selam kızlar nasılsınz ? topik yeni gördüm bede bu ay ateş ölçmeye başlamaya karar vermiştim ve fertilitiy friend e üye olum ama hiç bişey anlamıyorum bana da yardımcı olur musunz? buradan hep beraber takib edelim birbirimizi ve bende sizin tecrübelerinzden faydalanayım inş. hepiniz aeo
Kizlar bende filozofun sayesinde basladim ölcmeye ama adetimde baslayamadim biraz gec basladim.
Gecen sene begeim karnimda öldügünden 8-9 haftalikken alindi ozaman dan beri ovulasyon testi ile de olsa hamile kalamiyorum.
Esimin spermiyogrami iyi bende birsey yok güya , gerci hormon testi yapilmadi daha. Düsükden sonra.
Benim Bat 7.3 insallah gelmicekdir .....
Atesim yumurtlamadan sonra hep 36.8-37....
Esimde diyor gecen aylara nazaran vücudun daha sicak bu ay, sizce bu bir isaret ola bilirmi ?
Insallahhhhhhhhh hamileyimdir insallahhhhh..... amin amin amin......
NOT: o zamanki kürtajimdan sonra, bende yumurtlama zamani o sivinin olmadigini fark ediyorum, sizce hamilelige engelmidir ????
iyi akşamlar kızlar.
soruma cevap verirseniz çok sevinirim..
ateş ani düşüşe geçtiği zaman mı yumurtlama oluyor???
sabah ilk ölçtüğümüzde düştü diyelim ki eee akşama kadar işte olursak vakit geçmiş mi olur????
kafam karıştı biraz
lütfen yardımmm
kızlar bu benim 2. ayım geçen ay kullandım hamile kalamadım inşallah dua edin bu ay kalayım sizce kaç ay kullamak gerekio 2. ayında hamile kalan varmı varsa cevaplasın kızlar yardımınıza ihtiyacım var
herkese günaydın.. bugün çok güzel bi rüya gördüm. rüyamda ay yüzlü gamzeli bi oğlum oluyorduçok güzeldi. ama garip bi rüyaydı. bebeğim oyuncak bebek gibi küçücüktü sonra üç-beş günde kocaman oluyordu. sürekli gülümsüyor gamzelerini gösteriyordu. çok çoook tatlıydı. emzirmek istiyordum. erken doğduğu için sadece sağ göğsümden çok az süt geliyordu. sonra bi trafik kazası oluyordu. bebeğimi ararken uyandım hem mutlulğu hem acıyı tattım rüyamda. hayrolsun rabbim inşallah rüyamdaki gibi tatlı bi oğluş nasib etsin bana
bu arada ben de hala gelen giden yok :18: ateşim yine aynı bu ay çok istikrarlı zaten bi yükseliyor bi düşüyor. hep aynı değerler arasında gidip geliyor. işin garibi ff ben adet olmadım bana yeni yumurtlama günü gösteriyor :44: ff ye göre bugün yarın yumurtlayacamadet olmadan yumurtlama olur mu ki :26:
yani yeni döngü başlamadan olut mu :44:
buyrun çirkin ördek yavrusu tablom 4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
amin canım saolrüyan hayırlara gelsin inşallah
Birşey soracağım. Bugün adet olmam gerekiyo sabah ateşim 36.6 çıktı. Normalde adet olacağım gün 35.8e flan inerdi. Normalde adet olacağım gün ateşim düşerken düşmeden de adet olabilir miyim?
günaydın tatlımmeleğim, yağmurum günaydın,
hayırlı ve şanslı bir hafta diliyorum herkese.
Bu ay bu işi başaracağız diye hep dua ediyorum.
Lütfen artık bebişlerimiz gelsin göbişlerimize.
Biz onları çok özledik di mi?
günaydın canım rüyan hayır olsun inşallah.bi doktora görün derim artık bi söktürücü versin yeni döngün başlasın ve inşallah bebişin gelsin
kıslar bir sorum olcak.şimdi ben ateş ölçmeye başladım pekde bir bilgim yok uzun zamandır deniyorum olmuyor.teşim sürekli 36.3 şeklinde gidiyor yarın öbürgün yumurtlamam lasım ateş düşecek ve sonra yükselecek.düştüğü günmü yumurtlamış sayılıyorum yoksa yükseldiği gün mü?doğrusu düştüğü gün itibari ile 2-3 gün üst üste birliktelik istiyorum ama kısmet.
Düştüğü gün itibariyle yumurtlamış oluyosun arkadaşım... Yumurtlama bittikten sonra ateş yükseliyo...
teşekkür ederim canım o saman inşallah düşer ateşimde çalışma yaparız.
herkese günaydın.. bugün çok güzel bi rüya gördüm. rüyamda ay yüzlü gamzeli bi oğlum oluyorduçok güzeldi. ama garip bi rüyaydı. bebeğim oyuncak bebek gibi küçücüktü sonra üç-beş günde kocaman oluyordu. sürekli gülümsüyor gamzelerini gösteriyordu. çok çoook tatlıydı. emzirmek istiyordum. erken doğduğu için sadece sağ göğsümden çok az süt geliyordu. sonra bi trafik kazası oluyordu. bebeğimi ararken uyandım hem mutlulğu hem acıyı tattım rüyamda. hayrolsun rabbim inşallah rüyamdaki gibi tatlı bi oğluş nasib etsin bana
bu arada ben de hala gelen giden yok :18: ateşim yine aynı bu ay çok istikrarlı zaten bi yükseliyor bi düşüyor. hep aynı değerler arasında gidip geliyor. işin garibi ff ben adet olmadım bana yeni yumurtlama günü gösteriyor :44: ff ye göre bugün yarın yumurtlayacamadet olmadan yumurtlama olur mu ki :26:
yani yeni döngü başlamadan olut mu :44:
buyrun çirkin ördek yavrusu tablom 4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
tam ben giriyorum topiğe siz yoksunuz topikcanlarım
Filozof sende bendensin cnmAllah sonumuzu hayr etsin tuttumu tutmadımı sıyırıcaz yakında hayırlısıysa rabbim istediyse bizimleler umarım öğledir
Kızlar gelelim bana bendediğim gibi bu ay çorba olduğum için karmakarışığım ALLah razı olsun hepinizde çok destek oldunuz bayağı yol katettim bu konularda...Atladığım birşeyi paylaşmak istiyorum ben ilk haftalarda yataktan kalkmıyordum ama bedenimin yarısını dışarı çıkararak ateş ölçeri dil altından azım tam kapalı olmadan ölçüm yapıyordum!!! Daha sonra kullanım klavuzunu okudum ve fark ettim ki ağız kapalı olarak ölçüm yapılması geriyormuş !!! Daha sonrada yatar vaziyette hiç çıkmadan yataktan ölçüm yapmaya başladım ...Kafamı kurcalayan acaba ilk haftalar yalnış şekilde ölçtümde ondan mı düşük çıktı sonradan yükseldi ateş ? Ya da aslında sorun yokta yumoş zamanı geçtiği için mi ateş normal seyirde devam ediyor kalakaldımAma umut dünyası işte yine insan ya olduysa keşke olmuş olsa demekten kendini alamıyor işte...Eğer rabbim bu ay nasip etmediyse diğer ay yeni döngümde daha tecrubeli bilinçli ve kafamda daha az soru işaretiyle ölçümlerimi yapıyor olacağım. Bu arada tarhana çorbası ff tablom huzurlarınızda
4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com
Herkeze merhaba kızlar ;
Ekincim cnm şu migrenine çok üzülüyorum inan =( yaşadığın için kendince çareler bulmuşsun Allah şifa versin kuzumNasılsınız nasıl geçi hafta sonu ? Dediğin gibi online denk gelemiyoruz bir türlü
Yağmurcum rüyan ne kadar güzel hayırlara vesile olsun inş.Ben öyle rüya görsem azım kulaklarıma varır.
Filozof sende bendensin cnmAllah sonumuzu hayr etsin tuttumu tutmadımı sıyırıcaz yakında hayırlısıysa rabbim istediyse bizimleler umarım öğledir
Merom sen nasılsın minik çiko nasılo iyidir yeri sıcak rahat ne de olsa
İlknur adet olabildin mi hamiş değilsen olda rahatlayalım yeni döngün için seninle beraber yeni heyecanımız olsun cnm
Melek,merice siz nasılsınız keyifler yerinde mi ? =)
Yelizim sen bittimi kırmızılar yeni döngüye başlıyomuyuz
Karanfilce patron daha çok gel topic e canm bilgilerine ihtiyacımız oluyo
Cuteheart nasıl oldu acaba gelmez mi bir süre gelse konuşsa bizimle biraz daha mı çabuk toparlar acaba Allah yar ve yardımcısı olsun inş.
Kızlar gelelim bana bendediğim gibi bu ay çorba olduğum için karmakarışığım ALLah razı olsun hepinizde çok destek oldunuz bayağı yol katettim bu konularda...Atladığım birşeyi paylaşmak istiyorum ben ilk haftalarda yataktan kalkmıyordum ama bedenimin yarısını dışarı çıkararak ateş ölçeri dil altından azım tam kapalı olmadan ölçüm yapıyordum!!! Daha sonra kullanım klavuzunu okudum ve fark ettim ki ağız kapalı olarak ölçüm yapılması geriyormuş !!! Daha sonrada yatar vaziyette hiç çıkmadan yataktan ölçüm yapmaya başladım ...Kafamı kurcalayan acaba ilk haftalar yalnış şekilde ölçtümde ondan mı düşük çıktı sonradan yükseldi ateş ? Ya da aslında sorun yokta yumoş zamanı geçtiği için mi ateş normal seyirde devam ediyor kalakaldımAma umut dünyası işte yine insan ya olduysa keşke olmuş olsa demekten kendini alamıyor işte...Eğer rabbim bu ay nasip etmediyse diğer ay yeni döngümde daha tecrubeli bilinçli ve kafamda daha az soru işaretiyle ölçümlerimi yapıyor olacağım. Bu arada tarhana çorbası ff tablom huzurlarınızda
4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?