Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı Cumalar herkeze
Umarım yeni ay hepimize hayırlı uğurlu gelir bende bekliyorum 10 güne kadar olmayı bakalım...
Ekinci canm çok sevindim yavrunun ve senin sağlıklı ve keyifli olmanıza inş. hep böle gider ...
Yağmurcuk umudumuzu kaybetmiyoruz nasip bekle ,İlknur'un dediği gibi sakın ilaç içme olmadı dr agidersin canm
Yelizim seninde yeni döngün çifte mutluluk getirsin inş.
Meroş sen ne durumdasın minnak yaramazlık yapmıyor dimi
cuheart ,karanfilce,melek tüm kızlar nasılsınız ???

ff yeni aya girdi bugünde her zaman ki gibi ateşimi girdim ve şöyle kopyalım size...

4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com

bu ayda yine yumyum günlerini yeşillikler içine almış bak çalış boş durma der gibi ama 11 'i tırnak içine almış ne demek istemiş yani ???

Güzel dileklerin için merci kuzum, Allah gönlüne göre versin. Ayın7si senin regli günün gözüküyo inşallah gelmez kırmızılar hemde teeeeeeeeee 9 ay :)

Sağol canım benim şimdilik iyiyiz çok şükür.bugün randevumuz var bakalim pıtpıtları duyabilcezmi senin ateşinde hep yüksekte kalır inşallah herşey gönlünce olsun.

pericim tablona bakılırsa çatlamışsın niye umutsuz konuşuyon belki gelmez bu ay kırmızılar

Eki Görüntüle 644925 bu tabloya göre ayın 7 si regl günün, eğer gelmezse kırmızılar ayın 11 inde test yap diyor sana ff tırnak içine almak test tarihi diye biliyorum ben hakkında hayırlısı olsun kusum 11 i büyük gün o zaman inşallah güzel haberler verirsin bize

Sağol canım benim şimdilik iyiyiz çok şükür.bugün randevumuz var bakalim pıtpıtları duyabilcezmi senin ateşinde hep yüksekte kalır inşallah herşey gönlünce olsun.

Güzel dileklerin için merci kuzum, Allah gönlüne göre versin. Ayın7si senin regli günün gözüküyo inşallah gelmez kırmızılar hemde teeeeeeeeee 9 ay :)

Canlar herşeyin hayırlsı tabi demek 11 i bu demek bakalım nasip kısmet umutsuz konuşmam şundan yağmurcum...kaynanamların yanındayız ya biz bu ay kısmetse kendi yuvamıza geçiyoruz kk dan bir sürü bilmediğim şey öğrendim ama uygulamaya geçemedim sadece bu yöntemi kullandım ucundan yakaladım desem daha doğru olur ama hoş bi yöntem dümdüz hissetmiyorsun kendini vücudunu tanıyorsun en azından... Merocum umarım hayırlısıyla pıtpıtları duyarsınız inş.. herşey yolundadır o kadar spoşun arasından gelsin yumyumu bulsun yerleşsin içine canavardır o canavar annesine kavuşmak için sabrsızlanıyomuş bak ekincinin pıtpıtları duyduk sıra sende darısıda başımıza hiii Yelizim tşk. ederim iyice kavramaya başladım bu tabloyu geç olsun güç olmasın enerji topla canım bu ay bomba gibi olmalı Bu arada eşinle yaşıt dayım var demiştim bebek bekliyolar diye çok şükür dün bir oğluşumuz oldu yusuf ali'miz rabbim yokluğunu göstermesin dileğen kullarına ...

Meleğiiiiiiiiim,

Mumları yakıp güsel kokular sürünüp anlarsın yaaa, oldu mu can bişiler akşam?

Alemsiz kiz utandiriyorsun beni esim cok yogun ona ragmen birakmadim pesini mumlari onceki gun yakmistim evimi yakcan dedi bana birde sondurunce duman kokusu dokundu nazenin kocama yaa sekerim bize romantizm fazla geldi

meraba kızlarr nasılsınız
ya bana birşeyler oluyor anlamadım gittii.
dün gecedendir ateşler içinde yanıyorum..
uyuyamıyorum ateş basmalarından
sabah ta kalktım bir mide bulantısı,gögüs ağrısı,üstüne de ishal...:18::18:
ölüyorum sanki ya..
her yerim kırılıyor...
mide bulantıları deli etti beni..
ne oluyo bana ya..
tek seferlik girişim tuttu mu acaba:44::44::44:
42798f Ovulation charts on FertilityFriend.com

Insallah canim ama daha cok erken daha rahme bile yeni iniyordur

yağmurcum verdim sağlık ocağına test için kan fakat oda hastaneye yolluyormuş çıkmadı bu saate kadar birde haftasonu taa pazartesi alırsın dediler aradım da. ay valla ne yapsam boş artık. Allah büyük varsa bişi bilemem keşke yaptırsaydım dün diye düşünüp duruyorum. Var yada yok iç huzuru olay Allahtan hayırlısı artık. Valla bi doğru dürüst doktor bulamadım gitti. Kardeşimin doktoruna gidiyordum fakat malesef doktor hatası nedeniyle bebekte sorun oldu doğum sırasında bebeğin koluna giden sinirleri zedelenmiş artık ona da gitmiyorum. Bilindik ve iyi denilen başka doktor buldum ona gittim oda bi test bile yapmadı ne bileyim bi garip ya.

Diyemedim işte bişi ondan kızıyorum kendime. Bugün gittim yine içim rahat etsin dedim sağlık ocağına kan verdim. oda hala çıkmamış pazartesiyi bulabilirmiş. Gelde kızma. Artık hayırlısı diyorum her zamanki gibi Allahtan hayırlısı. Kullanmaya devam ediyorum ne yapayım ne gelen var ne giden. ilaç içtikten sonra hamileliğini öğrenenlerde olmuş araştırdım da biraz fakat sonuç ne bilemem.

Aa evet ben de dost kitapevinde görmüştüm o günlüklerden, onu da unutmamak lazım yaparım ben de inşallah. Her anını doya doya yaşamak lazım. Hele önce bi yumurtlayayım da. Bu ay olur inşallah. Keşke bir ay yumurtlasam bir ay yumurtlamasam buna da razıyım. Acaba bir yumurtalığım daha mı tembel? Her ay bir overden yumurtlanırmış sanırım. Belki benim bitanesi daha çalışkandır :)

yine kaybettim. bitti.
kalbim yangin yeri.
dun kurtaj oldum bu hayalim de yari da kaldi yine.
hepinizi seviyorum.
hoscakalin..m

yine kaybettim. bitti.
kalbim yangin yeri.
hepinizi seviyorum.
hoscakalin..m

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayıııııııııııııııııııııııııııııııııır
Kelimelerin tükendiği an!

yine kaybettim. bitti.
kalbim yangin yeri.
hepinizi seviyorum.
hoscakalin..m

yemin ederim okuduğum gibi tüylerim diken diken oldu:2::2:
rabbim sabır versin ya..
şu an ne yazacağımı bilemiyorum inan ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…