beni teselli etmek icin yazdigin hersey ve desteginiz icin tesekkur ederim hanimlar. aslinda daha toplanmaya calisiyorum ama filozof un yazisi yuzunden yazmaya karar verdim. benim basima gelen sizin basiniza gelecek diye birsey yok filozofcum. sen bebeginden vazgecme. hicbirinize kotu ornek olmak istemem(
benim uzunnnnnnnnn bir vakte ihtiyacim var. yazdiklarinizi okumadan duramiyorum ama. hatta dun dogum gunumdu ama onun bile kiymeti yoktu. kendinize, hayellerinize iyi bakin. hamislerim siz de bebislerinize dikkat edin.
kızlar bende bugün doktora gittim bu ay klomen kullanmıştım ve 2 yumurtam oluşmuş.biri 23 biri 24 boyutunda doktor sık ilişki önerdi çatlatma iğnesi yapmadı umarım kist olmazda çatlar boyutları bana biraz büyük geldi hala çatlamadı gerçi çatlasamda sonucun bebiş olması mucize olur kızlar.eşimin sperm tahlil sonucu kötü.hem hız hem sayı.bu ay olmazsa aşılamaya geçiyoruz.rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşallah kızlar ne olur dua edin.sorunlar çıktıkça bu yolda insan daha çok yıpranıyo galiba.
Coupon Code: KP2FCH
http://FertilityFriend.com/coupons/
Kızlar üsteki linke tıklayın ve Coupon Code'u oraya yazın size 30 gin VIP üyelik gelsin...
kisaca anlatayim ki akliniz ben de kalmasin canim. ilk bebegi evde dusurdum ben. hastaneye gittigimde kurtaj olmustum. kalbi durmustu. 8+4 de. neyse doktorlarin yasagi bitince bu bebege hamile kaldim. hersey yolundaydi. 6+1 de ultrasonda da gormustum. 2 hafta sonra gel dedi. kontrole iki gun kala kan geldi. ben de ilkinden tecrubeliyim hemen gittim. bebek yoktu. gelismemis. betahcg 32000 kusur olunca hemen kurtaja aldilar. bundan sonrasi tedavi.
yani kesin sebep 1 ay sonra belli olacak. hersey allahtan. dayanmak zorundayim.
kızlar bende bugün doktora gittim bu ay klomen kullanmıştım ve 2 yumurtam oluşmuş.biri 23 biri 24 boyutunda doktor sık ilişki önerdi çatlatma iğnesi yapmadı umarım kist olmazda çatlar boyutları bana biraz büyük geldi hala çatlamadı gerçi çatlasamda sonucun bebiş olması mucize olur kızlar.eşimin sperm tahlil sonucu kötü.hem hız hem sayı.bu ay olmazsa aşılamaya geçiyoruz.rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşallah kızlar ne olur dua edin.sorunlar çıktıkça bu yolda insan daha çok yıpranıyo galiba.
Yeliz cim kupon kodunu bilmiyorum ki
Yazdım ya ilk satırda hayatım...
kıslar günaydın benim ateşim hergün 36.3 geliyordu bugün aynı saatte bir baktım 36.5 gelmiş sanırım yumurtladımdün akşam ilişki olmuştu bu akşamda olsun dimi?normalde 19.gün ovu testinde çift çizgiyi görüyorum demekki 21.gün çatlıyorum ama gene bebek olmuyo
Dikkatli okumamışım tatlım sonradan görüp hallettimUmarım bu ay hallediceksin bu işi hade bakalım
çalış çalış çok çalışbak ben umursamadım bu ay kırmızılar yolda bugün yarın gelirler ateşte düştü boş geçirme derim çok istiyosunuz madem Birde çift çizgiyi yakaladıktan sonra yumurtayı 2 gün snra mı çatlatıyosun ben ertesi gün olarak biliyorumda ...
çalış çalış çok çalışbak ben umursamadım bu ay kırmızılar yolda bugün yarın gelirler ateşte düştü boş geçirme derim çok istiyosunuz madem Birde çift çizgiyi yakaladıktan sonra yumurtayı 2 gün snra mı çatlatıyosun ben ertesi gün olarak biliyorumda ...
canım ben 19.gün akşam çift görüyorum 21.gün sabah işte ateşim 0,2 artmış bende ateş ilk defa ölçüyorum ama mantıklı gibi.ama benim ilişkilerim mutlaka bu günlere denk gelmiştir gene de çocuk olmadı.kısmet değilmiş demekki.birde bu ateş kullanmanın şu yönü güzel adete 2 gün kala ateş düşerse boşa ümitlenmeyiz.bu ay denicem bakalım kaç gün kala düşecek.birde benim tabloma çizgiyi çekmiyo daha erken diyemi acaba.
canım tablon varmı ekleyebilirmisin örnek olması açısından
İşte cnm dediğim gibi ovulasyon bir sonraki gün oluyo yükselmeden önce ki günde çatlamış oluyosun büyük ihtimal...Yine de boş geçirme en azından için rahat etsin elinden geleni yapmış olAynen benimde şu an 2 gün var mesela ateş düştü birden yani demek oluyoki bu ayda ıska kırmızının eli kulağında ff tablona yeni yeni ateş girmeye başladıysan tabi daha erken ovu çizgisi için zaten site seni yönlendiriyo bir kaç gün daha ateş girmenle alakalı sonrasında şekilleniyor iyice hadi bol şans...
Allah yardımcın olsun cnmSağlıklı bebişin gelsin inş. Klomen i dr kontrolünde mi kullanıyorsun bu arada? Kafamıza göre yumurta için alıp kullanmamız doğru olmaz sanırım
inş. herşey gönlünce olsun...
Bu ay bende klomen kullandım, BTÇ Kürü yaptım. Cmtesi regl 12. günüm. Dr.um çağırdı bakalım benim yumyumlar ne alemde. Hadi hayırlısı olsun seninkiler kuzum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?