@ filozoooooof bak senin atesin iyi gidiyormus sevindim senin adina hadi hayirlisi canim , iyi haberini bekliyoruz, senin bat ´in yakin galiba haftay afalanmi acaba ?
Benim 7.3.... insalllahhhhhhh gelmez:))))
canım senin ateş yükselmiş..kızlar nasılsnz bu gün... dün itibari ile buldum burayı ve hemen ff ye zorda olsa giriş yaptım 42f5a8 Ovulation charts on FertilityFriend.com işte benm tablom daha yeniyim ve yorularınıza ihtiyacım var bu ay ilk defa ölçüm yapıyorum...
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php?d=2013-2-04
kizlar benimkinede bakip bilgi verirmisiniz :))
ya canım senin bat benden önce
benimki daha 13 mart
ama ben sabırsız bir varlık olmamdan ötürü çarşamba günü test yapcam
rabbim bu ay yüzünü güldürür inşallah..
bende böyle güzel bir olaya vesile olduğum için çok mutlu olurum
AAaaaminnnnnnnnnnnn insallah ...
her istegen en yakin zamanda olsun insallah canim benim
amin inşallah canım benim...
ama emin ol ki kendimden çok senin hamile kalmanı isterim..
ben daha yeni yeni düşünmeye başladım..
ama sen uzun süredir emek veriyorsun bebiş için...
rabbim yüzünü güldürsün tez vakitte inşallah..
aminnnnnnnnnnnnnnn
beni teselli etmek icin yazdigin hersey ve desteginiz icin tesekkur ederim hanimlar. aslinda daha toplanmaya calisiyorum ama filozof un yazisi yuzunden yazmaya karar verdim. benim basima gelen sizin basiniza gelecek diye birsey yok filozofcum. sen bebeginden vazgecme. hicbirinize kotu ornek olmak istemem(
benim uzunnnnnnnnn bir vakte ihtiyacim var. yazdiklarinizi okumadan duramiyorum ama. hatta dun dogum gunumdu ama onun bile kiymeti yoktu. kendinize, hayellerinize iyi bakin. hamislerim siz de bebislerinize dikkat edin.
beni teselli etmek icin yazdigin hersey ve desteginiz icin tesekkur ederim hanimlar. aslinda daha toplanmaya calisiyorum ama filozof un yazisi yuzunden yazmaya karar verdim. benim basima gelen sizin basiniza gelecek diye birsey yok filozofcum. sen bebeginden vazgecme. hicbirinize kotu ornek olmak istemem(
benim uzunnnnnnnnn bir vakte ihtiyacim var. yazdiklarinizi okumadan duramiyorum ama. hatta dun dogum gunumdu ama onun bile kiymeti yoktu. kendinize, hayellerinize iyi bakin. hamislerim siz de bebislerinize dikkat edin.
Canım benim neler oldu neden kürtaj oldun,anlatmak istersen biz burdayız.kendine çok dikkat et
canım toparlan ve hayırlısıyla aramıza dön.doğum günün kutlu olsun canım.rabbim sana uzun sağlıklı ve bebişli bir ömür nasip etsin.
kızlar bende bugün doktora gittim bu ay klomen kullanmıştım ve 2 yumurtam oluşmuş.biri 23 biri 24 boyutunda doktor sık ilişki önerdi çatlatma iğnesi yapmadı umarım kist olmazda çatlar boyutları bana biraz büyük geldi hala çatlamadı gerçi çatlasamda sonucun bebiş olması mucize olur kızlar.eşimin sperm tahlil sonucu kötü.hem hız hem sayı.bu ay olmazsa aşılamaya geçiyoruz.rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşallah kızlar ne olur dua edin.sorunlar çıktıkça bu yolda insan daha çok yıpranıyo galiba.
kisaca anlatayim ki akliniz ben de kalmasin canim. ilk bebegi evde dusurdum ben. hastaneye gittigimde kurtaj olmustum. kalbi durmustu. 8+4 de. neyse doktorlarin yasagi bitince bu bebege hamile kaldim. hersey yolundaydi. 6+1 de ultrasonda da gormustum. 2 hafta sonra gel dedi. kontrole iki gun kala kan geldi. ben de ilkinden tecrubeliyim hemen gittim. bebek yoktu. gelismemis. betahcg 32000 kusur olunca hemen kurtaja aldilar. bundan sonrasi tedavi.
yani kesin sebep 1 ay sonra belli olacak. hersey allahtan. dayanmak zorundayim.
saol canim. daha once demistim hamilenin ve lohusanin duasi kabul olur diye. test ettik onayladik. insallah kalbindeki guzelligin bebegini versin sana. icime dogdu bu ay gelir bu bebis.
not: ekinciye de demistim; simdi hamile.
canımmmmbeni teselli etmek icin yazdigin hersey ve desteginiz icin tesekkur ederim hanimlar. aslinda daha toplanmaya calisiyorum ama filozof un yazisi yuzunden yazmaya karar verdim. benim basima gelen sizin basiniza gelecek diye birsey yok filozofcum. sen bebeginden vazgecme. hicbirinize kotu ornek olmak istemem(
canım derdini veren Allah dermanını da verir içini ferah tutkisaca anlatayim ki akliniz ben de kalmasin canim. ilk bebegi evde dusurdum ben. hastaneye gittigimde kurtaj olmustum. kalbi durmustu. 8+4 de. neyse doktorlarin yasagi bitince bu bebege hamile kaldim. hersey yolundaydi. 6+1 de ultrasonda da gormustum. 2 hafta sonra gel dedi. kontrole iki gun kala kan geldi. ben de ilkinden tecrubeliyim hemen gittim. bebek yoktu. gelismemis. betahcg 32000 kusur olunca hemen kurtaja aldilar. bundan sonrasi tedavi.
güzel kalpli arkadaşım, bana sen hamilesin demiştin gerçekten de öyle oldu peşinden ben gelmiştim, inşallah tekrar olacak cuteheartım benimmmsaol canim. daha once demistim hamilenin ve lohusanin duasi kabul olur diye. test ettik onayladik. insallah kalbindeki guzelligin bebegini versin sana. icime dogdu bu ay gelir bu bebis.
not: ekinciye de demistim; simdi hamile.
olur inşallah bu ay canım, olmazsa da daha aşılama var uhuuuuu daha bir sürü yol var, inşallah da hiç birine gerek kalmazkızlar bende bugün doktora gittim bu ay klomen kullanmıştım ve 2 yumurtam oluşmuş.biri 23 biri 24 boyutunda doktor sık ilişki önerdi çatlatma iğnesi yapmadı umarım kist olmazda çatlar boyutları bana biraz büyük geldi hala çatlamadı gerçi çatlasamda sonucun bebiş olması mucize olur kızlar.eşimin sperm tahlil sonucu kötü.hem hız hem sayı.bu ay olmazsa aşılamaya geçiyoruz.rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşallah kızlar ne olur dua edin.sorunlar çıktıkça bu yolda insan daha çok yıpranıyo galiba.
niye umudun yok ki canım? iyi düşün iyi olsunKIZLAR BANADA İLK DEFA BUGÜN ovitrelle İĞNESİ YAPILDI HADİ BAKALIM HAYIRLISI HİÇ UMUDUMDA YOK AMA BAKALIM GÖRCEZ
canım rabbim bi daha bu acıyı yaşatmasın... sana ve eşine sağlık sıhhat versin inşallahkisaca anlatayim ki akliniz ben de kalmasin canim. ilk bebegi evde dusurdum ben. hastaneye gittigimde kurtaj olmustum. kalbi durmustu. 8+4 de. neyse doktorlarin yasagi bitince bu bebege hamile kaldim. hersey yolundaydi. 6+1 de ultrasonda da gormustum. 2 hafta sonra gel dedi. kontrole iki gun kala kan geldi. ben de ilkinden tecrubeliyim hemen gittim. bebek yoktu. gelismemis. betahcg 32000 kusur olunca hemen kurtaja aldilar. bundan sonrasi tedavi.
kızlar günaydın bol ateşli, bol yumyumlu, bol bebişli günler diliyorum herkeseee:107::101:
ben hiç iyi uyuyamadım zaten anlarsınız sabahın bu saatinde uzun zamandır girmiyordum topiğe
ateşlere de baktım bir tek meleği görebildim girmiş ateşini, inşallah tutacak bu ay meleeeeek, artık test için gün sayacağız
herkese öpücükler:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?