Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hakkaten ekinci nerelerdesin?
geldim geldimmmmm
dün giremdim canlarımmm, bugün de doktor alışveriş derken anca girebildimmm
yavrumun kalbini duyduk Allahın izniyle
doktor maaşallahı var 1 hafta önden gidiyor dedi
9,44 mm boyu daaa, ama rahim genişlme kasılmaları o biçim bende...
ayyy dedim 1cm boyu var türlü türlü huyu var benim yavrumunnn

ocean ben baharın yazdıklarını okuyunca şok oldum resmen..
yuh yani 6,5 ay boyunca anlamamış ve görmemiş drlar
Allahım sen ne büyüksün

gözün aydın kuşum
bebiş pıt pıtlarıda dinletmiş taze anneciğine
kasılmalrı boşver.
bebiş sağlıklı olsunda onlar gelip geçici şeyler

canım çatladın sanki gerçekten de
ama senin çatlama günün 11 olmasın kız sakın
var mı 11. gün için çalışmalar

canımm nasıl merak etmişsiniz beniii
kıyamamm

Etmezmiyiz hayatım biz birbirimizi tanımasakta bebişlerimiz tertip olcak inşallah çok sevindim canım senin adına allah tamamına erdirsin.yarın 15.30 da benim randevu çok heyecanlıyım.bakalım bizim minikte duyurcakmı sesini bize

Süper anneeeee, oley 2 kalpli arkadaşım...

Gözün aydın canım, uzun boylu olacak senin kerata Rahim kasılacak tabi yer açıyor kendine rahat rahat serilip yatacak maşallah ona

gözün aydın kuşum
bebiş pıt pıtlarıda dinletmiş taze anneciğine
kasılmalrı boşver.
bebiş sağlıklı olsunda onlar gelip geçici şeyler
canımmm darısı Allahın izniyle en kısa zamanda başına olsunnn
kasılmalar varsın olsun, bebişe bir şey olmasın da Allahım korusun herkesin yavrusunu

ocean ben baharın yazdıklarını okuyunca şok oldum resmen..
yuh yani 6,5 ay boyunca anlamamış ve görmemiş drlar
Allahım sen ne büyüksün
ya o hikayeye ben de çok şaşırdım yaaa
doktorun ultrason cihazını yenilemesi lazım galiba yaa kim olsa görür ben bile görürüm yani
ama ben bu tarz değil de daha değişik bir hikayeyi bizzat yıllar önce komşumda gördüm
kadın 2.ye bebek istiyordu FSH falan tavan tabii menapoza girdi aylarca adet olmadı
doktor da evet menapoza girmişsin dedi falan... onayladı menapozlu olduğunu
derken kadın tabii adet falan olmuyor 2 yıl boyunca..
sonra şiddetli karın ağrısı şikayetiyle doktora gidiyor veeee 5 aylık hamile olduğunu öğreniyor
sakın kızlar sakın ha ümidinizi kesmeyin

canım yarın inşallah sen de duyacaksın Allahın izniyle
haberlerini bekliyoruz güzel haberlerle gelll

Süper anneeeee, oley 2 kalpli arkadaşım...
canımmmm
sen beni hep çok duygulandırıyorsun
seninkine de bebekler dedik ya gçen gün, hani Allah söyletti sana bi de sen 3 kalpli olmuyor musun bu ay
Allahım inşallahhhhhhhhhhhhçifter çifter ver ya'rabbimmm

tü tüü maşallah
her ay aynı günde fotonu çek, değişimini izlersin.
benim en büyük hayalim odur mesela.
video falan yapıyolar ya internette çok şirin oluyo bayılıyom

canımmmm çok çok özür dilerimm, kesin gözümden kaçmıştır
sen hep aklımdasın tablona bakıyorum her girdiğimde
erkek hissediyor vallahi herkes bakalım ne çıkacak
sizlerle de derhal paylaşacağım her anımı paylaştığım gibi canım
Allah sağlıklı evlatlar versin inşallah, bunlar işin eğlencesi tabii ki

Benim içimden geçende ekincinin bi oğlu olcak geçen akşam bende bebeğimi gördüm rüyamda.ultrasnda doktor bakıyo bebeğin pantolunu var açıp bakıyoz erkek rüyaya bak yaa,rahimdeki bebeğin giysileri var
merooo var ya süpersin yaaa
hahahah güldüm gece gece

canım yaa hamişsindir blki de off.. başladın mı ilacaaaa??
tablon süperdi ben çok ümitliydimmm
pko görünümü varsa yumurtlaıklarda FSH LH oranına bakmamaız lazım, belki PKO vardır, inşallah da yoktr ama olsa da Rabbim dermansız dert vermesin sakın da takma kafaya
en son ne zmana bakıldı canım adetin 2. günü yapılan testlere???

ekinci
canım çatladın sanki gerçekten de
ama senin çatlama günün 11 olmasın kız sakın
var mı 11. gün için çalışmalar

yok kız nerdeeee
bir tek ayın 16sında oldu çalışma
daha da yok teyzesi

tü tüü maşallah
her ay aynı günde fotonu çek, değişimini izlersin.
benim en büyük hayalim odur mesela.
video falan yapıyolar ya internette çok şirin oluyo bayılıyom
bugün D&R dan hamilelik günlüğü aldım hafta hafta hem notlar giriyorsun
hem foto yapıştırıyorsun hem de bilgiler var kenarda küçük küçük
onu dolduracağım Allahın izniyle
çok heyecanlı güzel duygular
allahım isteyen herkse yaşatsın canım
inş. hayallerini gerçekleştirirsin en kısa zamandaa

Allah büyük canım geleceği varsa bebişin kimsecikler onu durduramazzz
şimdi tablolar oluşsun adet olursan ki olmazsın inşallahhhh bu tablo eskimiş olacak bize ışık tutacak
daha doğru yorumlar yapabileceğiz yumurtlama gününe dair
Allah hayırlısını versin teyzesi yer onu yer, glsin de anneciğini çok bekletmesin yaramazlık yapmasın

ayy kız ağzından bal damlıyo ya..
heyecan yaptım burda

Valla başladım ekinci pek istemesemde bugün 3. ilacımı içtim ama test yapmadı die de aklımda soru işareti kaldı. yarın sabah gidip kan tahlili yaptıracağım şüphe hiç ii değil. valla en son adette yaptırmıştım şimdi baktım lh: 3,52 fsh:11,07 ne anlama gelir bilmiyorum. hayır doktora dedim ekstra başka teste gerek yokmu felan die o kadar emin ki yok dedi. dermansız dert vermesin Rabbim dediğin gibi. Aslında pazartesi yapmam gerekeni yarın yapacağım hayırlısıyla haberi alayım içim rahat kullanayım ilacı. Çok sağol.
Bu arada bencede erkek olacak

evet baya geç çatlamışsın.
yumurtalarının çok yavaş büyüdüğü gerçek..
ama bu çatlamadığın anlamına gelmiyor.
hatta bebek olmayacağı manasına da gelmiyor. çünkü uzun döngülü hamile tabloları da var.

ateşe göre durum adet olcakmışsın gibi çünkü ateşin yükselmiş ve yüksek gitmeye başlamış ardından da düşmüş. ama keşke bi beta hcg baksa ya da yumurtlayıp yumurtlamadığını anlamak için progesteron testi yapsaydı doktor.

senin adet olman için ilaç içmene gerek yokmuş ki eğer yumurtan döllenmemişse bugün yarın adet olcaksın zaten.

Yağmur'um senin regli geliyo bence, hadi hayırlısı. Olsanda yeni döngüne başlasak yahuuuu

günaydıııııın kızlar tablomda da görüldüğü gibi ben bu ay yımırtlamadım 4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu ateşle bi de tuttum sabah saf saf test yaptım neyin umuduysa artık tabi ki sonuç tek çizgi eee peki ben niye adet olmuyom neden karnım ağrıyor da gelmiyor kırmıızılar niye midem bulanıyor.. neden değişik değişik akıntılar buluyom kendimde bugün sabah da jöle gibi bi akıntım oldu. sanki jöle kıvamında jel gibi şeffaf :26: noluyooooooo bana uuuuuf :18: ekinci sen o uzun döngünde doktora gitmeden beklemiş miydin canım sen ne dersin ben bi doktora gitsem mi :44:

valla canım doktorları ben anlamıyorum birinin önemsediğini bi başkası önemsemiyor. iyi bi doktor bulmak gerçekten zor ben hala bulabilmiş değilim keşke içmeseydin ilacı en azından kan testi yaptırana kadar içme kusum. ilaç kullanırken de ilişki olmasın mümkünse sonuçta bana söyleyen de doktor bişe bilmese sölemezdi heralde. hem bi oku prosedüründe de öyle bişeyler yazıyordu sanki :26: ben 2. doktora gittiğimde kan testi yapıldı negatif çıkınca bi kaç gün bekle bi sorun görünmüyor olursun dedi bi daha ki ay klomene başlayalım dedi ama ben geçen ay gitmemiştim işte doktora kaldı öyle bakalım bu ay bi adet olursam başlarım klomene artık hakkımızda hayırlısı olsun kusum

ekincim maşallaaaaaah kuzuna.. allah nazarlardan saklasın. bebiş iyi olsunda kasılmalar falan katlancan artık kusum allah bebişini sana bağışlasın darısı da tez zamanda başımıza inşallah bu arada benim metabolizmam bi kaç gündür çok değişken ağrılar akıntılar bi garip sanki belkim de psikolojik bilmiyorum seninde yorumlarını bekliyorum canım :44:

Meleğiiiiiiiiim,

Mumları yakıp güsel kokular sürünüp anlarsın yaaa, oldu mu can bişiler akşam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…