inşallah bu ay olacak mericimhadi hakkında hayırlısı diyelim. bende yarın gitcem doktora hala adet olmadım. muhtemelen bende klomen kullancam bu ay şey sorcam bu yumurtanın kaç mm olduğuna ultrasonla mı bakıyor doktor :26:
ilknurcum kırmızılar gelmiş hayılrısı olsun kusum. doktora gittin mi bilmiyorum gitmedinse git hemen klomene 3.gün başlanıyor diye biliyoruminşallah bu ay sebebimiz olur bu klomen
vallahi bebik bir şey yapmıyor çok uslucuteheart cnm haklısın galiba ben bu ay tedbirli olmalıyım eşimide ikna edip korunmalıyız ...Nisan -Mayıs gibi tam gaz devam etmek daha yararlı görünüyo hem daha tecrubeli olurum o vakite kadar haklısın arkadaşım
Asyahayat Allah tezvakitte yavrunla taçlandırsın yuvanı sağlıkla inş. neler neler oluyo yeter ki rabbim istesin bide böyle dene bu ay kürler filan hep beraber yardımcı oluyoruz zaten
Ekincim annişim tatlışim bebikimiz kendini hissettirmeye başladı dimiyesinler fasülyeyi bilmiyorum belkide dediğin gibi gerginim ya olmadık şeyler aşırı bozuyo beni sürekli ağlama moduna girip aniden de toparlanabiliyorum Şimdi benim ateş düştü ya ff bana bir not gönderdi işte; gününüz yakınsa 1-2 güne olacaksınız vevevevdlkasjdkd bilmem ne tabloya göre de 7 si ya düşüşten sonra o gün mü geliyo yoksa tablonun dediği gibi 2günü bulur mu? Gerçi 2 güne 7 si oluyo tam denk geliyo yani...ya da 3-4 güne gelicekse o günler hep düşük çizginin altında mı devam eder yaşadınız mı ?
çok iyi düşünüyorsun tatlım, işini biraz daha garantiye almak istersen eğer, koyulaşacağını anladığında da başlayabilirsin yani iki güne tam pozitifi verir bu testler diyebilirsen de başla ilişkiye (hani yavaş yavaş koyulaştığı için bunu anlayabilirsin)ekincim bildiğim ve test edenlerden gördüğüm kadarıyla bu ovu testleri ilk önce silik çıkarak koyulaşıp tekrar silikleşiyomuş en koyu olduğu gün yaklaşan ovu habercisiymiş bende şöyle düşünüyorum en iyi şu şekilde yakalanır sanırım; en kou olduğu gün çalışma olurertesi veya bir sonraki gün zaten ff de ateş yükselirse yumyumlamış ve çatlamış oluruz Gerçi sen ovuları semiyosun ama :120:öle de denenebilir diye düşünüyorum tatlım
Sagol guzelim geldi valla kirmizilar. Zaten yarin randevum var klomenini al gel dedi doktor :) Hadi hayirlisi gorecez artik insallah dedigin gibi bu klomenle tuttururuz artik
canlarooooooo bütün kızlar toplanmııııııış
saol kuzu tecrübelerinden faydalanmaya devam senin yolundan gelicez inşallah arkandancanlar
ikiniz de klomen yolcularısınız
size benim klomenle olan münasebetimden bahsedeyim birazcık
benim endokrin doktorum Bursa'nın en iyi endokrin doktorlarından biri, hatta en iyisi
bana demişti ki klomen infertilitede ilk basamak tedavidir ve genelde hastalar şu psikolojide oluyorlar dedi
"amaaaan bu tedavinin klasik ilk basamağı denemedik demeyiz işte"
bu bakış açın varsa klomene karşı dedi; görüyorum ki bence var sende o psikoloji dedi (gerçekten de biraz umutsuzdum, kadın doğum doktorum yumurtların iyi gelişmemiş demişti)
onu hemen kaldır ortadan dedi klomen çok etkili bir ilaçtır dedi, sorun yumurtlama ise çözer büyük ihtimalle dedi
ve benim o gün ilaca bakış açım değişmişti gerçekten
siz de içeceğiniz ilacın gücünü bilin kızlar, hafife almayın
inşallah meleklerinize vesile olur bu klomen tedavisi
NOT:bu arada yağmurun da klomen yolcusu olduğunu daha reçeteyi görmeden karar verdim ama muhtemelen ilk iş klomen başlatır doktor diye düşünüyorum
hakkında hayırlısı canımmm inşallah bir mucize olursaol kuzu tecrübelerinden faydalanmaya devam senin yolundan gelicez inşallah arkandanreçeteyi görmeye gerek yok zaten son gittiğim doktor demişti klomeni aama uygulamamıştı. bakalım yarın nolcak sonuuum :18: sabah 10 da randevumu öne aldım bana dua edinde yarın bi mucize olsun derecem bozuk olsun da ben hamiş oliiiiiiiiiim
hakkında hayırlısı canımmm inşallah bir mucize olur
olmazsa da üzülme ama tamam mı gelecek bir gün inanıyorum
canlar
benim endokrin doktorum Bursa'nın en iyi endokrin doktorlarından biri, hatta en iyisi
bana demişti ki klomen infertilitede ilk basamak tedavidir ve genelde hastalar şu psikolojide oluyorlar dedi
bu bakış açın varsa klomene karşı dedi; görüyorum ki bence var sende o psikoloji dedi (gerçekten de biraz umutsuzdum, kadın doğum doktorum yumurtların iyi gelişmemiş demişti)
onu hemen kaldır ortadan dedi klomen çok etkili bir ilaçtır dedi, sorun yumurtlama ise çözer büyük ihtimalle dedi
NOT:bu arada yağmurun da klomen yolcusu olduğunu daha reçeteyi görmeden karar verdim ama muhtemelen ilk iş klomen başlatır doktor diye düşünüyorum
canlar
bana demişti ki klomen fertilitede ilk basamak tedavidir ve genelde hastalar şu psikolojide oluyorlar dedi
saol kuzu tecrübelerinden faydalanmaya devam senin yolundan gelicez inşallah arkandanreçeteyi görmeye gerek yok zaten son gittiğim doktor demişti klomeni aama uygulamamıştı. bakalım yarın nolcak sonuuum :18: sabah 10 da randevumu öne aldım bana dua edinde yarın bi mucize olsun derecem bozuk olsun da ben hamiş oliiiiiiiiiim
benim de adete 4 gün kala ikinci çizgi numuneyi damlatır damlatmaz çıkmıştı tatlım, üstelik sabahın ilk idrarı da değildi akşam yapmıştım, gaza getirmek gibi olacak ama evde bir test yap derim
kanda zaten varsa çıkar:112:
inş. vardır bir şeylerr
Cenk Aşkalli canım, çok araştırdıysan kesin bilirsin Cenk Aşkalli'yiaaa canım bursalıymışsın bende bendedoktorun kimdi canım?ben bayağı doktor araştırmıştımda
canım adet düzensizliğim var diyorsan(düzenli adet olsan bile veriyorlar bu ilacı aslında) çocuk istiyorum diyorsan ve bu ilacı kullanmaya bir engelin yoksa veriyor doktor. yumurtlamaya yardımcı ilaçKızlar buraya girmeden duramıyorum ve karar verdim ben artık bi bağımlıyım evet tam bir bağımlıBu klomen denen ilacı drlar ne aşamadan sonra veriyorlar beni bilgilendiriniz lütfen
eskik kalmıyım
ben 5. günü kullanmaya başlamıştım, günde 2 tane 5 gün içmiştimEkincicim inan bu ilaçtan bende umutluyum. Bakalım artık yarın ne diyecek doktor. Kimine 5.nci günü başlatmış ama bana 3. günü başlayacağız dedi. Bu arada bu klomenin yan etkilerini gördün mü yani nasıl etkiler olacağını az çok bilmek istiyorum da.
hadi bakalım canım hayırlı uğurlu olsun taze hamiiişEvetttt testi yaptım ve 2.çizgiyi silik de olsa gördüm.rabbim herkese bu mutlulugu en kısa zamanda yaşatsın ins.
Evetttt testi yaptım ve 2.çizgiyi silik de olsa gördüm.rabbim herkese bu mutlulugu en kısa zamanda yaşatsın ins.
Evetttt testi yaptım ve 2.çizgiyi silik de olsa gördüm.rabbim herkese bu mutlulugu en kısa zamanda yaşatsın ins.
canim. demezsem catlarim. sana takildim kaldim bu seferde. bu ay guzel haber senden gelecek gorursun bak.
Kızlar bana yardımcı olurmusunuz lütfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?