Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım o 11 ff ye göre test yapman gereken gün
adeti 5 gün geçerse ve sen adet girişi yapmazsan, mutlaka test yap diye uyarıyor, anlamı o

anladım canm 11 inde test yapıcam gelmesse gerçi sıfır belirti gelir yakında ...
Birşey sorucam canm sen ff de benim döngümü kaç gün yapmıştın ya da ben görebiliyomuyum ? 35 olsa iyi olur çünkü hep 30-40 gün arası değişir net bir döngü değil !!!

hadi ya migren vardı hi sende =( dikkat et kendine fırsatın var bol bol dinlen...
Bende çok üzüldüm cuteheart a ama ne diyeceğimi bilemiyorum diyorum rabbim nasip etmedi inş. bundan sonraki daha sağlıklı olucak
Allahım cutehearta, eşine, inşallah doğacak yavrularına ömür versin..
benim başım ağrıdığında hemen karnlık ve sesssiz bir yere geçmem lazım
hele ki soğuk kompresim varsa tamamdır uyurum hemen onu kafamın ağrıyan yerine tutup
öyle öyle idare ediyorum canım

yağmurum da açıklamış gerçi ne olduğunu sonradan gördümm..
o tst günü biraz geç ama yaaa BAT geldi mi tamamdır bu iş
inş. bu ay boş geçmez canımmm ne diyeyim dualarım hep sizinle
her bebeğimi sorana allah isteyen herkese versin diyorum, eksikliğini göstermesin diyorum

Ben de bu ay görecek miyim acaba yumurtladığımı??
Soğan kürünü de diğer ay yapmaya karar verdim. Bu ay da ölçeyim bakalım belki yumurtlarım yine yumurtlamazsam kürlere başlicam.
Soğan havuç incir Allah ne verdiyse

kızlar aranıda çatlatma iğnesi olan var mı iğne ile ateş ölçülebiliyor mu ...kimi ölçülmez diyor kimiyse ölçmüş ne düşünüyorsunuz bu konuda​

42798f Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım benim ateş nasıl gidiyo sence:44::44::44:
birşey anlamıyorum da
canım bence iyi gidiyor çizginin altında ne tablolar var da hamiş çıkıyor sonra
senin tablonda geri sayım başlamış canım adete kadar sayacağız artık
her gün yeni ateşe göre yeni yorumlar.... böyle böyle getireceğiz BAT'ı
inş. tutar bu ay canım meleğin de dediği gibi yerleşme düşüşü de olabilir inş. Allahımmmmmmmmmmmmm
canım ben doktoruma sormuştum soğan kürünü yapabilirsin faydası olur zararı olmaz demişti
yap bence de dene yani, vesilen soğandır belki

Çatladı dimi yumurtamin catlamasinda sorun yokta bir turlu bebis olmuyor esimi bi dr a gonderemedim varikoseli ne durumda baktirmiyor bosami kurek cekiyoruz bakicaz artik allahtan hayirlisi...
Allahtan hayırlısı cenım dediğin gibi, inş. bir sorun yoktur canım, ama bu ay da olmazsa ne yap et ikna et eşini derim
inş. gelir bu ay da gerek kalmaz

Genellikle yerlesmelerde dusuyor derler ins. oyledir. Aylardir ates olcen biri olarak soylebilirim dpo 10 dan sonra ates daha onemli.
evet melek çok haklısın
DPO10 dan sonraki yorumların önemli filozofumm

kızlar aranıda çatlatma iğnesi olan var mı iğne ile ateş ölçülebiliyor mu ...kimi ölçülmez diyor kimiyse ölçmüş ne düşünüyorsunuz bu konuda​
ff de benim ,ncelediğim tablolarda çok var çatlama iğnesi vurulup da ateş ölçen
kesinlikle ölç canım
ben biliyorum başka topiklerde de çatlama iğnesi vurulup ölçen
progestan bile ateşi yükseltmiyor çoğunlukla, vücutta ateşi yükselten progesterondur, onu bile dışarıdan alınca yükselmiyor ateş bende bizzat yükselmedi mesela, ama nadiren yalancı yüksek ateş de çıkabiliyor, ama sabit olmuyor bir gün yüksek bir gün düşük çıkıyor, tam anlamıyla bir yükseliş olmuyor yumurtlamadan..
kim ölçülmez diyorsa bana gönder

inş tutmuştur kızlar ya
ben çok yoruldum şimdiden
heleki cuhearttan sonra daha bir isteksiz oldum

Kizlar bende filozofun sayesinde basladim ölcmeye ama adetimde baslayamadim biraz gec basladim.

Gecen sene begeim karnimda öldügünden 8-9 haftalikken alindi ozaman dan beri ovulasyon testi ile de olsa hamile kalamiyorum.

Esimin spermiyogrami iyi bende birsey yok güya , gerci hormon testi yapilmadi daha. Düsükden sonra.

Benim Bat 7.3 insallah gelmicekdir .....

Atesim yumurtlamadan sonra hep 36.8-37....

Esimde diyor gecen aylara nazaran vücudun daha sicak bu ay, sizce bu bir isaret ola bilirmi ?

Insallahhhhhhhhh hamileyimdir insallahhhhh..... amin amin amin......

NOT: o zamanki kürtajimdan sonra, bende yumurtlama zamani o sivinin olmadigini fark ediyorum, sizce hamilelige engelmidir ????

inşallah hamilesindir canım..
bende de düşükten sonra yumurtlama ağrısını da yaşamadım bu ay ya

Yumurtlama agrisi var , hata cok sIk var dün bugünde vardi, yani artik yumurtlamamai, yok adet mi yok yerlesmemi hic birsey anlayamiyorum ancak kafayi yemek üzereyim baska birsey degil

iyi akşamlar kızlar.
soruma cevap verirseniz çok sevinirim..
ateş ani düşüşe geçtiği zaman mı yumurtlama oluyor???
sabah ilk ölçtüğümüzde düştü diyelim ki eee akşama kadar işte olursak vakit geçmiş mi olur????
kafam karıştı biraz
lütfen yardımmm

kızlar bu benim 2. ayım geçen ay kullandım hamile kalamadım inşallah dua edin bu ay kalayım sizce kaç ay kullamak gerekio 2. ayında hamile kalan varmı varsa cevaplasın kızlar yardımınıza ihtiyacım var

selam kızlar nasılsınz ? topik yeni gördüm bede bu ay ateş ölçmeye başlamaya karar vermiştim ve fertilitiy friend e üye olum ama hiç bişey anlamıyorum bana da yardımcı olur musunz? buradan hep beraber takib edelim birbirimizi ve bende sizin tecrübelerinzden faydalanayım inş. hepiniz aeo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…