Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bunu söylediğin iyi oldu bende zaten kabızlık sorunu var daha beter edebilir anlaşılan 1 kg kayısıyı hazır edeyim ben. Peki birşey daha soracağım klomen kullanıldıktan sonra doktor yumurta takibi mi yapıyor yoksa kendi haline mi bırakıyor nasıl oluyor yani. Bana geçen sene dostinex vermişti onun sayesinde hamile kaldım sayılır ama öle özellikle kontrol felan yoktu. Bu nasıl olacak bilemiyorum. Hani çalatma iğnesi yapanda var yapmayan da takip istermi merak ettim kısacası

canım benim anca girebildim..
lütfen üzme kendini.
rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah..
topiğe de dönmene sevindim
sizler olmadan buranın tadı tuzu yok tatlım
inanıyorum ki tez vakitte yine bebişin sana gelecek
bu arada benim ateş nasıl gidiyo canım

http://www.fertilityfriend.com/home/42798f/

Son düzenleme:
tatlım klomen kullanacaksan folikül takibi de yapıyor doktorlar
yapmazsa takip mutlaka talep et
çatlama iğnesi de doktordan doktora göre değişiyor, benimki doğalımı bekledi baktık çatlamıştı iğne vurulmamıştım
iğne konusu da doktorun folikül takiplerinden sonra vereceği bir karar
kimi hiç riske atmadan veriyor direkt iğneyi
takip istemeli istemezse sen talep et mutlaka takipsiz olur mu
klomen senin overlarda nasıl bir etki yapıyor yumurtlarını büyütüyor mu bunlar takipsiz anlaşılmaz

Günaydın tatlım,bu tablo çook şey vadediyo üç gün daha yüksek girdinmi tamamdır,halay çekecez hepbirlikte ben dpo 8 de kanda öğrenmiştim ne sabırsız karıyım yav

Son düzenleme:
Hoşgeldin canım aramıza.tablonun söylediğine göre kırmızılar geliyo,kaç günde bir adet olursun?
Hoşbulduk canım, bizde bu ay başladık çalışmaya.
30-31 gün kadar sürüyor benim döngüm. Bakalım, bu ay geçmiş görünüyorsa tabloya göre, artık önümüzdeki aylara inşallah..

kızlaaar günaydınnn.size sorum olcak benim ayın 24ünde. ovulasyonda cıft cızgı cıktı..pazar gunuydu..ben pazartesı yaptım sılıklsmstı ıkı tanesıde salı yapmadım bırde carsamba yaptım ozaman da net cıft cızgı cıktı yanı ıkı kere cıft cıktı nasıl oluosa elımde de baska yok yapamadım snra.yanı dpo dan kac gun gecmıs oluo..11 gundr progetstan kullanıodum bebek yerlesmsı kolaylassın dıye..basım dönmüodu ama 4 5 gundr ınanlmaz dönüo.hap yepar dıye bıraktım yok bgn yıne aynı..akıntı oluo bırden..atesım sabit 36.8 37 arasında..sabah ılk ölçtüğümde 37 oluo gün içinde sabit 36.8 ıoluo..göğüslerım fena sekılde sızlıo.ama ben cok erken dıorum belırtı ıcın..yumurtlama gectıkten 4 gunsnra fln basım dönmeye basladı erken demı.insallah baska saglık sorunum yoktr korkuom acıkcası ınsallah bebek vardr..dpo dan snra kac gun gecmsı oluo sımdı bnmkı.

az önce mero falan vardı cıkmıs odaaaa..kımse bılmıor mu acaba sorumun cevabını..ayy ne sabırsız cıktım :))

az önce mero falan vardı cıkmıs odaaaa..kımse bılmıor mu acaba sorumun cevabını..ayy ne sabırsız cıktım :))

Kaçak nerelerdesin sen geçen ay test yaptım pozitif felan dedin sonra kanama var doktora gidemiyom dedin neler oldu anlat bakim. Dediğine göre dpo 10 dasın canım.ama baş dönmesi için biraz erken.o dedigin ilacı ben hiç kullanmadım bilmiyom,arkadaşlar yardımcı olur.ama doktora sormadan içme.ateşin güzel inşallh bebiş vardır

Hoşbulduk canım, bizde bu ay başladık çalışmaya.
30-31 gün kadar sürüyor benim döngüm. Bakalım, bu ay geçmiş görünüyorsa tabloya göre, artık önümüzdeki aylara inşallah..

Hayatım biz çalışmaya başladık 5ay tutmadı 6.ayda ateş ölçtüm ve tuttu darısı başına.kaç yıllık evlisin,başka çocuk varmı?

kızlar herkese günaydın. herşey gönlünüzce olsun inş. hayırlısıyla yavrularınızı kucağınıza alırsınız inş.

bi hafta snra falan gidebildim doktra erken gelıom dıye kızan doktr bana neden gelmedın dedı o anda gelemzdım demedım anlamzdı..kanda negatif cıktı.3 pozıtf testten sonraa idrar testı bıda asla yapmıcam dedim.öle canım.ilacı bıraktım doktora sorupta kullndım..ama bas dönmem devam edıo..dpo yu ılk ovulasyndakı cıft cızgıden bırıncı gun olarak kabul edıpmı saydın kız..bence de erken ama tuzlu ayran tatlı ne yaptysam gecmedı bas dönmem.gecen ay kan sayımına kadar yaptım cok sükür bıseyım yoktu..bugune kadar bas dönmem de olmuodu..beyaz akıntı gldı dün adet oldum sandım ıccamaırım bembeyaz olmus.kasıklarım batıo mero yaaa bide sabaha kadar göğüslerim sızladı ince damarlar olmus.ama erken tabıkı ama neden oldu anlamadım..bnm hcg cabuk yukselıo..diğer bebekte 3 4 gun gecıktı 4925 ti.

Hayatım biz çalışmaya başladık 5ay tutmadı 6.ayda ateş ölçtüm ve tuttu darısı başına.kaç yıllık evlisin,başka çocuk varmı?

perikizi denizz ya nerdesin sen o kadar yazıyorum cevap vermiyorsun çok merak ediyorum seni

meroşum nasılsın yaa nasıl gidiyo senin ki yaramazlık yapıomu demek 5 ay çalıştın cnmm ilaşç kür filan yaptınmı? Bende bu ay ilk kez ateş ölçtüm hiç bişe yapmadım çok düzenli olmamakla beraber çalışmalar oldu işte oda ateş yerlerde 2 gündür geliyo kırmızılar neden kalamıorum acaba :44:

MERYEMim kuzum seni görmedim görsem yazmammı çok özledim seni beeeeee

Kız beşiz felanmıydı o nee hayatım göğüs regliye yakın vede yumurtlama dönemimdede sızlardı benim oyüzden bi belirti olarak kabul etmemiştim.ama şimdi hep sızlıyo eşim dokunamıyo bile hemen bağırıyom senin geçen ay nezamandı ilk regl kaç günde gliyor yeni döngün?

Valla iyiyim diyemicem çok bulantim var Yok canım ben ilaç kür bişey yapmadım. Bi kez doktoruma yumurtlama takibi yaptırdım 25 mm ye gelince yumurtam çatlatma iğnesi verdi ama o ay tutmadı bidaha gitmedim zaten ateş ölçtüm

gecen ay adet gıbı olmadım kı.cok az gelmstı ama ayın 13üydü 29 30 bnm döngüm..bnm hcg cabul yukselıo..bırde daha hamıle oldugumu bılmeden günlerce kabızlık cektım..meger hamılelkten oluomus.basım sürekli dönerdi göğüslerde öyle.korunuoduk diş cektrcem diyee gttik ozaman gectı dıye yaptrdım öle ögrnmstım..baya yüksek demi :)) mesela 4 haftalık degndeılk muanede keseyı gördüm.5.5 haftalkknde kalp atısını dinlmstık..ama ben erken yumurtluom..11.gün :)

vayyy be çatlama iğnesinde olmuyo kendiliğinden oluyo kısmet işte ben takip filan da yaptırmadım ama şuaralar aslında pek bebiş için müsait olmasamda çok sabırsızım ya senin 2. miydi karıştıryomuyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…