Kızlar yine ben ve bugün ki tablom
4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com
ve bugün ki ateşi girdiğimde şöle bir yazı çıktı karşıma ( google dan çevrilmiş hali )
Yeni veri girişi nasıl yorumluyorsunuz yeniden değerlendirmek için Doğurganlık Arkadaş için yeterince desen değiştirdi.
Sizin yumurtlama günü Cycle Day 23 Cycle Day 20 taşındı.
Daha fazla veri eklenen ile sizin desen daha net olur.Yorumlama motoru sürekli iyi yorumlanması sağlamak için verileri inceler. Burada grafik yorumlama hakkında daha fazla bilgi okuyabilirsiniz.
böle bir yazı çıktı 6 mart tada az kaldı :18::18:
23ünde çatladı senin yumyum diyooo, var mıydı çalışma bari...
bu ff beni deli edecek zaten bi 20 i diyo bi 23 üolmadı bişi nasıl olsa geçti dedim çizgiyi çekti dedik nasip değilmiş desenize hayırlısı ... 24 sabah oldu zevkine ...yani iş işten geçtikten sonra ...
Kızlar yine ben ve bugün ki tablom
4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com
ve bugün ki ateşi girdiğimde şöle bir yazı çıktı karşıma ( google dan çevrilmiş hali )
Yeni veri girişi nasıl yorumluyorsunuz yeniden değerlendirmek için Doğurganlık Arkadaş için yeterince desen değiştirdi.
Sizin yumurtlama günü Cycle Day 23 Cycle Day 20 taşındı.
Daha fazla veri eklenen ile sizin desen daha net olur.Yorumlama motoru sürekli iyi yorumlanması sağlamak için verileri inceler. Burada grafik yorumlama hakkında daha fazla bilgi okuyabilirsiniz.
böle bir yazı çıktı 6 mart tada az kaldı :18::18:
Dur bakalım karamsarlığa düşme hemen, sabah spermler yumyumun ucundan belki yakalamıştır...
değişen ateşe göre belirliyo canım..
benimde yumurtlama günü için 15 yada 16. gün diyo sistem..
ama bakalım hiç deneme yapmadık..
olmazsa da üzülmem hani:))
bugün deneyecez..
16 ise tutar belkim
ama 15 ise hapı yuttuk
akşam eve giderken bi test mi alsam belkim yanlıştır benim ateş, derecem falan bozuktur belkimtest yaparsam koca bi negatifi görürsem yarın gelir hem kesin kırmızılar ama hiç umut yokken bile o tek çizgiyi görmek işkence gibim napsaaaam
Evet kızlar benim ovulasyon 23 ü diyor bu ff resmen kazıkladı beni afedersiniz neredeyse tekrardan regl olucam yeni yumoşladımff ye göre ... Allah 'tan hayırlısı nese bir umut çırpındım yani bilgi topladım ama olmadı sağ kasığıma ağrı durup vuruyo 10 güne kadar gelir kırmızılar sanırım geçede bilir martta taşınıyorum ...Nisan da evi yerleştiririm mayısa devam ama tabi arada süpriz yaparda hanemizi şenlendirirse oyyy inş... Rabbim en hayrlı zamanda nasip etsin tüm dileyenlere inş.
Kırmızı kartı yedim bugün :)
Ne ara yumurtladım ben yahu...
Meleğim nasılsın hayatım?
Bugün kırmızı kartı yedim ben. Amam Mart ayına bomba gibi giriyorum. Az önce bal+tarçın+çörekotu kürü hazırladım. Şimdilik hepsinden 7şer tatlı kaşığı koydum. Sabah başlicam bakalım. Sabah akşam 1er tatlı kaşığı yeter di mi? Dr.umuda aradım bugün çok sevindi, hemencecik yenilemiş vücudunu dedi. Hemen yarın klomene başla dedi. Geçen İzmir'e gittiğimde keçiboynuzu pekmezi almıştım aktardan, eşimde 3 gündür her sabah 2 tatlı kaşığı yiyo, çok sevdi hemde :) Aman Allah'ım bunları yaptığıma inanamıyorum ama bebek aşkı işte :/ Umarım Mart uğurlu gelir...
Vayyy kiz bunlari yiyince insan ucar bile yiyin yiyinklomen bu ay cok faydali olcak bence ay hadi insallah heyecanlandim bak simdi :)) bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptim bugun iki cizgide koyu cikti yarin onemli gun
Bol halvetli geceleeeeeeeeer, farklı bişiler yapın şeker bu sefer, giyin şöyle gizemli yatak kıyafetlerindeeeen, çıkar kafandan bebişi, keyfe bak
canim ya cok isterimde 82 kilo bi hatun olarak bana yorgan alti yakisir biraz once adami stres yaptim bile yarin onemli gun ona gore ye sakin sicak banyo yapma vs gerci kac aydir tutmuyo bakalim canim aklima degisik fikirler sokmadin degil sagol sekerim
kızlar cevabınızı bekliyorum
Bol halvetli geceleeeeeeeeer, farklı bişiler yapın şeker bu sefer, giyin şöyle gizemli yatak kıyafetlerindeeeen, çıkar kafandan bebişi, keyfe bak
canim ya cok isterimde 82 kilo bi hatun olarak bana yorgan alti yakisir biraz once adami stres yaptim bile yarin onemli gun ona gore ye sakin sicak banyo yapma vs gerci kac aydir tutmuyo bakalim canim aklima degisik fikirler sokmadin degil sagol sekerim
Odana bi kaç tane mum yak, romantizm yaşaaa, güzel kokular sürün, aşkla bakın birbirinizeee...
Odana bi kaç tane mum yak, romantizm yaşaaa, güzel kokular sürün, aşkla bakın birbirinizeee...
Vayyy cok romantik sen bu isleri iyi biliyon yelizcimmmgecen ayki performansinin sirri belli :))) mum fikrini kaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?