Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba

Ben de ateş ölçme yöntemini kullanmak istiyorum bu sabah yataktan kalkmadan dil altından ateşimi ölçtüm 36.4 ..21 Şubatta Regli olmustum 26sında da bitti.Şimdi ateşin yükseldiği günler mi düştüğü günler mi ben tam olarak kavrayamadım Bu konuda bana yardım edin lütfen!!

ateşin düşük iken yapcan çalışmaları..
yükselişe geçince yumurtan çatlıyor demektir..

Çok teşekkür ederim :) Hadi bakalım hayırlısı !!

Biz 1 senedir deniyoruz ve eşimin % 1 morfoloji oranı dr normal da olabilir ama direk tüp bebek dedi.Biz yinede denemek istiyoruz!!Yani çalışmalara devam :)))

canım drları boşver..
biraz siz deneyin olmazsa gidersiniz..
yıllarca kısırsınız denen kişiler bir anda hamile kaldı, sen mi kalmayacan

Walla Hiç böyle düşünmemiştim..Saol canım :))

rica ederim canım..
ateş yöntemini de kullan,internetten ovulasyon testi de al yumurtlama günlerini de takip ederek çalışmaları yap
inş tutarda tez vakitte hamiş kalırsın

kızlaaaaaaar benim sanki bugün kü adet sinyalleri pek bi gerçekçi rahimde kasılmalar karındaa ağrılar falan bi de beyaz kremsi yoğun bi akıntı var neden anlamadım :26: bakalım sabaha gelir mi kırmızılar

valla yagmurcum ictim gitti yapacak bisi yok ama doktora sordum herhangibirsey varsa zarar verir mi diye yok yapmaz dedi. hayirlisi artik. artik ayni zamanda klomene baslar ayni zamanda bebis haberlerimizi aliriz insallah :))
ilknurcum bu doktorların birinin dediğini ötekininki tutmuyor maalesef. içmişsin artık bişey diyemem ama en son ben 2 ay önce yine böyle geciktim doktor tarlusal verdi.kullandım yine olmayınca başka bi doktora gitmiştim. kızmıştı bi sürü. o ilacı kullanırken ilişki yasak oluyormuş. bana önceki doktor öyle bişe sölememişti. ve ilişki olmuştu. tekrar kan testi yaptırdı doktor bana. yani diyeceğim o ki o ilaç gebelikte zararlı kan testi yaptırmadan içmemekte fayda var her zaman
bu arada inşallah canım bu ay bi adet olabilirsek gelecek ay belkide klomenle birlikte bebiş haberi alırız ikimizde

ne diyim ya doktordur o da bilmicek mi dedim kullandım. ilişki hakkında banada bişey demedi ve bizdede oldu.ee sen 2. doktora gittiğinde o ne çözüm buldu peki. bana kan testine gerek yok dedi. yumurtlama olmamış bu ay dedi. yumurtalıklar pkolularınkine benziyormuş. öle dedi. valla benimde saflığıma denk geldi bişi soramadım

Yumurtalıkların pko görünümünde olabilir. Yumurtlamadıysan yumurtalar overde kalıyor, biraz da büyük oluyormuş bizim overler. Ben de pkoluyum canım hem de iyisinden :) peki söküldükten sonrası için bir tedavi vermedi mi?

ateşini bi ekler misin?

canım yumurtlama olmasaydı ateşin yükselmezdiki.senin ateşin bariz çok güzel yükselmiş.bence sen bi doktora daha görün yada en azında biyerde kan testi yaptır en azında kafan rahatlamış olur.

Geçmiş olsun canım. Adetin 3. günü klomen başlanacakmış. bakalım artık

canım yumurtlama olmasaydı ateşin yükselmezdiki.senin ateşin bariz çok güzel yükselmiş.bence sen bi doktora daha görün yada en azında biyerde kan testi yaptır en azında kafan rahatlamış olur.

Benimde aklım karışık yarım gidip kan testi vereceğim sağlık ocağına. dediğin gibi kafam rahatlar hakkaten acabalar dolaşıyor aklımda diğer türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…