gecen ay adet gıbı olmadım kı.cok az gelmstı ama ayın 13üydü 29 30 bnm döngüm..bnm hcg cabul yukselıo..bırde daha hamıle oldugumu bılmeden günlerce kabızlık cektım..meger hamılelkten oluomus.basım sürekli dönerdi göğüslerde öyle.korunuoduk diş cektrcem diyee gttik ozaman gectı dıye yaptrdım öle ögrnmstım..baya yüksek demi :)) mesela 4 haftalık degndeılk muanede keseyı gördüm.5.5 haftalkknde kalp atısını dinlmstık..ama ben erken yumurtluom..11.gün :)
Cenk Aşkalli canım, çok araştırdıysan kesin bilirsin Cenk Aşkalli'yi
sen kime gidiyorsun??
canım adet düzensizliğim var diyorsan(düzenli adet olsan bile veriyorlar bu ilacı aslında) çocuk istiyorum diyorsan ve bu ilacı kullanmaya bir engelin yoksa veriyor doktor. yumurtlamaya yardımcı ilaç
kadın infertilitesinde 1. basamak tedavi
bu arada bu ilacın prospektüsünü epey okumuştum erkeklerde de hormonları düzenliyormuş şok olmuştum klomene, erkeklerde de oligospermi görülürse veriyorlarmış doktorlar
ben 5. günü kullanmaya başlamıştım, günde 2 tane 5 gün içmiştim
yan etkisi direkt kabızlık ilknurcum, kesinlikle dikkat et, kayısı incir ılık suyla birlikte ye bol bol
sabah aç karnına su iç yataktan kalkarken aman kabız olmayın çok fena yapmıştı beniiii
ben merkezde oturmuorum 12.gün cıkar dıolar genelde bende oyuzden pazartesı yada salı gıdeyım garantı olsun dıom..eşim hem izin alamaz da sürekli..ayy kesın cıkcak gibi konstum.grantı olsun flnHmm bayaa erkenmiş yumurtlamam.kanda belli olur şimdi senin varsa imkanın git yaptır madem belirtilerinde var.
vayyy be çatlama iğnesinde olmuyo kendiliğinden oluyo kısmet işte ben takip filan da yaptırmadım ama şuaralar aslında pek bebiş için müsait olmasamda çok sabırsızım ya senin 2. miydi karıştıryomuyum?
ben geldim kızlarbugün farklı bi doktora gittim. dışarda beklerken hastalarıyla muhabbet ettim biraz herkes çok memnun. heh sanırım aradığım doktoru buldum dedim. neyse sıram geldi girdim. önce bi tahlil yapalım dedi. sonra ona göre söktürücü veriririm. adetin 3. günü hormon tahlillerini yenileriz dedi. bi de rahim filmi istedi :18: tüpler açık mı kapalı mı ona bakacakmış. bi de eşinde spermlerine baktırsın dedi. şimdi tahlil verdim yarın sabaha çıkacak beklemeye devam. bi önceki doktor hiç rahim filmi dememişti klomene başlarız demişti :26: rahim filminden korkuyorum ben ya nolcek şimdi. :18: ekinci ve diğer klomen kullananlar arkadaşlar sizler önce rahim filmi yaptırdınız mı:26:
ben merkezde oturmuorum 12.gün cıkar dıolar genelde bende oyuzden pazartesı yada salı gıdeyım garantı olsun dıom..eşim hem izin alamaz da sürekli..ayy kesın cıkcak gibi konstum.grantı olsun fln
ben geldim kızlarbugün farklı bi doktora gittim. dışarda beklerken hastalarıyla muhabbet ettim biraz herkes çok memnun. heh sanırım aradığım doktoru buldum dedim. neyse sıram geldi girdim. önce bi tahlil yapalım dedi. sonra ona göre söktürücü veriririm. adetin 3. günü hormon tahlillerini yenileriz dedi. bi de rahim filmi istedi :18: tüpler açık mı kapalı mı ona bakacakmış. bi de eşinde spermlerine baktırsın dedi. şimdi tahlil verdim yarın sabaha çıkacak beklemeye devam. bi önceki doktor hiç rahim filmi dememişti klomene başlarız demişti :26: rahim filminden korkuyorum ben ya nolcek şimdi. :18: ekinci ve diğer klomen kullananlar arkadaşlar sizler önce rahim filmi yaptırdınız mı:26:
Evet canım kısmet olursa ikinci.10 yaşında bi oğlum var.ama oğlumdan önce bide dış gebelik var ve tüpümün birisini kaybetmiştim
bende anlamadım merocumhayatım üç dört yıl bebişi olmayandan rahim filmi isteniyo,arkadaşlarım çektirdi ordan biliyom.keşke önce bi adetini düzene soksa ovulasyonu gerçekleştirse sonra filme yönlendirse.ama o bizden daha iyi bilir,hayırlısı bakalım
arkadaşlar bana da yardımcı olursanız sevinirim.
14 şubat adetimin ilk günü
1.gün :?
2.gün :35.6
3.gün :35.4
4.gün :35.9
5.gün :35.4 *
6.gün :35.0 *
7.gün :35.6 *
8.gün :34.9
9.gün :35.3
10.gün:?
11.gün:?
12.gün:35.3
13.gün:35.4 çatlatma iğnesi
14.gün:35.5 *
15.gün:35.9 *
16.gün:35.0 *
17.gün:35.9
18.gün:35.9 *
19.gün:35.0
20.gün:35.6
21.gün:36.2:
işte kızlar buna göre ben acaba yumurtladım mı.3 tane olgun yumurtam vardı.ama ateşim çok karışık gitti.acaba gece evde ısı düştüğü için değerler böyle olabilir mi.ateşimi her sabah 7 de ölçüyorum.günlerin yanındaki yıldız işaretleri çalışma olduğunu gösteriyor :)
Bu ölçümleri neyle ve nasıl yaptın kuzum sen?
yağmurcum çok geçmiş olsun umarım tüm işlemlerin yolunda gider ve bebiş hasretin sona erer yakın zamanda
Merocum maşallah kaç yaşındasın fotoda küçük duruosun ...Allah bağışlasın evlatlarını tüpün birini neden kaybettin dış gebeliktn mi ? :26: Yani tüp kaybedilmesi bebek oluşumuna engel değil anlamına geliyor öğlemi. ?
bende anlamadım merocumönce klomenle dener diye düşünmüştüm ben direkt sorunun ne olduğunu anlamak istedi galiba hepsini bi anda yaptırmamı istedi. Hormon, sperm, rahim filmi falan sonra sonuçlara göre tedavi uygulayacak anladığım kadarıyla :26: Oysa ben basit bi klomenle sorunum çözülür diye düşünmüştüm Başka bi doktora daha mı gitsem acaba :44:
bende anlamadım merocumönce klomenle dener diye düşünmüştüm ben direkt sorunun ne olduğunu anlamak istedi galiba hepsini bi anda yaptırmamı istedi. Hormon, sperm, rahim filmi falan sonra sonuçlara göre tedavi uygulayacak anladığım kadarıyla :26: Oysa ben basit bi klomenle sorunum çözülür diye düşünmüştüm Başka bi doktora daha mı gitsem acaba :44:
32 yaşındayım canım.evet canım Dış gebelikten kaybettim.biliyosun iki adet tüp oluyo biri gitti diye bebek şansın yok olmuyo,%50 ye düşüyo ama hamdolsun ozaman çok bekletmedi 6 ay sonra oğluma hamile kalmıştım.verecek olan allah.
canım vallahi dijital derece ile ve yataktan hiç kıpırdamadan yaptım.ama gece üstümü falan çok açıyorum.ondan olabilir mi.bir de dil altından yaptım canım
Dil atından ağzın kapalı ölçüm yapmalısın kuzum. Digital bi ateş ölçerle... Üstünü açman falan etkilemez ateşini merak etme...Senin ateşlerde tuhaflık var...
salı gideyim diorum cnm..bakalım hayırlısı artık..:18::18:Ben dpo 8 de yaptırdım canım kanda çıktı.ama tabi sen uzaksın oyüzden beke bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?