evet kusum bekliyorum gelsin artıkYağmur'um senin regli geliyo bence, hadi hayırlısı. Olsanda yeni döngüne başlasak yahuuuu
Hayırlı Cumalar herkeze
Umarım yeni ay hepimize hayırlı uğurlu gelir bende bekliyorum 10 güne kadar olmayı bakalım...
Ekinci canm çok sevindim yavrunun ve senin sağlıklı ve keyifli olmanıza inş. hep böle gider ...
Yağmurcuk umudumuzu kaybetmiyoruz nasip bekle ,İlknur'un dediği gibi sakın ilaç içmeolmadı dr agidersin canm
Yelizim seninde yeni döngün çifte mutluluk getirsin inş.
Meroş sen ne durumdasın minnak yaramazlık yapmıyor dimi
cuheart ,karanfilce,melek tüm kızlar nasılsınız ???
ff yeni aya girdi bugünde her zaman ki gibi ateşimi girdim ve şöyle kopyalım size...
4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu ayda yine yumyum günlerini yeşillikler içine almış bak çalış boş durma der gibiama 11 'i tırnak içine almış ne demek istemiş yani ???
Eki Görüntüle 644925
Hayırlı Cumalar herkeze
Umarım yeni ay hepimize hayırlı uğurlu gelir bende bekliyorum 10 güne kadar olmayı bakalım...
Ekinci canm çok sevindim yavrunun ve senin sağlıklı ve keyifli olmanıza inş. hep böle gider ...
Yağmurcuk umudumuzu kaybetmiyoruz nasip bekle ,İlknur'un dediği gibi sakın ilaç içmeolmadı dr agidersin canm
ff yeni aya girdi bugünde her zaman ki gibi ateşimi girdim ve şöyle kopyalım size...
bu ayda yine yumyum günlerini yeşillikler içine almış bak çalış boş durma der gibiama 11 'i tırnak içine almış ne demek istemiş yani ???
Eki Görüntüle 644925
Hayırlı Cumalar herkeze
Eki Görüntüle 644925
pericim tablona bakılırsa çatlamışsın niye umutsuz konuşuyon belki gelmez bu ay kırmızılar
Eki Görüntüle 644925 bu tabloya göre ayın 7 si regl günün, eğer gelmezse kırmızılar ayın 11 inde test yap diyor sana fftırnak içine almak test tarihi diye biliyorum ben hakkında hayırlısı olsun kusum 11 i büyük gün o zaman inşallah güzel haberler verirsin bize
Sağol canım benim şimdilik iyiyiz çok şükür.bugün randevumuz var bakalim pıtpıtları duyabilcezmisenin ateşinde hep yüksekte kalır inşallah herşey gönlünce olsun.
Güzel dileklerin için merci kuzum, Allah gönlüne göre versin. Ayın7si senin regli günün gözüküyo inşallah gelmez kırmızılar hemde teeeeeeeeee 9 ay :)
Meleğiiiiiiiiim,
Mumları yakıp güsel kokular sürünüp anlarsın yaaa, oldu mu can bişiler akşam?
meraba kızlarr nasılsınız
ya bana birşeyler oluyor anlamadım gittii.
dün gecedendir ateşler içinde yanıyorum..
uyuyamıyorum ateş basmalarından
sabah ta kalktım bir mide bulantısı,gögüs ağrısı,üstüne de ishal...:18::18:
ölüyorum sanki ya..
her yerim kırılıyor...
mide bulantıları deli etti beni..
ne oluyo bana ya..
tek seferlik girişim tuttu mu acaba:44::44::44:
42798f Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlarrrrrrr ateşle hamiş olduğunu öğrenenlere benide ekleyinnnn
hamişim hamişşşş Eki Görüntüle 645118
karanfilcem benimde yanıma birkoy hemşehrimmm
günaydıııııın kızlar tablomda da görüldüğü gibi ben bu ay yımırtlamadım4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu ateşle bi de tuttum sabah saf saf test yaptım neyin umuduysa artıktabi ki sonuç tek çizgi eee peki ben niye adet olmuyom neden karnım ağrıyor da gelmiyor kırmıızılar niye midem bulanıyor.. neden değişik değişik akıntılar buluyom kendimde bugün sabah da jöle gibi bi akıntım oldu. sanki jöle kıvamında jel gibi şeffaf :26: noluyooooooo bana uuuuuf :18: ekinci sen o uzun döngünde doktora gitmeden beklemiş miydin canım sen ne dersin ben bi doktora gitsem mi :44:
valla canım doktorları ben anlamıyorum birinin önemsediğini bi başkası önemsemiyor. iyi bi doktor bulmak gerçekten zor ben hala bulabilmiş değilimkeşke içmeseydin ilacı en azından kan testi yaptırana kadar içme kusum. ilaç kullanırken de ilişki olmasın mümkünse sonuçta bana söyleyen de doktor bişe bilmese sölemezdi heralde. hem bi oku prosedüründe de öyle bişeyler yazıyordu sanki :26: ben 2. doktora gittiğimde kan testi yapıldı negatif çıkınca bi kaç gün bekle bi sorun görünmüyor olursun dedi bi daha ki ay klomene başlayalım dedi ama ben geçen ay gitmemiştim işte doktora kaldı öyle bakalım bu ay bi adet olursam başlarım klomene artık hakkımızda hayırlısı olsun kusum
ekincim maşallaaaaaah kuzuna.. allah nazarlardan saklasın. bebiş iyi olsunda kasılmalar falan katlancan artık kusum allah bebişini sana bağışlasın darısı da tez zamanda başımıza inşallah bu arada benim metabolizmam bi kaç gündür çok değişken ağrılar akıntılar bi garip sanki belkim de psikolojik bilmiyorum seninde yorumlarını bekliyorum canım :44:
evet baya geç çatlamışsın.
yumurtalarının çok yavaş büyüdüğü gerçek..
ama bu çatlamadığın anlamına gelmiyor.
hatta bebek olmayacağı manasına da gelmiyor. çünkü uzun döngülü hamile tabloları da var.
ateşe göre durum adet olcakmışsın gibi çünkü ateşin yükselmiş ve yüksek gitmeye başlamış ardından da düşmüş. ama keşke bi beta hcg baksa ya da yumurtlayıp yumurtlamadığını anlamak için progesteron testi yapsaydı doktor.
senin adet olman için ilaç içmene gerek yokmuş ki eğer yumurtan döllenmemişse bugün yarın adet olcaksın zaten.
bugün D&R dan hamilelik günlüğü aldım hafta hafta hem notlar giriyorsun
hem foto yapıştırıyorsun hem de bilgiler var kenarda küçük küçük
onu dolduracağım Allahın izniyle
çok heyecanlı güzel duygular
allahım isteyen herkse yaşatsın canım
inş. hayallerini gerçekleştirirsin en kısa zamandaa
yine kaybettim. bitti.
kalbim yangin yeri.
dun kurtaj oldum bu hayalim de yari da kaldi yine.
hepinizi seviyorum.
hoscakalin..m
yine kaybettim. bitti.
kalbim yangin yeri.
hepinizi seviyorum.
hoscakalin..m
yine kaybettim. bitti.
kalbim yangin yeri.
hepinizi seviyorum.
hoscakalin..m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?