Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Günaydın canım benim.tablon resmen hamişsin diyor,inşallah kanda çıkar dualarım seninle güzel haberlerini bekliyoruz.

geçen ay benim tablomda böyle yüksekti hep canım sonra adet oldum belki de kimyasaldı bilmiyorum doktorada gitmedim..
bu ay hala adet olmadım bak bugün 44.gün inşallah senin gelmez kırmızılar kusum..her sabah ilk sana bakıyorum
inşallah kanda çıkar ve hamilesindir canım güzel haberlerini bekliyorum ve sonuca göre doktora git bi an önce mutlaka

Son düzenleme:

Haydaaaa ateş yanılmaz diyip duruyoruz, ama bizi şaşırtıyo resmen, basbaya hamile tablosu bu... Enfeksiyon falan geçirdin mi bu ara güzelim?

bence var sende bir şeyler canım
müjdelerle gel inşallah
son günlerde ateşli enfensiyon gibi bir şey geçirmediysen doğrudur tablo neden olmasın

Bazı durumlarda ölçümleriniz gerçeği yansıtmayabilir.

Eğer bir rahatsızlık dolayısıyla ateşiniz varsa
Bir gün öncesiden alkol almışsanız
Elektrikli battaniye ya da benzeri bir şeyle ısınıyorsanız
Hergün farklı saatlerde ateşinizi ölçüyorsanız
Hergün farklı bir termometreyle ateşinizi ölçüyorsanız
Uykunuz çok bölünüyorsa
Uyanmadan önce en az 3 saat kesintisiz uyumamışsanız
ölçümleriniz yanıltıcı olabilir ve çok değişken sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

http://bebekyapimbakimonarim.blogspot.com/2012/01/ates-olcme-yontemi.html
buradan alıntıdır

Son düzenleme:

bu ff beni deli edecek zaten bi 20 i diyo bi 23 ü olmadı bişi nasıl olsa geçti dedim çizgiyi çekti dedik nasip değilmiş desenize hayırlısı ... 24 sabah oldu zevkine ...yani iş işten geçtikten sonra ...

canlar
yumurtayı da basite almayın yahuu
24 saat ömrü var az mı?
yumurtlamanın hemen ertesi günü de var şans
hatta bazı kaynaklar 48 saate kadar yaşayabilir der yumurtalara
ertesi günler de çalışın yani umutsuz olmayınnn

hemen deniyorum

Günaydın canım benim.tablon resmen hamişsin diyor,inşallah kanda çıkar dualarım seninle güzel haberlerini bekliyoruz.

Sağol güzelim hayırlısı artık ama ben umudumu kestim gibi. 2 kere test yaptım farklı günlerde yok hep negatif. artık ne olur bilemem bugün verecektm kan ama kaçırmışım kan saatini o yüzden yarına kaldı artık.

sağol güzelim.İnşallah canım ama bilmiyorum ya çok karmaşık oldum valla tek diyebildiğim Allahtan hayırlısı. yarın kan vereceğim bugün yetişemedim. Artık yarın.

4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yağmurum tablon yakıyor beeeee
sanki yumurtladın mı neee
mesajını görmemişim ekincim yımırtladım mı ki ben hadi inşallah daha gelen giden yok ama arada ağrım oluyor geliyor sanıryorum ama gelmiyor geri kaçıyor sanırım bi de benim üç gündür midem bulanıyor üşüttüm galiba :26:bi de sen bilirsin ekincim idrar yollarında enfeksiyon yada üşütme adet gecikmesi yapar mı :44: sık idrara çıkıyorum ve arada geç çıkarsam yanma oluyor akşamdan beri bende

canm arkadaşım ekincim hoş geldin nasılsın ?
beni allak bullak etti bu ff beni :44::44: zaten yeni yeni öğreniyorum ama bir de tabi eksik girmelerinde payı olabileceğini düşünüyorum tam olarak 23 ünü kaydırmış çizgiyi nasip değilmiş ama Allah bilir kesinlikle ...Ben şimdi cuheart ın dediği gibi akıntı yı silicem gerçi pazar sabahı 4 derece artmış çevirip okuduğum kadarıyla bu tam bir çatlama olayıyımış :44: ne dersin bu işe
?

Sağol canım ya bende anlamıyorum ki neden böle. Bu dediklerinden hiçbiri yok bende bazen gece kalkıyorum 3 gibi ama sonra yediye kadar uyuyorum termomeremi hiç değiştirmedim. Bazen çok terliyorum sabahları o kadar. ya bu bir nedenmidir bilmem.
yarın gideceğim kısmetse sağlık ocağına kan vermeye. bugün kaçırmışım. artık sonuca göre gerçi her iki ihtimalle de doktora gitmem gerek cuma da ona giderim.

canım canım öncelikle çok geçmiş olsun belki vardır bebiş ilaç içma sakın
bol bol su iç atlat canım
adet gecikmesi yapabiliyor böyle enfeksiyonlu hastalıklar
ama daha yumurtlama olmamışsa yumurtanın gecikmesi yoluyla adet de gecikebilir
çatlamış yumurtayı böyle basit bir enfeksiyon yolundan caydıramaz gibi geliyor bana
e senin de sanki çatladı gibi
38. gün
çalışmalar da var o günde
artık bekleyip görelim diyorummmm
ay inşallah vardır bir şeyler inşallahhh

inşallah canımcım pek umudum yok ama hayırlısı artık
iyiki varsın canım ya burda hepimize yol gösterion umut oluyon allah razı olsun senden kusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…