Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet kalite kontrolü yaptım
değişme olmadı canım.
ikisinde de 36.9 çıktı
rahat olabilirsin yani
bu arada benim de borsa gibi iniş çıkışlı ff tablomda bu
42798f Ovulation charts on FertilityFriend.com

hade bakalım filozofcum bakalım bende birden panikle dim aha dedim boşa ölçtüm
Yeliz cim seninde hamile olduğunu haykırdığın günleri görmeni çok istiyorum inan nasip olur inş.

canım sevindim randevu almana, hadi bakalım şimdi doktor günlerini sayarız

canım şimdi yeliz açıklamış zaten, ateş yükseldiğinde yumurtlama bitmiş oluyor, fakat yükseldiği ilk gün de yumurta yaşadığı için (ömrü 24 saat) ilişki olursa şans var
bir de şunu söylemek istiyorum illa ki düşmez ateş yumurtlarken bazen sabit gider, aslonan ateşin düşüşü değil yükselişi...
bu yöntemin tek dezavantajı yumurtlamadan 3-4 gün sonra evet 4 gün önce yumurtlamışım diyebilmemiz
önceden anlayamıyorsun yumurtlayacağın günü, ama aylarca ölçersin kendi düzenini anlarsın o zaman belki bir öngörüde bulunabilirsin
bir de senin böyle kağıda yazarak yumurtlama gününe karar vermen çok zor, ff'ye üye olursan hiç zorlanmazsın
o karar veriyor zaten senin yumurtlama gününe
ateş ölçmeye başlamakla iyi yapmışsın, kararından dolyı tebrk eder,m canım, aramıza hoşgeldin

Günaydın canım hoşgeldin aramıza. Hayatım ateşin son günde düşebileceği için şimdiden bişey söylemek yanlış.ama umarım hamişsindir o sıvıyı farketmiyorda olabilirsin bol şanss
merooo merooo meroooooooo
naber kızzzz

topiğin uzmanlarından mı
canım estağfirullah o nasıl söz
ben elbette elimden geldiğince yardımcı olacağım
senin tablo da hiç fena değil yani bu arada, geri sayım başlasın, topik bebiş dolsunn

canım olmuş olmuş süper olmuş tebrik ederim, karanfilceye topik başkanımıza özelden mesaj at bu linki eklesin seni de her gün takip edebilelim sen topikte olmasan bile

inşallah hamilesindir canım, o sıvı yok diye korkma sen fark edemiyorsundur büyük ihtimalle,
bazen o sıvı sadece içeride işlevini yapacak kadar oluyor, dışarıya kadar akmayabiliyor

Yumurtlama agrisi var , hata cok sIk var dün bugünde vardi, yani artik yumurtlamamai, yok adet mi yok yerlesmemi hic birsey anlayamiyorum ancak kafayi yemek üzereyim baska birsey degil
ben yumurtlama sancısı yüzünden doktora gittim doktorum ovulasyon başlamış demişti vajinal ultrasonla bakıp, sancı şeklinde olabilir canım normal bir durum..
ama yerleşmede de sancı olur, ama kiminde de hiç ağrı falan olmaz
o yüzden belirtilere çok takılma derim çünkü yumurtlama belirtileri=adet belirtileri= hamilelik belirtileri

kızlar bu benim 2. ayım geçen ay kullandım hamile kalamadım inşallah dua edin bu ay kalayım sizce kaç ay kullamak gerekio 2. ayında hamile kalan varmı varsa cevaplasın kızlar yardımınıza ihtiyacım var
canım 2. ayın da neyi kullandın nasıl kullandın, neyi kaç ay kullanman gerekiyor, konuyu açarsan çok çok sevinirim

canım ateş düşüşe geçtiğinde yumurtlama oluyor
ama her düşüş yumurtlayacaksın anlamına gelmez ve her yumurtlamada da önce ateş düşecek diye bir şart yok
aslolan ateşin yükselmesidir ve en az 3 gün yüksek seyretmesidir
bu yöntemle önceden yumurtlayacağını anlaman mümkün değil, yumurtladıktam 3-4 gün sonra yumurtlamışım diyebilirsin
sen ortalama adet gününden 14ü çıkar, o günün 4 gün öncesi 2 gün sonrası bol bol ilişki olsun
bir yandan da ateş ölç yumurtlayıp yumurtlamadığını görürsün
bir kaç ay ateş ölçtükten sonra belki artık bir öngürüde bulunabilirsin
mesela benim ateşim 36,2 lerde sabitlenince hep yumurtladım hiç düşüşe geçmezdi
en son yine 36,2 de sabitlendi ahan geliyor dedim mesela öngörüden kastım bu

Son düzenleme:
bu tabloda bebek var gibi !!! hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah ay sonuna güzel haber gelicek :)

ayy inş inşşşşşş
havalara uçacam şimdi

ayrıca ekinci hayatım mütevazi olmana gerek yok,bence öylesin
herkesin yardımına koşuyorsun, aynı zamanda bu yollardan daha önce geçtiğin için bize göre çok daha bilgi sahibisin

Son düzenleme:
elimden ne gelirse yanınızdayım canım

merooo merooo meroooooooo
naber kızzzz

İyiyim canım ama çook bulantım var,dün akşama kadar gezdim ama bugün kafamı kaldıramadım.bol ekşi ve ayrandan başka bişey yiyemiyom ben cuma günü doktora gittim miniğimin kalp atışlarını duyduk topiğe girdim sizle paylaşcaktım cuteheartı duyunca şok oldumbişey yazamadım. Kız ekinci sen 9 mm demiştin bebişe benimki 4.6 mm seninki bayaa önden giyo 41 kere maşallah sana ultrasyna göre kaç haftalık dedi?benim sata göre7+1 ultrasna göre 6+1 dedi.tabii bizim ateşlere göre 5 haftalık

Son düzenleme:
canım mesaj hakkım yok 10 dakikada bir yollanıyor ya buradan anlayatım nasıl gireceğini
hesabına giriş yaptıktan sonra sol tarafta;

"Account" başlığı altında "Settings" var ona tıklıyorsun

sonra "Your Settings" Başlığı altındaki "Charting Settings" i tıklıyorsun.

Sonra karşına çıkan sayfada azıcık aşağılara doğru in;

Cycle Length'ı göreceksin

onun altındaki kutucukta ; "Initial Cycle Length:" yazıyor onun yanındaki kutucuğa yazabilirsin ortalama döngülerin kaç gün

Son düzenleme:
canlar bebişin 28. şubattaki görüntüsünü paylaşmak istedim

9,44mm

Son düzenleme:

cnmm çok teşk. ederim ben durumu şafakladım 35 güne ayarlamışsın sağol ya bu ay kendimi kaptırmadım güya çok dağınık oldu çalışmalar düzenli değildi yumyumlar da kafamı karıştırdı ya ama şimdi kırmızılara 3-4 gün kaldı bana bi haller oldu :18: ama ne kırmızı alarm veriyo ne de başka bişe hamişlik belirtisi gibi kupkuruyum durdum kaldım sanki okuyorum okadar göğüsler hassaslaşıyomuş kasıklar arıyomuş göğüsler büyüyüp damarlanıp koyulaşıomuş ı ııı ne adet ne öle şeyler ama sanırım 3-4 gün var ya o yüzden sessiz takılıyo aşşağı taraf

tatlım o damarlanmalar falan bende daha yeni başladı düşün, onlar sonradan olur
canım belirtiler herkeste farklılıklar gösterebiliyor onu önemseme de vardır belki bir şeyler yaa geri sayım başlasınnnnnnnnn, sonu bebiş olsunnn

ay anam anam yesin teyzesi onu
daha bu bebiş değil noktiş gibi birşey
evet teyzesiiii noktişim o benimm

tuuuu tuu masallah :))) aklima sarella reklami geldi , sen simdiden depo etmeye basla sekerim iri olacak bu kuzucuk anneeeee :)) tam aserme donemi naz donemi canin bi seyler cekiyomu bakim
canım hiç bir şey çekmiyor, erik çekiyor bir tek o da benim bahar sendromumdur klasik yani bir oturuşum da 2 kilo bile yiyiyorum abartı değil bu 2 kilo bu arada gerçek
şimdi pazarda yoktu bu hafta bakalım haftaya saklıyorum kendimi
iri galiba şimdilik bakalım, doktorum da dedi 1 hafta önde maaşallah demişti

@ filozoooooof bak senin atesin iyi gidiyormus sevindim senin adina hadi hayirlisi canim , iyi haberini bekliyoruz, senin bat ´in yakin galiba haftay afalanmi acaba ?
Benim 7.3.... insalllahhhhhhh gelmez:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…