Bende son durum bu cnm umarım sen hallediceksin bu ay
4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com
inşallah bu ay olacak mericimevet canım doktorum verdi klomeni dünde kopntrole çağırdı.yumurtalarım çatlıycak olgunluğa gelmiş.zaten ateşte düştü bugün.yani bugün büyük gün.
ilknurcum kırmızılar gelmiş hayılrısı olsun kusum. doktora gittin mi bilmiyorum gitmedinse git hemen klomene 3.gün başlanıyor diye biliyorumHayirlisi olsun canim bende bu ay baslayacagim klomene. Insallah yumyumun catlarda bi cabuk guzel haberlerini aliriz guzelim. Kimler var ne sorunlar Allah ne derse o sen inancini yitirme. Hayirlisiyla hepimizin yuzu gulecek kucagimiz dolacak :)
Hayirlisi olsun canim bende bu ay baslayacagim klomene. Insallah yumyumun catlarda bi cabuk guzel haberlerini aliriz guzelim. Kimler var ne sorunlar Allah ne derse o sen inancini yitirme. Hayirlisiyla hepimizin yuzu gulecek kucagimiz dolacak :)
inşallah bu ay olacak mericimhadi hakkında hayırlısı diyelim. bende yarın gitcem doktora hala adet olmadım. muhtemelen bende klomen kullancam bu ay şey sorcam bu yumurtanın kaç mm olduğuna ultrasonla mı bakıyor doktor :26:
ilknurcum kırmızılar gelmiş hayılrısı olsun kusum. doktora gittin mi bilmiyorum gitmedinse git hemen klomene 3.gün başlanıyor diye biliyoruminşallah bu ay sebebimiz olur bu klomen
anladım canım vajinal muayene ile alttan bakılıyor yani :18: neyse yarın bi gidim de doktora arkanızdan yetişeyim inşallah bendeyağmurum inşallah gelir bu ay hayırlısıyla.canım doktora gitmekle iyi yapıyosun bebek yoksa biran önce adet olup klomen tedavine başlarsın ve bebeğin gelir inşallah hayırlısıyla.klomene benim doktorum adetimin 5. günü başlattı ve sabah akşam günde 2tane içtim 5 gün boyunca.adetimin 11. günü çatlama kıvamına gelmiş dedi doktor. evet canım yumurtaların mm ultrasonla vajinel muayene ile bakıyorlar.
http://www.fertilityfriend.com/ttc/share_module.php
dogrumu acaba yani share tikladim sonra linki kopyaladim , umarim olmusdur
http://www.fertilityfriend.com/ttc/journal_module.php
belki bu daha dogrudur ???
anladım canım vajinal muayene ile alttan bakılıyor yani :18: neyse yarın bi gidim de doktora arkanızdan yetişeyim inşallah bende
Bidaha kopyalayim size...
Bu takvime göre yumurtlama 25.2 ama ozaman atesim cikmisti tekrar ve ovulasyon testine göre 23.2 di yumurtlamam, o yüzden burayi simdi anlamadim, aydinlatan olursa cok sevinirim
aaa ateş yükseldiğinde yumurtlama bitmişmi oluyobende o gün yumurtluyorum sanıyordum.o saman dün akşam iyi denk gelmiş ama ben gene de bu akşamda ikna edeyim valla adamın canı çıktı gün aşırı için mızmızlanıyo bu akşam bilmiyom yani
evet canım doktorum verdi klomeni dünde kopntrole çağırdı.yumurtalarım çatlıycak olgunluğa gelmiş.zaten ateşte düştü bugün.yani bugün büyük gün.
evet asyacım ateş yükseldiğinde çatlamış oluyosun iyi değerlendir kandır kocanııııı ...
mericem inş. rabbim gönlüne göre verir bak cuheart ın içine doğmuş hade bakalım
Bidaha kopyalayim size...
Bu takvime göre yumurtlama 25.2 ama ozaman atesim cikmisti tekrar ve ovulasyon testine göre 23.2 di yumurtlamam, o yüzden burayi simdi anlamadim, aydinlatan olursa cok sevinirim
canim yanlis link koydugun icin tablonu kimse goremiyor. asagidaki adimlari izlersen dogru tablo gelir.
sharing kismini tikla.
sayfada set up kismini bul ve tikla.
gelen sayfanin en altinda create home page kismini tikla.
ayni sayfada your charting home page web address yazan yerin altindaki kutucukta http ile baslayan linki kopyala buraya yazarken yapistir.
@cuteheart sanada cok gecmis olsun canim.
Benimde karnimda bebegim öldü gecen sene ondan beri ugrasiyorum iste.
Allah yasatmasin bir daha ....
Umarim cabuk toparlanirsin...
Canım peki sen 19.20.ve 21. günlerde çalıştınmı?yoksa aman boş vermi dedin:) bide ne zamandır bebek için uğraşıyorsun?en kısa zamanda rabbim gönlüne göre verir inşallah.
saol canim. tesekkur ederim. benim iki etti bu. neyse.
gelelim tablona. 19. gun yumurtan catlamis gorunuyor. yani senin bu tarihten once gun asiri iliski yasamis olman gerekiyor ki sansin artsin. atesin suan mukemmek gidiyor insallah boyle devam eder. kac gunde regl oluyordu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?