Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hmm bayaa erkenmiş yumurtlamam.kanda belli olur şimdi senin varsa imkanın git yaptır madem belirtilerinde var.

doktorunun ismini duydum canım.ama onunla tanışmadım henüzfaruk yalçını tanıyorum,ziya çetinle görüşmüşlüğüm var murat erdemiri de tanıyorum.şu an hiçbirine gitmiyorum kendi kendime birsüre takılcam canım.sonrada şahin zeteroğluna gitcem tüp bebek için.daha fazla beklemek istemiyorum rabbim bizlerede nasip eder inşallah hayırlısı ile.

ben geldim kızlar bugün farklı bi doktora gittim. dışarda beklerken hastalarıyla muhabbet ettim biraz herkes çok memnun. heh sanırım aradığım doktoru buldum dedim. neyse sıram geldi girdim. önce bi tahlil yapalım dedi. sonra ona göre söktürücü veriririm. adetin 3. günü hormon tahlillerini yenileriz dedi. bi de rahim filmi istedi :18: tüpler açık mı kapalı mı ona bakacakmış. bi de eşinde spermlerine baktırsın dedi. şimdi tahlil verdim yarın sabaha çıkacak beklemeye devam. bi önceki doktor hiç rahim filmi dememişti klomene başlarız demişti :26: rahim filminden korkuyorum ben ya nolcek şimdi. :18: ekinci ve diğer klomen kullananlar arkadaşlar sizler önce rahim filmi yaptırdınız mı:26:

Hmm bayaa erkenmiş yumurtlamam.kanda belli olur şimdi senin varsa imkanın git yaptır madem belirtilerinde var.
ben merkezde oturmuorum 12.gün cıkar dıolar genelde bende oyuzden pazartesı yada salı gıdeyım garantı olsun dıom..eşim hem izin alamaz da sürekli..ayy kesın cıkcak gibi konstum.grantı olsun fln

Evet canım kısmet olursa ikinci.10 yaşında bi oğlum var.ama oğlumdan önce bide dış gebelik var ve tüpümün birisini kaybetmiştim

Hayatım üç dört yıl bebişi olmayandan rahim filmi isteniyo,arkadaşlarım çektirdi ordan biliyom.keşke önce bi adetini düzene soksa ovulasyonu gerçekleştirse sonra filme yönlendirse.ama o bizden daha iyi bilir,hayırlısı bakalım

ben merkezde oturmuorum 12.gün cıkar dıolar genelde bende oyuzden pazartesı yada salı gıdeyım garantı olsun dıom..eşim hem izin alamaz da sürekli..ayy kesın cıkcak gibi konstum.grantı olsun fln

Ben dpo 8 de yaptırdım canım kanda çıktı.ama tabi sen uzaksın oyüzden beke bakalım

Yağmur'um tedavi sürecin hayırlı olsun kuzum. Vardır dr. bir bildiği. Hem rahim filmi çektiren hemen hamile kalıyo bilgin olsun

Evet canım kısmet olursa ikinci.10 yaşında bi oğlum var.ama oğlumdan önce bide dış gebelik var ve tüpümün birisini kaybetmiştim

yağmurcum çok geçmiş olsun umarım tüm işlemlerin yolunda gider ve bebiş hasretin sona erer yakın zamanda

Merocum maşallah kaç yaşındasın fotoda küçük duruosun ...Allah bağışlasın evlatlarını tüpün birini neden kaybettin dış gebeliktn mi ? :26: Yani tüp kaybedilmesi bebek oluşumuna engel değil anlamına geliyor öğlemi. ?

arkadaşlar bana da yardımcı olursanız sevinirim.

14 şubat adetimin ilk günü

1.gün :?
2.gün :35.6
3.gün :35.4
4.gün :35.9
5.gün :35.4 *
6.gün :35.0 *
7.gün :35.6 *
8.gün :34.9
9.gün :35.3
10.gün:?
11.gün:?
12.gün:35.3
13.gün:35.4 çatlatma iğnesi
14.gün:35.5 *
15.gün:35.9 *
16.gün:35.0 *
17.gün:35.9
18.gün:35.9 *
19.gün:35.0
20.gün:35.6
21.gün:36.2:

işte kızlar buna göre ben acaba yumurtladım mı.3 tane olgun yumurtam vardı.ama ateşim çok karışık gitti.acaba gece evde ısı düştüğü için değerler böyle olabilir mi.ateşimi her sabah 7 de ölçüyorum.günlerin yanındaki yıldız işaretleri çalışma olduğunu gösteriyor :)

bende anlamadım merocum önce klomenle dener diye düşünmüştüm ben direkt sorunun ne olduğunu anlamak istedi galiba hepsini bi anda yaptırmamı istedi. Hormon, sperm, rahim filmi falan sonra sonuçlara göre tedavi uygulayacak anladığım kadarıyla :26: Oysa ben basit bi klomenle sorunum çözülür diye düşünmüştüm Başka bi doktora daha mı gitsem acaba :44:

Bu ölçümleri neyle ve nasıl yaptın kuzum sen?

32 yaşındayım canım.evet canım Dış gebelikten kaybettim.biliyosun iki adet tüp oluyo biri gitti diye bebek şansın yok olmuyo,%50 ye düşüyo ama hamdolsun ozaman çok bekletmedi 6 ay sonra oğluma hamile kalmıştım.verecek olan allah.

Yok canım kafanı karıştırma hem zaman kaybetmeden herşeyi öğrenmiş olursun.umarım en kısa zamanda bebişin gelir

Dr.un benim fikrime göre doğru yolda şeker. Herşeye bakıp ona göre tedavi vercek. Bzim dr.lar hiç bişeye bakmadan hadi git başla klomene dedi. Bence doğru dr.dasın.

Maşallah cnm gencecik anne olmuşsun valla bende bu ayda gelince kırmızılar 4 ay olucak korunmasız oluşum paniğe kapılmaya başlıyorum Rabbim kader etmesin inş. eşimin sperlerinde bir problem olmasın Birde cnm dış gebelik olunca illahi tüpler gidiyomu yoksa nadir görülen bişi mi nasıl oluyo ?

canım vallahi dijital derece ile ve yataktan hiç kıpırdamadan yaptım.ama gece üstümü falan çok açıyorum.ondan olabilir mi.bir de dil altından yaptım canım

Dil atından ağzın kapalı ölçüm yapmalısın kuzum. Digital bi ateş ölçerle... Üstünü açman falan etkilemez ateşini merak etme...Senin ateşlerde tuhaflık var...

Dil atından ağzın kapalı ölçüm yapmalısın kuzum. Digital bi ateş ölçerle... Üstünü açman falan etkilemez ateşini merak etme...Senin ateşlerde tuhaflık var...

canım sağol ilgilendiğin için.hayırlısı olsun ben yeterince çalıştım diye düşünüyorum.inçallah tutmuştur.adetlerim 28-29 günde bir gelir.umarım sonuç iyi olur da burdan sizlerle paylaşırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…