canım genellikle ateş birden yükseklmez ama bak yavaş yavaş yükselircanm arkadaşım ekincim hoş geldinnasılsın ?
beni allak bullak etti bu ff beni :44::44: zaten yeni yeni öğreniyorum ama bir de tabi eksik girmelerinde payı olabileceğini düşünüyorum tam olarak 23 ünü kaydırmış çizgiyinasip değilmiş ama Allah bilir kesinlikle ...Ben şimdi cuheart ın dediği gibi akıntı yı silicem gerçi pazar sabahı 4 derece artmış çevirip okuduğum kadarıyla bu tam bir çatlama olayıyımış :44: ne dersin bu işe ?
DPO 14 desin canım yani ne bileyim, bazen ateş küt diye düşüyor ateşnin yüksek gitmesini düşünmesek bile DPO14 desin ve adet yokSağol canım ya bende anlamıyorum ki neden böle. Bu dediklerinden hiçbiri yok bende bazen gece kalkıyorum 3 gibi ama sonra yediye kadar uyuyorum termomeremi hiç değiştirmedim. Bazen çok terliyorum sabahları o kadar. ya bu bir nedenmidir bilmem.
yarın gideceğim kısmetse sağlık ocağına kan vermeye. bugün kaçırmışım. artık sonuca göre gerçi her iki ihtimalle de doktora gitmem gerek cuma da ona giderim.
canım genellikle ateş birden yükseklmez ama bak yavaş yavaş yükselir
progesteron vücuda salındıkça kademe kademe artar
DPO1 de ateşin fırlayıp da sonra hemen erkenden inişe geçmesi pek olmuyor
ben çok tablo inceliyorum ff de
hele ki şimdi yine VIP hediye vermişler iyice inceliyorum
genelde yavaş yükseliyor yumurtlamadan sonra bir kaç günde en yüksek halini alıyor(senin 36,8 gibi mesela)
sonra ya öyle yüksek gidiyor ya azıcık düşüyor, adete kadar zaten yerlerde oluyor
ama kiminin de küt diye düşer adet günü
ama ateş en yüksek halini lüteal fazın ortalarında alır
en başında almaz tatlım
bence 20 ovulasyon günün
DPO 14 desin canım yani ne bileyim, bazen ateş küt diye düşüyor ateşnin yüksek gitmesini düşünmesek bile DPO14 desin ve adet yok
ne bileyim var sanki bebiş
canım vallahi bu durum hakkında şunu diyebilirimEkinci benim durumum ne şeker, dün regli oldum ama sadece wc kağıdına geliyo 2 gündür...
aynen canım o akıntıyı sil emin olmadan da akıntı girişi yapmasen bu işleri daha iyi biliyosun ben şuan kafamda oturtmaya çalışıyorum eşime dedim ilk önce ovu testinde çifti görünce ki oda pozitif olmayabilir çok koyu olmalıymış 2. çizgi benim ki iki çizgiydi ama koyu değildi orası muamma artık ? :44: dedim yumyumluyorum filan sonra ff göre 20 de yumyumladım ala ala dedi şimdi de dedim 23 ü gösteriyor tablo valla bu işlerden hiç bişe anlamadım dedi. Kısmet değilse olmas asla diyo orası öle tabi ben şimdi seninde fikrini alarak soriyim cnm ? o günkü akıntı mı siliyorum ve emin olmadıkça akıntı girmiyorum olurmu
canım vallahi bu durum hakkında şunu diyebilirim
yumurtlamadın ya hani e progesteron da salgılamadın doğal olarak
o zaman çok da fazla kalınlaşmadı rahim duvarı demek ki az az gelmesi ondandır belki
bir de hep diyorum rahim bebeğe hazırlanırken adet kanamaları azalırmış, doktorum da demişti bunu
benim 5 gün süren göngüler son 2 ayda 2 güne düşmüştü de o yüzden sormuştum doktora bu soruyu
inş. öyledir canım bu ay gelir bebiş
canım Allah mı söyletiyor neİnshallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah gelir bebeklerim...
aynen canım o akıntıyı sil emin olmadan da akıntı girişi yapma
çünkü kritik bir ateş varsa akıntıya göre de çizgiler değişiyor
ovul. testlerini sevmiyorum yaaa sevmiyoruuuum
her LH yükselmesinde yumyum çatlatsa keşkeee
ovulasyon testi zaten mükemmel yumurtlayanlarda işe yarıyor, böyle ikinci çizgi gitgide koyulaşıyor sonra ikinci çizgi kopkoyu mosmor çıkıyor sonra da git gide yavaşça siliniyor
o da zaten mükemmel yumurtlayanın adeti de düzenlidir ovul. testine ihtiyacı yoktur
ben eşime yapmıştım onda da çift çizgi çıkmıştı ovul. testinde
ne gülmüştük yaa
tabii ikinci çizgi çok koyu değildi ama benimkinden koyuydu yani hahahahaha
ayyy ne alemsiniz yaaaahiç aklıma gelmezdi eşime yapmak ne bilim baştan sölemiştim benim periyodlar düzensizdir diye 30 gün ve sonrası o yüzden sen ff yi oluştururken 35 uygun gibi görünüyor diye öyle kaydetmiştin. Ya o gün nasıldı ne cesaret watery kıvamını girdim inan hiç hatırlamıyorum genelde emin olmadan girmiyorum ama ...
Senin az önce ateş ölçmeyle alakalı ilknur a kopyaladığın link tede okudum zaten sağlıklı olan takip ff yi düzenli bir kaç ay kullanmak ondan sonra daha güvenilir oluyor sanırımNasip görücez..
Akıntıyı sildim böle son durum
4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com
şimdi cnm diğer aya girdiğimizde tabloda tarihleri değiştiriyoruz dimi yoksa ff otamatik mi ayarlıyor birde bilgileri her döngüde güncelliyomuyuz ( örn: bat adet uzunluğu gibi )
kızlar hayır olsun her gece rüyamda erkek çocuk seviyorum
genç kızken de kendimi anne olarak gördüğümde hep erkek olrdu çocuğum..
yani bu istediğimden değil Rabbim sağlık versin sadece onu istiyorum
ama gel gelelim rüyalarım da böyle
bakalım hislerim kuvvetli mi, yoksa miniş miniş bir kızım mı olacak?
hiç güvenmeme 6. hislerime de ama bakalım
Ekinciiiiiikiz unuttun beni ayri dustuk 3 -4 gun once bebisinin fotosuna yorum yapmistim ama gozden kacti sanirim. Benim 6.his kuvvetlidir canim bende senin bebis erkek diye hissediyorum. Bende evlenmeden once hep erkek cocuk gorurdum ruyamda oyle de oldu, hatta bir kac ay once yine ruyamda tombul bir erkek bebis yikiyordum. Allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallahhhh
Benim içimden geçende ekincinin bi oğlu olcakgeçen akşam bende bebeğimi gördüm rüyamda.ultrasnda doktor bakıyo bebeğin pantolunu var açıp bakıyoz erkek rüyaya bak yaa,rahimdeki bebeğin giysileri var
kızlar doktora gittim bugün ultrasonla baktı pko gibi yumurtalığa sahipsin dedi ne demekse. sonra bir ilaç verdi sökülmem için adı talusal. günde 2 kere içilecekmiş 5 gün sonra sökülürsün dedi önce olursan bırak dedi eğer olmazsam dedim gene gel dedi bakacaz artık. geçen gittiğimde sağlıklısın demişti şimdi böle. Hayır test felan da yaptırmadı. ultrasona baktı verdi. neyse sonuç olarak birşey yok malesef..
Ekinciiiiiikiz unuttun beni ayri dustuk 3 -4 gun once bebisinin fotosuna yorum yapmistim ama gozden kacti sanirim. Benim 6.his kuvvetlidir canim bende senin bebis erkek diye hissediyorum. Bende evlenmeden once hep erkek cocuk gorurdum ruyamda oyle de oldu, hatta bir kac ay once yine ruyamda tombul bir erkek bebis yikiyordum. Allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?