Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ah canım yaaa, kim bilir seneye belki bebişinle kutlarsın doğum gününü, nice hayırlı huzurlu mutlu sağlıklı yaşların olsun. Başla tedavine hayatım, elinden geleni yap. Gerisi Rabbimin bileceği...

Canlar günaydın hepinize umarım hepimiz için sonuna kadar keyifli geçen bir gün olur...

Kendimi hep çok kaptırmak istememekle beraber ama aklımın bir köşesinden de çıkaramadığım gerçeğini bilerek zaman geçirmeye çalışıyorum bebişle alakalı Son 2 gün rahme doğru adet sızlamaları sabaha karşı ateş basmaları ve ateşimin ani bir kararla çizginin altına düşmesi sanıyorum yaklaşan kırmızı kartın habercisi oyy oyy karmakarışığım çok gerginim ama bir yandanda iyiyim nedense !!! ( hmm bu arada laf aramızda kocamın her davranışı beni çileden çıkarıyor !!! Ya gerçekten çok sinir bozucu bu aralar :113:ya da kırmızıların zmanlarında klasik duygu karmaşası :95:

Allah yardımcın olsun cnm Sağlıklı bebişin gelsin inş. Klomen i dr kontrolünde mi kullanıyorsun bu arada? Kafamıza göre yumurta için alıp kullanmamız doğru olmaz sanırım

inş. herşey gönlünce olsun...

cuteheart Allah yardımcın olsun senin ilk kötü haberi verdiğinden dondum kaldım ne yazıcamı şaşırdım böyle sınanıyor olabilirsin Napıyordur diye inan ara ara geçiyordun aklımdan...İnş. herşey gönlünce olsun...

kıslar günaydın benim ateşim hergün 36.3 geliyordu bugün aynı saatte bir baktım 36.5 gelmiş sanırım yumurtladımdün akşam ilişki olmuştu bu akşamda olsun dimi?normalde 19.gün ovu testinde çift çizgiyi görüyorum demekki 21.gün çatlıyorum ama gene bebek olmuyo

Bu ay bende klomen kullandım, BTÇ Kürü yaptım. Cmtesi regl 12. günüm. Dr.um çağırdı bakalım benim yumyumlar ne alemde. Hadi hayırlısı olsun seninkiler kuzum...

çalış çalış çok çalış bak ben umursamadım bu ay kırmızılar yolda bugün yarın gelirler ateşte düştü boş geçirme derim çok istiyosunuz madem Birde çift çizgiyi yakaladıktan sonra yumurtayı 2 gün snra mı çatlatıyosun ben ertesi gün olarak biliyorumda ...

canım ben 19.gün akşam çift görüyorum 21.gün sabah işte ateşim 0,2 artmış bende ateş ilk defa ölçüyorum ama mantıklı gibi.ama benim ilişkilerim mutlaka bu günlere denk gelmiştir gene de çocuk olmadı.kısmet değilmiş demekki.birde bu ateş kullanmanın şu yönü güzel adete 2 gün kala ateş düşerse boşa ümitlenmeyiz.bu ay denicem bakalım kaç gün kala düşecek.birde benim tabloma çizgiyi çekmiyo daha erken diyemi acaba.

canım tablon varmı ekleyebilirmisin örnek olması açısından

İşte cnm dediğim gibi ovulasyon bir sonraki gün oluyo yükselmeden önce ki günde çatlamış oluyosun büyük ihtimal...Yine de boş geçirme en azından için rahat etsin elinden geleni yapmış ol Aynen benimde şu an 2 gün var mesela ateş düştü birden yani demek oluyoki bu ayda ıska kırmızının eli kulağında ff tablona yeni yeni ateş girmeye başladıysan tabi daha erken ovu çizgisi için zaten site seni yönlendiriyo bir kaç gün daha ateş girmenle alakalı sonrasında şekilleniyor iyice hadi bol şans...

aaa ateş yükseldiğinde yumurtlama bitmişmi oluyobende o gün yumurtluyorum sanıyordum.o saman dün akşam iyi denk gelmiş ama ben gene de bu akşamda ikna edeyimvalla adamın canı çıktı gün aşırı için mızmızlanıyobu akşam bilmiyom yani

evet canım doktorum verdi klomeni dünde kopntrole çağırdı.yumurtalarım çatlıycak olgunluğa gelmiş.zaten ateşte düştü bugün.yani bugün büyük gün.

Hayirlisi olsun canim bende bu ay baslayacagim klomene. Insallah yumyumun catlarda bi cabuk guzel haberlerini aliriz guzelim. Kimler var ne sorunlar Allah ne derse o sen inancini yitirme. Hayirlisiyla hepimizin yuzu gulecek kucagimiz dolacak :)

Bu ay bende klomen kullandım, BTÇ Kürü yaptım. Cmtesi regl 12. günüm. Dr.um çağırdı bakalım benim yumyumlar ne alemde. Hadi hayırlısı olsun seninkiler kuzum...

tatlım inşallah güzel güzel yumurtaların olmuştur ve bebişin gelsin bu ay.benim dün 11.günümdü doktor o zaman çağırdı ve büyümüş bugünde çatlıycak sanırım ateşim düştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…