canım o 11 ff ye göre test yapman gereken gün
adeti 5 gün geçerse ve sen adet girişi yapmazsan, mutlaka test yap diye uyarıyor, anlamı o
Allahım cutehearta, eşine, inşallah doğacak yavrularına ömür versin..hadi ya migren vardı hi sende =( dikkat et kendine fırsatın var bol bol dinlen...
Bende çok üzüldüm cuteheart aama ne diyeceğimi bilemiyorum diyorum rabbim nasip etmedi inş. bundan sonraki daha sağlıklı olucak
yağmurum da açıklamış gerçi ne olduğunu sonradan gördümm..anladım canm 11 inde test yapıcam gelmesse gerçi sıfır belirti gelir yakında ...
Birşey sorucam canm sen ff de benim döngümü kaç gün yapmıştın ya da ben görebiliyomuyum ? 35 olsa iyi olur çünkü hep 30-40 gün arası değişir net bir döngü değil !!!
tam ben giriyorum topiğe siz yoksunuz topikcanlarım
çatlamış canım yumoşun hayırlı olsuuuuun 14. gün çatladın bence, inş. yarın ff çakar çizgini
4098cc Ovulation charts on FertilityFriend.com
42798f Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar ateşim düştü çizgini altına ya
neden böyle oldu acaba..bilen var mı??
ekinciiiiiii nerdesin taze anne
42798f Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar ateşim düştü çizgini altına ya
neden böyle oldu acaba..bilen var mı??
ekinciiiiiii nerdesin taze anne
canım bence iyi gidiyor çizginin altında ne tablolar var da hamiş çıkıyor sonra42798f Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım benim ateş nasıl gidiyo sence:44::44::44:
birşey anlamıyorum da
canım ben doktoruma sormuştum soğan kürünü yapabilirsin faydası olur zararı olmaz demiştiBen de bu ay görecek miyim acaba yumurtladığımı??
Soğan kürünü de diğer ay yapmaya karar verdim. Bu ay da ölçeyim bakalım belki yumurtlarım yine yumurtlamazsam kürlere başlicam.
Soğan havuç incir Allah ne verdiyse
Allahtan hayırlısı cenım dediğin gibi, inş. bir sorun yoktur canım, ama bu ay da olmazsa ne yap et ikna et eşini derimÇatladı dimiyumurtamin catlamasinda sorun yokta bir turlu bebis olmuyor esimi bi dr a gonderemedim varikoseli ne durumda baktirmiyor bosami kurek cekiyoruz bakicaz artik allahtan hayirlisi...
evet melek çok haklısınGenellikle yerlesmelerde dusuyor derler ins. oyledir. Aylardir ates olcen biri olarak soylebilirim dpo 10 dan sonra ates daha onemli.
ff de benim ,ncelediğim tablolarda çok var çatlama iğnesi vurulup da ateş ölçenkızlar aranıda çatlatma iğnesi olan var mı iğne ile ateş ölçülebiliyor mu ...kimi ölçülmez diyor kimiyse ölçmüş ne düşünüyorsunuz bu konuda
Genellikle yerlesmelerde dusuyor derler ins. oyledir. Aylardir ates olcen biri olarak soylebilirim dpo 10 dan sonra ates daha onemli.
canım hiç istemiyor ki..Sen bugunde calis canim bos gecme ne olur ne olmaz
canım bence iyi gidiyor çizginin altında ne tablolar var da hamiş çıkıyor sonra
senin tablonda geri sayım başlamış canım adete kadar sayacağız artık
her gün yeni ateşe göre yeni yorumlar.... böyle böyle getireceğiz BAT'ı
inş. tutar bu ay canım meleğin de dediği gibi yerleşme düşüşü de olabilir inş. Allahımmmmmmmmmmmmm
evet melek çok haklısın
DPO10 dan sonraki yorumların önemli filozofumm
Kizlar bende filozofun sayesinde basladim ölcmeye ama adetimde baslayamadim biraz gec basladim.
Gecen sene begeim karnimda öldügünden 8-9 haftalikken alindi ozaman dan beri ovulasyon testi ile de olsa hamile kalamiyorum.
Esimin spermiyogrami iyi bende birsey yok güya , gerci hormon testi yapilmadi daha. Düsükden sonra.
Benim Bat 7.3 insallah gelmicekdir .....
Atesim yumurtlamadan sonra hep 36.8-37....
Esimde diyor gecen aylara nazaran vücudun daha sicak bu ay, sizce bu bir isaret ola bilirmi ?
Insallahhhhhhhhh hamileyimdir insallahhhhh..... amin amin amin......
NOT: o zamanki kürtajimdan sonra, bende yumurtlama zamani o sivinin olmadigini fark ediyorum, sizce hamilelige engelmidir ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?