Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cuteheart cnm ff de çizginin kesiştiği gün ya ni jeylo nun tabloya göre 25 i çatlamış olmuyormu ben öle anladım ilk baktığımda nasıl 19 çözemedim :44: cnm

canim. adetinin 19. gunu benim dedigim. grafigin altindaki sayilar regliye kadar gecen zamani sayiyor. usttekiler tarihi gosteriyor.

kıslar ya son adet tarihini girdiğimiz yer neresi biri bana anlatabilirmi.fertilitiy den bahsediyomben çözene kadar 2 ay geçecek.o tarihi değiştircem ama nasıl

ilk sayfadi yazanlari adim adim takip et yaparsin canim.

canim. adetinin 19. gunu benim dedigim. grafigin altindaki sayilar regliye kadar gecen zamani sayiyor. usttekiler tarihi gosteriyor.

bi de paratez içinde =) ben ayın ilk günü olduğum için 19 sa 19 olarak gösterdiği için kafam karışmıştı cnm

eviliğimin 5.senesi ama ne zaman korunmayı bıraktın dersen 2.5 yada 3.yıl olmuştur ilk zamanlar sallamadığım için kafaya takmıyodum ama 1 yıldır doktor kontrolündeydim yumurta tembelliği var dediler başkada bişi yokmuş ama 1 yıldır gene olmadı iğneler falan kullandım geçen ay aşılama yaptırdım gene olmadı.bende vaz geçtim doktora gitmekten bal tarçın çörekotu yapcam incir falan yicem 2-3 ay ateş ölçcem böyle geçircem.yazın tüp bebek düşünüyorum canım.
canım senin daha çok yeni olur hiç kafaya takma.sende incir yada baltarçın çörek otu yap yumurtaların çoğalsın canım.

bi de paratez içinde =) ben ayın ilk günü olduğum için 19 sa 19 olarak gösterdiği için kafam karışmıştı cnm

) cok tatlisinm sen baya karistirmistin bu yontemi. tablona baktim da simdi. birkac gune regl olursun canim. diger aya kismet. zaten evi tasiyacagim demistin.

canim senin yazilarini da okumustum. kisaca ozetleyim. simdi atesin yukselene kadar gecen sure bebek olan donem; ates yukseldikten sonraki donem adet olacagin gune kadar gecen suredir. yumurtlayacagin gunun bir gun oncesi atesin hafif duser ertesi gun yukselir ve artik gebelik icin sansin biter. bunun icin yumurtlamadan onceki donemde gun asiri iliski olmaliki yumurtladigin zaman iceride sperm olsun ve dollenme gerceklessin. sperm 72 saate kadar yumurta ise 24 saate kadar yasar.
iliski sonrasi yaklasik 1 saat sirt ustu yatmani; mumkunse sabaha kadar da yikanmamini tavsiye ederim.
bir de sanirim ovulasyon testi yapmistin. o testte pozitif ciktiktan 24 yada 36 saat sonra yumurtlarsin. yani pozitifi gorunce ilisku olursa icerde canli sperm olur ve dollenme sansi artar.

) cok tatlisinm sen baya karistirmistin bu yontemi. tablona baktim da simdi. birkac gune regl olursun canim. diger aya kismet. zaten evi tasiyacagim demistin.

cnm ilk buay başladım işte ama bayağı kaptın sayenizde bişiler evet zaten 7 sinde olmam gerekiyor bu sabah düştü ve belirtiler tavan ya yarına ya da öbür güne gelicek ve bu ayda 24-25-26 ve 27 yi değerlendir demiş ff ama bu ayda bişi olmaz sanırım ev ayakta olucak o aralar nasip...

canim. bu aylik dikkat et istersen. obur ay calisirsin. allah vermesin tasinma islerinden dolayi tatsiz bir olay yasama.

ben karabatak ekinciyim bir varım bir yokummm
tatlım her zmana diyorum bozuk olabilir elbette neden olmasın, Rabbimin mucizesi nasıl gelecek belli mi olur?
ama içim rahat etsin dersen patlat bir test daha
Coupon Code: KP2FCH

http://FertilityFriend.com/coupons/

Kızlar üsteki linke tıklayın ve Coupon Code'u oraya yazın size 30 gin VIP üyelik gelsin...
yaa görünce çok sevindim yelizim ama kullanılmış epeyce bu kod ona benzer bir şeyler dedi
yine de çok teşekkürler

bence senin hallerin geldi kız eşine şuç atma şimdi

canım ateşine ve testlerinin sonuçlarına göre bence de yumurtlamışsınsır
inş. gelir mucizennn

Kızlar bu ay bu yöntemi uyguladım bat a 4 günüm var.tablo yapmamıstım o yüzden anlatayım.15.gün 36.1 idi.16.güm 36.7 oldu ve sonrasında 36.6-36.5-36.7 arasında gitti geldi.bugün 36.6 idi yine.umutluyum,heyecanlıyım.ama hicbir belirti yok.adet veya gebelik.tahlil yapsam silik de olsa çıkar mı.

işte cuteheart sen busun canım arkadaşımmmmmm

Cutehearth bizlerle olduğun için çok mutluyum canım, gün gelcek yine seninde tablonu incelicez, yorumlar yapcaz. Sevinçler paylaştıkça çoğalıyo, üzüntülerde aynı şekilde paylaştıkça azalıyo. Biz her daim burdayız, her ne olursa kendinle ilgili paylaş bizimle, paylaşki kafan dağılsın, çoğalsın yada azalsın, tmm mı şeker?

benim de adete 4 gün kala ikinci çizgi numuneyi damlatır damlatmaz çıkmıştı tatlım, üstelik sabahın ilk idrarı da değildi akşam yapmıştım, gaza getirmek gibi olacak ama evde bir test yap derim
kanda zaten varsa çıkar:112:
inş. vardır bir şeylerr

Son düzenleme:
Bugün bana FF süpriz yaptı, tam 90 günlük VIP Üyelik verdi. Ay ne mutlu oldum. Geçen seferde 30 günlük VIP vermişti ve ben o ay hamile kalmıştım. Bu ayda olur mu ki Bu arada heyecan yaptım ilk defa ovu. testi yapcam bugün.

işte cuteheart sen busun canım arkadaşımmmmmm

insanin sizin gibi arkadaslari olunca cabuk toparlaniyor. bu kadar yas yeter dedim.

ama dua edin ne olur. cuma kontrol var insallah parca kalmamistir. yoksa tekrar kurtaj. korkuyorum.

simdilik bebek isteyenlere yorum yapayim ben. ben sanirim 1 yil beklerim artik. işi birakmistim bebek icin. geri donerim artik sanirim.

3 ay sonra aramızda olcaaaaaaaaan bak gör ahada buraya yazıyom. Evet bencede işe başla. Ben çalışıyorum çooook çok yoğunum yurtiçi-yurtdışı hep uçuyom ve aklımdan bu yoğunlukta bile 1 an çıkmıyo bebek aşkı. Nisan sonu Filipinlere gitcem, 18 saat uçucam sanırım ama yinede illede bebek diyom. Belki kalabalık gideriz :) Senin kafan işle dağılır kuzum, doğru karar.

canım bu arada şunu demek istiyorum hiç konuşmalar arasında göremedim
ilk pozitifi gördüğünüz gün önemli ondan 36 saat sonra çatlama luyor
ama bu tabii ertesi güne de denk gelebilir iki gün sonraya da denk gelebilir
bir de günün aynı saatlerinde yapıyorsunuz testleri değil mi???
yoksa, günbegün ikinci çizgileri karşılaştırmanız da yanlışklar olabilir

Bidaha kopyalayim size...

Bu takvime göre yumurtlama 25.2 ama ozaman atesim cikmisti tekrar ve ovulasyon testine göre 23.2 di yumurtlamam, o yüzden burayi simdi anlamadim, aydinlatan olursa cok sevinirim
25.2 ve 23.2 leri ben anlayamıyorum canım nedir o sayılar:44:

tablon güzel gayet canım bebek olabilir

tatlım bak tam senin ateşler sabit sabit ilerliyor jeylonun tablosu..
Allahım senin güzel gönlüne göre versin inşallah en kısa zamanda senin de sabit ateşlerin geri gelsinnnnnnnnn, AMİNN
YELİZİM biliyor musun benim de VIP vardı ffde hamiş tablomda
inş. vardır bir hikmeti

canım gönlünü rahat tut kalmamıştır bir şey inşallah
kendine hemen yıllar koyup süreler biçme canım, bir bakarsın ikinci ay gelmiş konmuş bebişin sarayına belli mi olur bu işler

Son düzenleme:
canim. bu aylik dikkat et istersen. obur ay calisirsin. allah vermesin tasinma islerinden dolayi tatsiz bir olay yasama.

cuteheart cnm haklısın galiba ben bu ay tedbirli olmalıyım eşimide ikna edip korunmalıyız ...Nisan -Mayıs gibi tam gaz devam etmek daha yararlı görünüyo hem daha tecrubeli olurum o vakite kadar haklısın arkadaşım

Asyahayat Allah tezvakitte yavrunla taçlandırsın yuvanı sağlıkla inş. neler neler oluyo yeter ki rabbim istesin bide böyle dene bu ay kürler filan hep beraber yardımcı oluyoruz zaten

Ekincim annişim tatlışim bebikimiz kendini hissettirmeye başladı dimi yesinler fasülyeyi bilmiyorum belkide dediğin gibi gerginim ya olmadık şeyler aşırı bozuyo beni sürekli ağlama moduna girip aniden de toparlanabiliyorum Şimdi benim ateş düştü ya ff bana bir not gönderdi işte; gününüz yakınsa 1-2 güne olacaksınız vevevevdlkasjdkd bilmem ne tabloya göre de 7 si ya düşüşten sonra o gün mü geliyo yoksa tablonun dediği gibi 2günü bulur mu? Gerçi 2 güne 7 si oluyo tam denk geliyo yani...ya da 3-4 güne gelicekse o günler hep düşük çizginin altında mı devam eder yaşadınız mı ?

ekincim bildiğim ve test edenlerden gördüğüm kadarıyla bu ovu testleri ilk önce silik çıkarak koyulaşıp tekrar silikleşiyomuş en koyu olduğu gün yaklaşan ovu habercisiymiş bende şöyle düşünüyorum en iyi şu şekilde yakalanır sanırım; en kou olduğu gün çalışma olur ertesi veya bir sonraki gün zaten ff de ateş yükselirse yumyumlamış ve çatlamış oluruz Gerçi sen ovuları semiyosun ama :120:öle de denenebilir diye düşünüyorum tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…