Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yine kaybettim. bitti.
kalbim yangin yeri.
dun kurtaj oldum bu hayalim de yari da kaldi yine.
hepinizi seviyorum.
hoscakalin..m

çok çok üzücü hiç bir kelime seni şu anda teselli edemez biliyorum ( Bunun da bir hikmeti vardır emin ol, allah başka acılarla sınamasın...

yine kaybettim. bitti.
kalbim yangin yeri.
dun kurtaj oldum bu hayalim de yari da kaldi yine.
hepinizi seviyorum.
hoscakalin..m

canım çok üzüldüm ne desek acın hafiflemez ama rabbim en yakın zamanda hayırlısıyla yine nasip etsin.

saolun kizlar. ama cocuk defterini kapattim ben. iki bebegimi de 2 aylikken kaybettim hep. herkes anne olmak zorunda degil. zaten yasayan cocugum da yok. kendinize iyi bakin.

saolun kizlar. ama cocuk defterini kapattim ben. iki bebegimi de 2 aylikken kaybettim hep. herkes anne olmak zorunda degil. zaten yasayan cocugum da yok. kendinize iyi bakin.

Canım geçmiş olsun ( böyle ümitsiz konuşma benim iki ablamda iki düşükten sonra kavuştular yavrularına.sakın bizi bırakma topikte ol lütfen.

ben ilk bebeğimi beta değerim yeterli artmadığı için kaybetmiştim , şuan ki değerim umut veriyor ama tabiki pazartesi kan verdiğimde birazda netleşecek :18::18::18: inşallah bu sefer kucağıma alabilirim bu arada hiç bir belirtim yok kızlar ve bu aydan umudumda yoktu ama ateş sayesinde anladım hamile olduğumu inşallah her isteyene tez vakitte hayırlısıyla tattırır bu duyguyu rabbim dualarımdasınız ....................

canım neden kürtaj oldun bilmiyorum ama umutsuz olma asla, bana bir daha hamile kalamayacakmışım gibi geliyordu diğer düşükle sonuçlanmasaydı bu ay doğacaktı 8 aydır artık sanki o düşük bile hayaldi hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyodu, eşim bu ay belini incitti ve biz asla umutlu değildik, bence bebeğim resmen dua ile geldi , ben elimden geleni yapamama rağmen son bir haftadır tefriciye okuyordum ve her akşam okuyabildiğim kadarın arkasına 707 kere ya varis çektim ve sevenlerimin duaları diyorum yoksa inan çok zordu , sende 2 kere hamile kalmışsın kan pıhtılaşmasımı başka bişey mi sorununu araştır ve önlemini al çünkü hamile kalabiliyorsun, 2 aydan sonra kalbi atmadığı için kürtajla sonuçlanan gebeliklerinden sonra şuan doğumunu bekleyen bir arkadaşım var oğluşumuzun gelmesini bekliyoruz rabbimin izniyle ne zaman umut bitse güneş doğuyor ben bu ay olmadı eşim doktora gidecekti beli için mart ayıda kaçacaktı nisana anca diyordum , ama mucizem benleymiş meğer....

bu arada kızlar tefriciye okumadan önce 2 rekat namaz kıldım ve meryem suresini okudum bitincede aynı şekilde meryem suresi ve namaz kıldım ,ve namazı hacet namazı gibi ilk rekat fatiha sonrası 3 ayetel kürsi, 2. rekat ihlas , nas felak sureleri , ve bat günü bitti veeee sabahındaaa tatatammmmmmmmmmmm

Bencede bu kadar çabuk pes etme. Bende geçen yıl 8 haftalıkken kürtaj oldum gelişemediği için sonra doktor benden genetik testi istedi onun tabi başka bir adı var ama aklımda değil. Sonucunda da kan pıtılaşması çıktı bu nedenle gelişmediği söylendi. ve şimdi hergün coraspin kullanıyorum eğer hamilelik olursa bebeğime kan pıhtılaşmadan gitsin ve gelişebilsin diye hatta gerekirse hamilelik sırasında iğne vurulacağım hergün nsilün gibi. Yani bence bir git baktır sende üniversite hastanesi yapıyor bu testi. Ama bu arada da kafanı rahatlat inan bu bebek işi kafada bitiyor. Ben o birkaç gün çok fenaydım. Eşimde puzzle yapmayı sevdiğimi bildiğinden gidip almış 2 tane onlara başladım kafa dağıtmak için inan sakinledim. Tabi unutmuyorsun ama hafifliyor. Merak etme biraz zaman ver kendine geçecek. Allah sabrını veriyor bir şekilde. Kendine dikkat et. Topiği bırakma arada da olsa uğra en azından.

canım şu an üzüntüyle böyle düşünmen çok normal.
ama bir gün gelecek olacak.
benim bir arkadaşım 4 aşılama 3 kez tüp bebek yaptırdı.
bebekler tutundu ama gelişimi olmadığı için hep kürtaj oldu.
o da çok yıkıldı. pıhtılaşma varmış sanırım.
son gittiği doktor rahimde bir operasyon yapmış.
son kürtajından 1 ay sonra gebe kaldı hem de kendiliğinden.
o da pkolu idi.
kendine zaman ver, bu kadar acımasız olma kendine karşı.

Rabbim yeter ki istesin herşey bizim için Olsun diye dua edip yalvardığımıza gün gelir iyi ki olmamış diye şükredebiliriz hayırlısı

Canm bak bu aralar çok boşluyosun bizi analı bebişli iyi geziyosunuz nese cnm iyi olunda gezin ama uğra buralarada

selam canlar....

cuteheart ;

çok üzüldüm canım allah sabır versin çok zor gerçekten.. ama olacak inşallah umudunu kaybetme canım allah ummadığın anda gönlüne göre verir inşallah metanetli ol

oooof benimde moralim çok bozuk.. bi türlü gelmiyor adetim. ateşim de düşük beklemekten umutlanmaktan çok yoruldum. ekinci nerelerdesin kuzum sana ihtiyacımız var burda

Son düzenleme:

canım yaaa
içimde nasıl kötü bir his vardı girerken
sabahtan beri giremedim burayaa
meğer üzüleceğim varmış
yaa allah sabır versin sana canım ne denir ki buna başka
çok üzüldüm inan ki tarif edemem üzüntümü...
Rabbim büyük tatlım hemen umutsuzca konuşma ne olursun
ama bir süre dinlen elbette kendini rahat bırak
zamanı gelince olur belki...
çok çok üzüldüm ve çok geçmiş olsun canım arkadaşım

Canm bak bu aralar çok boşluyosun bizi analı bebişli iyi geziyosunuz nese cnm iyi olunda gezin ama uğra buralarada
canımm hep aklımdasınız ama inAN baş ağrısından kafayı yiyeceğimm
ilaç da içemiyorum ya kalıyor öyle ağrım, migrenim tutuyor bu ara..
cutehearta çok üzüldüm yaa, canım yaa....ooooooooof of........

canımm kuzummm kıyamam size yaa
Rabbim her şeyin hayırlısını versin, bebişlerin de adetlerin de yumurtların da......
üzülmeyin ne olursunuz toparlanın, yağmurum olmadı daha da gelmezse adetin bu hafta sonu pazartesi git bir doktora tatlım al progestanı ol adetini mis gibi
sonra da klomen verir belki folikül takibi derken bir de bakarız hamişsin....
ne olur takma kafana olur mu tatlım

ccanım kendine haksızlık etme ne olursun
benim kuzenimde 3 tane düşük yaptı ve bunlardan sonra preeklampsi olduğunu öğrendi
şimdi 2 tane kızı var
tekrarlayan düşükleri araştıran iyi bir doktor bulursunuz Allahın izniyle
kendini toplayıp dinlendikten sonra, eşinle istediğiniz bir zamanda tekrar denersiniz

canım o 11 ff ye göre test yapman gereken gün
adeti 5 gün geçerse ve sen adet girişi yapmazsan, mutlaka test yap diye uyarıyor, anlamı o

hadi ya migren vardı hi sende =( dikkat et kendine fırsatın var bol bol dinlen...
Bende çok üzüldüm cuteheart a ama ne diyeceğimi bilemiyorum diyorum rabbim nasip etmedi inş. bundan sonraki daha sağlıklı olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…