yine kaybettim. bitti.
kalbim yangin yeri.
dun kurtaj oldum bu hayalim de yari da kaldi yine.
hepinizi seviyorum.
hoscakalin..m
yine kaybettim. bitti.
kalbim yangin yeri.
hepinizi seviyorum.
hoscakalin..m
kızlarrrrrrr ateşle hamiş olduğunu öğrenenlere benide ekleyinnnn
hamişim hamişşşş Eki Görüntüle 645118
karanfilcem benimde yanıma birkoy hemşehrimmm
yine kaybettim. bitti.
kalbim yangin yeri.
hepinizi seviyorum.
hoscakalin..m
saolun kizlar. ama cocuk defterini kapattim ben. iki bebegimi de 2 aylikken kaybettim hep. herkes anne olmak zorunda degil. zaten yasayan cocugum da yok. kendinize iyi bakin.
saolun kizlar. ama cocuk defterini kapattim ben. iki bebegimi de 2 aylikken kaybettim hep. herkes anne olmak zorunda degil. zaten yasayan cocugum da yok. kendinize iyi bakin.
yine kaybettim. bitti.
kalbim yangin yeri.
hepinizi seviyorum.
hoscakalin..m
canım şu an üzüntüyle böyle düşünmen çok normal.
ama bir gün gelecek olacak.
benim bir arkadaşım 4 aşılama 3 kez tüp bebek yaptırdı.
bebekler tutundu ama gelişimi olmadığı için hep kürtaj oldu.
o da çok yıkıldı. pıhtılaşma varmış sanırım.
son gittiği doktor rahimde bir operasyon yapmış.
son kürtajından 1 ay sonra gebe kaldı hem de kendiliğinden.
o da pkolu idi.
kendine zaman ver, bu kadar acımasız olma kendine karşı.
canımm hep aklımdasınız ama inAN baş ağrısından kafayı yiyeceğimmCanm bak bu aralar çok boşluyosun bizianalı bebişli iyi geziyosunuz nese cnm iyi olunda gezin ama uğra buralarada
canımm kuzummm kıyamam size yaaselam canlar....
cuteheart ;
çok üzüldüm canım allah sabır versin çok zor gerçekten.. ama olacak inşallah umudunu kaybetme canım allah ummadığın anda gönlüne göre verir inşallah metanetli ol
oooofbenimde moralim çok bozuk.. bi türlü gelmiyor adetim. ateşim de düşük beklemekten umutlanmaktan çok yoruldum. ekinci nerelerdesin kuzum sana ihtiyacımız var burda
ccanım kendine haksızlık etme ne olursunsaolun kizlar. ama cocuk defterini kapattim ben. iki bebegimi de 2 aylikken kaybettim hep. herkes anne olmak zorunda degil. zaten yasayan cocugum da yok. kendinize iyi bakin.
canım o 11 ff ye göre test yapman gereken günHayırlı Cumalar herkeze
Umarım yeni ay hepimize hayırlı uğurlu gelir bende bekliyorum 10 güne kadar olmayı bakalım...
Ekinci canm çok sevindim yavrunun ve senin sağlıklı ve keyifli olmanıza inş. hep böle gider ...
Yağmurcuk umudumuzu kaybetmiyoruz nasip bekle ,İlknur'un dediği gibi sakın ilaç içmeolmadı dr agidersin canm
Yelizim seninde yeni döngün çifte mutluluk getirsin inş.
Meroş sen ne durumdasın minnak yaramazlık yapmıyor dimi
cuheart ,karanfilce,melek tüm kızlar nasılsınız ???
ff yeni aya girdi bugünde her zaman ki gibi ateşimi girdim ve şöyle kopyalım size...
4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu ayda yine yumyum günlerini yeşillikler içine almış bak çalış boş durma der gibiama 11 'i tırnak içine almış ne demek istemiş yani ???
Eki Görüntüle 644925
canım hayırlı uğurlu olsun bakalımmmkızlarrrrrrr ateşle hamiş olduğunu öğrenenlere benide ekleyinnnn
hamişim hamişşşş Eki Görüntüle 645118
karanfilcem benimde yanıma birkoy hemşehrimmm
canımm hep aklımdasınız ama inAN baş ağrısından kafayı yiyeceğimm
ilaç da içemiyorum ya kalıyor öyle ağrım, migrenim tutuyor bu ara..
cutehearta çok üzüldüm yaa, canım yaa....ooooooooof of........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?