Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

geçmiş olsun canım
demek düzensiz yumurtlama çıkmış sende de..
sıkma tatlı canını..
rabbim hayırlısını versin inşallah..

gecmis olsun canim

kizlar yazdiklarinizi okuyorum ama cok cevap yazamiyorum bu aralar. tansiyonum surekli dusuyor. daha demin bayiliyordum yine. tansiyon aleti tansiyonumu olcemiyor bile. gecici bir donem ama beni baya sarsti ( 30 oldum diye mi acaba :))

kizlar yazdiklarinizi okuyorum ama cok cevap yazamiyorum bu aralar. tansiyonum surekli dusuyor. daha demin bayiliyordum yine. tansiyon aleti tansiyonumu olcemiyor bile. gecici bir donem ama beni baya sarsti ( 30 oldum diye mi acaba :))

Geçmiş olsun tatlım.30 ne anlamadım?

Geçmiş olsun dikkat et kendine, bizi düşünme şimdilik, bebişe ii bak, ayaklarının altına yastık koy uzanırken...

geçmiş olsun canım ya..
hayrola bu ara topikte herkes hasta
nazar mı değdi nedir
topiği bir okutup üfletelim
ayrıca cuteheart 30 neki..
benim annem en küçük kardeşimi doğurduğunda 37 idi

Cok gecmis olsun, pkolular tedaviyle cok kolay hamile kaliyor insallah yakin zamanda guzel haberlerini aliriz.

Canim sen once bi kan testi yaptirda sonra ic o ilaci bence

geçmiş olsun canım dikkat et kendine allah acil şifa versin
ilknurcum bi kan testi yaptırmadan söktürücü içme bencede. bak ateşin hala düşmemiş. geç döllenmeseyse ultrasonda bişe göremez ki zaten sen bi kana git ondan sonra başla tarlusala. hakkında hayırlısı olsun canım. bende bu ay klomene başlarım büyük ihtimal belki beraber başlarız yeni döngüye

Son düzenleme:

Geçmiş olsun kızlar...

valla yagmurcum ictim gitti yapacak bisi yok ama doktora sordum herhangibirsey varsa zarar verir mi diye yok yapmaz dedi. hayirlisi artik. artik ayni zamanda klomene baslar ayni zamanda bebis haberlerimizi aliriz insallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…