalde
canım ya sanki yumurtlamış olabilirsin
yok bacım yok ben bu ay yumurtlamadım sanki..canım ya sanki yumurtlamış olabilirsin
ama yarın ve sonraki gün biraz daha yüksek ateşler lazım bize
38. günde ve 3 gün öncesinde çalışma olsun da sonra gün sayarız Allahın izniyle
hayırlısı olsun yelizcimKırmızı kartı yedim bugün :)
Ne ara yumurtladım ben yahu...
yok bacım yok ben bu ay yumurtlamadım sanki..kendimi kandırıyorum boş yere zaten bi kaç aydır böleee bi ay gününde oluyorum bi ay gecikiyorum galiba bende bi ay yumurtluyor bi ay yumurtlamıyorum bu ay ateşim genelde hep düşüktü ama umut dünyası işte bi kaç gün daha ölçeyim yapacak bişey yok
38.gün yok çalışma ama 37. ve 39. gün varallah sonumu hayretsin kusum :26:
hayırlısı olsun yelizcimdüşükten sonra erken olmuş olabilir rahim kendini temizliyordur belki bu ay.. önümüzdeki ay olur inşallah yeni bi ay yeni umutlar
bi ben yeni umutlara yelken açamadım gittiyeliz sen benim üstüme 2.kez oldun ben hala bekliyom gün sayıyorum kurudum ben galiba
evet canım düşükten sonra öyle oluyormuş genelde senin en azından fazla bekletmedi geldi hemen inşallah bu ay bi sürpriz daha olucak sana ve gelecek bebişinÇok işgillendim bende, ay yumurtlayamadım ay ne zman regli olcam diye, bu sabahta süpriz oldu bana. Aslında korkmadım değil, düşükten sonra 50 gün regli olmayanlar oluyomuş, eyvah dedim. Aman hayatta herşey süpriz zaten bana. Ne bildim hamile kaldığımı ne bildim düşük yaptığımı :) Bakalım bu regli kaç gün sürcek. Bu arada senin bebiş gelcek ama yavaş gelcek. Yavaş olsunda güç olmasın. Ah be Yağmur'um bakalım bizi daha neler bekliyo, hayat bu... FF bende sana çizgiyi yanlış çekti, yumurtlamadın daha, sende benim gibi ansızın regli olcan bak gör...
Kırmızı kartı yedim bugün :)
Kırmızı kartı yedim bugün :)
slm kızlar..
geçmiş olsun canımm..
yeni döngün bebiş getirsin sana inş..
benim tablo manyadı ya..
tık yok hala
ovulasyon negatif deyip duruyo ateş yumurtlamadın deyip duruyo
ben ne zaman yumurtlayacam ya..
zaten bu aydan umudum yok..
bari önümü görebileyim
42798f Ovulation charts on FertilityFriend.com
dün ya da vugün çatlamış olma ihtimalin var
hımm.
dün olmasında bugün olsun bari..
bir kerecik olsun bir çalışmamız olsun bari
bu arada bugün çalışma olursa işe yarar mı çatlama olursa
Canım tablonda son durum gayet güzel.çatlamışsın ve inşallaholursun.valla bende durumlar kötü bulantı var dün akşam ilk kez çıkardım kötü oldum cuma günü doktora gidecem bakalım kalp atışları olcakmı miniğimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?