Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sagol guzelim geldi valla kirmizilar. Zaten yarin randevum var klomenini al gel dedi doktor :) Hadi hayirlisi gorecez artik insallah dedigin gibi bu klomenle tuttururuz artik

vallahi bebik bir şey yapmıyor çok uslu hareketlenmeler için zaten çok erken, ben de hemen yorulma başladı o şekilde hissettiriyor kendini yavrum
canım ateşi konusuna gelelim, ateşin nasıl düştüğü de kişiden kişiye değişiyor ne desek yalan olur, ama büyük ihtimalle bir iki güne kadar gelir 3-4 gün bekletmez sanmıyorum
benim bir kere düşer ateşim o gün de adet olurum canım, beni çizgi altında süründürmüyor pek
çok iyi düşünüyorsun tatlım, işini biraz daha garantiye almak istersen eğer, koyulaşacağını anladığında da başlayabilirsin yani iki güne tam pozitifi verir bu testler diyebilirsen de başla ilişkiye (hani yavaş yavaş koyulaştığı için bunu anlayabilirsin)

Son düzenleme:
Sagol guzelim geldi valla kirmizilar. Zaten yarin randevum var klomenini al gel dedi doktor :) Hadi hayirlisi gorecez artik insallah dedigin gibi bu klomenle tuttururuz artik

ooooooo bütün kızlar toplanmııııııış
canlar
ikiniz de klomen yolcularısınız
size benim klomenle olan münasebetimden bahsedeyim birazcık
benim endokrin doktorum Bursa'nın en iyi endokrin doktorlarından biri, hatta en iyisi
bana demişti ki klomen infertilitede ilk basamak tedavidir ve genelde hastalar şu psikolojide oluyorlar dedi
"amaaaan bu tedavinin klasik ilk basamağı denemedik demeyiz işte"
bu bakış açın varsa klomene karşı dedi; görüyorum ki bence var sende o psikoloji dedi (gerçekten de biraz umutsuzdum, kadın doğum doktorum yumurtların iyi gelişmemiş demişti)
onu hemen kaldır ortadan dedi klomen çok etkili bir ilaçtır dedi, sorun yumurtlama ise çözer büyük ihtimalle dedi
ve benim o gün ilaca bakış açım değişmişti gerçekten
siz de içeceğiniz ilacın gücünü bilin kızlar, hafife almayın
inşallah meleklerinize vesile olur bu klomen tedavisi
NOT:bu arada yağmurun da klomen yolcusu olduğunu daha reçeteyi görmeden karar verdim ama muhtemelen ilk iş klomen başlatır doktor diye düşünüyorum

Son düzenleme:
saol kuzu tecrübelerinden faydalanmaya devam senin yolundan gelicez inşallah arkandan reçeteyi görmeye gerek yok zaten son gittiğim doktor demişti klomeni aama uygulamamıştı. bakalım yarın nolcak sonuuum :18: sabah 10 da randevumu öne aldım bana dua edinde yarın bi mucize olsun derecem bozuk olsun da ben hamiş oliiiiiiiiiim

Son düzenleme:
hakkında hayırlısı canımmm inşallah bir mucize olur
olmazsa da üzülme ama tamam mı gelecek bir gün inanıyorum

hakkında hayırlısı canımmm inşallah bir mucize olur
olmazsa da üzülme ama tamam mı gelecek bir gün inanıyorum

aaa canım bursalıymışsın bende bendedoktorun kimdi canım?ben bayağı doktor araştırmıştımda

Kızlar buraya girmeden duramıyorum ve karar verdim ben artık bi bağımlıyım evet tam bir bağımlı Bu klomen denen ilacı drlar ne aşamadan sonra veriyorlar beni bilgilendiriniz lütfen
eskik kalmıyım

Ekincicim inan bu ilaçtan bende umutluyum. Bakalım artık yarın ne diyecek doktor. Kimine 5.nci günü başlatmış ama bana 3. günü başlayacağız dedi. Bu arada bu klomenin yan etkilerini gördün mü yani nasıl etkiler olacağını az çok bilmek istiyorum da.

Yağmur benimde yarın randevum saat 2 de. Hadi bakalım aynı anda başlıyacağız anlaşılan
Herşeyin hayırlısı inşallah bir çabuk istediğimiz müjdeli haberi alırız. :18:

Evetttt testi yaptım ve 2.çizgiyi silik de olsa gördüm.rabbim herkese bu mutlulugu en kısa zamanda yaşatsın ins.

aaa canım bursalıymışsın bende bendedoktorun kimdi canım?ben bayağı doktor araştırmıştımda
Cenk Aşkalli canım, çok araştırdıysan kesin bilirsin Cenk Aşkalli'yi
sen kime gidiyorsun??

Kızlar buraya girmeden duramıyorum ve karar verdim ben artık bi bağımlıyım evet tam bir bağımlı Bu klomen denen ilacı drlar ne aşamadan sonra veriyorlar beni bilgilendiriniz lütfen
eskik kalmıyım
canım adet düzensizliğim var diyorsan(düzenli adet olsan bile veriyorlar bu ilacı aslında) çocuk istiyorum diyorsan ve bu ilacı kullanmaya bir engelin yoksa veriyor doktor. yumurtlamaya yardımcı ilaç
kadın infertilitesinde 1. basamak tedavi
bu arada bu ilacın prospektüsünü epey okumuştum erkeklerde de hormonları düzenliyormuş şok olmuştum klomene, erkeklerde de oligospermi görülürse veriyorlarmış doktorlar

ben 5. günü kullanmaya başlamıştım, günde 2 tane 5 gün içmiştim
yan etkisi direkt kabızlık ilknurcum, kesinlikle dikkat et, kayısı incir ılık suyla birlikte ye bol bol
sabah aç karnına su iç yataktan kalkarken aman kabız olmayın çok fena yapmıştı beniiii

Evetttt testi yaptım ve 2.çizgiyi silik de olsa gördüm.rabbim herkese bu mutlulugu en kısa zamanda yaşatsın ins.
hadi bakalım canım hayırlı uğurlu olsun taze hamiiiş
en kısa zamanda kana da git canım doktoruna da görün hadi bakalımmmmm

canim. demezsem catlarim. sana takildim kaldim bu seferde. bu ay guzel haber senden gelecek gorursun bak.

Acil kızlar dün çatlatma iğnesi oldum gece ilişkiye girdim akşama doğruda karnım ve belim ağrımaya başladı sizce erkenmi girdik ilişkiye bilgilendirirseniz sevinirim 12 saat sonra yani

canim. demezsem catlarim. sana takildim kaldim bu seferde. bu ay guzel haber senden gelecek gorursun bak.

canım temiz kalpli arkadaşım.inşallah gelir bu ay dediğin gibi doktor bile eşimin sonuçlarını görünce direk adet olunca gel dedi o kadar emin konuştuki adet olucağımdan halbuki bu ay yumurtlamadım bile daha.tüm umutlarım kırılmıştı bu aya dair.ama senin söylediklerin yeniden heyecanlandırdı beni.rabbim temiz kalbine malum etmiştir inşallah.sağol kuzum.

Kızlar bana yardımcı olurmusunuz lütfenn

Hayır canım erken olmamış bence.gün aşırı hatta her gün iliskiye girerseniz sansınız artar bence.ama tabi bi doktoruna da sor.belinin agrısıda iliskiden dolayı olabilir.bi terslik oldugunu göstermeyebilir.veya çatlamanın kendi de zaten bel agrısı yapabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…