Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet canım doktorum verdi klomeni dünde kopntrole çağırdı.yumurtalarım çatlıycak olgunluğa gelmiş.zaten ateşte düştü bugün.yani bugün büyük gün.
inşallah bu ay olacak mericim hadi hakkında hayırlısı diyelim. bende yarın gitcem doktora hala adet olmadım. muhtemelen bende klomen kullancam bu ay şey sorcam bu yumurtanın kaç mm olduğuna ultrasonla mı bakıyor doktor :26:
Hayirlisi olsun canim bende bu ay baslayacagim klomene. Insallah yumyumun catlarda bi cabuk guzel haberlerini aliriz guzelim. Kimler var ne sorunlar Allah ne derse o sen inancini yitirme. Hayirlisiyla hepimizin yuzu gulecek kucagimiz dolacak :)
ilknurcum kırmızılar gelmiş hayılrısı olsun kusum. doktora gittin mi bilmiyorum gitmedinse git hemen klomene 3.gün başlanıyor diye biliyorum inşallah bu ay sebebimiz olur bu klomen

Hayirlisi olsun canim bende bu ay baslayacagim klomene. Insallah yumyumun catlarda bi cabuk guzel haberlerini aliriz guzelim. Kimler var ne sorunlar Allah ne derse o sen inancini yitirme. Hayirlisiyla hepimizin yuzu gulecek kucagimiz dolacak :)

sağol tatlım inşallah rabbim mucizemizi gönderir hayırlısıyla.inşallah klomen olur vesilemiz.

Günaydin kizlar, biri benim tablomuda yourmlarmi
Dün yazdim ama kimseden cvp cikmadi,
sevinirim...
tskler...

yağmurum inşallah gelir bu ay hayırlısıyla.canım doktora gitmekle iyi yapıyosun bebek yoksa biran önce adet olup klomen tedavine başlarsın ve bebeğin gelir inşallah hayırlısıyla.klomene benim doktorum adetimin 5. günü başlattı ve sabah akşam günde 2tane içtim 5 gün boyunca.adetimin 11. günü çatlama kıvamına gelmiş dedi doktor. evet canım yumurtaların mm ultrasonla vajinel muayene ile bakıyorlar.

anladım canım vajinal muayene ile alttan bakılıyor yani :18: neyse yarın bi gidim de doktora arkanızdan yetişeyim inşallah bende

Bidaha kopyalayim size...

Bu takvime göre yumurtlama 25.2 ama ozaman atesim cikmisti tekrar ve ovulasyon testine göre 23.2 di yumurtlamam, o yüzden burayi simdi anlamadim, aydinlatan olursa cok sevinirim

canım tablon açılmıyo bi daha yükle istersen.

evet canım doktorum verdi klomeni dünde kopntrole çağırdı.yumurtalarım çatlıycak olgunluğa gelmiş.zaten ateşte düştü bugün.yani bugün büyük gün.

evet asyacım ateş yükseldiğinde çatlamış oluyosun iyi değerlendir kandır kocanııııı ...
mericem inş. rabbim gönlüne göre verir bak cuheart ın içine doğmuş hade bakalım

evet asyacım ateş yükseldiğinde çatlamış oluyosun iyi değerlendir kandır kocanııııı ...
mericem inş. rabbim gönlüne göre verir bak cuheart ın içine doğmuş hade bakalım

inşallah tatlım rabbim hepimize nasip etsin inşallah.

masallah kaynamis bugun topik. cok sagolun kizlar iyi ki varsiniz. sonuclarimi ogrenince yazarim size de. allah kimseye vermesin ama yapilacak testleri de yazarim ornek olur burada (

Bidaha kopyalayim size...

Bu takvime göre yumurtlama 25.2 ama ozaman atesim cikmisti tekrar ve ovulasyon testine göre 23.2 di yumurtlamam, o yüzden burayi simdi anlamadim, aydinlatan olursa cok sevinirim

canim yanlis link koydugun icin tablonu kimse goremiyor. asagidaki adimlari izlersen dogru tablo gelir.

sharing kismini tikla.
sayfada set up kismini bul ve tikla.
gelen sayfanin en altinda create home page kismini tikla.
ayni sayfada your charting home page web address yazan yerin altindaki kutucukta http ile baslayan linki kopyala buraya yazarken yapistir.

tskler ...yaptim

42fcb3 Ovulation charts on FertilityFriend.com

@cuteheart sanada cok gecmis olsun canim.
Benimde karnimda bebegim öldü gecen sene ondan beri ugrasiyorum iste.

Allah yasatmasin bir daha ....
Umarim cabuk toparlanirsin...

@cuteheart sanada cok gecmis olsun canim.
Benimde karnimda bebegim öldü gecen sene ondan beri ugrasiyorum iste.

Allah yasatmasin bir daha ....
Umarim cabuk toparlanirsin...

saol canim. tesekkur ederim. benim iki etti bu. neyse.

gelelim tablona. 19. gun yumurtan catlamis gorunuyor. yani senin bu tarihten once gun asiri iliski yasamis olman gerekiyor ki sansin artsin. atesin suan mukemmek gidiyor insallah boyle devam eder. kac gunde regl oluyordu?

Canım peki sen 19.20.ve 21. günlerde çalıştınmı?yoksa aman boş vermi dedin:) bide ne zamandır bebek için uğraşıyorsun?en kısa zamanda rabbim gönlüne göre verir inşallah.

cnm bnm tam olarak 3 ay oldu bu ayda ıskaladım kırmızılar gelmedi ama durumlar onu gösteriyor 4 ay olucak ozaman benim bilinçsiz olarak 20 de çalışma oldu eşim boş geçmesin diye çok ısrarcıydı bende çok fazla istiyorum ama nedense sanki bir güç beni durdurdu! İstemedim sadece 20 de oldu bide 24 ünde daha da bıraktım şimdi de adet geliyor ya çok gerginim ...Bende bu ay bu yöntemi öğrendim Allah razı olsun tüm kızlardan yardımcı ve destek oldular. En azından acemiliği atmış oldum bide hoş olmasada güzel bir yanı var şimdi ateş düştüğü için gelicek diyorum ama bu yöntemden faydalanmasaydım hep umutlanıcaktım kalbim azımda dolaşıp sonra test sonra koca negatif kısmet nasip bakalım ne zaman olucak. Ya sen ne kadar zmandır çalışmadasın neler yaptın kür filan başka bi yöntem ya da dr. gittin mi ?

kıslar ya son adet tarihini girdiğimiz yer neresi biri bana anlatabilirmi.fertilitiy den bahsediyomben çözene kadar 2 ay geçecek.o tarihi değiştircem ama nasıl

cuteheart cnm ff de çizginin kesiştiği gün ya ni jeylo nun tabloya göre 25 i çatlamış olmuyormu ben öle anladım ilk baktığımda nasıl 19 çözemedim :44: cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…