423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlar. ateşim değişmedi gene yükseklerde. gene test yaptım fakat negatif yine.sinirlerim bozuldu valla döngüm bu kadar uzamamıştı hiç en fazla 45 olmuştu 51 deyim. kan testide vereceğim bugün sağlık ocağında ama moralman yerlerdeyim resmen.
geçen ay benim tablomda böyle yüksekti hep canım sonra adet oldum belki de kimyasaldı bilmiyorum doktorada gitmedim..423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlar. ateşim değişmedi gene yükseklerde. gene test yaptım fakat negatif yine.sinirlerim bozuldu valla döngüm bu kadar uzamamıştı hiç en fazla 45 olmuştu 51 deyim. kan testide vereceğim bugün sağlık ocağında ama moralman yerlerdeyim resmen.
Vayyy cok romantik sen bu isleri iyi biliyon yelizcimmmgecen ayki performansinin sirri belli :))) mum fikrini kaptim
Geçen ay uzatmaları oynadık resmen ama olmadı :) Bu aya enerji lazım. Bugün BTÇ kürüne başladım, Allahım nasıl keskin bir tat, sabah sabah içimi ezdi, ama yicez çare yok
423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com
bence var sende bir şeyler canım423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com
bal tarçın çörekotuGeçen ay uzatmaları oynadık resmen ama olmadı :) Bu aya enerji lazım. Bugün BTÇ kürüne başladım, Allahım nasıl keskin bir tat, sabah sabah içimi ezdi, ama yicez çare yok
önce bir süre anlayamadım da
canım hadi hayırlı olsun yeni ay yeni karışımlar yeni umutlar....inşallah bu BTÇ vesile olsun da rabbim versin mucizesini sana
bu ff beni deli edecek zaten bi 20 i diyo bi 23 üolmadı bişi nasıl olsa geçti dedim çizgiyi çekti dedik nasip değilmiş desenize hayırlısı ... 24 sabah oldu zevkine ...yani iş işten geçtikten sonra ...
canlardeğişen ateşe göre belirliyo canım..
benimde yumurtlama günü için 15 yada 16. gün diyo sistem..
ama bakalım hiç deneme yapmadık..
olmazsa da üzülmem hani:))
bugün deneyecez..
16 ise tutar belkim
ama 15 ise hapı yuttuk
canim. sen 23 une akintiti "w" olarak tanimlayinca otomatik olarak ff cizgiyi o gune kaydirdi. asllinda sen 20 sinde yumurtladin cunku 18 inde yaptigin ovulasyoj testi pozitifti bunu unuttun. simdi 23 undeki akintidan emin degilim demistin onu bi sil istersen tablodan.
Günaydın canım benim.tablon resmen hamişsin diyor,inşallah kanda çıkardualarım seninle güzel haberlerini bekliyoruz.
bence senin 20. gün ovul gününhemen deniyorum
geçen ay benim tablomda böyle yüksekti hep canım sonra adet oldum belki de kimyasaldı bilmiyorum doktorada gitmedim..
bu ay hala adet olmadım bak bugün 44.güninşallah senin gelmez kırmızılar kusum..her sabah ilk sana bakıyorum
inşallah kanda çıkar ve hamilesindir canım güzel haberlerini bekliyorumve sonuca göre doktora git bi an önce mutlaka
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yağmurum tablon yakıyor beeeee
sanki yumurtladın mı neee
Haydaaaa ateş yanılmaz diyip duruyoruz, ama bizi şaşırtıyo resmen, basbaya hamile tablosu bu... Enfeksiyon falan geçirdin mi bu ara güzelim?
canlar
yumurtayı da basite almayın yahuu
24 saat ömrü var az mı?
yumurtlamanın hemen ertesi günü de var şans
hatta bazı kaynaklar 48 saate kadar yaşayabilir der yumurtalara
ertesi günler de çalışın yani umutsuz olmayınnn
bence var sende bir şeyler canım
müjdelerle gel inşallah
son günlerde ateşli enfensiyon gibi bir şey geçirmediysen doğrudur tablo neden olmasın
Bazı durumlarda ölçümleriniz gerçeği yansıtmayabilir.
Eğer bir rahatsızlık dolayısıyla ateşiniz varsa
Bir gün öncesiden alkol almışsanız
Elektrikli battaniye ya da benzeri bir şeyle ısınıyorsanız
Hergün farklı saatlerde ateşinizi ölçüyorsanız
Hergün farklı bir termometreyle ateşinizi ölçüyorsanız
Uykunuz çok bölünüyorsa
Uyanmadan önce en az 3 saat kesintisiz uyumamışsanız
ölçümleriniz yanıltıcı olabilir ve çok değişken sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.
Bebek Yapım Bakım Onarım: Ateş Ölçme Yöntemi
buradan alıntıdır
canım canım öncelikle çok geçmiş olsun belki vardır bebiş ilaç içma sakınmesajını görmemişim ekincim yımırtladım mı ki ben hadi inşallah daha gelen giden yok ama arada ağrım oluyor geliyor sanıryorum ama gelmiyor geri kaçıyor sanırım bi de benim üç gündür midem bulanıyor üşüttüm galiba :26:bi de sen bilirsin ekincim idrar yollarında enfeksiyon yada üşütme adet gecikmesi yapar mı :44: sık idrara çıkıyorum ve arada geç çıkarsam yanma oluyor akşamdan beri bende
inşallah canımcım pek umudum yok amacanım canım öncelikle çok geçmiş olsun belki vardır bebiş ilaç içma sakın
bol bol su iç atlat canım
adet gecikmesi yapabiliyor böyle enfeksiyonlu hastalıklar
ama daha yumurtlama olmamışsa yumurtanın gecikmesi yoluyla adet de gecikebilir
çatlamış yumurtayı böyle basit bir enfeksiyon yolundan caydıramaz gibi geliyor bana
e senin de sanki çatladı gibi
38. gün
çalışmalar da var o günde
artık bekleyip görelim diyorummmm
ay inşallah vardır bir şeyler inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?