Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@ filozoooooof bak senin atesin iyi gidiyormus sevindim senin adina hadi hayirlisi canim , iyi haberini bekliyoruz, senin bat ´in yakin galiba haftay afalanmi acaba ?
Benim 7.3.... insalllahhhhhhh gelmez:))))

ya canım senin bat benden önce
benimki daha 13 mart
ama ben sabırsız bir varlık olmamdan ötürü çarşamba günü test yapcam
rabbim bu ay yüzünü güldürür inşallah..
bende böyle güzel bir olaya vesile olduğum için çok mutlu olurum

canım senin ateş yükselmiş..
adetin kaç gün sürüyo normalde..
keşke ovulasyon testi de alsaydın yumurtlama günlerini daha net bilebilirdin..

kız sen yanlış sayfa vermişin,benim daha önce yaptığım gibi
grafiğin altında share yazan yer varya oraya tıkla ordaki linki buraya kopyala canım..

AAaaaminnnnnnnnnnnn insallah ...
her istegen en yakin zamanda olsun insallah canim benim

AAaaaminnnnnnnnnnnn insallah ...
her istegen en yakin zamanda olsun insallah canim benim

amin inşallah canım benim...
ama emin ol ki kendimden çok senin hamile kalmanı isterim..
ben daha yeni yeni düşünmeye başladım..
ama sen uzun süredir emek veriyorsun bebiş için...
rabbim yüzünü güldürsün tez vakitte inşallah..
aminnnnnnnnnnnnnnn

Ay canimmmmm coook incesin kiyamam sana,
inan bende herkesin hamilelgine kendiminki gibi seviniyorum.
Ama inan artik okadar sinirdayim ki acele etmeliyim gercekden, o yüzden bende acil istiyorum.

Ama ne olursa olsun allah her istegene versin hayirli ve saglikli bir sekilde insallah.

Benim takvimi dogru anliyorsam , 25.2 ovulasyon diyor, ama orda atesim cikmisdi yani ozaman yumurtlama gecmis olmuyormu ?
Ayrica ovulasyon testi 22.2-23.2 göstermisdi.
Biraz kafam karisti akil verirseniz sevinirim :)
tskler.....

beni teselli etmek icin yazdigin hersey ve desteginiz icin tesekkur ederim hanimlar. aslinda daha toplanmaya calisiyorum ama filozof un yazisi yuzunden yazmaya karar verdim. benim basima gelen sizin basiniza gelecek diye birsey yok filozofcum. sen bebeginden vazgecme. hicbirinize kotu ornek olmak istemem (
benim uzunnnnnnnnn bir vakte ihtiyacim var. yazdiklarinizi okumadan duramiyorum ama. hatta dun dogum gunumdu ama onun bile kiymeti yoktu. kendinize, hayellerinize iyi bakin. hamislerim siz de bebislerinize dikkat edin.

Canım benim neler oldu neden kürtaj oldun,anlatmak istersen biz burdayız.kendine çok dikkat et

canım toparlan ve hayırlısıyla aramıza dön.doğum günün kutlu olsun canım.rabbim sana uzun sağlıklı ve bebişli bir ömür nasip etsin.

kızlar bende bugün doktora gittim bu ay klomen kullanmıştım ve 2 yumurtam oluşmuş.biri 23 biri 24 boyutunda doktor sık ilişki önerdi çatlatma iğnesi yapmadı umarım kist olmazda çatlar boyutları bana biraz büyük geldi hala çatlamadı gerçi çatlasamda sonucun bebiş olması mucize olur kızlar.eşimin sperm tahlil sonucu kötü.hem hız hem sayı.bu ay olmazsa aşılamaya geçiyoruz.rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşallah kızlar ne olur dua edin.sorunlar çıktıkça bu yolda insan daha çok yıpranıyo galiba.

Canım benim neler oldu neden kürtaj oldun,anlatmak istersen biz burdayız.kendine çok dikkat et

kisaca anlatayim ki akliniz ben de kalmasin canim. ilk bebegi evde dusurdum ben. hastaneye gittigimde kurtaj olmustum. kalbi durmustu. 8+4 de. neyse doktorlarin yasagi bitince bu bebege hamile kaldim. hersey yolundaydi. 6+1 de ultrasonda da gormustum. 2 hafta sonra gel dedi. kontrole iki gun kala kan geldi. ben de ilkinden tecrubeliyim hemen gittim. bebek yoktu. gelismemis. betahcg 32000 kusur olunca hemen kurtaja aldilar. bundan sonrasi tedavi.
yani kesin sebep 1 ay sonra belli olacak. hersey allahtan. dayanmak zorundayim.

canım toparlan ve hayırlısıyla aramıza dön.doğum günün kutlu olsun canım.rabbim sana uzun sağlıklı ve bebişli bir ömür nasip etsin.

saol canim. daha once demistim hamilenin ve lohusanin duasi kabul olur diye. test ettik onayladik. insallah kalbindeki guzelligin bebegini versin sana. icime dogdu bu ay gelir bu bebis.
not: ekinciye de demistim; simdi hamile.

Allah sana ve eşine sağlık sıhhat versin,gerisi gelir.dinlen bakalım biraz.ayrıca nice güzel ve musmutlu senelere

saol canim. daha once demistim hamilenin ve lohusanin duasi kabul olur diye. test ettik onayladik. insallah kalbindeki guzelligin bebegini versin sana. icime dogdu bu ay gelir bu bebis.

ah canım tüylerim diken diken oldu okuyunca böyle şeyler duyunca bile umut doluyo içim.Allah razı olsun tatlım bu güzel sözlerin bi kaçgündür altüst olan moralimi fazlasıyla düzeltti.rabbim sanada ve isteyen bekleyen tüm arkadaşlarımızada sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin inşallah.

KIZLAR BANADA İLK DEFA BUGÜN ovitrelle İĞNESİ YAPILDI HADİ BAKALIM HAYIRLISI HİÇ UMUDUMDA YOK AMA BAKALIM GÖRCEZ

canımmmm
seni gördüğüme çok sevindimmmmmmm
en kısa zamanda yanımızda ol yine tamam mııı
bizi yine bizler anlarız, toparlan, kafanı boşalt, gücünü topla ve gel canımm tamam mıı
doğumgünün kutlu mutlu olsun inş. yeni yaşında istediğin her şey senin olur
kendine haksızlık etme lütfen

canım derdini veren Allah dermanını da verir içini ferah tut
bulurlar nedenini doktorlar Allahın izniyle..
şimdi her şeyin tedavisi var
vardır bu işte de bir hayır...

güzel kalpli arkadaşım, bana sen hamilesin demiştin gerçekten de öyle oldu peşinden ben gelmiştim, inşallah tekrar olacak cuteheartım benimmm

olur inşallah bu ay canım, olmazsa da daha aşılama var uhuuuuu daha bir sürü yol var, inşallah da hiç birine gerek kalmaz
aman ateşini iyi düzgün düzgün ölç de takip edip yorum yapabilelim, çatlarız bir test gününe kadar

KIZLAR BANADA İLK DEFA BUGÜN ovitrelle İĞNESİ YAPILDI HADİ BAKALIM HAYIRLISI HİÇ UMUDUMDA YOK AMA BAKALIM GÖRCEZ
niye umudun yok ki canım? iyi düşün iyi olsun

kızlar günaydın bol ateşli, bol yumyumlu, bol bebişli günler diliyorum herkeseee:107::101:
ben hiç iyi uyuyamadım zaten anlarsınız sabahın bu saatinde uzun zamandır girmiyordum topiğe
ateşlere de baktım bir tek meleği görebildim girmiş ateşini, inşallah tutacak bu ay meleeeeek, artık test için gün sayacağız
herkese öpücükler:80:

Son düzenleme:
günaydıııııııııııın herkeseeee

canım rabbim bi daha bu acıyı yaşatmasın... sana ve eşine sağlık sıhhat versin inşallah yeni yaşın sana sağlık, mutluluk, huzur ve bebişler getirsin inşallah

günaydııııııııııııııııııııııın fıstıııııııııııııık erkencisin bugün ama kaybolmuşun hemen ekinci sana bişe sorcam şimdi bu çirkin ördek tabloma göre hamile olmam imkansız mı yani ateş yanılmış olamaz mı ne bilim derecem falan bozuktur belki tüm belirtiler tamam bi ateşi tutturamadım yaauuuu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…